not sure if serious?quote:Op dinsdag 23 mei 2017 12:02 schreef THEFXR het volgende:
ik snap niet dat je hier twee displays krijgt?
https://www.amazon.de/dp/B014DAVHSQ?psc=1&tag=univescien-21
ik snap het nuquote:Op dinsdag 23 mei 2017 12:17 schreef Catch22- het volgende:
[..]
not sure if serious?
die ene staat bij je bbq en die ander is draadloos verbonden. Dus als je binnen zit kan je het monitoren. Handig als je slow & low doet. Zoiets heb ik ook, maar dan een Maverick
Een paar uur wel. 12 tot 16 uur wat minder.quote:Op zaterdag 27 mei 2017 10:45 schreef Lucky_Strike het volgende:
Blijft zo'n Weber niet gewoon een paar uur op temperatuur dan?
Hoe ga je hem eigenlijk eten Fiets? Voor pulled pork lijkt me je bereidingstijd wat kort.
Met vork en mes denk ikquote:Op zaterdag 27 mei 2017 10:45 schreef Lucky_Strike het volgende:
Blijft zo'n Weber niet gewoon een paar uur op temperatuur dan?
Hoe ga je hem eigenlijk eten Fiets? Voor pulled pork lijkt me je bereidingstijd wat kort.
Ofwel hij wordt sliced, op broodjes.quote:The pork shoulder here is fixed a bit more elaborately than what you’d find at your average South Carolina roadside barbecue joint—I’ve added a mustard rub and a mustard mop. Depending upon where you are in South Carolina, the pork will be pulled, chopped, or even sliced (my choice for this recipe).
Thnx; was er blij mee. (Was, want t is op )quote:
Reken op 8 a 9 uur.quote:Op zondag 25 juni 2017 11:10 schreef GuitarJJ het volgende:
Vandaag staat pulled pork op de agenda. Heb het nog niet eerder gemaakt, dus ben benieuwd naar het resultaat
Het is een stuk Iberico nek van 1,5 kg. Hoop dat het proces met 7-8 uur klaar is.
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Mijn tip: hou het vochtig. 1x per half uur in spuiten met calvados of een droge cider.quote:Op zondag 7 augustus 2016 11:59 schreef GuitarJJ het volgende:
Gisteren voor het eerst geprobeerd om eens 'low and slow' te BBQ'en. Verse spareribs (ongemarineerd en niet voorgegaard) van de slager gehaald en 6 uur lang via de 3-2-1 methode bereid.
Voor een eerste keer was ik behoorlijk verrast. Goede rooksmaak en de temperatuur was goed rond de 110 graden te houden.
Volgende keer proberen om het aluminiumfolie iets beter dicht te krijgen zodat ze net was malser worden. Misschien ook wat grotere stukken rookhout halen.
[ afbeelding ][ afbeelding ][ afbeelding ][ afbeelding ]
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |