 
		 
			 
			
			
			 ) Heb je ook een foto van een doorsnede?
 ) Heb je ook een foto van een doorsnede?
											 
			 
			
			
			 
  
			 
			
			
			Het heeft zo'n 8 uur in de vriezer gestaan en om de 20-30 minuutjes even doorgeroerd. In het begin voelde dat best nutteloos, maar ik was bang dag het anders helemaal vast zou gaan zitten.quote:Op vrijdag 21 juni 2013 15:48 schreef minilot het volgende:
Wat gaaf, dat karnemelkijs! IJs maken zonder machine, altijd nogal een gedoe.. Hoe vaak heb je 't doorgeroerd Myraela?
 
  
			 
			
			
			Nee, dit is de tweede keer ooit dat ik het maakte. Vond het prima met gewoon meel, dus zou er niet speciaal voor naar de toko gaan. Maar als je er toch bent voor iets andersquote:Op vrijdag 21 juni 2013 16:34 schreef minilot het volgende:
O ja, ik had natuurlijk gewoon naar je site kunnen gaan!
Heb je ook wel 'ns bapao's gemaakt met speciaal bapaomeel? Ik tot nu toe alleen maar daarmee, maar ik zou wel eens willen weten of het echt een groot verschil is met bapao's van gewone bloem..
 .
.
											 
			 
			
			
			
 
			 
			
			
			 
											 
			 
			
			
			quote:

 
			 
			
			
			 
											 
			 
			
			
			Ziet er wel lekker uit.quote:Op zondag 23 juni 2013 13:34 schreef RobinOok het volgende:
[ link | afbeelding ]
Insalata Caprese
En ja, ik weet het, veul teveel basilicum. Maar ik vind dat lekker. Dus doe ik dat.

Ik lust geen sushi, maar het ziet er altijd zo leuk uit.quote:Op zondag 23 juni 2013 15:14 schreef msacras het volgende:
[ afbeelding ]
Homemade sushi! Niet perfect, wel erg lekker. Vulling is komkommer, komkommer-wortel en avocado-tuinkers-wasabi mayonaise.


 
			 
			
			
			Hier heb ik al dagen trek in. Morgen gaat het ervan komen. Ik gebruik ook altijd wat balsamico, vind ik zo lekker!quote:Op zondag 23 juni 2013 13:34 schreef RobinOok het volgende:
[ link | afbeelding ]
Insalata Caprese
En ja, ik weet het, veul teveel basilicum. Maar ik vind dat lekker. Dus doe ik dat.
 
			 
			
			
			quote:Op zondag 23 juni 2013 13:34 schreef RobinOok het volgende:
[ link | afbeelding ]
Insalata Caprese
En ja, ik weet het, veul teveel basilicum. Maar ik vind dat lekker. Dus doe ik dat.
 
   heerlijk. Heb hier een basilicumplant in de vensterbank die totaal de pot uit groeit, goed idee om dit van de week eens te maken met een shitload aan blaadjes
 heerlijk. Heb hier een basilicumplant in de vensterbank die totaal de pot uit groeit, goed idee om dit van de week eens te maken met een shitload aan blaadjes   
  
											 
			 
			
			
			Ik dus ook.quote:Op zondag 23 juni 2013 18:34 schreef Sunnythesun het volgende:
[..]
Ik gooi het nu ongeveer overal in waarbij ik ook maar het vermoeden heb dat het lekker kan zijn
 
  
			 
			
			
			Same here. Hij is nu echt enorm aan het wordenquote:Op zondag 23 juni 2013 18:48 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Ik dus ook.
Van de winter was het een tijdje te koud in de vensterbank, dan verlepte de basilicum binnen 2 dagen, maar nu vind ie het weer fijn bij mij. Groeit als kool.
 
											 
			 
			
			
			Misschien, ik heb er wel gekeken maar zag zo snel alleen maar kruiden, sausjes en woksetjes. Ik raak altijd verdwaald in de AH XLquote:Op zondag 23 juni 2013 15:06 schreef RobinOok het volgende:
Ahaa! Ook niet bij de Indiase spullen? Of de Zuid-Amerikaanse?
Ach wat, pita zal vast ook lekker geweest zijn.
 
											 
			 
			
			
			Gewoon zelf maken johquote:Op zondag 23 juni 2013 18:52 schreef Nezhi het volgende:
[..]
Misschien, ik heb er wel gekeken maar zag zo snel alleen maar kruiden, sausjes en woksetjes. Ik raak altijd verdwaald in de AH XL
 Had ze laatst gemaakt met gewoon zelfrijzend en yoghurt. Heerlijk zachte broden met een subtiele smaak
  Had ze laatst gemaakt met gewoon zelfrijzend en yoghurt. Heerlijk zachte broden met een subtiele smaak   En mega makkelijk. Gewoon yoghurt toevoegen tot het een deegje is. Rusten, rollen en in de pan even gaar bakken
  En mega makkelijk. Gewoon yoghurt toevoegen tot het een deegje is. Rusten, rollen en in de pan even gaar bakken   
											 
			 
			
			
			

 
			 
			
			
			Ik vind dat ook lekkerquote:Op zondag 23 juni 2013 13:34 schreef RobinOok het volgende:
[ link | afbeelding ]
Insalata Caprese
En ja, ik weet het, veul teveel basilicum. Maar ik vind dat lekker. Dus doe ik dat.
 
											 
			 
			
			
			Is het dit recept? http://jamieshomecookings(...)itle=easy-flatbreadsquote:Op zondag 23 juni 2013 18:55 schreef Sunnythesun het volgende:
[..]
Gewoon zelf maken johHad ze laatst gemaakt met gewoon zelfrijzend en yoghurt. Heerlijk zachte broden met een subtiele smaak
En mega makkelijk. Gewoon yoghurt toevoegen tot het een deegje is. Rusten, rollen en in de pan even gaar bakken
 
			 
			
			
			quote:Op zondag 23 juni 2013 23:16 schreef Nezhi het volgende:
[..]
Is het dit recept? http://jamieshomecookings(...)itle=easy-flatbreads
 that's it
  that's it   Echt een gevalletje 'easy piecy, lemon squeezy'
  Echt een gevalletje 'easy piecy, lemon squeezy'   
											
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |