Uiteindelijk gevonden bij de `Euroshop`. Verder nergens meer gevonden. Thanks.quote:Op zondag 23 juni 2013 08:49 schreef lady-wrb het volgende:
[..]
had je ze nou al? ik kom ze nu ineens overal tegen
ik heb hier ook weer rijpe bananen liggen.quote:Op zondag 23 juni 2013 17:05 schreef Zo-is-dat het volgende:
Zo frambozen cupcakes gemaakt en chocolade bananen brood die laatste staat voorlopig nog even in de oven
Misschien wel. En dan ook iets over temperaturen (F - C)?quote:
dat ziet er lekker uit bleie!quote:Op maandag 24 juni 2013 10:05 schreef Bleie het volgende:
[..]
Misschien wel. En dan ook iets over temperaturen (F - C)?
En ik heb een nieuwe lievelingstaart! Die aardbeidentaart is echt goddelijk. Ik moet het cake-deel nog wel wat luchtiger zien te krijgen, maar dat zal wel een kwestie zijn van langer mixen (hoewel daar niet echt iets over in het recept staat).
Buitenkant:
[ link | afbeelding ]
Binnenkant:
[ link | afbeelding ]
En de appeltaart (die ook erg lekker was btw)
[ link | afbeelding ]
[ link | afbeelding ]
quote:Op maandag 24 juni 2013 18:37 schreef minilot het volgende:
Exotische koekies gebakken: 'kueh bankit' - heel erg brosse hapjes van tapiocameel en kokosmelk (en wat ei, zout en poedersuiker). Vreemd, maar lekker!
Die zien er tof uit. Een soort van brosheid zoals meringue?quote:Op maandag 24 juni 2013 19:37 schreef minilot het volgende:
Even geplakt vanuit het Foodgawkers-topic, aangezien er in het baktopic wat mij betreft
te weinig koekjes staan.
[..]
[ afbeelding ]
Dit recept gebruikt, maar dan zonder pandanbladeren, want die had ik niet.
Yep! Maar dan minder zoet en zonder plakkerig midden.quote:Op maandag 24 juni 2013 19:59 schreef Myraela het volgende:
[..]
Die zien er tof uit. Een soort van brosheid zoals meringue
Oooh ziet er lekker uitquote:Op maandag 24 juni 2013 10:05 schreef Bleie het volgende:
[..]
Misschien wel. En dan ook iets over temperaturen (F - C)?
En ik heb een nieuwe lievelingstaart! Die aardbeidentaart is echt goddelijk. Ik moet het cake-deel nog wel wat luchtiger zien te krijgen, maar dat zal wel een kwestie zijn van langer mixen (hoewel daar niet echt iets over in het recept staat).
Buitenkant:
[ link | afbeelding ]
Binnenkant:
[ link | afbeelding ]
En de appeltaart (die ook erg lekker was btw)
[ link | afbeelding ]
[ link | afbeelding ]
Smoothies van maken en bananenijsquote:Op maandag 24 juni 2013 21:07 schreef Tinuviel het volgende:
Ze zien er allebei heel lekker uit Bleie.
Leuke koekjes.
Minilot, wat doe je dan met de bananen als je ze hebt ingevroren?
Als je googelt, vind je een aantal recepten bijv. Deze:quote:Op dinsdag 25 juni 2013 09:07 schreef MonkNL het volgende:
Ik was vorig weekend in Londen en heb daar wat koekjes gekocht bij Ben's cookies. Die waren echt goddelijk lekker en dan vooral de Milk chocolate praline versie..
[ afbeelding ]
Zoek het recept daarvan, kan wel ong iets bedenken en expirimenteren maar kan het ook gewoon hier vragen.. Wellicht in het Piet hoe maak ik het klaar topic, maar probeer het wel eerst hier..
Ja dit zag ik op google, dacht misschien is er een andere benaming voor in het Nederlandsquote:Op dinsdag 25 juni 2013 13:09 schreef Dragonberry het volgende:
[..]
[ afbeelding ]
Het is een soort vet, te koop bij de toko
Dat is rotzooi, niet gebruiken!quote:Op dinsdag 25 juni 2013 13:09 schreef Dragonberry het volgende:
[..]
[ afbeelding ]
Het is een soort vet, te koop bij de toko
Ik denk van niet, veel dingen kan je ook gewoon zonder doen of een recept zoeken waar ze gewoon boter gebruiken. Net even naar het recept gekeken, maar daar kan je het gewoon weglaten. Chocola zal zo ook wel goed zijnquote:Op dinsdag 25 juni 2013 13:10 schreef Ambipur het volgende:
[..]
Ja dit zag ik op google, dacht misschien is er een andere benaming voor in het Nederlands
En het is echt essentieel voor bepaalde recepten?
Het lijkt mij ook echt niks. Ik zoek daarom altijd gewoon een ander recept als ze dit gebruiken als een belangrijk ingredient.. Vaak in deeg e.d.quote:Op dinsdag 25 juni 2013 13:11 schreef djkoelkast het volgende:
[..]
Dat is rotzooi, niet gebruiken!
Haal bij de toko gewoon kokosolie, dat werkt net zo goed en dat is 100% kokosolie (mag gewoon ontgeurde zijn, dan ruikt en smaakt het helemaal niet naar kokos).
Het bestaat uit geharde en gedeeltelijk geharde plantaardige vetten (palm/canola/soya) met van die diglyceriden van vetzuren en citroenzuur.quote:Op dinsdag 25 juni 2013 13:13 schreef Dragonberry het volgende:
[..]
Het lijkt mij ook echt niks. Ik zoek daarom altijd gewoon een ander recept als ze dit gebruiken als een belangrijk ingredient.. Vaak in deeg e.d.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |