UncleSam | donderdag 30 mei 2013 @ 10:36 |
![]() Van harte welkom in ons topic over Albert Heijn! In dit topic kun je al je vragen stellen over het werken bij Albert Heijn, de aanbiedingen van deze week bekijken of even rustig door de nieuwste Allerhande heenbladeren. De TV Commercials met onze welbekende supermarktmanager zijn hier terug te vinden! Ook onze fans zijn van harte welkom. Wij, als medewerkers, helpen u graag verder! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() In deze tabel wordt uitsluitend het starters uurloon weergegeven van Caissière A, Medewerker Verkoop / Medewerker Verkoopklaar / Kwaliteitsmedewerker / Vakantiemedewerker. De laatste kolom betreft het All-in uurloon dat geldt voor medewerkers met een contract van 12 uur of minder per week. ![]() ![]() Wat zijn de vastgestelde toeslagen? Onderstaande toeslagen ontvang je alleen bij meer dan 12 uur per week of bij een contract van meer dan 12 uur per week. Maandag t/m Vrijdag; 6:00-7:00 25%, 20:00-21:00 33,33%, 21:00-6:00 50% Zaterdag: 6:00-7:00 25%, 18:00-24:00 50% Zondag: 100% (geldt altijd, ongeacht de hoogte van je contract/uren) Wat zijn TvT-uren? TvT-uren zijn Tijd Voor Tijd-uren. Dit is een saldo die kan worden opgehoogd met de uren die jij boven je contract werkt. Het is opgebouwd uit: overwerkuren, meeruren, toeslaguren (in uren omgezet, door-de-weekse dagen, zon- en feestdagen en overwerk) Wanneer je een Korte Parttimer (KPT) bent, contract van niet meer als 48u per periode, dan worden ze met elke periodieke salarisuitbetaling uitbetaald. Wanneer je een contract van meer dan 48u per periode hebt, dan worden ze in periode 3 en 10 uitbetaald. Wat zijn BCD-uren? BCD uren zijn de uren die je normaliter werkt, maar nu niet kunt werken omdat de werkdag op een feestdag (Nieuwjaarsdag, Kerst, Hemelvaart, Pasen, Koninginnedag en Pinksteren. Dus niet op Oudjaardag) valt en de winkel dus gesloten is. Je krijgt BCD uren uitgekeerd, als je in de afgelopen 12 week op minimaal 4 gelijknamige dagen hebt gewerkt. Het gemiddelde van het aantal gewerkte uren krijg je uitbetaald als BDC-uren. Bovendien krijg je hier een toeslag van 100% bij naast de BCD-uren, mocht je op de feestdag wel werken. Maaltijdvergoeding? Wat is dat? Je hebt recht op maaltijdvergoeding wanneer je dienst minimaal 5 uren lang is, je voor 19:00 begint en na 19:00 klaar bent. Het maximale bedrag voor de maaltijdvergoeding is ¤7,50. Dit dien je in de winkel zelf te besteden en alleen aan normaal voedsel. Snoep en dergelijke vallen hier niet onder. Ik ben mijn Plaza-wachtwoord vergeten, wat nu? Je (Assistent-)Supermarkt Manager kan het wachtwoord voor je Plaza-account resetten. Ga daarvoor dus altijd naar hun toe, vragen of het anders kan is onnodig. Het is simpelweg niet mogelijk. ![]() Van het jaar 2013. - 7 januari - 4 februari - 4 maart - 1 april - 29 april - 27 mei - 24 juni - 22 juli - 19 augustus - 16 september - 14 oktober - 11 november - 9 december ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Maak een nieuw topic aan door rechts onderaan deze pagina te klikken op 'nieuw topic'. De OP is hier te vinden. ![]() | |
bigbass | donderdag 30 mei 2013 @ 11:31 |
Dat kan gewoon hoor, net als bij elk ander bedrijf. Als je heffingskorting laat toepassen betaal je echter nauwelijks belasting en krijg je dus ook (bijna) niks terug. | |
#ANONIEM | donderdag 30 mei 2013 @ 23:23 |
Ah, ik denk dat ik hem snap ![]() | |
Hallyu | vrijdag 31 mei 2013 @ 10:48 |
Gister te horen gekregen dat ik een vast contract krijg. Stiekem toch heeeeel erg blij. | |
Questionmarks | vrijdag 31 mei 2013 @ 20:08 |
Gefeliciteerd! Werk je bij een franchiser? Hier heeft iemand laatst ook een OT contract gekregen, die moest hiervoor wel een gesprek hebben met een SM van ander filiaal. Best streng allemaal.. Misschien soms wel iets te streng. | |
Hallyu | vrijdag 31 mei 2013 @ 20:37 |
Nope, geen franchise. Niet dat ik weet in ieder geval... ![]() Serieus? Ik werd gisteravond opeens naar kantoor geroepen en het enige dat ik moest doen was mijn handtekening op een blaadje zetten waarop stond dat mijn BT contract werd omgezet naar een OT. ![]() ![]() ![]() Een jongen die rond dezelfde tijd is begonnen kreeg vandaag te horen dat zijn contract niet verlengd werd, though. ![]() | |
ikbenschipper | vrijdag 31 mei 2013 @ 20:51 |
Dan lever jij blijkbaar de toegevoegde waarde die hij niet levert ![]() | |
Hallyu | vrijdag 31 mei 2013 @ 20:55 |
Gelukkig wel ja. ![]() Ben blij dat ik eindelijk van die onzekerheid af ben! | |
JohnBercow | vrijdag 31 mei 2013 @ 21:51 |
In de OP staat:Sinds kort kunnen ook Teamleiders wachtwoorden van Plaza resetten, wellicht dat de OP kan worden bijgewerkt? | |
bigbass | vrijdag 31 mei 2013 @ 23:48 |
En dat is nog meer dan ik er van hoorde een half jaartje geleden toen mijn contract af liep en ot werd. Bij mij ging het allemaal stilzwijgend, terwijl mijn asm best credits bij mij had kunnen verdienen als ze had gedaan alsof het allemaal veel moeite had gekost. | |
#ANONIEM | zaterdag 1 juni 2013 @ 00:22 |
Wat is plaza een kutsite ![]() | |
#ANONIEM | zaterdag 1 juni 2013 @ 00:26 |
En nu dit.
![]() | |
Gezicht | zaterdag 1 juni 2013 @ 03:47 |
Ik kan sinds afgelopen week weer inloggen na deze melding ongeveer een jaar geleden te hebben gekregen. ![]() | |
Hallyu | zaterdag 1 juni 2013 @ 10:53 |
Pfff. Inderdaad. Zelfde als dat ik in die drie jaar nog nooit een gesprek heb gehad over wat ik nu wel of niet goed doe. Nog nooit. Wist mijn god niet of ik wel goed functioneerde en een OT zou krijgen of niet. Beetje moeite mag wel hoor. ![]() | |
#ANONIEM | zaterdag 1 juni 2013 @ 11:48 |
* d4v1d wacht op telefoontje van ASM over eerste werkdag. ![]() | |
Questionmarks | zaterdag 1 juni 2013 @ 12:09 |
Kan je gelijk een nieuw wachtwoord voor Plaza regelen, succes. | |
Hallyu | zaterdag 1 juni 2013 @ 12:18 |
Spannend! Ik weet nog mijn eerste dag. Ik scheet zeven kleuren stront van de zenuwen. ![]() | |
Watdoeteenvulploegleider | zaterdag 1 juni 2013 @ 12:23 |
Leuk! :p We horen het wel! ![]() | |
#ANONIEM | zaterdag 1 juni 2013 @ 13:38 |
Dat deed ik al bij het sollicitatiegesprek ![]() | |
Hallyu | zaterdag 1 juni 2013 @ 13:41 |
Die van mij overtref je nooit. Ik moest zowat janken van de zenuwen (inclusief enorme rode vlekken in het gezicht en hals) en de toenmalige SM die het sollicitatiegesprek deed zag dat en snapte niet dat het door de zenuwen kwam en was helemaal bezorgd. Daarnaast had ik ook nog een black out en kon ik de vragen niet fatsoenlijk antwoorden. Goede tijden. Ahem. ![]() En toch aangenomen en drie jaar later een vast contract. ![]() | |
#ANONIEM | zaterdag 1 juni 2013 @ 13:43 |
![]() | |
Hallyu | zaterdag 1 juni 2013 @ 13:49 |
Dat sollicitatiegesprek plus een mondeling duits (of twee) zijn toch de zwarte bladzijdes uit mijn leven. ![]() | |
#ANONIEM | zaterdag 1 juni 2013 @ 14:01 |
ghehehe. Ik vraag me af wat mijn eerste faal gaat zijn tijdens het werken ![]() | |
Hallyu | zaterdag 1 juni 2013 @ 14:10 |
Wat ga je doen? Verkoopklaar houdbaar? | |
#ANONIEM | zaterdag 1 juni 2013 @ 14:11 |
Medewerker verkoop, vooral de bakkerij. Ik struikel waarschijnlijk gewoon ergens over en ga op m'n bek ![]() | |
Hallyu | zaterdag 1 juni 2013 @ 14:14 |
![]() Niet je vingers er per ongeluk afsnijden! ![]() | |
#ANONIEM | zaterdag 1 juni 2013 @ 14:16 |
Lijkt me dat er toch wel wat beveiliging zit op dat apparaat wat brood snijd? ![]() | |
Hallyu | zaterdag 1 juni 2013 @ 14:19 |
Daar ga ik wel van uit in ieder geval. ![]() | |
UncleSam | zaterdag 1 juni 2013 @ 15:24 |
Goed idee voor het volgende deel, kan het nu niet meer aanpassen. | |
einschtein | zaterdag 1 juni 2013 @ 16:36 |
Heb de Wiki ook al aangepast, nu moet er nog aan worden gedacht bij het volgende deel. | |
bigbass | zaterdag 1 juni 2013 @ 22:35 |
haha en toch aangenomen. Bij mij was het bijna omgekeerd. Ik was niet echt een persoon die makkelijk praat met vreemden (dat is zeker verbeterd sinds ik op verkoop werk) en had een sollicitatiegesprek over een baan op deli. De ASM die mijn gesprek deed was echt super fijn en ik had dus echt helemaal geen moeite met dat gesprek waarin hij zei dat veel contact met klanten ook belangrijk was, maar hij zag meteen al dat dat geen probleem zou zijn, want ik praatte wel makkelijk. Uiteindelijk is dat ook nooit een probleem geworden en inmiddels loop ik met een OT, maar zo zelfverzekerd als ik dat gesprek deed was ik absoluut niet. | |
promisionxexposed | zondag 2 juni 2013 @ 08:41 |
In Februari begint het traject tot TLVA, tot die tijd krijg ik een handboek om overal goed aan te sleutelen dus ben benieuwd ![]() | |
Watdoeteenvulploegleider | zondag 2 juni 2013 @ 08:49 |
Gefeliciteerd en doe je goed! Hoelang werk je al bij de ah? | |
promisionxexposed | zondag 2 juni 2013 @ 09:01 |
nu 3 jaar en 3 maanden met een OT sinds februari ![]() | |
Miniem | zondag 2 juni 2013 @ 09:03 |
Ot? | |
promisionxexposed | zondag 2 juni 2013 @ 09:04 |
contract voor onbepaalde tijd, vast contract dus ![]() | |
#ANONIEM | zondag 2 juni 2013 @ 09:50 |
Ik had ongeveer hetzelfde. op de fiets naar solicitatiegesprek scheet ik 7 kleuren maar toen dat gesprek eenmaal bezig was ging het prima ![]()
| |
Watdoeteenvulploegleider | zondag 2 juni 2013 @ 09:51 |
Weet je eigenlijk al dingen over de deli afdeling, want je hebt toch ook een computer toets moeten doen? Of heb je een keer rmeeloopdag? Want je weet toch niet wat het inhoudt? Aangezien je gesolliciteerd had voor een andere afdeling? | |
#ANONIEM | zondag 2 juni 2013 @ 09:54 |
Gesolliciteerd voor verkoopklaar. Maar heb nu de computertoets al wel gedaan (volgens mij had ik 1 of 2 fout ;D). Weet nu al de basis dingen maar loop nogsteeds te wachten op het telefoontje voor eerste werkdag waar ik met een ervaren collega meeloop ![]() | |
promisionxexposed | zondag 2 juni 2013 @ 10:04 |
als het te lang duurt kan je zelf ook eventueel bellen en vragen naar je ASM ![]() | |
#ANONIEM | zondag 2 juni 2013 @ 11:44 |
Ja. Maar ik weet niet meer of die zei dat ie zaterdag zou bellen of gewoon 'het weekend'. Als die vandaag niet belt bel ik morgen. | |
Janneke141 | zondag 2 juni 2013 @ 13:04 |
Klant Voorbijganger geplet door het OG-hek van 1521. Eens kijken wie dat gaat betalen... bron | |
Questionmarks | zondag 2 juni 2013 @ 13:13 |
Dat is inderdaad afschuwelijk.. Had niet mogen gebeuren. | |
Gezicht | zondag 2 juni 2013 @ 13:20 |
Paar oud-klasgenoten van mij werken daar. Ben daar zelf wel eens langs gefietst, die hekken daar zijn ook verdomd groot inderdaad, die wil je echt niet op je hebben. | |
Hallyu | zondag 2 juni 2013 @ 13:33 |
Ja, ik was echt zó onzeker. Ben zo blij dat die SM daar door heen had kunnen kijken. Ben in die drie jaar dat ik daar werk echt heel veel gegroeid. Stuk zelfverzekerder en ben me beter in mijn vel gaan voelen. Ben blij dat ik die kans heb gekregen, en wil het liefste daar nog jaren blijven werken als bijbaan. | |
Watdoeteenvulploegleider | zondag 2 juni 2013 @ 14:31 |
Inderdaad heel erg sneu. Blijkbaar wisten ze ervan want er hing een briefje dat het hek niet te ver open mocht? Denk dus toch wel grvalletje mismanagement. En ik denk ongevallenverzekering? Of is sat zeker alleen voor medewerkers? iig zal die TL en SM een flink gesprek hebben gehad lijkt me zo. | |
Peter | zondag 2 juni 2013 @ 14:50 |
Of de leverancier van het hek aansprakelijk stellen. Als het een nieuw hek is en de problemen waren gemeld.. | |
Gezicht | zondag 2 juni 2013 @ 15:01 |
Hoor op de radio dat de vrouw is overleden... ![]() | |
Watdoeteenvulploegleider | zondag 2 juni 2013 @ 15:12 |
Ja indd staat in de bron. Triest en nog triester als straks misschien blijkt dat de (a) sm er van wist. | |
Janneke141 | zondag 2 juni 2013 @ 15:16 |
Ze wisten ervan; zoveel is wel duidelijk door dat briefje op het hek. Uit onderzoek zal moeten blijken of dat voor het moment de meest adequate oplossing was. Maar daar hebben al die speculanten in het NWS-topic in ieder geval weinig zin in. | |
ikbenschipper | zondag 2 juni 2013 @ 17:41 |
Wat ik begrijp was bekend dat het hek niet goed functioneerde en uit zijn rails kon lopen. Nu hoeft dat natuurlijk niet direct tot een "gevaarlijk" situatie te leiden. Als iets uit een rails loopt kan dit bijvoorbeeld scheef gaan staan waardoor hij niet meer dicht kan, zou het dan ook om kunnen vallen? Ik weet het niet. Benieuwd wat het onderzoek gaat brengen. Uiteraard vreselijk dat het gebeurd is. Gecondoleerd aan de nabestaande. | |
#ANONIEM | zondag 2 juni 2013 @ 17:51 |
Er moet altijd eerst wat gebeuren voor ze er iets aan doen ![]() Wedden dat dit hek nu opeens binnen 2 dagen is vervangen? [ Bericht 1% gewijzigd door #ANONIEM op 02-06-2013 17:52:03 ] | |
#ANONIEM | maandag 3 juni 2013 @ 11:28 |
Morgen om 2 uur eerste werkdag, ik schijt inmiddels geen 7 maar 20 kleuren. ![]() [ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 03-06-2013 11:28:41 ] | |
promisionxexposed | maandag 3 juni 2013 @ 11:29 |
ach iedereen is ooit begonnen en je wordt goed ingewerkt en je kan altijd vragen stellen als je iets niet begrijpt of hulp nodig hebt ![]() | |
Kadooosh | maandag 3 juni 2013 @ 11:52 |
Zo bang ![]() | |
#ANONIEM | maandag 3 juni 2013 @ 11:54 |
True, maar toch... ![]() | |
Teslynd | maandag 3 juni 2013 @ 12:25 |
Zaterdag gekeken naar de delicate vernieuwing. Ziet er erg slordig uit. De bakjes krijg je niet keurig in het gelid en tussen de staanders leggen, gaat blijkbaar ook lastig. | |
Hallyu | maandag 3 juni 2013 @ 13:17 |
Het engste is daar binnenstappen op je eerste werkdag. Je weet niet wat er gaat komen en hoe of wat. Wanneer je eenmaal bezig bent, zal het wel goed komen. ![]() | |
einschtein | maandag 3 juni 2013 @ 13:50 |
En ik denk ongevallenverzekering? Of is sat zeker alleen voor medewerkers? iig zal die TL en SM een flink gesprek hebben gehad lijkt me zo. [/quote] Mismanagement? Nee, dat is gewoon "wat niet echt kapot is, hoeft ook niet vervangen te worden". Scheelt AH weer geld. Alleen nu er een slachtoffer bij is gevallen, wordt het hek binnen no-time vervangen. Sowieso een gekke reactie van Albert Heijn. "Er werd gekeken naar een passende oplossing". Ja, wat dacht je van het hek vervangen/repareren, zodat het niet meer uit de rails schiet? | |
#ANONIEM | maandag 3 juni 2013 @ 13:51 |
Jup. Ik denk als ik een weekje bezig ben de spanning wel weg is. | |
einschtein | maandag 3 juni 2013 @ 14:11 |
Toendertijd vond ik het zo lullig dat ik iemand's hulp nodig had en ik diegene de naam niet eens wist. ![]() Oh enneh tip: stel je voor aan de mensen. Echt. Het is zo idioot als je binnenkomt, geen woord zegt, je niet voorsteld en dan vervolgens maar gewoon aan het werk gaan. Zodat mensen via anderen achter jouw naam moeten komen. Zelfde geld voor als je binnenkomt: begroet je collega's. Het hoeft niet allemaal direct op de eerste werkdag, dat niet. | |
Watdoeteenvulploegleider | maandag 3 juni 2013 @ 14:40 |
Mwah als je er zo langs zou lopen dan merk je er niks van maar als je er echt naar kijkkt merk je wel de verschillen | |
#ANONIEM | maandag 3 juni 2013 @ 19:55 |
Ik vergeet de naam van de asm steeds ![]() | |
Gezicht | maandag 3 juni 2013 @ 23:57 |
Ik erger me ook aan nieuwe collega's die zich niet even voorstellen of je op z'n minst even begroeten. ![]() | |
Watdoeteenvulploegleider | dinsdag 4 juni 2013 @ 00:18 |
Wij hadden laatst hier mensen die snuffelstage liepen hier. Nou allemaal 14/15 jarige met geen manieren is zeker geen pretje en kan ik me hard aan ergeren zeg. | |
Hallyu | dinsdag 4 juni 2013 @ 09:27 |
Ik irriteer me over het algemeen aan bijna alle nieuwe. | |
Sunshine1982 | dinsdag 4 juni 2013 @ 10:02 |
Hoe doen jullie dat eigenlijk met de nieuwe tijdsindeling van deli/kaas/? Wij snijden dan 's avonds charge 1 voor volgende dag en doen de restanten. Daarna uiteraard schoonmaken. 's Morgens dan pakken we gelijk de nieuwe vracht en daarna snijden we charge 2. Omdat de vracht huuuuuuuge is komt diegen die op deli staat in tijdsnood; er wordt ook van diegene verwacht dat hij/zij tussen 11 en 12 op brood komt helpen voor de lunch. Dit geeft bij ons wrijvingen en de sfeer wordt er niet leuker op. Hoe doen jullie dit? | |
Sunshine1982 | dinsdag 4 juni 2013 @ 10:03 |
Ken er zat die ook nooit uit zichzelf goeiemorgen of iets dergelijks zeggen. En die werken er al een tijdje. | |
bigbass | dinsdag 4 juni 2013 @ 10:23 |
Ongeveer zo, in principe, maar er staat bij ons zelden iemand 's avonds op deli, dus er wordt weinig voorgesneden. We hoeven dan weer niet op brood te helpen, maar het is inderdaad niet te doen met hoeveel er nu gesneden moet worden en hoe vaak je eigenlijk restanten moet lopen. | |
Sunshine1982 | dinsdag 4 juni 2013 @ 10:32 |
Buiten de hoeveelheid snijden (zeker deze week met alle greenfield in de aanbieding) is de vracht gewoon ontzettend veel. Normaal kregen we 's avonds tops anderhalve kar vracht. Nu zijn er dagen bij dat we 3 karren krijgen.... Ik snap best dat we dit doen voor de klanten en een hogere omzet, maar het moet wel allemaal haalbaar zijn. | |
bigbass | dinsdag 4 juni 2013 @ 11:26 |
Volgens mij valt bij ons de hoeveelheid vracht wel mee (ongeveer wat het voor de verbouwing ook was, niet veel meer in elk geval). Dat komt denk ik vooral doordat we er qua assortiment best flink op achteruit zijn gegaan (veel minder biologisch, terwijl dat als een trein liep, zelfde voor flinterdunne achterham en een deel van het olijvenassortiment om wat voorbeelden te noemen). Als ik het even snel na reken draaien we ook op dit moment nog op 58 uur van de 72 die we zouden moeten krijgen voor de afdeling (en dat zou al krap zijn denk ik), dus het is niet heel verwonderlijk dat alles een beetje in de shit loopt en je nergens aan toe komt. Al begreep ik van de fulltimer op de afdeling dat mijn sm verbetering heeft beloofd in de vorm van meer uren. Daar staat dan weer tegen over dat er iemand is aangenomen van 15(!), bijna 16, voor de deli afdeling. Het plan is, als ik het goed heb begrepen, om haar de hele vrijdag alleen te laten staan. Ik moet eigenlijk niet oordelen voordat ik zie hoe ze het doet, maar ik moest voor de verbouwing al hard doorwerken om de vrijdag goed door te komen alleen en dat is nu alleen maar meer werk geworden, dus ik heb 0 vertrouwen dat een 15-jarige die net begint hier toe in staat is... Maarja, alles om de personeelskosten te drukken hè, dat het ten koste gaat van de kwaliteit en dus omzet van de afdeling is blijkbaar niet belangrijk. | |
Sunshine1982 | dinsdag 4 juni 2013 @ 11:31 |
Tsja... Iemand van 16 jaar kan best wel oke zijn. Het zittem in je instelling, karakter en snelheid. Als je 1 van die 3 dingen niet hebt loopt het mis. Daarom moet ik weleens lachen als ik bij de PLUS ben. Zie ik een briefje hangen dat ze cassieres zoeken. Ze moeten alleen wel minimaal HAVO niveau hebben. Een goede caissiere kan ook best VMBO niveau hebben. Als diegende klantvriendelijk is, nauwkeurig werkt, de goede instelling heeft, heeft dat weinig met niveau van doen. | |
#ANONIEM | dinsdag 4 juni 2013 @ 12:15 |
Als ze mij al een dag alleen gaan zetten val ik dood neer ![]() | |
Janneke141 | dinsdag 4 juni 2013 @ 14:00 |
Als je 15 bent mag je niet snijden. Sterker nog, je mag de machines niet eens schoonmaken. | |
Sunshine1982 | dinsdag 4 juni 2013 @ 14:12 |
16 jaar toch wel? | |
Janneke141 | dinsdag 4 juni 2013 @ 14:14 |
Ja, maar officieel onder begeleiding. | |
UncleSam | dinsdag 4 juni 2013 @ 14:32 |
Hoe zit het eigenlijk met 15 jaar en de kartonvermaler? Er in gooien? Aanzetten? | |
monsterd. | dinsdag 4 juni 2013 @ 14:33 |
Bij ons gaat het ook niet soepel op de deli. De bak bijhouden is een ramp want we krijgen nu nog niet de juiste hoeveelheden binnen en het snijwerk is opgelopen natuurlijk. Omdat ze het smorgens niet redden is het codeboek lopen naar de avond verplaatst. Dat is ten eerste niet handig met de terminal, ten tweede zitten we dan met een tijdstekort die savonds ook niet opgelost wordt. Kortom, je hebt nooit een goede start de volgende morgen want er is niet genoeg tijd om het goed achter te laten. Ik vind de kaasbak ook niet mooi en hoor eigenlijk veel verwarde, ontevreden meningen van klanten dat ze niets kunnen vinden. Nouja gaandeweg zullen er vast wel weer aanpassingen komen, het is alleen jammer dat je nu ziet hoe groot de kloof tussen het hoofkantoor is en de winkel waar het echt moet gebeuren. Een pluspuntje vind ik de vernieuwde productboeken, erg handig! | |
Gezicht | dinsdag 4 juni 2013 @ 14:48 |
Zover ik weet is dat geen probleem. Als je al bent aangenomen neem ik toch aan dat je ook slim genoeg bent geen fratsen met dat apparaat te gaan uithalen. ![]() | |
Watdoeteenvulploegleider | dinsdag 4 juni 2013 @ 14:56 |
Hoe kunnen ze het nu verantwoorden om daar een net nieuwe kracht neer te zetten om de hele afdeling te runnen en alles te snijden? Dadelijk gebeurt er iets omdat ze stresst omdat z het werk niet afkrijgt en dan......? Hoe vergaat het je op de deli afdeling? wat heb je allemaal moeten doen? | |
Janneke141 | dinsdag 4 juni 2013 @ 15:07 |
Dat het gebeurt, betekent nog niet dat het mag. Het is een beetje een grijs gebied, maar de regel is dat 15-jarigen geen machines mogen bedienen en een kartonvermaler is duidelijk een machine. | |
Watdoeteenvulploegleider | dinsdag 4 juni 2013 @ 15:10 |
Indd als er iets gebeurt ben je de sjaak als SM. Slecht dat deze zaken nog aan de orde van de dag zijn.. | |
Gezicht | dinsdag 4 juni 2013 @ 15:15 |
Ik was 15 toen ik aangenomen werd en heb daar nooit iets over gehoord. Er zijn onlangs ook nog wat 15-jarigen aangenomen en die gebruiken ook gewoon de kartonvermaler. ALS er iets gebeurd is inderdaad de SM de zak, maar ik vind het een beetje overdreven om het niet te laten doen door de 15-jarigen. Als je het in je kop haalt om IN de vermaler te gaan staan dan word je echt niet aangenomen hoor. | |
exelletor | dinsdag 4 juni 2013 @ 15:32 |
Je hebt momenten dat je toch in de vermaler moet gaan staan. Zelfs als je heel veel schoonmaakwater gebruikt, kun je krijgen dat de vermaler niet verder wilt draaien en dat je wat karton eruit moet halen. Zelf klim ik erin alleen als de twee noodknoppen ingedrukt zijn, maar je hebt ook mensen die met de draaiende vermaler eventjes op de rand gaan zitten(wel met iemand naast de kartonpers die indien nodig even de noodknop in kan drukken). Het scheelt gewoon tijd en is ook wat makkelijker. Zelf denk ik dat je meer kans loopt op letsel bij het uitklimmen van dat ding of bij het lossen van de vrachtwagen. | |
#ANONIEM | dinsdag 4 juni 2013 @ 15:36 |
schoonmaakwater? | |
exelletor | dinsdag 4 juni 2013 @ 15:39 |
Zo'n vloeistof dat de schoonmaakmachine in gaat(gewoon verdund schoonmaakmiddel volgens mij). Bij ons staat de "schoonmaakstation" pal naast de kartonpers en kunnen wij dus lekker makkelijk water in de kartonpers gooien. | |
Gezicht | dinsdag 4 juni 2013 @ 16:12 |
Ik snap niet waarom je überhaupt water in de kartonvermaler zou moeten mieteren om hem weer draaiend te krijgen. Als 'ie vastloopt meestal gewoon even de draaikop maximaal omhoog zetten en hoogstens even wat karton anders neerleggen, maar daarvoor hoef je echt niet in de machine zelf te gaan staan. Wij hebben trouwens zo een grote groene, kom even niet meer op de naam en op Google ook niks te vinden. | |
Janneke141 | dinsdag 4 juni 2013 @ 16:18 |
Nat karton vermaalt makkelijker. De meeste vermalers hebben ook een ingebouwde sproeier. Iemand die in mijn filiaal in dat ding klimt terwijl ie draait kan een schriftelijke berisping tegemoet zien. | |
LosingMyReligion_ | dinsdag 4 juni 2013 @ 16:18 |
Het verhaal in het personeelsblad over het gezin die allemaal bij de AH werken. ![]() ![]() | |
JohnBercow | dinsdag 4 juni 2013 @ 16:20 |
Iedere maand staat er zo'n gezin in ![]() | |
LosingMyReligion_ | dinsdag 4 juni 2013 @ 16:21 |
O. ![]() ![]() | |
Gezicht | dinsdag 4 juni 2013 @ 16:36 |
In mijn filiaal ook, moeder bij de kassa, 3 zoons bij verkoopklaar. 4e Zoon zal er ook wel aan moeten geloven als die eenmaal 15 is. ![]() | |
JohnBercow | dinsdag 4 juni 2013 @ 17:38 |
http://www.telegraaf.nl/b(...)ief_aangepakt__.html Sorry, maar voor een pakje boter een 101-jarige vrouw over de zeik helpen ![]() ![]() | |
Froop | dinsdag 4 juni 2013 @ 17:40 |
Als ik er in klim draai ik voor het gemak ook nog even de schakelaar om. Als er een idioot is die grappig denkt te zijn, kan hij in elk geval weinig kwaad. | |
einschtein | dinsdag 4 juni 2013 @ 17:41 |
'hard handig door het personeel in de kraag gegrepen' is wat overdreven. Om haar nou ook direct, in de winkel, te beschuldigen van winkeldiefstal is ook wat overdreven, ja. Als madame eerder steelt of "dingen vergeet" dan snap ik het probleem zo niet. Mevrouw neemt zo nu en dan producten mee uit de winkel, zonder te betalen. Nou, dikke doei dat als ze dan een keer op heterdaad wordt betrapt en er dan niet op aan wordt gesproken. Dementie of niet, ze neemt iets mee zonder te betalen. Dan vraagt ze maar hulp aan. ![]() | |
JohnBercow | dinsdag 4 juni 2013 @ 17:42 |
Komt natuurlijk uit de Telegraaf... | |
einschtein | dinsdag 4 juni 2013 @ 17:43 |
Ja, inderdaad. Waarschijnlijk is er gewoon gevraagd "Wilt u even meelopen? -> "Waarom?". En dan het een kwam het ander. Ik vraag me af of álles wel klopt, in het stukkie. | |
Hallyu | dinsdag 4 juni 2013 @ 17:44 |
Volgensmij hebben jullie allemaal een andere kartonvermaler dan die wij hebben? Wij zijn er nog NOOIT, maar dan ook nog NOOIT ingegaan. Hooguit erboven gehangen en met de hand het karton waar je bij kan wat aan de kant duwen. En water is er volgensmij ook nog nooit bij in de buurt geweest. Is ook echt niet nodig. Als tie keer niet goed wil vermalen omdat het karton niet goed ligt, knop indrukken dat dat vermaal ding helemaal omhoog gaat en dan weer laten zakken. Et voila. Gefixt. | |
einschtein | dinsdag 4 juni 2013 @ 17:45 |
Hier dus ook. De enige keer dat er bij ons iemand is in gekropen, omdat een of andere lummel er iets in had gegooid wat niet moest. Als karton vast zit, dan kan dat makkelijk gefixed worden door de vermaler zelf even omhoog te doen, wat te sjorren aan het karton, vermalen zo draaien dat ie goed begint en klaar. | |
Hallyu | dinsdag 4 juni 2013 @ 17:47 |
Ja, dit. En anders gewoon de deurtjes open en die zak eruit trekken. Ik ga daar van me lang zal ze leven niet in. Ben niet gek. Mijn god. Ben eens op google dat ding gaan opzoeken. Alleen maar foto's met mensen die in de verrekte vermaler staan. Maar wij hebben in ieder geval deze groene. ![]() | |
JohnBercow | dinsdag 4 juni 2013 @ 17:58 |
![]() ![]() | |
#ANONIEM | dinsdag 4 juni 2013 @ 18:09 |
Pff, ik ben dood ![]() En dat op mijn eerste dag ![]() | |
#ANONIEM | dinsdag 4 juni 2013 @ 18:14 |
En de deli is nog steeds een chaos. | |
einschtein | dinsdag 4 juni 2013 @ 18:17 |
![]() | |
Watdoeteenvulploegleider | dinsdag 4 juni 2013 @ 18:22 |
Ja wij hebben die ook! Indd de zak eruit en het plastic wat een of andere lolbroek erin heeft gedaan, kan je er zo uithalen. En zoals je zegt, er is een grens aan het werk en mij zal je dus ook never nooit in dat ding zien klimmen! | |
UncleSam | dinsdag 4 juni 2013 @ 18:24 |
Joh al valt er een stukje plastic in, alsof dat wat uitmaakt. Bij de verwerking/recyling van het papier zal dat er echt wel uitgefilterd worden. | |
Watdoeteenvulploegleider | dinsdag 4 juni 2013 @ 18:25 |
Haha en zag de ASM dat je aan het strugglen was en dat je hulp nodig had? Ook nog iets gezegd tegen hem/haar onder het werk of was je de naam weer vergeten? ![]() Heb ik ook nog wel eens dat ik even niet op de naam kom hoor ![]() | |
#ANONIEM | dinsdag 4 juni 2013 @ 18:29 |
nee, hij hielp wel mee maar af en toe was die even weg, klanten helpen e.d. Ik wist ook nog niet precies waar alles lag en van die WORP (zo heette het toch?) klopte ook geen ene reet ![]() | |
#ANONIEM | dinsdag 4 juni 2013 @ 19:36 |
In de huisregels wordt nog over Hyves gesproken ![]() | |
Hallyu | dinsdag 4 juni 2013 @ 19:55 |
Volgensmij is er een bepaald percentage van zooi dat geen karton is dat erin man komen. Ik heb ook wel een sdat ik een kartonnen ding met het plastic er nog om heen in gooi. Maakt niet zoveel uit. Maar heel van nieuwe die er nu bij ons werken die splitsen gewoon helemaal niet meer. Die gooien gewoon al het plastic erin. Ja, ho jongens. Niet overdrijven he. | |
#ANONIEM | dinsdag 4 juni 2013 @ 19:59 |
Is er een mogelijkheid om je werkrooster in Google Agenda te zetten? (Of iets met ICAL ofzo..) Heb geen zin om dat handmatig te gaan doen.. | |
ikbenschipper | dinsdag 4 juni 2013 @ 20:02 |
Hoe kan je in godsnaam iemand op zijn eerste dag alleen op een deliafdeling zetten........ Ben ik nu zo dom dat ik dat niet doe..... Hoe doen we dat bij Deli nu. Zoals de handboeken dat voorschrijven en is uitgedacht. Ik lees hier dat de delimedewerker moet helpen bij brood tijdens de pauzes. Dat KAN NIET omdat deze tussen 11 en 13 moet snijden voor de versbeleving richting de klant. Ik vind dat dus oprecht heel knap. Wij snijden de charge nu netjes vooruit. Nog niet altijd 100% op het goede moment. Maar we zijn zeker op de goede weg. Mijn ideale bezetting zou er als volgt uitzien. Ma 9-18 Ma 9-12 Di 9-18 Wo 9-18 Do 9-18 Vr 9-18 Vr 10-15 Za 8-12 Za 10-16 Za 12-15 Za 15-18 65 uur. Zover ik het nu dan overzie hou ik zelfs nog iets aan uren over om nog ergens in te zetten. Budget zal waarschijnlijk iets van 73 uur gaan worden incl. proeverijen. Wanneer ik die wil inzetten weet ik nog niet misschien tussen 4 en 5 dagelijks om even na te vullen van de bak. Ik wil dit eerst eens gaan proberen en dan me knelpunten gaan bekijken. | |
Hallyu | dinsdag 4 juni 2013 @ 20:11 |
Niet dat ik weet in ieder geval... Gewoon op je werk checken of op plaza. Er is ook een Plaza app, ook handig. | |
#ANONIEM | dinsdag 4 juni 2013 @ 20:11 |
Was dat tegen mij? Ik stond vandaag, eerste werkdag, wel samen met de asm. Maar die moest af en toe heel even weg.. | |
#ANONIEM | dinsdag 4 juni 2013 @ 20:12 |
Meh. Misschien knal ik zelf wat in elkaar wat een iCal bestand kan maken. Wil ik alleen eerst een vast werkrooster hebben.. Nu is het gewoon nog een mondelinge afspraak voor even. | |
#ANONIEM | dinsdag 4 juni 2013 @ 20:13 |
En uit de 8-weken proef periode zijn. Anders is het zonde van mijn tijd als ik dan ontslagen word ![]() | |
einschtein | dinsdag 4 juni 2013 @ 20:13 |
Ja, dat was richting jou. ![]() ![]() Je hoort de eerst periode met een ervaren medewerker mee te lopen. Bij ons loop je een paar keer met een medewerker mee die ong. 30u p/w op deli staat. Na die tijd loop je met een avond-medewerker/weekend-medewerker mee tot het je in je eentje goed af gaat en je het in je eentje kan. | |
#ANONIEM | dinsdag 4 juni 2013 @ 20:17 |
Mja, dit was enkel vullen. | |
#ANONIEM | dinsdag 4 juni 2013 @ 20:18 |
Maar had liever wel met iemand anders met echt ervaring gestaan.. Vooral omdat dit in mijn ogen echt te veel werk was, vooral voor mijn eerste dag.. [ Bericht 38% gewijzigd door #ANONIEM op 04-06-2013 20:19:41 ] | |
Watdoeteenvulploegleider | dinsdag 4 juni 2013 @ 20:20 |
QUOTE: dinsdag 4 juni 2013 @ 20:02 • 112ikbenschipperHoe kan je in godsnaam iemand op zijn eerste dag alleen op een deliafdeling zetten........ Ben ik nu zo dom dat ik dat niet doe.....Hoe doen we dat bij Deli nu. Zoals de handboeken dat voorschrijven en is uitgedacht. Ik lees hier dat de delimedewerker moet helpen bij brood tijdens de pauzes. Dat KAN NIET omdat deze tussen 11 en 13 moet snijden voor de versbeleving richting de klant. Ik vind dat dus oprecht heel knap. Wij snijden de charge nu netjes vooruit. Nog niet altijd 100% op het goede moment. Maar we zijn zeker op de goede weg. Mijn ideale bezetting zou er als volgt uitzien. Ma 9-18 Ma 9-12Di 9-18 Wo 9-18 Do 9-18Vr 9-18Vr 10-15Za 8-12Za 10-16Za 12-15Za 15-1865 uur. Zover ik het nu dan overzie hou ik zelfs nog iets aan uren over om nog ergens in te zetten. Budget zal waarschijnlijk iets van 73 uur gaan worden incl. proeverijen. Wanneer ik die wil inzetten weet ik nog niet misschien tussen 4 en 5 dagelijks om even na te vullen van de bak. Ik wil dit eerst eens gaan proberen en dan me knelpunten gaan bekijken. Bij ons zijn er tot 9/8 uur op vrijdag/zaterdag nog deli-medewerkers, doen jullie dat niet, Ikbenschipper? Of is jullie winkel maar tot 1800 uur open:p? Bij ons wordt er echt beknibbeld op de uren. Komt door allerlei zaken waardoor de winkel tijdelijk slecht bereikbaar is, waardoor ons netto omzetresultaat van dit jaar flink gedrukt zal worden en we dus minimale bezetting aanhouden. Vorige week zaterdag moest er iemand van deli allen staan van 1300 uur tot 2000 uur... Terwijl zaterdag toch echt een van de drukste dagen is. | |
Watdoeteenvulploegleider | dinsdag 4 juni 2013 @ 20:22 |
Beetje het gevoels alsof je aan je lot werd overgelaten en het zelf maar moest uitzoeken? Toch jammer dat ze het je in het begin niet gewoon in een keer goed opleiden en je daarna goed begeleiden,, ipv dat je zelf maar moet aankloten | |
#ANONIEM | dinsdag 4 juni 2013 @ 20:25 |
Hij heeft wel uitgelegd wat een worp is en hoe de bak logish is ingedeeld. Ik ga ook nog bakkerij doen volgensmij. Daarover is wel toegezegd dat er iemand naast zou staan, uitleggen, voordoen, samen doen, zelfstandig doen (ofzo) Heb ook echt een naam van die persoon gehoord doen dus dat is waarschijnlijk geen gelul. Eerlijk gezegd, heb je voor enkel kaas en vleeswaren iemand nodig met ervaring? Had alleen liever gewoon 2 extra handen gehad omdat ik mezelf nu echt de tering heb gewerkt.. Na een half uur overwerken zei de asm ook dat ik maar mocht stoppen. (Ik lette zelf geeneens op de tijd ![]() [ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 04-06-2013 20:26:25 ] | |
ikbenschipper | dinsdag 4 juni 2013 @ 20:33 |
Ik vind persoonlijk dat je iemand op de eerste dag wat je ook gaat doen mee moet laten werken met een ervaren medewerker ook al is het alleen maar vracht verwerken. Wie zou een klant gaan helpen als die bijvoorbeeld een stuk kaas gesneden wou hebben of een dikke plak ham? Goed iedere collega zijn keuze, maar het zou niet de mijne zijn geweest ![]() | |
#ANONIEM | dinsdag 4 juni 2013 @ 20:36 |
Ik heb ook zowat op elke "Waar ligt dit?" of "Was dit niet in de aanbieding?" vraag doorverwezen naar de asm ![]() Hoorde toen ik nog in de kantine zat dat er iemand met een vraag bij de deli was en er niemand stond ![]() Maarja, je hebt een punt.. | |
Watdoeteenvulploegleider | dinsdag 4 juni 2013 @ 20:37 |
Ikbenschipper, je negeert mijn post ![]() | |
LosingMyReligion_ | dinsdag 4 juni 2013 @ 20:56 |
Vind het toch wel iets falerigs hebben, oude mensen achter de kassa. ![]() | |
ikbenschipper | dinsdag 4 juni 2013 @ 21:02 |
Je quote was niet goed dus had hem niet gezien ![]() Wij hebben een gecombineerde deli/kaas/brood afdeling (baarn 2 winkel waar de afdelingen echt in elkaar overlopen). Er is dus aan de achterkant altijd een medewerker aanwezig. Ik praat in dit geval echt specefiek over iemand die de bak navult/bijhoud. snijd klanten helpt e.d. Dus aan de deli kant echt bezig is. Aan het eind van de dag vult die medewerker dus ook nog even de bak vanuit de kastjes na. En er staat weer een mooie afdeling voor de dag erna ![]() Onze klok moet je als volgt zien 9-10 ultravers 10-11 vracht 11-13 snijden 13-14 pauze 14-16 kleine activiteiten, kaas navullen, klanten helpen,codebeheer, start snijden als je langer dan 2 uur bezig bent. 16-18 snijden. Uiteraard houd je tijdens de hele dag je bak bij. | |
Sunshine1982 | dinsdag 4 juni 2013 @ 21:07 |
10-11 vracht is in deze tijd absoluut niet haalbaar. 2 a 3 karren vracht is niet te doen in 1 uur. Misschien als de boel op de rails is en er minder vracht binnenkomt ok. Maar voor nu kan dat niet. | |
ikbenschipper | dinsdag 4 juni 2013 @ 21:21 |
Bij de klok dien je van de ideale situatie uit te gaan. Dat het nu misschien nog ambiteus is kan. Ik ben zelf dan ook 2 a 3 uur per dag op de afdeling te vinden om te praten over keuzes die we nu maken en om soms even een beetje te helpen met bijvoorbeeld vracht. Ik wil met mijn medewerkers er namelijk een succes van maken om er de beste afdeling van te maken. Daar zal ik met mijn SM ook een rol in moeten spelen. Ik heb vandaag echt denk ik maar 1 misschien 1,5 kar vracht gezien. [ Bericht 2% gewijzigd door ikbenschipper op 04-06-2013 21:29:02 ] | |
Questionmarks | woensdag 5 juni 2013 @ 00:02 |
Leuk om te zien dat een ASM vrij vaak te vinden is op de afdeling. Doe je dit ook met bijv. agf? Vandaag weer een gesprek gehad over wat betreft de competenties, aardig wat stappen gemaakt. Binnenkort misschien al een start maken met de werkplekmodules. Is het nu zo dat je eerst minimaal een halfjaar in bijv. TL functie moet zitten, voordat je op sollicitatiegesprek kan bij 2 andere SMs, die jou 'beoordelen'? | |
Watdoeteenvulploegleider | woensdag 5 juni 2013 @ 00:22 |
Wanneer je de basis hebt en de SM zegt dat je klaar bent om met het échte traject te beginnen, dan ga je met die andere 2 heren/dames praten. Zij overleggen met z'n drieën en je kan beginnen. Mijn SM zegt dat als de SM je goed genoeg vindt om op gesprek te gaan, je het ook wordt. Of je moet het gesprek echt hard verknallen. Of je SM heeft lage standaarden, dat kan namelijk ook haha. | |
Questionmarks | woensdag 5 juni 2013 @ 10:33 |
Je SM traint je wel met 'rollenspellen' om je klaar te stomen voor dat gesprek. Het is ook zo dat er weer een ' nieuwe ronde ' begint in januari, wanneer ik dus op gesprek zou kunnen. Niet te vergeten; er moet ook plek zijn. Wellicht ga ik naar een ander filiaal, mooie uitdaging en lijkt me zeker leuk. Ik ben er al geruime tijd mee bezig (zomer 2012), maar ben er ook een tijd uit geweest i.v.m. operatie aan beide handen. Dit heeft er voor gezorgd dat het even op een lager pitje heeft gezeten. | |
Watdoeteenvulploegleider | woensdag 5 juni 2013 @ 14:54 |
Bij ons is er geen plaats en ik heb nog een ding van mezelf waar ik aan moet werken ![]() | |
Questionmarks | woensdag 5 juni 2013 @ 15:48 |
Je wou gaan voor TLVA toch? Je username zegt iets anders. Heb een aantal vragen voor je. Hoe lang ben je al werkzaam bij AH? Doe je ook al werkzaamheden die een TLVA doet? Competentiescan gehad? Weet je hoe het traject eruit ziet? | |
Watdoeteenvulploegleider | woensdag 5 juni 2013 @ 17:05 |
edit: even fatsoenlijk gequote [ Bericht 18% gewijzigd door Watdoeteenvulploegleider op 05-06-2013 19:39:41 ] | |
Teslynd | woensdag 5 juni 2013 @ 17:23 |
Gewoon die meeloopdag doen en kijken wat je ervan opsteken kan. | |
Watdoeteenvulploegleider | woensdag 5 juni 2013 @ 19:38 |
woensdag 5 juni 2013 @ 17:05 • 135WatdoeteenvulploegleiderHaha ja dat klopt maar dat was ivm een vraag die ik wilde stellen en ik zo 123 geen username wist :p.Over een maandje werk ik er 2 jaar. Nee, dat wil ik wel heel graag alleen is er geen plaats en vonden ze dat ik eerst "aan mijn te vriendelijk zijn" moest werken dus klanten herkennnen en onderscheid maken tussen die bv. snel door willen of juist even wat willen praten. Ja de competentiescan ingevuld. Mijn TL heeft die ook ingevuld. Daar kwamen een aantal zaken naar voren. Een van die punten was dan ook dat klant herkennen, weten welke wel of geen zakje wilde enzo, is dan ook het enige punt waar ik aan kan werken zolang ik alleen kassa kan doen ( ik heb al een aantal keer om feedback gevraagd). Aan de andere zaken waar de TL iets anders had dan ik, kan ik niet aan werken/laten zien zolang ik geen andere werkzaamheden kan doen. Ze zeiden, toen ik dat gesprek had( ik heb zelf aangegeven dat ik deze ambitie heb en het gesprek met SM aangevraagd), een aantal maanden geleden, dat ze na de zomer pas, met het beoordelingsgesprek, echt gingen kijken naar de mogelijkheden. En ik vind het vreemd/jammer dat ( dit stukje hier is niet zeikerig, klagend of wanhopig bedoeld, dient alleen ter illustratie )een ondernemer/SM van een andere supermarktketen ook mijn CV ziet en mij dan vertelt in een oriënterend gesprek dat hij mij heel graag heeft ergens in een leidinggevende rol ( denk aan assistent-afdelingschef op een afdeling waar ik nog nooit gewerkt heb en mij daarvoor wil opleiden. Hij regelt binnenkort zelfs een meeloopdag in een ander filiaal 15 km verderop omdat die afdeling daar het vlaggenschip van de groep is ) en zeker potentie in mij ziet. Dit terwijl mijn SM in overleg met de TL's dit (nog? )niet ziet. EDIT: even fatsoenlijk gequote ![]() | |
ikbenschipper | woensdag 5 juni 2013 @ 20:03 |
Zeker in het begin van AGF Vooruit was ik zeer veel op de afdeling om de normen samen met me teamleiders weg te zetten. Zodat TL's en AGF-mannen weten waar we heen gaan binnen AH. Als het allemaal lekker op de rit zit kan je er weer een stapje terug doen. Maar als je dat nu doet word het geen succes. Je moet in het begin in gesprek gaan "waarom" gaan we het zo doen. Vandaag bijvoorbeeld ook even de digi opnieuw ingeprogrammeerd op de afdeling. Na alle aanpassingen in de worp klopte die preset toetsen bijvoorbeeld niet meer. Ik probeer 75% op de vloer te zijn, met klanten en medewerkers in gesprek waarom we keuzes maken. En uiteraard hier en daar even een handje geven als er zoals vandaag opeens 15 dozen stokbroden door heen gaan en de franse kaasjes ook wat harder gaan dan normaal op woensdag ![]() | |
Questionmarks | woensdag 5 juni 2013 @ 20:25 |
Kijk, dat zie ik graag! Is ook gewoon ontzettend belangrijk om veel tijd op de vloer rond te brengen en er voor de klant te zijn, mijn SM en ASM zien dit gelukkig ook. Heb jij trouwens ook een rol binnen de sollicitatiegesprekken nieuwe teamleiders? | |
ikbenschipper | woensdag 5 juni 2013 @ 20:38 |
Nee dat heb ik niet, uiteraard wel in mijn eigen winkel maak ik samen met me SM de beslissing. ik mag wel beamen dat de afgelopen 4 jaar ik zowel als TL als ASM, 18 potentieel teamleiders heb opgeleid. Ze vervolgens een gesprek zijn ingegaan en 17 na het gesprek benoemd zijn. Ik denk dat ik dan wel de goede eisen heb richting potentieel teamleiders en deze ook goed kan begeleiden. Ik merk wel dat we in de organisatie verwachten dat we als SM/ASM ongeveer 75/80% van onze tijd op de vloer moeten zijn, maar er dusdanig veel randtaken iedere keer bijkomen dat dit zeer moeilijk te halen is. Vandaag was ik alleen dan red ik het vaak wel. Maar gisteren had ik 4 medewerker gesprekken, resultaatgesprek met OM, Overleg met me SM. Ik denk dat ik toen op 2 uur zat (die ik op de deli heb doorgebracht). Dan heb ik het nog niet eens over dagen die ik of me SM de hele of halve dag extern doorbrengen. | |
Questionmarks | woensdag 5 juni 2013 @ 20:52 |
Heb je ook tips die je mij als aankomend TL mee kan geven?! haha | |
ikbenschipper | woensdag 5 juni 2013 @ 21:00 |
Via een forum is dat altijd erg lastig vind ik, omdat ik coach op doen en laten.;) Benader je team altijd positief. Jij bent de trekker, het voorbeeld. Je team moet voor je willen werken. Vaak kan je dat voor elkaar krijgen door zelf te tonen dat je ook wil. Zorg dat verbaal en non-verbaal aansluiten op elkaar Zorg dat je voor de gesprekken op de hoogte bent van wat basis begroting/budget dingen Zorg dat je minimaal Basis+ systeemkennis hebt. | |
Questionmarks | woensdag 5 juni 2013 @ 21:06 |
Snap ik! Die punten had ik al verwacht; geeft ook weer wat bevestiging, zoiets ook al gehoord van de SM. Hij stoomt mij met de ASM dan ook klaar op dat gesprek. Heb mij altijd leergierig opgesteld, veel zaken weet ik gelukkig al. ![]() Het is misschien niet altijd goed en leuk hoe het gaat, maar AH is echt een prima leerbedrijf. Ben blij dat ik deze kans kan grijpen. [ Bericht 1% gewijzigd door Questionmarks op 05-06-2013 21:14:28 ] | |
Patrickk | woensdag 5 juni 2013 @ 21:24 |
Weet er iemand hier toevallig wanneer de nieuwe werkkleding voor TL's komt? Ik dacht gehoord te hebben dat dit rond april definitief zou worden? | |
ikbenschipper | woensdag 5 juni 2013 @ 21:29 |
Is uitgesteld omdat het niet aan de kwaliteitseisen voldeed. | |
Patrickk | woensdag 5 juni 2013 @ 21:32 |
pff alweer, mijn god hoe moeilijk kan het zijn om wat kleding te fabriceren en uit te leveren ![]() | |
JohnBercow | woensdag 5 juni 2013 @ 21:36 |
![]() | |
ikbenschipper | woensdag 5 juni 2013 @ 21:38 |
Jeps dat vroeg ik me bij het lezen ook af. Ik was opzoek naar het bericht dat ik erover gelezen heb maar die is blijkbaar alweer van plaza af. Het zal wel betekenen dat de nieuwe naambadges voor winkelmanagement ook nog even op zich laten wachten. | |
Watdoeteenvulploegleider | woensdag 5 juni 2013 @ 21:40 |
Ik wilde al zeggen, heb net op plaza even gekeken en ik kon niks vinden op plaza. | |
Patrickk | woensdag 5 juni 2013 @ 21:40 |
grote teleurstelling inderdaad, zeker omdat AH er al zo lang mee bezig is. Ook m.b.t. leidinggevende zichtbaar aanwezig op de vloer is het gewoon veel beter als de TL's aparte kleding hebben vind ik | |
Questionmarks | woensdag 5 juni 2013 @ 21:42 |
Zie je ook terug in klantenpanel, punt met zichtbaar leiding op de vloer. Hier kun je veel kritische vragen bij stellen. | |
Patrickk | woensdag 5 juni 2013 @ 21:43 |
klopt, zeker omdat de (a)sm niet altijd tijd heeft om op de vloer aanwezig te zijn, is het belangrijk dat klanten dan toch weten dat er een leidinggevende aanwezig is. Die score´s zullen omhoog vliegen denk ik als er aparte kleding is voor tl´s ![]() | |
ikbenschipper | woensdag 5 juni 2013 @ 21:45 |
We zeggen het met zijn alle in de winkels. De vraag is of het ook daadwerkelijk zo zal gaan zijn... | |
CaveCanem | woensdag 5 juni 2013 @ 21:49 |
Heb je een Android telefoon? Dan kan je met de app je tijden in webcal laden (ofzo iets) | |
Gezicht | woensdag 5 juni 2013 @ 21:51 |
Wat moet die TL-kleding eigenlijk gaan worden? | |
CaveCanem | woensdag 5 juni 2013 @ 21:52 |
Traject is beetje veranderd. Vroeger werd je direct na gesprek benoemd. Nu word je vaak in de winkel al beetje klaargestoomd, dan aangemeld voor de gesprekken en dan na je gesprek (mits met goedkeuring) wordt je paar maanden later benoemd en ga je het traject in. | |
Questionmarks | woensdag 5 juni 2013 @ 21:53 |
Volgens mij is dat dan al een tijdje zo?! | |
Patrickk | woensdag 5 juni 2013 @ 21:56 |
Je wordt benoemd vanaf het moment dat je eerste cursus begint, het ligt er dus een beetje aan of je selectiegesprek ver voor de eerste cursusdag is gepland ja of nee. | |
CaveCanem | woensdag 5 juni 2013 @ 21:57 |
Nee tot voor kort werd je direct na je gesprek benoemd. Ook al begon het traject pas paar maanden later. | |
ikbenschipper | woensdag 5 juni 2013 @ 21:59 |
Vanaf dit jaar worden de benoemingsrondes landelijk gehouden. Dit worden er 3. februari gesprek mei benoemd juni gesprek september benoemd september gesprek januari benoemd | |
ikbenschipper | woensdag 5 juni 2013 @ 22:00 |
Bij ons niet. Zat vaak al zo'n maand of 2 tussen. nu tussen de 3 en 4 | |
CaveCanem | woensdag 5 juni 2013 @ 22:00 |
In mijn winkel hebben de TL's gewoon hun eigen kleding aan. Wel netjes natuurlijk. Dames of blouse. De heren een overhemd. Andere winkels hebben bijv. voor hun TL's dezelfde kleding. Heren allemaal hetzelfde overhemd, de dames allemaal hetzelfde jasje. Geen AH beleid, maar zorgt wel voor zichtbare leiding op de vloer. | |
ikbenschipper | woensdag 5 juni 2013 @ 22:03 |
En daarom gaan we strak uniforme Teamleiderkleding krijgen. Dan is het tenminste in iedere winkel duidelijk en hetzelfde. Nu nog uniforme SM/ASM Kleding en we zijn er helemaal. Aan de andere kant dat moeten ze voor mij dan weer op maat maken..... | |
Gezicht | woensdag 5 juni 2013 @ 22:07 |
Een van onze teamleiders draagt ook altijd net hemd + colbert, de rest gewoon standaard AH blouse. Ze hebben bij ons eens geprobeerd alke TLVK's een zwart hemd met blauwe AH-tint stropdas te laten dragen, maar dat zag niet uit en was gewoon niet handig. ![]() | |
ikbenschipper | woensdag 5 juni 2013 @ 22:08 |
Werkbare kleding. Teamleider moet namelijk ook wel eens met zijn hoofd in het schap. Ik draag trouwens als ASM zelfs nooit een stropdas. Stropdas als SM/ASM is zooooo 2005 ![]() [ Bericht 6% gewijzigd door ikbenschipper op 05-06-2013 22:16:44 ] | |
Watdoeteenvulploegleider | woensdag 5 juni 2013 @ 22:18 |
Netjes overhemd en jasje en pantalon met gelikte schoenen doet het m al. Btw, thanks voor je feedback ![]() | |
Patrickk | woensdag 5 juni 2013 @ 22:21 |
stropdas in een supermarkt vind ik inderdaad ook overdreven! ![]() | |
Hallyu | woensdag 5 juni 2013 @ 22:22 |
Toen onze vorige manager een burn-out kreeg en we tijdelijk geen manager hadden moesten onze TL'ers opeens ook netjes gekleed gaan zodat de klanten zagen dat er nog leiding op de vloer was. Terwijl ze eerst gewoon een AH short droegen. De mannelijke TL'ers hebben sindsdien (ook nu we weer een manager hebben) een donkerblauwe (echt mooie) blouse aan met daarover heen een blauw, witte stropdas van de Albert Heijn. De enige vrouwelijke teamleider de we hebben (die al wat ouder is) draagt volgens mij een net pak. | |
ikbenschipper | woensdag 5 juni 2013 @ 22:51 |
Ben 27. Ben van Teamleider naar ASM gegaan. Heb gewoon een studie buiten AH gevolgd, maar later de keuze gemaakt om toch binnen het bedrijf door te gaan. Ik had denk ik ook geen SBRM via Inholland willen doen. Ik zie dat nu wel vanuit de begeleidende kant en word er nog niet warm van. BBL via ROC's is trouwens nog droeviger ![]() Misschien Stenden vanaf volgend jaar beter, ben daar heel benieuwd naar. | |
Questionmarks | woensdag 5 juni 2013 @ 22:53 |
Voor gesprek september moest diegene zeker vóór vorige week worden opgegeven? Had zoiets vernomen. | |
Questionmarks | woensdag 5 juni 2013 @ 22:54 |
Ik ga volgend jaar Stenden, SBRM! Wat hoor je er precies allemaal over? | |
JohnBercow | woensdag 5 juni 2013 @ 22:58 |
Ga je via AH een duaal traject volgen? | |
Watdoeteenvulploegleider | woensdag 5 juni 2013 @ 23:02 |
Jammer dat er geen wo traject is bij ah (wel stage bv of bij ahold international graduate traineeship, dat lijkt me echt interessant) maar voor de rest niks. | |
ikbenschipper | woensdag 5 juni 2013 @ 23:02 |
Nog weinig. Volgend jaar gaat er een teamleider bij ons heen dus dan krijg ik er een beeld van. | |
Questionmarks | woensdag 5 juni 2013 @ 23:03 |
Ik ga voltijd doen, heb er wel naar gekeken om duaal te doen maar zag er vanaf. Ik had zoveel vragen bij duaal, o.a.; wat als ik geen TL word? 2e jaar is sowieso 'Duaal', als ik al TL was had ik er anders tegen aan gekeken. | |
Questionmarks | woensdag 5 juni 2013 @ 23:05 |
Ik ben benieuwd! Duaal? Zit je bij een filiaal in de buurt van Leeuwarden? | |
Watdoeteenvulploegleider | woensdag 5 juni 2013 @ 23:06 |
Amstelveen ![]() | |
ikbenschipper | woensdag 5 juni 2013 @ 23:07 |
Nee. Maar ze gaan alles centreren bij Stenden met dan 5x daar les en dan nog wat in de buurt. Geloof dat je niet eens wekelijks lessen hebt. Ook zelfstudie enzo. Weet niet precies hoe en wat. Dat is de woonplaats ja ![]() | |
JohnBercow | woensdag 5 juni 2013 @ 23:10 |
Maar is de selectie vanuit AH niet zo streng dat alleen potentiële TL's (incl. mogelijkheid tot doorgroei tot (A)SM ) aan het duale traject kunnen deelnemen? De kans dat je dan geen TL zou worden lijkt mij klein. | |
Questionmarks | woensdag 5 juni 2013 @ 23:11 |
Ik ga zelf voltijd doen, ben ervan overtuigd dat SBRM bij Stenden en TLVK bij AH een mooie combinatie is. SM raadde me het ook aan. | |
ikbenschipper | woensdag 5 juni 2013 @ 23:13 |
Je moet zelfs minimaal ASM potentie hebben om te mogen starten met de opleiding. | |
Questionmarks | woensdag 5 juni 2013 @ 23:13 |
Volgens mij wel inderdaad, heb verschillende brochures ervan gehad. Je opleiding werd wel aangepast naar een programma van AH | |
Watdoeteenvulploegleider | woensdag 5 juni 2013 @ 23:14 |
Jaloers dat jullie (toekomstige) TLs en ASMs zijn. Wil ik ook! ![]() | |
Watdoeteenvulploegleider | woensdag 5 juni 2013 @ 23:16 |
Zal natuurlijk daarna zo zijn dat je een x jaar bij ah moet blijven, aangezien ze je opleiding hebben betaald. Ach als je wordt toegelaten dan zit j er al gebakken om het zo te zeggen, want dan ga je iets doen wat je leuk vindt neem ik aan. | |
JohnBercow | woensdag 5 juni 2013 @ 23:18 |
Je tekent daarvoor inderdaad een contract. Maar ze betalen ook je boeken, reiskosten en volgens mij zelfs hotelovernachtingen. Lijkt me niet meer dan logisch dat je daarvoor een aantal jaar bij AH moet blijven werken. Maar je gaat natuurlijk ook het traject in om binnen Albert Heijn carrière te maken. | |
ikbenschipper | woensdag 5 juni 2013 @ 23:18 |
jeps | |
Questionmarks | woensdag 5 juni 2013 @ 23:25 |
Ik vind het een goede deal, dat AH kosten vergoed. Heb het met de SM ook gehad over Retail Talent Program, maar dan moet je er echt hard aan trekken. | |
Watdoeteenvulploegleider | woensdag 5 juni 2013 @ 23:28 |
Of wat demk je van het international graduate traineeship? Dat is wel iets waar ik, als ik iets binnen ahold wil, over na zal denken na mijn studie. | |
#ANONIEM | woensdag 5 juni 2013 @ 23:28 |
Ja inderdaad, ik vond het ook al zo'n vreemd verhaal. [ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 05-06-2013 23:29:08 ] | |
Watdoeteenvulploegleider | woensdag 5 juni 2013 @ 23:31 |
Echt he, wij hoeven er ook nooit water oid in te gooien. . We hebben die groene met een zak die eronder hangt. | |
#ANONIEM | woensdag 5 juni 2013 @ 23:31 |
Wij ook ![]() | |
JohnBercow | woensdag 5 juni 2013 @ 23:32 |
Wij hebben er ook een waar een zak onder hangt, maar die van ons zit ook aangesloten op een waterleiding. Heeft volgens mij ook te maken met de vermindering van stof. | |
Watdoeteenvulploegleider | woensdag 5 juni 2013 @ 23:36 |
Stof? Waar heeft AH geen uniform beleid betreffende de kartonvermalers? (Iig bij de SMs, ondernemer is een ander verhaal, of ze moeten dat onderdeel maken van de criteria om een ah winkel te beginnen als ondernemer zijndr) | |
Questionmarks | woensdag 5 juni 2013 @ 23:37 |
Kan ik zo snel niet zeggen, moet ik even kijken wat voor programma het is. Als je gemotiveerd bent, en je er voor wilt gaan, zou ik het doen. | |
JohnBercow | woensdag 5 juni 2013 @ 23:37 |
Ja die machines (i.i.g. onze oude machine - die toen vervangen is door een nieuwe) produceerde veel stof, zoveel zelfs dat de machine uit moest als mijn collega's van brood door het magazijn liepen met de broodjes. En wat bedoel je met een uniform beleid betreffende de kartonvermaler? Dat iedere winkel dezelfde heeft? | |
#ANONIEM | woensdag 5 juni 2013 @ 23:38 |
Wij hebben nooit last van stof terwijl wij helemaal geen kekke machine met watertoevoer hebben | |
Watdoeteenvulploegleider | woensdag 5 juni 2013 @ 23:39 |
Wow dat is wel echt erg dan haha. Ja en dezelfde regels. En als je dezelfde neemt dan hoeft er ook niemand in dat ding zn leven te wagen voor een rot stuk plastic. . | |
Watdoeteenvulploegleider | woensdag 5 juni 2013 @ 23:42 |
Deze zou het naar mijn mening moeten zijn ![]() Ik heb wel meer goede ideeën :p haha, ik heb eral een aantal aangedragen aan de OR en ze zijn aan het kijken nasr de mogmogelijkheden ![]() | |
JohnBercow | woensdag 5 juni 2013 @ 23:42 |
Er zijn al zoveel regels binnen Albert Heijn, en toch doen de meeste winkels wat ze zelf het beste voor de winkel (en de resultaten) vinden. Paar voorbeelden: - Welke winkels controleren elke Vers en diepvries vrachtwagen op temperatuur? - Welke filialen beginnen pas met het bouwen van actiekoppen en het ophangen van promotie na sluitingstijd? - Welke filialen scheiden de vernietigingen netjes op houdbaar / vers en in welke filialen worden vernietigingen intern vernietigd (m.a.w. weggegooid) als het product niet retour DC mag? | |
#ANONIEM | woensdag 5 juni 2013 @ 23:43 |
Ja die van dat plaatje hebben wij ook | |
Watdoeteenvulploegleider | woensdag 5 juni 2013 @ 23:44 |
Meer bovenop zit door de OM is dan naar mijn mening het devies. Of info avonden organiseren zoals toen met de alcohol en tabak teamavond en de deli afdeling avond, het werkt iig bij ons die teamavonden ![]() | |
JohnBercow | woensdag 5 juni 2013 @ 23:47 |
Denk je nou echt dat een OM zich druk maakt over de kartonpers? Die hebben wel belangrijkere taken te doen? Net als zich bezighouden met de door mij aangedragen voorbeelden. Kijk het is een machine die in geval van verkeerd gebruik (ernstig) letsel kan veroorzaken. Maar, met het in acht nemen van wat veiligheidsaspecten kan de machine prima even (voorzichtig) worden aangestampt. | |
ikbenschipper | woensdag 5 juni 2013 @ 23:48 |
Heel interessant, maar vooral het actie verhaal is nogal prijzig als je tot 22:00 open bent wil je het volgens die richtlijnen doen ![]() | |
ikbenschipper | woensdag 5 juni 2013 @ 23:49 |
Wij hebben ook die uit de afbeelding, die heeft overigens wel degelijk een watertoevoer. SOmmige winkels met een te laag plafon in het magazijn hebben een echte "pers". Dit is eigenlijk een kartonvermaler. | |
Watdoeteenvulploegleider | woensdag 5 juni 2013 @ 23:50 |
Ja weet ik maar als de om nou in zijn winkelgroep hamert op die veiligheid dan sijpelt het zo door de organisatie. Of moet er eerst iets gebeuren, je moet er toch niet aan denken dat je daar straks letsel aan overhoudt? Dat hetgebeurt is al erg naar mijn mening. | |
JohnBercow | woensdag 5 juni 2013 @ 23:50 |
Wij zijn op zondag open. Als ik mijn actieploeg na 20:00 moet laten doorwerken (wat dus ook betekend dat er minimaal 1 TL nog 2 uur langer moet blijven) dan lijkt het mij dat niet ten gunste van de resultaten. | |
Watdoeteenvulploegleider | woensdag 5 juni 2013 @ 23:52 |
Ik snap wat je bedoelt. Echter zal je altijd een balans en afweging moeten maken tussen kosten en veiligheid, want de regels zijn er, mijn inziens, niet voor niks | |
exelletor | woensdag 5 juni 2013 @ 23:52 |
Hier ook zo'n groene, maar het hangt er ook vanaf hoe je dat ding gebruikt. Oude displays, bijvoorbeeld, die soms met tien tegelijkertijd in dat ding moeten gaat ook sneller wanneer je lekker wat water bij gooit. Verder is het ook niet zo dat ik elke dag in de kartonpers klim, maar het is in twee jaar wel een paar keer voorgekomen. Over plastic gesproken - hier gaan we echt niet in dat ding klimmen als we een stuk plastic eruit moeten hebben. Uiteraard gaat 90% van plastic in een aparte zak wat bovenop de kartonzak komt, maar een beetje plastic in dat ding kan toch geen kwaad? Nog een paar erbij: - retour fust sorteren en afbinden(ja, je hebt echt winkels die dat niet doen) - vers splitsen in de koelcel - alle vers karren met z'n tween vullen - vers karren niet langer dan 30 min buiten de koeling laten staan, inclusief de restanten - met minimaal twee mensen lossen (ook houdbaar) | |
JohnBercow | woensdag 5 juni 2013 @ 23:54 |
Wanneer iemand in mijn filiaal in de kartonpers staat terwijl die draait of terwijl niet beide noodstopschakelaars zijn geactiveerd dan heeft die persoon echt een probleem. Want ja, dan breng je dus willens en wetens je eigen veiligheid en die van je collega's in gevaar. Wanneer er echt gebruik wordt gemaakt van de noodschakelaars kan deze machine - die uiteraard voorzien is van de nodige veiligheidskeurmerken - niet aan springen. Dan heb ik er minder snel een probleem mee, mits het veilig gebeurd. In elke organisatie moet er eerst iets gebeuren voordat men het beleid verandert. Kijk naar het verhaal over bier drinken na het werk. Nooit was het een probleem totdat een of andere mafkees het voor alle collega's in Nederland verpestte. In ieder geval, een OM heeft duidelijk andere prioriteiten dan de kartonvermalers die in de verschillende filialen staat. En mocht het een keer (goed) fout gaan, dan zal het beleid vast wel veranderen. | |
Questionmarks | woensdag 5 juni 2013 @ 23:55 |
Vers splitsen in koelcel gebeurt indd niet overal, wij hebben er geen ruimte voor. | |
ikbenschipper | woensdag 5 juni 2013 @ 23:55 |
Euh dit gaat niet eens over veiligheid dit gaat erom of we de klant 2/3 uur voor sluitingstijd met de nieuwe actie kunnen vervelen. Gekken die in draaiende kartonpersen gaan staan of de noodschakelaars niet activeren hebben geen verstand. Dit heeft niks met regels te maken maar met NORMAAL verstand | |
JohnBercow | woensdag 5 juni 2013 @ 23:56 |
En hiervan zeg ik dus wel dat de OM of DC een SM moet aanspreken. Waarom? Dit filiaal verminderd de efficiency in de keten. Op het DC moeten er weer een persoon een stafel fusten afstapelen en opnieuw sorteren. Dit kost tijd, terwijl die medewerker ook orders kan gaan picken. | |
JohnBercow | woensdag 5 juni 2013 @ 23:57 |
- [ Bericht 100% gewijzigd door JohnBercow op 05-06-2013 23:57:32 ] | |
ikbenschipper | woensdag 5 juni 2013 @ 23:58 |
Nee want dat gaat via Kuhne en Nagel en niet via het DC. Maar het kost AH wel extra geld. | |
Watdoeteenvulploegleider | donderdag 6 juni 2013 @ 00:00 |
Ja dat is waar wat je zegt over de OM maar als we het voorbeeld nemen van die vrouw en het hek met dat briefje, reken maar dat die SM en OM een gesprek hebben gehad. En als er iets voorkomen had kunnen worden door dat gewoon een keer te zeggen in het wekelijkse gesprek OM -SM... Maar je hebt gelijk hij heeft andere zaken ook te doen. | |
Watdoeteenvulploegleider | donderdag 6 juni 2013 @ 00:03 |
Verkeerd gequote ![]() En juist voor dat soort gevallen moet dr leidinggevende en collega's ingrijpen, diegene die indd wél gezond verstand hebben. Je hebt overal gekken | |
JohnBercow | donderdag 6 juni 2013 @ 00:05 |
Ik heb zelfs collega's die stapels dolly's als ladder gebruiken ![]() | |
Froop | donderdag 6 juni 2013 @ 00:06 |
Of mensen die bierkratten op elkaar stapelen, ook zoiets idioots. | |
Watdoeteenvulploegleider | donderdag 6 juni 2013 @ 00:07 |
Dam vraag ik me tocj echt af wat er opdat moment omgaat in die hoofden, wij hebben 2 ladders achter staan dus nooit nodig om het anders te doen. | |
exelletor | donderdag 6 juni 2013 @ 00:08 |
Een rolcontainer met fust. ![]() ![]() | |
JohnBercow | donderdag 6 juni 2013 @ 00:10 |
Zeker handig, vaak genoeg zelf gebruikt, en vaak genoeg is het ook maar net goed gegaan ![]() | |
ikbenschipper | donderdag 6 juni 2013 @ 00:10 |
Handig, Ja. Veilig? Niet echt. Maar ja AH wil niet investeren in die handige karren van DNAH voor de Baarn2 dus dan krijg je dit idd | |
Watdoeteenvulploegleider | donderdag 6 juni 2013 @ 00:13 |
Jongens, het was weer eens een genoegen om te sparren over verschillende zaken, maar ik ga nu toch echt mijn bed in ![]() ![]() ![]() | |
ikbenschipper | donderdag 6 juni 2013 @ 00:14 |
Slaap lekker, daar lig ik al een uurtje of 2 in ![]() | |
exelletor | donderdag 6 juni 2013 @ 00:14 |
Trouwens, iemand deze al gezien? http://www.telegraaf.nl/t(...)de_supermarkt__.html | |
#ANONIEM | donderdag 6 juni 2013 @ 00:18 |
![]() Na 2 tot 4 minuten had je het karretje van die persoon al gewoon apart moeten zetten imo. Nu houd je andere klanten op.. Snap niet dat ze zo lang hebben gewacht ![]() [ Bericht 2% gewijzigd door #ANONIEM op 06-06-2013 00:18:55 ] | |
JohnBercow | donderdag 6 juni 2013 @ 00:18 |
![]() ![]() | |
ikbenschipper | donderdag 6 juni 2013 @ 00:21 |
Geestig maar euh kassabon parkeren en we gaan weer door ![]() | |
#ANONIEM | donderdag 6 juni 2013 @ 00:21 |
Ik spreek overigens uit 0 ervaring.. Is puur mijn eigen mening ![]() [ Bericht 3% gewijzigd door #ANONIEM op 06-06-2013 00:21:30 ] | |
ikbenschipper | donderdag 6 juni 2013 @ 00:22 |
goede keuze | |
einschtein | donderdag 6 juni 2013 @ 00:26 |
Doen wij ook. ![]() | |
Loll | donderdag 6 juni 2013 @ 00:27 |
Gewoon een bier container of een lege met een bloemen rek | |
JohnBercow | donderdag 6 juni 2013 @ 00:29 |
Een bloemenrek ![]() ![]() | |
Loll | donderdag 6 juni 2013 @ 00:35 |
Kak ik heb het hier over jumbo rekken waar ik het een tijdje geleden altijd mee deed. | |
Watdoeteenvulploegleider | donderdag 6 juni 2013 @ 00:59 |
Jumbo rekken in appie of ben je recentelijk overgestapt van jumbo naar AH? Dat eerste lijkt me vreemde:). Wij hadden trouwens laatst een zak (nee geen colli) c1000 engelse drop binnen gekregen, echt vreemd haha! Toen is besloten om ze maar open te maken en in de kantine in de kom te leggen. Ik hoor zo vaak verhalen van vrienden die bij dyr jumbo werken en als ze honger hebben, ze een zak van iets openmaken en dat in het magazijn/de koelcel opeten. Of de vulploegleider die een stuk chocola uit de aanbieding meebietst...:nee Komt dit veel minder voor bij ah of hoor je er gewoon zo weinig van ( neem aan het laatste)? Ik hoor zo vaak verhalen van vrienden dir bij de jumbo werken en vaak iets expres kapot maken zodat z dat in het magazijn/koeling op kunnen eten. | |
Loll | donderdag 6 juni 2013 @ 02:05 |
recentelijk overgestapt maar dat is puur lokaal beleid zelfs al is er een zak met mini zakjes kapot dan wordt het nog net niet nageteld of alles er nog inzit en over die koelingen DKW personeel heeft daar niks te zoeken dus worden ze aangesproken. | |
jolletje | donderdag 6 juni 2013 @ 07:39 |
Je doet WO? Waarom dan zo graag TL / ASM traject in? Een traineeship ligt dan veel meer voor de hand. | |
Hallyu | donderdag 6 juni 2013 @ 08:42 |
Bij ons kwam een colli c1000 rijst binnen. Mochten we allemaal een pak rijst mee naar huis. Yeey. ![]() Nee, wij mogen niks uit de winkel opeten, ook niet als het kapot is. Alhoewel. We hebben een nu een half jaar een nieuwe manager en 2 TL'ers van een ander filiaal, en die trekken altijd een fles cola/sinas/energieblikken uit het schap voor ons als we pauze hebben. Vond ik op het begin ook maar apart dat ze dat deden. Van, hoezo..? Er heeft ooit een joch gewerkt, en die nam echt zo veel eten mee zonder dat de (A)SM en TL'ers iets door hadden. Had ook ooit een allemaal drinken via de achterdeur in de bosjes gegooid en het later opgehaald. ![]() | |
Janneke141 | donderdag 6 juni 2013 @ 09:19 |
Voor al deze dingen geldt dat het in een AH To Go eigenlijk niet te doen is. | |
Loll | donderdag 6 juni 2013 @ 09:37 |
Ik bij al mijn supermarkt werkgevers dat wel gehad. Melk van Deen bij c1000 huismerk cola van super de boer bij c1000 zo kan ik er nog wel wat opnoemen. Cola en sinas in de eet pauze gebeurd hier ook maar dat is toegestaan. | |
Sunshine1982 | donderdag 6 juni 2013 @ 09:43 |
Bij mij in de buurt zat een C1000, nu een Jumbo. Met openingstijden waar je als werknemer zijnde niet vrolijk van wordt: doordeweeks plus zaterdag 7-22. Zondag 10-20. Is toch bizar? | |
Watdoeteenvulploegleider | donderdag 6 juni 2013 @ 09:45 |
Ja dat is bij ons ook, alleen is het natuurlijk niet de bedoeling om dat zelf te gaan doen. Waar ze bij de Jumbo wel een handje van hebben, mijn inziens. Ze gingen zelfs een keer met zo een zak rond, in de winkel... ![]() Bij ons staat er niet altijd iets hoor. Meestal fruit en met feestdagen iets extra's wat bij die feestdagen horen, maar voor de rest valt het wel mee. Je komt er immers ook niet om te eten haha! | |
ikbenschipper | donderdag 6 juni 2013 @ 10:06 |
Ach er zijn genoeg winkels die 8-22 open zijn. Nee ik zie het probleem niet zo. In Amsterdam is dit normaal. Als werknemer kan je toch echt maar 40 uur werken. Dus goede afspraken maken en klaar... | |
Watdoeteenvulploegleider | donderdag 6 juni 2013 @ 10:11 |
Je kunt er indderdaad niet altijd zijn! Ook al zijn de openingstijden nog ruimer, ze kunnen, willen en mogen je maar een X aantal uur inplannen ![]() | |
Sunshine1982 | donderdag 6 juni 2013 @ 10:15 |
Ja da´s waar ![]() ![]() Wat me wel opvalt: supers die in achterstandsbuurten staan zien er vaak verrassend netjes en strak uit. Meer als supers in bijv een centrum. Alsof ze net wat meer de drive hebben om er wat van te maken. | |
Hallyu | donderdag 6 juni 2013 @ 10:47 |
De eerste twee en een half jaar dat ik bij de AH werkte konde we het met water, koffie of thee doen in de pauzes. Wel een eye-opener nu we opeens energiedrank (euroshopper) of cola krijgen met iets erbij tijdens het werk. | |
Watdoeteenvulploegleider | donderdag 6 juni 2013 @ 11:15 |
Dat is bij ons iig zeker niet aan de orde! Wij doen het ook gewoon met thee, water of koffie ![]() | |
JohnBercow | donderdag 6 juni 2013 @ 11:56 |
Bij ons ook koffie, thee of water. Wel mogen wij voor werktijd gewoon boodschappen doen voor tijdens de koffiepauze en meestal mogen we ook wel een broodje kopen tijdens de koffiepauze. Soms leggen we (en dan bedoel ik TL's of (A)SM) iets van fruit in de kantine. Ook blijven we met enige regelmaat na werktijd nog even in de kantine zitten met een zak chips en wat frisdrank (geen alcoholhoudende drank ![]() | |
Hallyu | donderdag 6 juni 2013 @ 12:06 |
Ja, dat was eerst bij ons ook. Zelf kopen die hap. Maar sinds we die nieuwe manager en TL'ers van dat andere filiaal hebben, mogen we 's avonds (eindtijd is half elf, maar loopt wel eens uit tot half twaalf) als we pauze hebben vaak gewoon es energiedrank enzo. Vind het niet zo erg, eigenlijk. haha Ja, na werktijd hebben we ook wel eens (sinds nieuwe manager) dat we na sluitingstijd met chips en frisdrank uit de winkel in de kantine zitten. Ja, oudere werknemers die er al sinds hun zestiende werken vertellen allemaal van die verhalen dat ze vruger gewoon met een krat bier enzo boven in de kantine gingen zitten alles. Mag helaas niet meer. Leken me goede tijden. | |
bigbass | donderdag 6 juni 2013 @ 12:15 |
Even mierenneuken: colli is meervoud, het is 1 collo, 2 colli. Te veel collega's die dat fout doen.... Wij hebben wel altijd fruit in de kantine liggen en ik heb je afgelopen jaren gemerkt dat het heel erg van het managementteam af hangt of er meer in de kantine terecht komt. Een paar ASM's geleden kwam bijna elk nieuw product wat proefbaar was in de kantine te liggen, ook om de medewerkers bekend te maken met het produst, tegenwoordig hebben we mazzel als er wat paaseitjes staan met Pasen. | |
Watdoeteenvulploegleider | donderdag 6 juni 2013 @ 12:16 |
in de kleine pauze (die van 10 min als je 4 uur gewerkt hebt) mogen wij niks kopen ![]() En wij doen iig nooit met kassapersoneel na werktijd chillen. Met de vulploeg deden we dat vroeger wel vaker, gewoon beetje zitten, beetje hangen en wat lullen. Was altijd wel leuk en gezellig. | |
Watdoeteenvulploegleider | donderdag 6 juni 2013 @ 12:18 |
Ja echt he! Maar mij is ook nooit het verschil tussen colli en collo uitgelegd. Bij ons spraken ze altijd van colli ![]() | |
bigbass | donderdag 6 juni 2013 @ 12:22 |
De vulploeg blijft bij ons in elk geval op zaterdag en vrijdag altijd wel even hangen voor de deur. Eens in de paar maanden krijgen ze een waarschuwing van de wijkagent dat ze geen alcohol mogen drinken op de openbare weg en dan is het een paar weken rustiger en alleen fris. Na een maand of 2 wordt er dan gewoon weer een krat bier gehaald tot de volgende waarschuwing. Volgens mij is er nog nooit echt een boete uitgedeeld. Sowieso is het onzin, ze zitten op het terrein van de AH (maar zichtbaar van de openbare weg, dus het mag niet) en ik heb nog nooit meegemaakt dat er overlast werd veroorzaakt. De rest van de winkel blijft een stuk minder vaak hangen, simpelweg omdat dat een minder grote groep is en omdat houdbaar vaak langer bezig is dan de rest. De winkel sluit om 8 uur en houdbaar werkt vaak tot 9 door, dus eigenlijk alleen als houdbaar vroeg klaar is (en/of kassa/verkoop moet overwerken). Ik heb het volgens mij ook ergens in een nieuwsbericht of handboek opgepikt, dus ik kan het ook eigenlijk niemand kwalijk nemen, maar ik verbeter collega's wel altijd even. Heb ook een reputatie als taalnazi hoog te houden ![]() | |
ikbenschipper | donderdag 6 juni 2013 @ 13:34 |
Ja de tijden van vroeger dat we na werk met zijn alleen nog even een pilsje in de kantine deden. Daarna door met een grote groep de kroeg nog even op stelten zetten. Ja dat waren nog eens tijden. We hadden daardoor denk ik wel een super hecht team. Tegenwoordig kan dat helaas niet meer (reden al genoemd). Kantine is bij ons wel gewoon diverse soorten koffie, thee en water. We hebben wel een frisdrankautomaat staan waar je gekoelde drankjes uit kan halen tegen betaling (betere prijzen dan gekoeld in de winkel). Ik vind het idee om bijvoorbeeld ook eens iets nieuws in assortiment neer te leggen helemaal niet zo'n gek idee. Je weet dan tenminste weer wat je verkoopt. Na bijvoorbeeld met Pasen de display 2 met snoepgoed 2 weken te hebben laten staan met 50% korting is dat ook afgeboekt en naar de kantine gegaan, lekker bij de koffie, de klanten ging het toch niet meer kopen ![]() Als er goed en lekker gewerkt is op een avond dan word er wel eens een blikje drinken aan de vulploeg gegeven. Niet "standaard" maar als beloning van het draaien van een extra goede avond. Bijvoorbeeld 2 man te kort maar wel alles lekker af enzo. Dat soort momenten moet je je waardering uitspreken. Als het maar wel op reden 31 word afgeschreven. | |
Hallyu | donderdag 6 juni 2013 @ 14:40 |
Haha, good to know. Volgensmij gebruikt bij onze AH iedereen het meervoud, ookal bedoelen ze het enkelvoud... Ja, wij hebben ook een fruitschaal. En inderdaad met dingen zoals pasen en kerst staan er van die paaseitjes of iets anders. Maar da's wel echt nice, dat je nieuwe producten mocht proeven. Zouden ze eigenlijk altijd moeten doen. | |
Crientj | donderdag 6 juni 2013 @ 16:41 |
Exact. Vers vullen met zn tweeen en dan binnen 30 minuten? No way. We hebben geluk dat we hier gewoon een magazijn man hebben die t meeste regelt. | |
bigbass | donderdag 6 juni 2013 @ 16:54 |
Paas en kerst artikelen zijn bij ons de afgelopen keer niet eens afgeprijsd, maar meteen naar de voedselbank gegaan, dat vind ik wel een goede actie van mijn SM. Vorige jaren hebben er nog wel bakken met afgeprijsd paasspul naast de kantine gestaan waar iedereen dan wat van mocht meenemen. | |
vitessearnhem1.026 | donderdag 6 juni 2013 @ 17:16 |
Wij als grote AH, qua grootte een L, halen geen één van deze normen ![]() Vers en diepvries retouren staan soms wel 3 uur in de winkel. | |
Janneke141 | donderdag 6 juni 2013 @ 18:36 |
Utrecht? | |
#ANONIEM | donderdag 6 juni 2013 @ 21:23 |
Pfff. Dat was niet normaal. 40 stokbroden binnen 2 minuten nadat ze uit de oven kwamen uitverkocht.. 2 keer achter elkaar. Het mag wel weer kut weer worden,. | |
Gezicht | donderdag 6 juni 2013 @ 21:26 |
Krijg je met dit weer he. Iedereen gaat massaal BBQ'en en daar hoort ook stokbrood bij. | |
#ANONIEM | donderdag 6 juni 2013 @ 21:29 |
Stonden op een gegeven moment 20 mensen te wachten, en dan snel alles verpakken en je handen niet proberen te verbranden ![]() | |
#ANONIEM | donderdag 6 juni 2013 @ 21:29 |
Was wel veel beter dan kaas/vleeswaren vullen. | |
UncleSam | donderdag 6 juni 2013 @ 21:36 |
Heb net 45 stokbroden afgeboekt ![]() | |
#ANONIEM | donderdag 6 juni 2013 @ 21:38 |
Toen ik weg ging stonden er ook nog 10-15 gok ik. Toch tussen de 180 en 220 stokbroden gebakken sinds 4 uur vanmiddag ![]() | |
Watdoeteenvulploegleider | donderdag 6 juni 2013 @ 22:24 |
Doe je goed! | |
#ANONIEM | donderdag 6 juni 2013 @ 22:34 |
Weet iemand trouwens hoe het zat met die afgefikte fabriek? Uiteindelijk hebben we gelukkig toch nog dingen binnen gekregen ![]() Kreeg er maar half iets van mee. | |
Watdoeteenvulploegleider | donderdag 6 juni 2013 @ 22:59 |
Bedoel je dat chemisch bedrijf in Brabant oid, of heb ik iets gemist :p? | |
#ANONIEM | donderdag 6 juni 2013 @ 23:04 |
Er was iets afgebrand waardoor het niet zeker was of we nog de lading stokbroden kregen ![]() | |
#ANONIEM | donderdag 6 juni 2013 @ 23:05 |
http://www.rtvoost.nl/nie(...)4925&cat=1&rubriek=1 Kan dit het zijn? Geen idee waar AH het brood vandaan haalt.. | |
Gezicht | donderdag 6 juni 2013 @ 23:07 |
Ik werk zelf niet bij deli/brood, maar op de dozen diepvriesbrood zitten bij ond altijd stickers van Norbert Dessentrangle Tilburg oid. Kan ook zijn dat dat iets van DC is. | |
Janneke141 | donderdag 6 juni 2013 @ 23:09 |
ND is alleen maar de distributeur, ze maken zelf niks. Het Franse ND heeft een paar jaar geleden Christian Salvesen overgenomen, die vanuit Tilburg en Hoogeveen alle AH's bevoorraden met vriesdiep. | |
#ANONIEM | donderdag 6 juni 2013 @ 23:10 |
Hmm, stokbrood dozen waren gewoon neutraal. Heb niet uitgebreid het etiket bestudeerd ![]() | |
Janneke141 | donderdag 6 juni 2013 @ 23:15 |
Diepvries stokbroden voor de AH's komen trouwens van Bakkersland, en voor een kleiner gedeelte van Kamps/QB. | |
ikbenschipper | donderdag 6 juni 2013 @ 23:48 |
Op Plaza staat idd een stukje hierover dat er een aantal productiestromen beschadigd zijn. Als dit weer aanhoud zal het wel problemen opleveren denk ik. | |
ikbenschipper | donderdag 6 juni 2013 @ 23:50 |
Klinkt wel aannemelijk. | |
Crientj | vrijdag 7 juni 2013 @ 00:08 |
Yes. | |
joey_k | vrijdag 7 juni 2013 @ 06:20 |
Wij deden ook altijd 2 stapels fusten in een rolcontainer. Half jaar geleden de OM een mailtje gestuurd met het verzoek goedkeuring te geven voor de bestelling van zo'n DNAH kar. Die staat er nu dus ook... Overigens werk ik ook in een BaarnII winkel. Wie van jullie dragen dan veiligheidsschoenen met het lossen? Ik heb een paar van de SM gevraagd en gekregen. | |
Watdoeteenvulploegleider | vrijdag 7 juni 2013 @ 06:50 |
Nee, bij ons heeft niemand die. Het is wel goed dat je er gevraagd hebt. Wij hebben wel 2 jassen en vrieshandschoenen voor respectievelijk buiten en diepvries natuurlijk :p | |
Kadooosh | vrijdag 7 juni 2013 @ 07:27 |
Lol ik 2 weken geleden 400 broodjes(ciabatina en traingle ofzo) en deze week ook weer 60 pistoletjes. Ja fifo met brood is erg moeilijk voor ze ![]() | |
Watdoeteenvulploegleider | vrijdag 7 juni 2013 @ 08:08 |
Haha, hoeveel meter brood hebben jullie? Edit: die rekken dus waar broden inzitten, want als je al zoveel broodjes moet weggooien, dan heb je ook heel wat broden en broodjes, dus vandaar:p | |
mujentas | vrijdag 7 juni 2013 @ 09:11 |
Hij bedoelt waarschijnlijk broodjes uit de vriescel, die dus nog afgebakken moeten worden. | |
Hallyu | vrijdag 7 juni 2013 @ 11:19 |
Bij ons rijden we ook altijd met een container met daarop een paar lagen bierkratten rond bij bijvoorbeeld promo wisseling. Is goed te doen. Hmmm.. Binnenkort moet ik voortaan op zaterdag de wekelijkse promo gaan hangen ipv de prijswijzigingen. Toch best jammer, want vind prijswijzigingen best leuk om te doen. | |
Watdoeteenvulploegleider | vrijdag 7 juni 2013 @ 12:29 |
Is allebei met kleine irritante kaartjes :p | |
Hallyu | vrijdag 7 juni 2013 @ 12:35 |
Ja, maar bij promo moet je allemaal van die houders meesjouwen en zijn die namen niet altijd even duidelijk. ![]() Ik vraag me af wie mijn stickers gaat overnemen, aangezien ik de enige ben die die fatsoenlijk en op snelheid kan hangen. ![]() | |
einschtein | vrijdag 7 juni 2013 @ 13:46 |
Ik doe dus de promotie-kaartjes (groot en klein) op de maandag ochtend. ![]() Het werd altijd op de zaterdagavond gedaan, maar omdat het altijd nergens op leek heb ik maar gezegd; 'Nou, laat het mij dan op de maandagochtend doen? Begin ik wel rond 7u, probleem opgelost. Is het zaterdagavond ook wat rustiger qua werkdruk.' Prima oplossing en sindsdien ook niet meer klachten gehoord, behalve de kaartjes waar natuurlijk verkeerde prijs op staat. Of typfoutjes, zoals 'verassend volume'. Waar ik laatst maar een SSC'tje achteraan heb gestuurd. Stagiaire-achtige fout. | |
Hallyu | vrijdag 7 juni 2013 @ 14:31 |
Haha klinkt erg bekend. Naast mij is er niemand die fatsoenlijk prijswijzigingen kan doen en hooguit twee man die "redelijk" promo-kaartjes kunnen hangen. Jammer dat dat bij ons dus nog wel op de zaterdagavond gedaan moet worden, want onze werktijden zijn sowieso tot half 11 (late vracht), maar als er weer van die prutsers bij zijn dan word het met gemak half 12. En dat zie ik maar half of nooit uitbetaald. (Moet ik eigenlijk een keer navraag naar doen..) Twee weken terug (?) hadden wij ipv loempia's, loepia's. Ook altijd leuk. ![]() Ja, ik weet niet wat voor laag begaafden daar werken hoor. Je weet wel dat boekje dat je krijg wanneer er promo wisseling is enzo en waar dan de uitleg instaat van hoe en wat. Ik moest zeg maar die kaartjes voor het schap hangen van "Dit is een ingredient uit het stamppotje van een of andere voetballer!" (Weet niet meer wat het precies was.) En in dat boekje stond dus precies welke producten. Nou bij de Oyster saus stond een plaatje van een heel andere oyster saus. En bij bij de meergranen spaghetti, stond het nasanummer van de normale spaghetti. Is het nou echt zo moeilijk om de juiste combinaties te maken? Ben er vergeten melding van te maken jammer genoeg. | |
einschtein | vrijdag 7 juni 2013 @ 14:37 |
Op zaterdag wordt er bij ons maar tot 20:30 gewerkt, met mogelijke uitloop tot 21:00. Maar later niet. Nu de taak van promo-kaartjes uit de handen is genomen, hebben ze net even wat meer tijd om alles prima in orde te maken. Dat dacht ik dus ook. Ben 2x het kaartje van 'verassende' al tegen gekomen, van hetzelfde product. Nu het de 3e keer was, was ik er wel een beetje klaar mee. Als het niemand daaro opvalt, dan maar zo. Heb ook netjes in het SSC'tje vermeld, dat ik het een erg knullige fout vind. Zo heb je wel meer van die kleine foutjes waarbij ik denk 'als je dingen controleert, zie je dat toch wel?' | |
Janneke141 | vrijdag 7 juni 2013 @ 14:51 |
Toffe winkel(s), zeker met de omzetverdeling van een aantal jaar geleden. Toen heel vers daar nog in één keer geleverd werd kreeg je 's nachts om een uur of drie ineens 35 containers om je oren terwijl er maar 6 in de cel passen. Lang leve de koelketen. | |
Hallyu | vrijdag 7 juni 2013 @ 15:19 |
20:30... Wat een luxe! haha. Dan begint bij ons de vulploeg pas. haha. Toen ze om half 8 begonnen, waren betere tijden. Maar ach.. Zou je denken he? Maar valt toch vies tegen hoeveel foutjes tegen blijft komen. | |
einschtein | vrijdag 7 juni 2013 @ 15:27 |
Heel wat anders als bij ons dus. Ja, inderdaad. Net zoals 'kroepoep'. Nou, het ging het heel sociaal internet over. ![]() | |
Hallyu | vrijdag 7 juni 2013 @ 15:30 |
Hahahaja, die herinner ik me nog. ![]() | |
Crientj | vrijdag 7 juni 2013 @ 17:26 |
Heb je er zelf gewerkt? Ik ben oorspronkelijk begonnen in Utrecht Jaarbeurs en ben na Utrecht (5813), het huidige grote filiaal (5818) nu aan het werk in Utrecht II (5864). Nog nooit in de nacht geweest tbh, al komt daar wellicht binnenkort verandering in. Wel een nadeel, drie koelingen lekken water. Dwijlen, dwijlen en nog meer dwijlen. Dat ben ik inmiddels wel zat, maarja.. Sommige dingen moeten eenma gebeuren ![]() | |
Kadooosh | vrijdag 7 juni 2013 @ 20:20 |
We hebben maar 2 a 3 meter max. Was allemaal beschimmeld in de koeling(niet fifo gebakken...). | |
Gezicht | vrijdag 7 juni 2013 @ 20:34 |
Gebeurt bij ons om het jaar met 3 zuivelkoelingen. Wordt iedere keer gerepareerd door een monteur maar na een tijdje gaan ze toch weer lekken. | |
Crientj | vrijdag 7 juni 2013 @ 21:07 |
Dat begrijp ik nooit zo goed. Wat is dan de oorzaak dat ie constant opnieuw gaat lekken? | |
#ANONIEM | zaterdag 8 juni 2013 @ 01:06 |
Wanneer moet de (a)sm uiterlijk mijn rooster in plaza hebben voor a.s. week? Donderdag stond ik nog niet op het papieren rooster bij de kantine.. | |
Watdoeteenvulploegleider | zaterdag 8 juni 2013 @ 01:41 |
Officieel 3 weken van te voren op plaza. Maar in de praktijk is het 2 weken, iig bij ons. | |
#ANONIEM | zaterdag 8 juni 2013 @ 01:44 |
Ik werk er nog geeneens 2 weken ![]() Maargoed, Zondagmiddag maar bellen als er nog niks staat.. [ Bericht 1% gewijzigd door #ANONIEM op 08-06-2013 01:45:00 ] | |
Watdoeteenvulploegleider | zaterdag 8 juni 2013 @ 01:46 |
Hahaha, fcking kansloos. . Heb je wel al ah plaza codes? | |
Janneke141 | zaterdag 8 juni 2013 @ 02:40 |
Mijn vriendje was de voorlaatste manager van 5834, deels doe ik het met zijn verhalen en eigenlijk posten we ook samen onder 1 account. Om het makkelijk te maken. Qua rendement is er waarschijnlijk nooit een betere winkel geweest dan die. Alles zesdehands, geen benoemde assistenten op de loonlijst, het heen-en-weer-lopen gebeurde door de magazijnman van utrecht 1 en de stookkosten waren 0 omdat er geen verwarming in die hut zat. Wat wil een mens nog meer... |