Nou, het is dikkig vloeibaar, helaas.. Alsof je een hele dikke gebonden saus hebt..quote:Op vrijdag 28 juni 2013 12:35 schreef msacras het volgende:
[..]
blijft het de hele tijd vloeibaar of hard het uit als je het niet gebruikt?
Als het vloeibaar blijft kan je het in je (ijs)koffie doen, krijg je een caramel koffie, erg lekker
Ahh oké... banoffee pie maken? Een ander dulche de leche recept zoeken en het daarvoor gebruiken?quote:Op vrijdag 28 juni 2013 12:53 schreef Ambipur het volgende:
[..]
Nou, het is dikkig vloeibaar, helaas.. Alsof je een hele dikke gebonden saus hebt..
Heb je een kant-en-klaar recept voor mij.. Ik ben niet zo bekend met deze dingen.....quote:Op vrijdag 28 juni 2013 12:55 schreef msacras het volgende:
[..]
Ahh oké... banoffee pie maken? Een ander dulche de leche recept zoeken en het daarvoor gebruiken?
Aan het eind van het vorige topic kwam ook een handige link voorbij (omrekentabel Amerikaanse maten), kan je die dan ook in de OP zetten?quote:Op vrijdag 28 juni 2013 12:38 schreef msacras het volgende:
Ik zit nu op mobiel dus kan de OP even niet aanpassen. Later zal ik wat recentere foto's invoegen!
ziet er heerlijk uitquote:Op zondag 30 juni 2013 16:50 schreef Selestha het volgende:
Glutenvrije chocolade-sinaasappelcake
[ afbeelding ]
ik vind de bloemen te platquote:Op zondag 30 juni 2013 21:20 schreef Tinuviel het volgende:
Wat is er niet mooi an Lady-wrb. Ik vind ze zien er super uit. En die vlinder is ook echt mooi.
De glazuur loopt zo mooi over de tulband heen. Ik had die bloemen er gewoon afgelaten, het maakt het er toch niet lekkerder op.quote:Op zondag 30 juni 2013 20:49 schreef lady-wrb het volgende:
[..]
ziet er heerlijk uit
ik heb ook weer eens wat geprobeerd van het weekend
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
gewone tulband met citroenglazuur en marsepeinen bloemetjeszooi
(ben er niet helemaal tevreden over die bloemen moeten beter volgende keer )
ik heb hem gemaakt naar aanleiding van een plaatje van zo'n zelfde tulband in een taartenboek. voor mij hoeft marsepein helemaal niet (ik lust het niet eens) maar ik wou het eens proberen.quote:Op dinsdag 2 juli 2013 07:47 schreef Myraela het volgende:
[..]
De glazuur loopt zo mooi over de tulband heen. Ik had die bloemen er gewoon afgelaten, het maakt het er toch niet lekkerder op.
ik heb zo'n macaronmatje. (ik heb ook zo'n papier met cirkels die je onder je bakpapier kan leggen, maar zo'n matje vind ik toch beter werken. loopt minder snel uitquote:Op maandag 1 juli 2013 17:18 schreef msacras het volgende:
Ik kan de OP niet meer aanpassen, waarschijnlijk omdat het een reeks is, dus als de laatste foto's uit het vorige topic er in moeten zal een modje dat even moeten doen.
edit; OP is inmiddels aangepast
Verder heb ik laatst Macarons gemaakt, maar ze waren zo lelijk dat ze niet waardig genoeg zijn om hier te posten. Wel smaakten ze erg goed. Morgen doe ik een nieuwe poging en teken ik van te voren rondjes op het bakpapier om de goede maat aan te houden, misschien dat ik ze dan wel mooi rond krijg!
bevroren kan volgens mij prima, gaan ze ook niet kapot door het roerenquote:Op dinsdag 2 juli 2013 11:56 schreef Bleie het volgende:
Vraagje: als ik muffins maak met blauwe bessen, en ik heb bevroren bessen, moet ik die dan eerst laten ontdooien, of kan ik ze bevroren door het beslag roeren? En maakt het nog uit voor hoeveel vocht je verder gebruikt?
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |