abonnement Unibet Coolblue
  donderdag 4 juli 2013 @ 12:28:29 #51
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_128575701
quote:
0s.gif Op donderdag 4 juli 2013 12:17 schreef Erasmo het volgende:
Ik heb vijf dagen geleden avocado's gekocht voor in de guacamole maar je kunt er nog steeds een ruit mee ingooien, zelfs het exemplaar wat in een zak met bananen ligt. Is er een manier waarop ik toch de avocado kan gebruiken morgen?
Wat gaatjes in prikken en 30-60 seconden in de mammatron
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_128653522
Weet jij of varkensnetjes nog ergens te krijgen is in nederland cq duitsland/aachen?
  zaterdag 6 juli 2013 @ 12:45:27 #53
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_128654496
quote:
0s.gif Op zaterdag 6 juli 2013 12:11 schreef icloud het volgende:
Weet jij of varkensnetjes nog ergens te krijgen is in nederland cq duitsland/aachen?
Even bestellen bij je slager.
Mooi product om mee te werken trouwens
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_128666896
Hey Piet, ik heb in de kringloopwinkel een romfertopf gehaald :D . Ik ben er van plan mee brood te bakken. Ken je naast brood nog een goede gerecht die ik kan uitproberen? :P

Noodles
  zaterdag 6 juli 2013 @ 20:51:44 #55
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_128667279
quote:
0s.gif Op zaterdag 6 juli 2013 20:37 schreef ikhouvannoodles het volgende:
Hey Piet, ik heb in de kringloopwinkel een romfertopf gehaald :D . Ik ben er van plan mee brood te bakken. Ken je naast brood nog een goede gerecht die ik kan uitproberen? :P

[ afbeelding ]
Mooi stuk procureur (varkensnek) kruiden daarin garen.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_128667612
Ik heb een vraag over het bewaren van macarons :o Ik ga van de week macarons maken voor mijn oudtante, waar mijn moeder aanstaande zaterdag heengaat. Ik ben alleen donderdag al weg, wat is wijsheid?

Kan ik ze beter invriezen en door mijn moeder laten decoreren? Of donderdag vulling er gewoon inspuiten, ze in de koelkast leggen, zijn ze zaterdag dan nog wel goed?
pi_128673479
quote:
0s.gif Op zaterdag 6 juli 2013 21:03 schreef RenRen- het volgende:
Ik heb een vraag over het bewaren van macarons :o Ik ga van de week macarons maken voor mijn oudtante, waar mijn moeder aanstaande zaterdag heengaat. Ik ben alleen donderdag al weg, wat is wijsheid?

Kan ik ze beter invriezen en door mijn moeder laten decoreren? Of donderdag vulling er gewoon inspuiten, ze in de koelkast leggen, zijn ze zaterdag dan nog wel goed?
2 dagen in de koelkast kan wel maar ik zou ze zelf maken, gelijk vullen en invriezen en dan zaterdagochtend uit de vriezer halen.
  zondag 7 juli 2013 @ 16:57:58 #58
63722 z80
I fink you freaky
pi_128691081
quote:
0s.gif Op zaterdag 6 juli 2013 20:37 schreef ikhouvannoodles het volgende:
Hey Piet, ik heb in de kringloopwinkel een romfertopf gehaald :D . Ik ben er van plan mee brood te bakken. Ken je naast brood nog een goede gerecht die ik kan uitproberen? :P

[ afbeelding ]
afhankelijk waar je van houd. een stuk ham kruiden en met wat in stukken gesneden knoflook en een scheutje rum garen. maar vis en of groenten gaan ook goed.
het voordeel van de romfertopf is dat het bijna niet fout kan gaan.
Go away or i will replace you withe a very small shell script.
Der Gesunde weiß nicht, wie reich er ist.
If you torture the data long enough, it will confess to anything.
pi_128691647
quote:
1s.gif Op zaterdag 6 juli 2013 23:55 schreef Soulagement het volgende:

[..]

2 dagen in de koelkast kan wel maar ik zou ze zelf maken, gelijk vullen en invriezen en dan zaterdagochtend uit de vriezer halen.
Ik las dat ze met vulling niet goed in te vriezen zijn, dus ik heb er een paar gemaakt en ga het proberen :) Zal het hier posten of het lukt!
  zondag 7 juli 2013 @ 17:44:09 #60
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_128692191
quote:
0s.gif Op zondag 7 juli 2013 17:21 schreef RenRen- het volgende:

[..]

Ik las dat ze met vulling niet goed in te vriezen zijn, dus ik heb er een paar gemaakt en ga het proberen :) Zal het hier posten of het lukt!
Heb ze een paar keer prima uit de diepvries gegeten.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_128697861
quote:
0s.gif Op zondag 7 juli 2013 17:21 schreef RenRen- het volgende:

[..]

Ik las dat ze met vulling niet goed in te vriezen zijn, dus ik heb er een paar gemaakt en ga het proberen :) Zal het hier posten of het lukt!
Als je ze haalt bij Ladurée bijvoorbeeld worden ze ook vers ingevroren en op de dag van verkoop uitgestald :) Moet geloof ik wel lukken dus met de meeste vullingen.
  donderdag 11 juli 2013 @ 16:16:03 #62
322770 eefje801
Where's the pie?
pi_128838756
Even uit de meeleesmodus voor een vraagje aan Piet: ik heb van die rode krielaardappeltjes en huis, weet je nog een lekkere bereidingswijze, bijvoorbeeld uit de oven?
pi_128846725
quote:
0s.gif Op zaterdag 6 juli 2013 21:03 schreef RenRen- het volgende:
Ik heb een vraag over het bewaren van macarons :o Ik ga van de week macarons maken voor mijn oudtante, waar mijn moeder aanstaande zaterdag heengaat. Ik ben alleen donderdag al weg, wat is wijsheid?

Kan ik ze beter invriezen en door mijn moeder laten decoreren? Of donderdag vulling er gewoon inspuiten, ze in de koelkast leggen, zijn ze zaterdag dan nog wel goed?
Ik heb ze nu na een week of twee gegeten en ze waren heerlijk. Ze kwamen uit de diepvries en waren gekocht in een supermarkr.
Am I evil? Yes I am!
Am I evil? I am man!
  donderdag 11 juli 2013 @ 20:41:43 #64
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_128847028
quote:
0s.gif Op donderdag 11 juli 2013 16:16 schreef eefje801 het volgende:
Even uit de meeleesmodus voor een vraagje aan Piet: ik heb van die rode krielaardappeltjes en huis, weet je nog een lekkere bereidingswijze, bijvoorbeeld uit de oven?
Ongeschild in de oven met grof zeezout, olijfolie of spekvet en rozemarijn?
Ongeschild koken en serveren met een schaaltje gesmoten gezouten knoflookboter?
Plakjes van snijden en in een ovenschaal met wat room, zout en knoflook?
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  donderdag 11 juli 2013 @ 21:28:04 #65
322770 eefje801
Where's the pie?
pi_128849063
quote:
1s.gif Op donderdag 11 juli 2013 20:41 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Ongeschild in de oven met grof zeezout, olijfolie of spekvet en rozemarijn?
Ongeschild koken en serveren met een schaaltje gesmoten gezouten knoflookboter?
Plakjes van snijden en in een ovenschaal met wat room, zout en knoflook?
Dankje! Ik ga voor de tweede optie :)
  donderdag 11 juli 2013 @ 21:34:43 #66
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_128849374
quote:
14s.gif Op donderdag 11 juli 2013 21:28 schreef eefje801 het volgende:

[..]

Dankje! Ik ga voor de tweede optie :)
Boterdoop, ook heerlijk met opperdoes ronde
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  donderdag 11 juli 2013 @ 21:48:49 #67
285244 EnemyRock
No scratch, no snatch.
pi_128850092
quote:
0s.gif Op woensdag 3 juli 2013 20:06 schreef EnemyRock het volgende:
Hallo Piet,

Weet je toevallig of je kan koken met een tajine op een keramische kookplaat?
Oja, vergeten te updaten maar de tajine (wel geweekt, gedroogd, ingesmeerd met olie en alles) brak op de keramische kookplaat, misschien stond ie niet lang genoeg in de oven, misschien heb ik toch iets met de voorbereiding mis gedaan, misschien had ik de kookplaat niet zo hoog moeten zetten of misschien kan het gewoon niet op keramisch, maarja...
''Before you talk to the chief, you must party with the chief.''
  donderdag 11 juli 2013 @ 21:54:40 #68
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_128850421
Ik vind het eerlijk gezegt ook niets, dat aardewerk, geef mij maar staal
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_128850574
quote:
0s.gif Op donderdag 11 juli 2013 21:48 schreef EnemyRock het volgende:

[..]

Oja, vergeten te updaten maar de tajine (wel geweekt, gedroogd, ingesmeerd met olie en alles) brak op de keramische kookplaat, misschien stond ie niet lang genoeg in de oven, misschien heb ik toch iets met de voorbereiding mis gedaan, misschien had ik de kookplaat niet zo hoog moeten zetten of misschien kan het gewoon niet op keramisch, maarja...
Je moet hem echt heel rustig verwarmen. Op het gas zet ik hem altijd op een sudderplaatje om het barstten te voorkomen. Bij keramisch misschien op de allerlaagste stand en het kleinste pitje?
  donderdag 11 juli 2013 @ 23:41:44 #70
322770 eefje801
Where's the pie?
pi_128855579
quote:
1s.gif Op donderdag 11 juli 2013 21:34 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Boterdoop, ook heerlijk met opperdoes ronde
Dat maakte mijn moeder vroeger altijd ja, heerlijk :)
pi_128857201
quote:
0s.gif Op donderdag 11 juli 2013 21:54 schreef Pietverdriet het volgende:
Ik vind het eerlijk gezegt ook niets, dat aardewerk, geef mij maar staal
Ik begrijp de meerwaarde ervan ook niet echt, nee. Lijkt me meer een cultuur/traditieding - waar ik opzich wel gevoelig voor ben - maar een tajine, neen.
  vrijdag 12 juli 2013 @ 09:12:54 #72
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_128861652
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 juli 2013 00:23 schreef Hagelkaas het volgende:

[..]

Ik begrijp de meerwaarde ervan ook niet echt, nee. Lijkt me meer een cultuur/traditieding - waar ik opzich wel gevoelig voor ben - maar een tajine, neen.
Nog los van het schilferen van het glazuur (glassplinters) en het feit dat veel glazuur lood of andere zware metalen bevatten die vrij kunnen komen als je er zure gerechten in bereid.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_128983782
Piet, ik wil lamsspiesjes gaan maken. Welk vlees gebruik ik daar het beste voor, gewoon filet of een ander (goedkoper) stuk?
Nog tips qua (niet pittige ivm kinderen) kruiden?
Nomnomnomnomnomnomnomnomnomnom
pi_128983971
Oh en nu ik er toch ben, heb je misschien nog tips voor de couscous die ik erbij wil serveren?
Nomnomnomnomnomnomnomnomnomnom
  maandag 15 juli 2013 @ 21:31:43 #75
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_128984167
quote:
0s.gif Op maandag 15 juli 2013 21:23 schreef PluisigNijntje het volgende:
Piet, ik wil lamsspiesjes gaan maken. Welk vlees gebruik ik daar het beste voor, gewoon filet of een ander (goedkoper) stuk?
Nog tips qua (niet pittige ivm kinderen) kruiden?
Voor spiesjes van lam gebruik ik graag bout. Kruiden, gewoon zout en peper, lam is lekker van zichzelf, en met kinderen wil je wellicht niet al te complexe smaken.
Je kan het uiteraard marineren
Sap van een citroen
Soy
teentjes knoflook
gemalen peper
Laos
Trassi
beetje sambal
gember
foelie
Olie
rozemarijn
vlees aan stukjes snijden en 24 uur laten marineren,
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  maandag 15 juli 2013 @ 21:32:45 #76
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_128984208
quote:
0s.gif Op maandag 15 juli 2013 21:27 schreef PluisigNijntje het volgende:
Oh en nu ik er toch ben, heb je misschien nog tips voor de couscous die ik erbij wil serveren?
Zal een Tunesische vriend zijn moeder eens vragen, maar dat gaat wel ff duren, ik maak zelf eigenlijk nooit goed couscous
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_128986756
Bedankt Piet. Hoeveel gram vlees denk je dat er op 1 stokje gaat? Ik wil niet teveel kopen namelijk.
Nomnomnomnomnomnomnomnomnomnom
  maandag 15 juli 2013 @ 22:32:34 #78
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_128986990
quote:
0s.gif Op maandag 15 juli 2013 22:28 schreef PluisigNijntje het volgende:
Bedankt Piet. Hoeveel gram vlees denk je dat er op 1 stokje gaat? Ik wil niet teveel kopen namelijk.
Pffff
Geen idee, daar denk ik niet over na. 250 gram PP doe ik ongeveer.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_128988169
Nou ja ik serveer er nog van alles bij dus ik wou twee niet al te grote stokjes pp doen. Maar misschien dat de slager nog tips heeft ;)
Nomnomnomnomnomnomnomnomnomnom
  maandag 15 juli 2013 @ 23:00:34 #80
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_128988291
quote:
0s.gif Op maandag 15 juli 2013 22:58 schreef PluisigNijntje het volgende:
Nou ja ik serveer er nog van alles bij dus ik wou twee niet al te grote stokjes pp doen. Maar misschien dat de slager nog tips heeft ;)
Ah, okay, ja wij zijn echte vleeseters,
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_128988399
quote:
0s.gif Op maandag 15 juli 2013 21:27 schreef PluisigNijntje het volgende:
Oh en nu ik er toch ben, heb je misschien nog tips voor de couscous die ik erbij wil serveren?
Couscous wellen en zacht maken met boter en olijfolie.

Bosui, halve bos munt, grote bos koriander en grote bos peterselie hakken. Rijpe tomaten snijden, zouten en na tien minuten uitknijpen. Paprika's branden boven fornuis, in alufolie en dan ontvellen zonder(!) stromend water. Paar tenen rauwe knoflook persen. Halve tube harissa. (of minder, als te pittig)

Alles door elkaar, zout peper.

Goede couscous is fris en kruidig, daarom belangrijk dat je hem pas op het laatste moment maakt! Ik snij er vaak ook nog rode pepers door, maar ivm kinderen is dat misschien geen goed idee.
  † In Memoriam † maandag 15 juli 2013 @ 23:15:09 #82
91830 MaximusTG
pi_128989027
Ik pretendeer geen kenner te zijn, maar volgens mij sla je daar de plank volledig mis! Kijk eens de uitzending van de Keuringsdienst van Waarde over couscous. Daar laten ze juist zien dat het normaal gesproken juist langzaam gestoomd wordt boven bv stovend vlees, bouillon. De couscous die op het laatste moment geweld wordt is veel minder smaakvol (dat is schijnbaar een moderne methode, alleen mogelijk doordat de couscous al een bepaalde behandeling gehad heeft in de fabriek).
pi_128990257
Maximus TG, ik heb die aflevering ook gezien. Maar om mijn couscous nou driemaal een uur te gaan stomen.. dan neem ik liever de snelle versie die vast ook goed te doen is
Nomnomnomnomnomnomnomnomnomnom
  † In Memoriam † dinsdag 16 juli 2013 @ 00:06:25 #84
91830 MaximusTG
pi_128991139
True, begrijpelijk; hier beschrijft iemand het stomen in 2 x 20 minuten; http://www.brendakookt.nl/2013/06/12/tunesische-couscous/

Misschien een idee?
pi_128993150
quote:
0s.gif Op maandag 15 juli 2013 23:15 schreef MaximusTG het volgende:
Ik pretendeer geen kenner te zijn, maar volgens mij sla je daar de plank volledig mis! Kijk eens de uitzending van de Keuringsdienst van Waarde over couscous. Daar laten ze juist zien dat het normaal gesproken juist langzaam gestoomd wordt boven bv stovend vlees, bouillon. De couscous die op het laatste moment geweld wordt is veel minder smaakvol (dat is schijnbaar een moderne methode, alleen mogelijk doordat de couscous al een bepaalde behandeling gehad heeft in de fabriek).
Je hebt helemaal gelijk, verkeerde woordkeuze. Ik bedoelde een goede couscoussalade, en hield tevens automatisch rekening met het feit dat niemand de moeite neemt om de couscous te stomen.

Traditioneel maak je een couscoussalade trouwens met koud water, kost wederom alleen veeel tijd. Het voorkomt trouwens wel dat de couscoussalade zompig wordt als hij te lang staat dus als je veel tegelijk moet doen kan het je juist tijd schelen.

Mijn laatste stellige slotzin geldt dus voor couscoussalade, wat ik aan zou raden bij een BBQ. Zoete stoofpotten e.d. zou ik natuurlijk met warme couscous eten.

[ Bericht 8% gewijzigd door Hagelkaas op 16-07-2013 01:27:27 ]
pi_128996054
quote:
0s.gif Op maandag 15 juli 2013 23:15 schreef MaximusTG het volgende:
Ik pretendeer geen kenner te zijn, maar volgens mij sla je daar de plank volledig mis! Kijk eens de uitzending van de Keuringsdienst van Waarde over couscous. Daar laten ze juist zien dat het normaal gesproken juist langzaam gestoomd wordt boven bv stovend vlees, bouillon. De couscous die op het laatste moment geweld wordt is veel minder smaakvol (dat is schijnbaar een moderne methode, alleen mogelijk doordat de couscous al een bepaalde behandeling gehad heeft in de fabriek).
Naar aanleiding van precies die aflevering heb ik onlangs een couscoussière aangeschaft! :) Ik hield altijd ook al van couscous in de snel-klaarvariant maar als je couscous lang laten stomen in zo'n pan is het wel echt bizar veel beter van structuur! Ook voor gebruik ine en koude salade trouwens.
En het is niet zo dat je er de hele tijd druk mee bezig moet zijn of zo, je kunt in die paar uur gewoon wat anders gaan doen. :) Echt eens het proberen waard als je, zoals ik, al jaren heel graag couscous eet op de makkelijke manier.
Let me see you stripped down to the bone
pi_128996082
Overigens, als je couscous bij kruidig lam wilt serveren is het erg lekker om er wat zoetigs in te stoppen. Dadels, abrikozen, grote rozijnen, dat werk. Sumak is ook heel lekker bij lam, en dus ook door couscous die je bij lam eet. O+
Let me see you stripped down to the bone
pi_128996094
Maar kan dat dan met de couscous die je gewoon in de supermarkt koopt?
pi_128996109
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 juli 2013 08:23 schreef Bleie het volgende:
Maar kan dat dan met de couscous die je gewoon in de supermarkt koopt?
Jazeker! Alleen staat de traditionele bereidingswijze gewoon niet op het pak vermeld. Is een beetje onnozel en ook wel grappig. Zie de KvW-aflevering
Let me see you stripped down to the bone
  † In Memoriam † dinsdag 16 juli 2013 @ 08:48:11 #90
91830 MaximusTG
pi_128996365
@Hagelkaas; duidelijk!

@minilot, haha, geweldig, leuk dat je zo'n ding hebt gekocht! Waar verkopen ze dat eigenlijk? En boven bouillon laten stomen neem ik aan?
Had ik het dan trouwens goed begrepen van die aflevering dat het eigenlijk nóg langer duurt als ze de couscous niet zo behandelen zoals ze doen voor hij het pak in gaat?
pi_128996472
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 juli 2013 08:48 schreef MaximusTG het volgende:
@minilot, haha, geweldig, leuk dat je zo'n ding hebt gekocht! Waar verkopen ze dat eigenlijk? En boven bouillon laten stomen neem ik aan?
Had ik het dan trouwens goed begrepen van die aflevering dat het eigenlijk nóg langer duurt als ze de couscous niet zo behandelen zoals ze doen voor hij het pak in gaat?
Klopt, couscous in een pak is al min of meer voorgestoomd, maar om het op traditionele wijze superlekker te krijgen moet het dus nog best een uur of twee (minimaal) verder gestoomd worden, met tussendoor luchtig wrijven/kloppen.

En ja, heb zo'n ding gekocht. Ik kreeg het niet uit mijn hoofd nadat ik die aflevering had gezien, ik voelde me zo'n ei met mijn koken-zoals-het-op-het-pakje-staat!
Ben ervoor naar de Bazaar in Beverwijk geweest omdat ik daar toch al eens naartoe wilde, maar anders had ik er gewoon eentje online gekocht. Had verder nog geen stoompan ofzo, dus ik kan er ook andere dingen in klaarmaken.

Boven bouillon kan natuurlijk, afhankelijk van het recept. Voor sommige toepassingen van couscous stoom je het gewoon boven water.
Let me see you stripped down to the bone
pi_129011538
Piet, hoe maak ik een lekkere haxe en kan deze ook goed op de BBQ?
  dinsdag 16 juli 2013 @ 17:20:25 #93
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_129012390
Per Haxe een halve liter water, 75 gram pekelzout
Breng het water aan de kook, pekelzout erin oplossen en af laten koelen.
Haxe in een grote ziplock en het pekelwater erbij, lucht eruit duwen en 6-7 dagen in de koelkast pekelen.
Daarna 2 tot 2,5 uur bij 85 graden in het pekelwater garen.
Daarna kan je hem op de bbq leggen, indirekte hitte, houtmot erbij en deksel dicht, hij wordt nu gerookt en gegrilld, ca 30 minuten tot een uur.
Je kan hem voor het roken nog inwrijven met een rub, of honing, etc
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_129012953
:9
Gaat alleen voor dit weekend dus niet meer lukken ;)
  dinsdag 16 juli 2013 @ 19:03:01 #95
256666 leeell
I know you're lonely
pi_129015822
Piet heb jij een goed recept of goede premade (import)-rub voor bijvoorbeeld spareribs ?
Op maandag 1 oktober 2012 18:45 schreef Chocolatebear het volgende:
Zei de man, terwijl hij een shaggie opstak en het gas open trok van zijn Tomos.
  dinsdag 16 juli 2013 @ 19:04:28 #96
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_129015877
quote:
2s.gif Op dinsdag 16 juli 2013 19:03 schreef leeell het volgende:
Piet heb jij een goed recept of goede premade (import)-rub voor bijvoorbeeld spareribs ?
Nee, ik marineer ze in citroensap, knoflook en ketjap, wat gember en foelie. Geen rub dus, maar een marinade.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  dinsdag 16 juli 2013 @ 19:07:56 #97
256666 leeell
I know you're lonely
pi_129015985
quote:
1s.gif Op dinsdag 16 juli 2013 19:04 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Nee, ik marineer ze in citroensap, knoflook en ketjap, wat gember en foelie. Geen rub dus, maar een marinade.
hm oke, en dan gember en dan heel fijn of filteren ? of Djahe ?

heb hier assortiment aan pearl river soja (licht en donker) , of raad je toch zoete ketjap aan ?
Op maandag 1 oktober 2012 18:45 schreef Chocolatebear het volgende:
Zei de man, terwijl hij een shaggie opstak en het gas open trok van zijn Tomos.
  dinsdag 16 juli 2013 @ 20:01:42 #98
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_129017923
quote:
2s.gif Op dinsdag 16 juli 2013 19:07 schreef leeell het volgende:

[..]

hm oke, en dan gember en dan heel fijn of filteren ? of Djahe ?

heb hier assortiment aan pearl river soja (licht en donker) , of raad je toch zoete ketjap aan ?
Zoete vind ik wel lekkerder, maar je kan ook de lichte soy gebruiken en wat bruine basterdsuiker als je het zoet wil hebben
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  dinsdag 16 juli 2013 @ 20:03:33 #99
256666 leeell
I know you're lonely
pi_129017981
quote:
1s.gif Op dinsdag 16 juli 2013 20:01 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Zoete vind ik wel lekkerder, maar je kan ook de lichte soy gebruiken en wat bruine basterdsuiker als je het zoet wil hebben
doe ik dat, heb geen ketjap maar wel bruine basterdsuiker, je hoort het nog wel , bedankt ! :)
Op maandag 1 oktober 2012 18:45 schreef Chocolatebear het volgende:
Zei de man, terwijl hij een shaggie opstak en het gas open trok van zijn Tomos.
  dinsdag 16 juli 2013 @ 20:41:32 #100
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_129019300
quote:
2s.gif Op dinsdag 16 juli 2013 20:03 schreef leeell het volgende:

[..]

doe ik dat, heb geen ketjap maar wel bruine basterdsuiker, je hoort het nog wel , bedankt ! :)
Ga je ze op de bbq klaarmaken? Dan met suikers indirecte hitte anders verkolen ze
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')