| Aberkullie | zondag 28 juli 2013 @ 14:13 |
| Hi FOK!kers, Bij het ontbijt zojuist wilde ik een eitje serveren (waren nog over van de cake die ik had gebakken). Echter de eerste waren na 30 minuten koken nog zacht en glibberig dus die heb ik maar in de vuilnisbak geworpen. Het volgende stel hebben zeker 40 minuten gekookt maar die zijn nog steeds niet te pruimen Nu zijn de eieren op terwijl ik me erop verheugd had. Klacht: eitjes worden niet hard. Inb4: alles over ander soort eitjes, hard worden en het aanbieden van andere eiwitten. | |
| Twiitch | zondag 28 juli 2013 @ 14:14 |
| ik denk dat jij wel moeite heb met dingen hard maken ja. | |
| Catch22- | zondag 28 juli 2013 @ 14:15 |
| 30 minuten? In koud water doen. Pannetje op t vuur. Als t kookt 5-8 minuten, afhankelijk of je ze zacht of hard en hoe groot ze zijn. En een beetje zout in het water voor als ze barsten | |
| Scuidward | zondag 28 juli 2013 @ 14:15 |
| Bij welke temperatuur kook jij je eitjes. En gezien de gebrekkige OP, in welk medium. | |
| Mommychilgrad | zondag 28 juli 2013 @ 14:15 |
| Jammer dat je niks kan. | |
| Aberkullie | zondag 28 juli 2013 @ 14:15 |
Tussen stand 2 en 3. | |
| Scuidward | zondag 28 juli 2013 @ 14:16 |
Ik kan me niet voorstellen dat dit is mislukt. Maar er zijn meer dingen die ik niet begrijp. Misschien was je ei kapot, garantie? | |
| chroestjov | zondag 28 juli 2013 @ 14:17 |
| Een vrouw die niet eens een ei kan bereiden. | |
| #ANONIEM | zondag 28 juli 2013 @ 14:17 |
| Ik kook een ei maar een minuutje of 3, maar ik vind zachtgekookt dan ook veeeeeeeel lekkerder dan hardgekookt. | |
| sturmpie | zondag 28 juli 2013 @ 14:17 |
| men neme de waterkoker met voldoende water kokend water in pannetje gieten op vuur zetten eitjes er voorzichtig in lepelen na 15-20 minuten zachtjes koken heb je een hard gekookt eitje | |
| CherryOnTop | zondag 28 juli 2013 @ 14:19 |
| 14:13u + Bij het ontbijt zojuist | |
| Catch22- | zondag 28 juli 2013 @ 14:21 |
| Geen eigen kok hebben | |
| bijdehand | zondag 28 juli 2013 @ 14:22 |
hehe | |
| Aaargh! | zondag 28 juli 2013 @ 14:23 |
| Voor een perfect hardgekookt ei: • Eieren in pan • Vullen met water totdat ze net onder staan • Op vuur, wachten tot het water kookt • Minuutje laten koken en dan 't gas uit. (bij electrische/keramische plaat die warm blijft pan van de plaat halen). • Deksel op de pan • 10-12 minuten (afhankelijk van hoe groot de eieren zijn) in het hete water laten staan. • Eieren onder koud water goed afspoelen. | |
| #ANONIEM | zondag 28 juli 2013 @ 14:24 |
| Godverdomme wat een waardeloos schepsel ben je als je als vrouw niet eens een ei kan koken | |
| Mommychilgrad | zondag 28 juli 2013 @ 14:26 |
TS heeft vannacht natuurlijk 'hard gewerkt' in het 'ziekenhuis', waar ze levens red. | |
| #ANONIEM | zondag 28 juli 2013 @ 14:28 |
| |
| Supersoep | zondag 28 juli 2013 @ 14:28 |
| 30-40 minuten? De fuck, TS. | |
| SwJ | zondag 28 juli 2013 @ 14:28 |
Eieren kook je gewoon in de waterkoker. Gaat altijd goed. | |
| Aberkullie | zondag 28 juli 2013 @ 14:28 |
Kan dat? | |
| Pulzzar | zondag 28 juli 2013 @ 14:30 |
| |
| Mommychilgrad | zondag 28 juli 2013 @ 14:30 |
| |
| #ANONIEM | zondag 28 juli 2013 @ 14:30 |
Als je je dat afvraagt weet je niets af van denaturalisatie van eiwitten en is het dus inderdaad een hoax die medische achtergrond van je | |
| sturmpie | zondag 28 juli 2013 @ 14:30 |
beter pak je de waterkoker kook je water in de waterkoker en dan in de pan dat gaat een stuk sneller | |
| magemaya | zondag 28 juli 2013 @ 14:30 |
| het vuur moet wel aan staan. het is niet de bedoeling dat je het in koud water doet | |
| Pulzzar | zondag 28 juli 2013 @ 14:31 |
Hoe vaak moet jij je waterkoker ontkalken? | |
| Mommychilgrad | zondag 28 juli 2013 @ 14:31 |
Natuurlijk is dat een hoax. | |
| SwJ | zondag 28 juli 2013 @ 14:31 |
Zelden. Ik kook er alleen mn eitjes in. | |
| #ANONIEM | zondag 28 juli 2013 @ 14:32 |
Ja, alleen jammer dat ze hem zelf ontkracht door blijk te geven van een compleet gebrek aan kennis, steeds weer... Een goede hoax is goud waard... | |
| Mommychilgrad | zondag 28 juli 2013 @ 14:33 |
Eens. Maar goed, schone toiletten in het ziekenhuis zijn ook wat waard. | |
| #ANONIEM | zondag 28 juli 2013 @ 14:33 |
Hoe hou jij dan je waterkoker aan de kook? dat ding springt toch uit na 10 seconden koken? Of drink jij je ei het liefst? | |
| magemaya | zondag 28 juli 2013 @ 14:33 |
wat kan er dan nog meer in | |
| #ANONIEM | zondag 28 juli 2013 @ 14:33 |
Vanillevla | |
| Ambicioso | zondag 28 juli 2013 @ 14:34 |
| Je kan geen water koken? Als het kookt gewoon 8 min erin hoppa eitje is klaar. | |
| magemaya | zondag 28 juli 2013 @ 14:34 |
oh, wist ik niet. zal het zodalijk ff proberen. | |
| SwJ | zondag 28 juli 2013 @ 14:35 |
hahahahahahhaha nee | |
| SwJ | zondag 28 juli 2013 @ 14:35 |
Water in de waterkoker Eitjes er in Aanzetten Nog een keer aanzetten Klaar. | |
| wenfer2 | zondag 28 juli 2013 @ 14:36 |
| Vrouwen die niet eens een ei kunnen koken. | |
| StateOfMind | zondag 28 juli 2013 @ 14:36 |
| Als er toch één ding is dat simpel is, is het wel een ei koken. | |
| PowerLoungen | zondag 28 juli 2013 @ 14:37 |
| Ben benieuwt wat de volgende verzonnen klacht is | |
| #ANONIEM | zondag 28 juli 2013 @ 14:37 |
Ik zit ook op het puntje van mijn tong van spanning | |
| Aberkullie | zondag 28 juli 2013 @ 14:39 |
Mensen die benieuwt schrijven. | |
| PowerLoungen | zondag 28 juli 2013 @ 14:41 |
Mensen die schrijven | |
| Aberkullie | zondag 28 juli 2013 @ 14:42 |
Mensen | |
| PowerLoungen | zondag 28 juli 2013 @ 14:43 |
Cellen | |
| Puntenjager | zondag 28 juli 2013 @ 14:45 |
| Ik stoor me eraan dat je doet alsof je een totale klapjosti bent, TS. Ik geloof er geen kont van! | |
| Pharkus | zondag 28 juli 2013 @ 14:45 |
| Minuutje op 900 watt in de magnetron | |
| Dven | zondag 28 juli 2013 @ 14:46 |
Deze ja | |
| #ANONIEM | zondag 28 juli 2013 @ 14:46 |
En wel met je gezicht voor het deurtje gaan zitten om te kijken of het goed gaat | |
| Dven | zondag 28 juli 2013 @ 14:47 |
| En op KLB-meet : Iedereen eitjes meenemen voor Aberkullie want zelf bakt ze er niets van | |
| Aberkullie | zondag 28 juli 2013 @ 14:51 |
| |
| Dven | zondag 28 juli 2013 @ 14:52 |
Ik wil je wel een snelcursjes eikoken geven | |
| SwJ | zondag 28 juli 2013 @ 14:52 |
| Happen naar deze troll | |
| Piger | zondag 28 juli 2013 @ 15:04 |
| Als ik bij aberkullie ben laat ik haar eitjes meestal snel koken | |
| aspirantspierbundel | zondag 28 juli 2013 @ 15:04 |
| Skatje toch... Is zo simpel | |
| Aberkullie | zondag 28 juli 2013 @ 15:12 |
Wie ben jij | |
| #ANONIEM | zondag 28 juli 2013 @ 15:15 |
Haten op kullie | |
| #ANONIEM | zondag 28 juli 2013 @ 15:16 |
Ze noemde me kwal, ja! | |
| nietzman | zondag 28 juli 2013 @ 15:18 |
Hoe herken jij kokend water? Want dat hele ding waarin het hard begint te worden heet bevriezing. | |
| #ANONIEM | zondag 28 juli 2013 @ 15:18 |
Open er een topic over, bij voorkeur met een groot verzonnen verhaal zodat ik tl; dr plaatjes kan posten. | |
| De_Viborateur | zondag 28 juli 2013 @ 15:19 |
Als ik ze gewoon onderdompel in koud water en dan ga koken ben ik in 8 minuten klaar(3 minuten tot het kookt en vervolgens 5 minuten koken. 20 minuten wachten op een eitje | |
| Aaargh! | zondag 28 juli 2013 @ 15:26 |
Het is juist de bedoeling dat de eieren langzaam met het water mee opwarmen. | |
| Aberkullie | zondag 28 juli 2013 @ 15:27 |
Aan de bubbels. | |
| Supersoep | zondag 28 juli 2013 @ 15:27 |
Hoezo? Dat lijkt me helemaal niet nodig. | |
| Supersoep | zondag 28 juli 2013 @ 15:28 |
| Wel een goed topic trouwens. De fijne kneepjes van het eieren koken komen hier naar boven. Hier ga ik mensen echt mee verrassen. | |
| sturmpie | zondag 28 juli 2013 @ 15:29 |
maakt niks uit een ei is niet complex en kan je hardcore koken | |
| sturmpie | zondag 28 juli 2013 @ 15:31 |
bij mij duurt het veel langer, ik ook op gas, zal daar wel aan liggen, als ik jouw 8 minuten neem is het water bij mij net aan het koken | |
| sturmpie | zondag 28 juli 2013 @ 15:33 |
bij masterchef was er ook een opdracht zacht ei koken was nog vrij moeilijk voor de deelnemers een ei pocheren is ook zoiets, dat vergt enige oefening | |
| Aaargh! | zondag 28 juli 2013 @ 15:33 |
Minder kans dat 't ei barst. | |
| #ANONIEM | zondag 28 juli 2013 @ 15:33 |
Ja maakt wel uit, als je een ei laat opwarmen met het water heb je meer kans op een perfect eitje waar het eigeel net wel net niet gestold is... | |
| sturmpie | zondag 28 juli 2013 @ 15:34 |
ok dacht aan hardgekookte eieren ... | |
| Aaargh! | zondag 28 juli 2013 @ 15:35 |
Deze methode werkt perfect: http://lifehacker.com/598(...)with-a-mesh-strainer | |
| JeMoeder | zondag 28 juli 2013 @ 15:38 |
| Ben je chocolade eieren aan het koken Middelgrote eieren zijn na 5min hard. | |
| LovelyGirl19 | zondag 28 juli 2013 @ 15:40 |
| Koop een eierkoker. | |
| Woestijnvos | zondag 28 juli 2013 @ 15:44 |
| Een ei 40 minuten laten koken. | |
| JeMoeder | zondag 28 juli 2013 @ 15:51 |
TS loopt ook maar wat in de ruimte te lullen. Op een of andere manier vind TS het leuk dat ze op ons overkomt als een domme doos. | |
| Aberkullie | zondag 28 juli 2013 @ 16:09 |
Dit inderdaad. | |
| #ANONIEM | zondag 28 juli 2013 @ 16:10 |
| |
| summer2bird | zondag 28 juli 2013 @ 16:11 |
| Warm water, eitjes indoen. Daarna op hoog vuur totdat het water kookt. Dan timen en vuur matig zetten. En na 2.5 minuut het vuur uit en de eitjes laten schrikken. Zacht eigeel en hard eiwit | |
| Aberkullie | zondag 28 juli 2013 @ 16:11 |
Nee bah het eigeel moet ook hard zijn. | |
| summer2bird | zondag 28 juli 2013 @ 16:12 |
Nee man, lekker zacht. | |
| #ANONIEM | zondag 28 juli 2013 @ 16:13 |
Deze weet | |
| zovty | zondag 28 juli 2013 @ 17:12 |
Haha. | |
| trovey | zondag 28 juli 2013 @ 17:16 |
| Eieren die na 30 minuten niet gekookt zijn....of je hebt je fornuis niet aangezet of je lult uit je nek. | |
| vogeltjesdans | zondag 28 juli 2013 @ 18:34 |
| Ik wil je eitjes anders wel verwennen TS. edit: bij nader inzien, nee doe maar niet. | |
| #ANONIEM | zondag 28 juli 2013 @ 19:25 |
| |
| vogeltjesdans | zondag 28 juli 2013 @ 19:29 |
Cool he En dan niet even mijn edit quoten | |
| #ANONIEM | zondag 28 juli 2013 @ 19:31 |
Nee... dat haalt de lol eraf... | |
| Lavalampjes | zondag 28 juli 2013 @ 19:56 |
![]() koop een eierkoker gegarandeerd succes | |
| Life2.0 | zondag 28 juli 2013 @ 20:11 |
gewoon wat citroensap meekoken, easy does it | |
| wickedmen | zondag 28 juli 2013 @ 20:13 |
| Wat een kneus die TS en dat voor een vrouw. Mij lukte het in 1x, 45 minuten laten koken en dan koud water er meteen overheen zodat het schillen makkelijk wordt. | |
| Levolution | zondag 28 juli 2013 @ 20:15 |
| Maak een roerei, kan niet misgaan. | |
| Pharkus | zondag 28 juli 2013 @ 20:35 |
zwart aan de onderkant, bovenop rauw | |
| Levolution | zondag 28 juli 2013 @ 20:38 |
Met een omelet. Als je dat met een roerei voor elkaar krijgt dan hoor je in een verzorgingstehuis. | |
| wenfer2 | zondag 28 juli 2013 @ 20:44 |
| Ik bak mijn eitje het liefst met uitjes en spekreepjes en kluts het wat door elkaar. Lekker met stroop. | |
| Dven | zondag 28 juli 2013 @ 20:47 |
| Net met succes drie eieren gekookt Groeten, Dven | |
| Pharkus | zondag 28 juli 2013 @ 20:47 |
Vlak TS niet uit |