Alleen als het een failissementsveiling is (en dan zijn ook geen onderhandse biedingen mogelijk overigens), anders heeft de rechtbank er niks mee te maken, tenzij de schuldenaar verzet aantekent tegen de voorgenomen onderhandse verkoop..... cq. voorgenomen executie. Echt......quote:Op zondag 23 juni 2013 16:13 schreef blomke het volgende:
Je kan de bank bellen (welke btw), maar ik denk dat je meer hebt aan het onderhands uitbrengen van een (het) bod bij de President van de Rechtbank notaris die de veiling organiseert. Die leidt het bod door aan de President van de Rechtbank. Is het bod acceptabel voor de President rechtbank, dan wordt alsnog afgezien van veiling en heb je het huis.
Kan je dit ook eens lezen: http://www.veilingnotaris.nl/kennisbank/kopen_op_een_veiling/quote:Op zondag 23 juni 2013 16:39 schreef Dinosaur_Sr het volgende:
[..]
Alleen als het een failissementsveiling is (en dan zijn ook geen onderhandse biedingen mogelijk overigens), anders heeft de rechtbank er niks mee te maken, tenzij de schuldenaar verzet aantekent tegen de voorgenomen onderhandse verkoop..... cq. voorgenomen executie. Echt......![]()
http://nl.wikipedia.org/wiki/Executoriale_titel
Het gaat om de notaris. Dus google eens op het adres n kijk of er veiling-berichtgeving van een (de) notaris is.quote:Op zondag 23 juni 2013 16:23 schreef eep het volgende:
Het is de SNS bank, maar hoe kom je er achter welk veilinghuis de bank gaat nemen?
Mwah, ik weet van iemand die net een executieveiling heeft kunnen afwenden, het huis is voor de guldenprijs in euro's verkocht en nu, 5 jaar later, staat er nog steeds een schuld open die hij toen maar niet afgelost hadquote:Op zondag 23 juni 2013 14:12 schreef hugecooll het volgende:
[..]
daar maakt de verkoper waarschijnlijk nog winst op ook, als ie geen superdure lening had (of tweede hypotheek)
Da's best opmerkelijk. Iemand die al vrij lang geleden een huis heeft gekocht en deze ook nog eens heeft verkocht aan het begin van de 'crisis', zou daar normaal gesproken winst op hebben gemaakt. Gevalletje veel te hoge lening, slechte terugbetaler?quote:Op zondag 23 juni 2013 16:55 schreef Leandra het volgende:
[..]
Mwah, ik weet van iemand die net een executieveiling heeft kunnen afwenden, het huis is voor de guldenprijs in euro's verkocht en nu, 5 jaar later, staat er nog steeds een schuld open die hij toen maar niet afgelost had
Veel executies zijn het gevolg van taxatiefraudequote:Op zondag 23 juni 2013 16:58 schreef hugecooll het volgende:
[..]
Da's best opmerkelijk. Iemand die al vrij lang geleden een huis heeft gekocht en deze ook nog eens heeft verkocht aan het begin van de 'crisis', zou daar normaal gesproken winst op hebben gemaakt. Gevalletje veel te hoge lening, slechte terugbetaler?
Fraude is slechtquote:Op zondag 23 juni 2013 16:59 schreef Dinosaur_Sr het volgende:
[..]
Veel executies zijn het gevolg van taxatiefraude
Misshien extra hypotheken afgesloten? Dat kom tot ver in de jaren '90. Maar dan nog, had ie 't kunnen aflossen metd e opbrengst. Misschien slechte executeur?quote:Op zondag 23 juni 2013 16:58 schreef hugecooll het volgende:
Gevalletje veel te hoge lening, slechte terugbetaler?
Helemaal waar, maar dat zijn wel een groot deel van de executiegevallen.quote:
Is toch ook een te hoge lening?quote:
Mja als je fraudeert, verdien je het ook welquote:Op zondag 23 juni 2013 17:01 schreef Dinosaur_Sr het volgende:
[..]
Helemaal waar, maar dat zijn wel een groot deel van de executiegevallen.
Anders is het immers voor iedereen voordeliger om het 'regulier' te verkopen, en dat gebeurt dan dus ook.
Die rekening komt niet terecht bij de hypotheeknemergever hoorquote:Op zondag 23 juni 2013 17:02 schreef hugecooll het volgende:
[..]
Is toch ook een te hoge lening?
[..]
Mja als je fraudeert, verdien je het ook wel
Hoebedoeljequote:Op zondag 23 juni 2013 17:03 schreef Dinosaur_Sr het volgende:
[..]
Die rekening komt niet terecht bij de hypotheeknemer hoor
Ja, ik verwachtte alleen dat de rekening kwam bij degene die fraudeertquote:Op zondag 23 juni 2013 17:05 schreef Dinosaur_Sr het volgende:
[..]
--> helemaal gelijk
Maar je begrijpt wel wat ik bedoelde, toch?
Dat is met hypotheekfraude niet echt het geval, sterker nog, een groot deel van de afboekingen van hypotheeknemers is uit hoofde van fraudegevallen, niet uit hoofde van bonafide gevallen. Als ik hier in de regio kijk, is een groot deel van de excutieverkopen die doorgaan gevalletje vertrokken onbekend waarheen, of gevalletje huis van bewaring.quote:Op zondag 23 juni 2013 17:06 schreef hugecooll het volgende:
[..]
Ja, ik verwachtte alleen dat de rekening kwam bij degene die fraudeert
Hm, opmurrkelijkquote:Op zondag 23 juni 2013 17:08 schreef Dinosaur_Sr het volgende:
[..]
Dat is met hypotheekfraude niet echt het geval, sterker nog, een groot deel van de afboekingen van hypotheeknemers is uit hoofde van fraudegevallen, niet uit hoofde van bonafide gevallen.
Ja, dat was ook best bijzonder.... gewoon je aankoopbedrag van het huis er nog een keer bij qua schuldenquote:Op zondag 23 juni 2013 16:58 schreef hugecooll het volgende:
[..]
Da's best opmerkelijk. Iemand die al vrij lang geleden een huis heeft gekocht en deze ook nog eens heeft verkocht aan het begin van de 'crisis', zou daar normaal gesproken winst op hebben gemaakt. Gevalletje veel te hoge lening, slechte terugbetaler?
wat een homoquote:Op zondag 23 juni 2013 19:36 schreef Leandra het volgende:
[..]
Ja, dat was ook best bijzonder.... gewoon je aankoopbedrag van het huis er nog een keer bij qua schulden
Het was an sich wel winst, maar niets afgelost en de winst was al geconsumeerd toen het nog in het huis zat.
En dan kom je er 5 jaar later achter dat hij dan ook nog gewoon een van de schulden open heeft laten staan en niet afgelost heeft, terwijl hij bij de verkoop precies uit de schulden kon zijn![]()
![]()
Eén bonk mensenkennis hieroquote:Op zondag 23 juni 2013 19:41 schreef Leandra het volgende:
[..]
Dat denk ik niet, maar ik heb hem ook nooit met een verkering gezien, dus eigenlijk zou het best kunnen
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |