Altijd lekker, zolang het stamppot rauwe andijvie is en niet tot snot gekookte andijvie.quote:Op vrijdag 14 juni 2013 18:55 schreef Isabeau het volgende:
Stamppot andijvie blijft lekker, ook als het zonnetje schijnt
Noem het een maaltijd salade met andijvie, gepocheerde aardappels en croutons du lardequote:Op vrijdag 14 juni 2013 18:55 schreef Isabeau het volgende:
Stamppot andijvie blijft lekker, ook als het zonnetje schijnt
Tuurlijk, je mag hebben wat je wilt hoorquote:Op vrijdag 14 juni 2013 18:25 schreef borisz het volgende:
Als je nog wat kwijt moet FF, dan hoor ik het wel.
Rauwe groentenquote:Op vrijdag 14 juni 2013 18:57 schreef golfer het volgende:
[..]
Altijd lekker, zolang het gekookte andijvie is.![]()
Die moeten gewoon lukken zo te zien!quote:Op vrijdag 14 juni 2013 19:26 schreef minilot het volgende:
Lieverds, duimen jullie even mee dat mijn zoete moerbeibroodjes naar zelfbedacht recept lukken?
[ afbeelding ]
Ze gaan -nu- de oven in.
*spannend*
deze moeten wel even gekeurd worden op smaak.quote:Op vrijdag 14 juni 2013 19:26 schreef minilot het volgende:
Lieverds, duimen jullie even mee dat mijn zoete moerbeibroodjes naar zelfbedacht recept lukken?
[ afbeelding ]
Ze gaan -nu- de oven in.
*spannend*
ze zijn prachtig om te zien ...en ook al geproefd !quote:Op vrijdag 14 juni 2013 19:26 schreef minilot het volgende:
Lieverds, duimen jullie even mee dat mijn zoete moerbeibroodjes naar zelfbedacht recept lukken?
[ afbeelding ]
Ze gaan -nu- de oven in.
*spannend*
Dank je scheet!quote:Op vrijdag 14 juni 2013 21:15 schreef minilot het volgende:
Speciaal voor jou gezapt Piet en neen: momenteel haarscherpe Eastenders/Nature's Microworlds/Worlds Craziest Fools/Symphony.
Dat dus, en ik ga nóg een moerbeienbroodje eten.
quote:Op vrijdag 14 juni 2013 19:00 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Noem het een maaltijd salade met andijvie, gepocheerde aardappels en croutons du larde
Ah, ziggo, okay, die krijgen het volgens mij ook gewoon van de satquote:Op vrijdag 14 juni 2013 21:24 schreef minilot het volgende:
O wacht. Je hebt er vast weinig aan dat de BBC het puik doet via mijn Hollandse Ziggo-kastje
quote:Op vrijdag 14 juni 2013 21:24 schreef minilot het volgende:
O wacht. Je hebt er vast weinig aan dat de BBC het puik doet via mijn Hollandse Ziggo-kastje
quote:Op vrijdag 14 juni 2013 19:00 schreef Pietverdriet het volgende:
Noem het een maaltijd salade met andijvie, gepocheerde aardappels en croutons du larde
Bestaat er eigenlijk wel een versie met gekookte andijvie? Dat is toch hartstikke vies!?!quote:Op vrijdag 14 juni 2013 21:32 schreef Isabeau het volgende:
[..]Nou, dat was het idd
Rauwe andijvie natuurlijk, golfer en heerlijk goed uitgebakken spek
Vraag het FFTquote:Op vrijdag 14 juni 2013 21:34 schreef Sunnythesun het volgende:
Bestaat er eigenlijk wel een versie met gekookte andijvie? Dat is toch hartstikke vies!?!
Hoe ze vers smaken weet ik niet, maar ik had gedroogde en die smaken een beetje tussen gedroogde vijg en heel geode dadels in. Warm zoetig, een beetje karamelachtig. Heel lekker!quote:Op vrijdag 14 juni 2013 21:34 schreef Isabeau het volgende:
mini, die zien er zo al heerlijk uitHoe smaakt de moerbei precies?
rauwe andijvie vind ik niet te eten, ben geen konijn.quote:Op vrijdag 14 juni 2013 21:34 schreef Sunnythesun het volgende:
[..]
Bestaat er eigenlijk wel een versie met gekookte andijvie? Dat is toch hartstikke vies!?!
Ehm.. als je de andijvie door warme aardappels stampt krijg je denk ik gewoon het zelfde effect. Net niet helemaal rauw meer en wel knapperig.quote:Op vrijdag 14 juni 2013 21:37 schreef z80 het volgende:
[..]
rauwe andijvie vind ik niet te eten, ben geen konijn.
heel even in een pan kokend water zodat het nog wel knapperig en dan er stamppot van maken.
quote:Op vrijdag 14 juni 2013 21:42 schreef Stereotomy het volgende:
[..]
Moet je in je reflectie schrijven.
doodgekookte groente vind ik ook niet te eten. maar helemaal rauw ben ik ook geen voorstander van.quote:Op vrijdag 14 juni 2013 21:39 schreef Sunnythesun het volgende:
[..]
Ehm.. als je de andijvie door warme aardappels stampt krijg je denk ik gewoon het zelfde effect. Net niet helemaal rauw meer en wel knapperig.Maar gekookte andijvie die helemaal zacht is bedoelde ik. Daar vind ik niets aan.
Ik vind veel groente zowel rauw als (niet aan gort) gekookt lekkerquote:Op vrijdag 14 juni 2013 21:43 schreef z80 het volgende:
[..]
doodgekookte groente vind ik ook niet te eten. maar helemaal rauw ben ik ook geen voorstander van.
Werk zequote:
*broodjesboks!*quote:Op vrijdag 14 juni 2013 21:15 schreef minilot het volgende:
Dat dus, en ik ga nóg een moerbeienbroodje eten.
quote:Op zaterdag 15 juni 2013 00:21 schreef Bluezz het volgende:
He getverdemme, wil ik voor nog ruim een week mn dekamobiel internet instellen op mn nieuwe samsung foon doet ie het niet
Dit.quote:Op vrijdag 14 juni 2013 21:43 schreef z80 het volgende:
[..]
doodgekookte groente vind ik ook niet te eten. maar helemaal rauw ben ik ook geen voorstander van.
quote:Op zaterdag 15 juni 2013 10:37 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Dit.
Maar eigenlijk vind ik sommige dingen knapperig minder lekker zoals korsten van brood, patat, fruit (nog niet rijp dus) en groente.
Zelfkennis is goedquote:
Nasiquote:Op zaterdag 15 juni 2013 11:42 schreef Sunnythesun het volgende:
Pffff ben aan het bedenken wat ik een zal maken dit weekend voor het eten maar ik weet het nietHeb wel zin om iets nieuws te proberen maar zie zo snel niets waar ik zin in heb of wat TAV ook lust..
Maak je er een rijsttafel van met nasi, smoor, boontjes etcquote:
Ik heb gister een heerlijke zomer lasagne gemaakt met gegrilde courgette, spinazie en ricotta. Aanrader!quote:Op zaterdag 15 juni 2013 11:42 schreef Sunnythesun het volgende:
Pffff ben aan het bedenken wat ik een zal maken dit weekend voor het eten maar ik weet het nietHeb wel zin om iets nieuws te proberen maar zie zo snel niets waar ik zin in heb of wat TAV ook lust..
Tav wil babi pangangquote:Op zaterdag 15 juni 2013 11:52 schreef PdeHoog het volgende:
[..]
Maak je er een rijsttafel van met nasi, smoor, boontjes etc
Spinaziequote:Op zaterdag 15 juni 2013 11:53 schreef Jagärtrut het volgende:
[..]
Ik heb gister een heerlijke zomer lasagne gemaakt met gegrilde courgette, spinazie en ricotta. Aanrader!
Al anders georganiseerd. Ik zit tussen 2 providers en en ik kreeg een nieuwe foon bij de nieuwe provider die het oude simkaartje niet online wilde gooien ondanks duizend instellingen die ik handmatig had ingesteld.quote:
Komt uit deze potquote:Op zaterdag 15 juni 2013 12:11 schreef Bluezz het volgende:
Leuk etentje gisteren gehad met mn excardiocollega's.. goed om te zien dat degenen die er waren allemaal er óf nog werken óf een andere baan binnenshuis hebben óf zoals ik buitenshuis wat hebben gevonden. Kreeg ook nog een VVV bon en bloemen van de RvB. Daar zat ik niet op te wachtenstelletje eikels.
Phooooquote:Op zaterdag 15 juni 2013 12:07 schreef Sunnythesun het volgende:
het wordt Pho morgenZit alleen nog de mijmeren over wat meer groen bij de babi pangang. Alleen atjar vind ik wat kaal maar weet niets..
tarte tatin!quote:Op zaterdag 15 juni 2013 12:25 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Phoooo
Ik heb net flink zitten zoeken naar recepten maar ik maak toch maar waar ik mijn vader het meest plezier mee doe.
Voor: Hollandse garnalencocktail
Hoofd: Varkenshaas met champignonroomsaus, aardappeltjes met rozemarijnolie en zeezout uit de oven en iets van groen of sla erbij.
Na: Dat weet ik nog niet. Heeft iemand een ideetje voor me?
Varkenshaas met champignonroomsaus, das echt een populair gerecht in NL.quote:Op zaterdag 15 juni 2013 12:25 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Phoooo
Ik heb net flink zitten zoeken naar recepten maar ik maak toch maar waar ik mijn vader het meest plezier mee doe.
Voor: Hollandse garnalencocktail
Hoofd: Varkenshaas met champignonroomsaus, aardappeltjes met rozemarijnolie en zeezout uit de oven en iets van groen of sla erbij.
Na: Dat weet ik nog niet. Heeft iemand een ideetje voor me?
Je kan ook een verse aardbeien bavoiroise of aarbeienbluf maken (pureer aardbeien met suiker en vermeng dat voorzichtig met stijfgeslagen eiwit)quote:Op zaterdag 15 juni 2013 12:38 schreef FutureFairytale het volgende:
Tarte tatin is lekker, heb ik kerst 2011 gemaakt. Probeer nu iets anders denk.. aardbeien hmm.. Ik denk aan aardbeientrifle. Lijkt me wel leuk om te maken(wel machtig na een dik hoofdgerecht maar vooruit).
Thanks voor de tips Jagar en Piet!
Ga maar aankleden en naar de markt voor mn boodschappen.
Limoncellotaartquote:Op zaterdag 15 juni 2013 12:38 schreef FutureFairytale het volgende:
Tarte tatin is lekker, heb ik kerst 2011 gemaakt. Probeer nu iets anders denk.. aardbeien hmm.. Ik denk aan aardbeientrifle. Lijkt me wel leuk om te maken(wel machtig na een dik hoofdgerecht maar vooruit).
Thanks voor de tips Jagar en Piet!
Ga maar aankleden en naar de markt voor mn boodschappen.
We hebben een winnaarquote:
Niet bij de Hoogvliet gezien denk. Moet ik dan bij de koek kijken?quote:Op zaterdag 15 juni 2013 13:24 schreef minilot het volgende:
Anders gewoon meringues kopen joh!In elk geval om achter de hand te houden.
Mijn meringues mislukken ongeveer de helft van de tijd, vandaar![]()
Bij de broodafdeling van Jumbo zie ik reuze meringues liggen...quote:Op zaterdag 15 juni 2013 13:41 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Niet bij de Hoogvliet gezien denk. Moet ik dan bij de koek kijken?
Tof! Succes en alvast eet smakelijk straksquote:Op zaterdag 15 juni 2013 16:05 schreef FutureFairytale het volgende:
Ga het zelf proberen te maken en mocht t niet lukken heb ik zo'n zakje achter de hand![]()
morgenquote:Op zaterdag 15 juni 2013 16:07 schreef minilot het volgende:
[..]
Tof! Succes en alvast eet smakelijk straks
Nu nog wat witte sokken en korte broek en een geruit overhemd, golferquote:Op zaterdag 15 juni 2013 15:53 schreef golfer het volgende:
Ongeveer1x per 5 jaar koop ik nieuwe schoenen en dat was nu dus echt wel eer eens nodig, dus op naar de Wolky-shop in Haarlem en geslaagd.
Allereerst een stel heerlijk zittende sandalen voor deze zomer:
[ afbeelding ]
en meteen mijzelf ook maar getrakteerd op een soort volledig leren sneakers:
[ afbeelding ]
Ik kan er weer jaren tegen, qua schoenen.
'Atjar' ketimun, kaasschaaf dunne plakjes komkommer met peper, zout, suiker en azijn. Lekker!quote:Op zaterdag 15 juni 2013 12:07 schreef Sunnythesun het volgende:
het wordt Pho morgenZit alleen nog de mijmeren over wat meer groen bij de babi pangang. Alleen atjar vind ik wat kaal maar weet niets..
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |