er zit er nu ook 1 in de oosterparkwijk, onder de nieuwe flat die daar afgelopen jaren is gebouwd (tegenover de spar). 10 minuutjes fietsen en een bakkerij (en de helft van het personeel komt bij 'ons' vandaan)quote:Op zaterdag 2 november 2013 21:28 schreef LPFAN het volgende:
ontopic: ik kan niet wachten om de verse broodjes te proberen laat het maar gauw tijd zijn haha :p
*jaloers* Beter komt dat snel in Emmenquote:Op zaterdag 2 november 2013 18:32 schreef Yannick567 het volgende:
De Lidl hier is sinds vorige week woensdag weer open na een verbouwing, nu ook met verse broodjes.
Wat een assortiment en vooruitgang
[ afbeelding ]
Over dat systeem van broodjes pakken hebben ze ook wel nagedacht. Slim systeem
Ik zal nog wel eens een duidelijkere foto makenquote:Op zaterdag 2 november 2013 18:55 schreef kvd het volgende:
[..]
Dat hebben ze hier ook, zag het rekje zoals jij hem noemt niet op de foto.
Ik heb al aardig staan kloten met dat deurtje
Die kozijnen zijn hier ook in 'hun' blauw
[ afbeelding ]
Het stuk vanaf de achterste flat is erbij gekomen
[ afbeelding ]
Geen eigen foto's overigens
serieus? vraag me af waar dan.quote:Op zondag 3 november 2013 00:56 schreef loecje het volgende:
In vinkhuizen komt er ook een hoorde ik vandaag.
dus dan zitten lidl en aldi in hetzelfde winkelcentrum?quote:
nnog 8 dagen en ik mag weer bij mijn eigen winkel boodschappen doen. zal de focaccia op jouw aanraden meenemenquote:Op dinsdag 5 november 2013 19:30 schreef ErkendFokker het volgende:
Lol allemaal Grunners hier? Ik woon zelf vlakbij wielewaalplein dus ben superblij dat ik nu een lidl in de buurt heb Verse Focaccia is ook aan te raden
Ik had hem laatst ook weer, toen was hij wel een beetje taai. Je moet wel geluk hebben dat ie er niet al even ligt.quote:Op dinsdag 5 november 2013 19:37 schreef kvd het volgende:
[..]
nnog 8 dagen en ik mag weer bij mijn eigen winkel boodschappen doen. zal de focaccia op jouw aanraden meenemen
Er mag alleen meer chocola in van mij (maar dat vind ik in Frankrijk ook)quote:Op dinsdag 5 november 2013 19:38 schreef ErkendFokker het volgende:
[..]
Ik had hem laatst ook weer, toen was hij wel een beetje taai. Je moet wel geluk hebben dat ie er niet al even ligt.
Die chocoladebroodjes vind ik ook zo lekker
Klopt.. Maar ik haal ze ook wel eens bij de Appie of laatst een keer in een andere stad in de deen.. Stuk taaier en minder vers.quote:Op dinsdag 5 november 2013 19:40 schreef kvd het volgende:
[..]
Er mag alleen meer chocola in van mij (maar dat vind ik in Frankrijk ook)
Ik vind de broodjes er sowieso lekkerder dan die van AH. Het feit dat het daar meestal nog wat warm is ingepakt, zorgt al sneller voor een slapper broodje (ik hou van knapperig )quote:Op dinsdag 5 november 2013 19:41 schreef ErkendFokker het volgende:
[..]
Klopt.. Maar ik haal ze ook wel eens bij de Appie of laatst een keer in een andere stad in de deen.. Stuk taaier en minder vers.
Ik heb bij de AH ooit gevraagd waarom mijn brood dat eerder altijd een knapperig korstje had nu plots een zachte korst heeft. Antwoord? Omdat moeders dat zo willen omdat kinderen het anders niet eten, die willen een zachte korst. Aldus de AH-medewerker op de bakkersafdelingquote:Op dinsdag 5 november 2013 19:48 schreef kvd het volgende:
Ik vind de broodjes er sowieso lekkerder dan die van AH. Het feit dat het daar meestal nog wat warm is ingepakt, zorgt al sneller voor een slapper broodje (ik hou van knapperig )
Altijd fijn dat ik me mag gaan aanpassen aan de moedersquote:Op dinsdag 5 november 2013 20:13 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Ik heb bij de AH ooit gevraagd waarom mijn brood dat eerder altijd een knapperig korstje had nu plots een zachte korst heeft. Antwoord? Omdat moeders dat zo willen omdat kinderen het anders niet eten, die willen een zachte korst. Aldus de AH-medewerker op de bakkersafdeling
ik zag ze op de advertentieborden. het lijkt me een onmogelijke combiquote:Op woensdag 6 november 2013 20:17 schreef Mylene het volgende:
Ik zag kroketten gevuld met zuurkool en rookworst in de diepvries liggen. Iemand al geprobeerd?
Eh... dat lijkt me echt raar!quote:Op woensdag 6 november 2013 20:17 schreef Mylene het volgende:
Ik zag kroketten gevuld met zuurkool en rookworst in de diepvries liggen. Iemand al geprobeerd?
Hadden we niet een topic waar iemand boerenkoolkroketten had gemaakt? Lijkt me wel watquote:Op woensdag 6 november 2013 21:50 schreef Mirjam het volgende:
Ik heb ooit eens zelf hutspotkroketten gemaakt en dat was verbazend lekker
Dat is ook lekker. Meer te vergelijken met aardappel kroketten. Ik heb ze een keer met broccoli gemaakt, was ook super lekker.quote:Op woensdag 6 november 2013 22:19 schreef Ole het volgende:
[..]
Hadden we niet een topic waar iemand boerenkoolkroketten had gemaakt? Lijkt me wel wat
Ik heb afgelopen maandag 3 pakken van de runder riblappen gekocht. Heb juist degene gekozen met de mooiste vetmarmering. Geweldige stoofvlees maak je er van, en dat tegen een zeer goede prijs. De grote stukken vet snij ik wel weg, dat is niet lekker.quote:Op donderdag 7 november 2013 16:52 schreef Mip1988 het volgende:
Vandaag ingekocht:
-De overbekende feestdagenstol hij is er weer!
-Uit de diepvries: zak eekhoorntjesbrood. slechts ¤2,49!
-Runderriblappen. Het vlees is van bijzonder goede kwaliteit, wel wat veel vet. doet niet onder voor vlees van de slager
ik vind het dus totaal niet naar melk smaken omdat het zo extreem zoet isquote:Op vrijdag 8 november 2013 19:23 schreef chocolatelover het volgende:
Plus altijd de lactosevrije melk, goedkoop en smaakt tenminste normaal naar melk zonder dat bijsmaakje die de sojamelk heeft.
bedankt voor de tip, eekhoorntjesbrood is lastig te vinden. Verder vandaag de ossenhaas (diepvries) meegenomen. Viel niet tegen! Ik sla ook altijd een pak luiers in als ik er ben. Prima kwaliteit eigenlijk! Oja en ze hebben nu Gerardusbier. De blonde variant is echt goed.quote:Op donderdag 7 november 2013 16:52 schreef Mip1988 het volgende:
Vandaag ingekocht:
-De overbekende feestdagenstol hij is er weer!
-Uit de diepvries: zak eekhoorntjesbrood. slechts ¤2,49!
-Runderriblappen. Het vlees is van bijzonder goede kwaliteit, wel wat veel vet. doet niet onder voor vlees van de slager
Ik ga voor de minisnolquote:Op donderdag 7 november 2013 16:52 schreef Mip1988 het volgende:
Vandaag ingekocht:
-De overbekende feestdagenstol hij is er weer!
-Uit de diepvries: zak eekhoorntjesbrood. slechts ¤2,49!
-Runderriblappen. Het vlees is van bijzonder goede kwaliteit, wel wat veel vet. doet niet onder voor vlees van de slager
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |