Hartstikke leuk ding dit hoor, maar dan kan je toch net zo goed gewoon een plastic beker een nachtje in de vriezer leggen en dan er vloeistof in mikken en roeren? Daar hoef je toch geen 30 euro voor neer te leggen?quote:Op woensdag 19 juni 2013 21:19 schreef Gits het volgende:
[..]
heb het filmpje gezien
ik wil hem ooooook!!!!
Als je gelijk ijsjes wilt kan dat met de Zoku, dan hoef je geen nachtje te wachten.quote:Op donderdag 27 juni 2013 12:15 schreef msacras het volgende:
[..]
Hartstikke leuk ding dit hoor, maar dan kan je toch net zo goed gewoon een plastic beker een nachtje in de vriezer leggen en dan er vloeistof in mikken en roeren? Daar hoef je toch geen 30 euro voor neer te leggen?
Je moet die zoku er zelf inleggen toch squote:Op donderdag 27 juni 2013 13:09 schreef pumpkin_Ruby het volgende:
[..]
Als je gelijk ijsjes wilt kan dat met de Zoku, dan hoef je geen nachtje te wachten.
En als je meerdere laagjes wil maken kan dat ook, terwijl je daar met invriesvormpjes zowat een planning voor moet maken.
Wil je schuine laagjes maken dan bevriest de vloeistof in de Zoku bijna gelijk omdat het ding zo koud is en loopt het niet uit de vorm, terwijl het met die normale bekertjes al snel een kliederboel in je vriezer wordt als je ze schuin probeert te zetten.
Zelfde met fruit aanbrengen, dat vriest gelijk vast aan de binnenkant van de vorm, dat lukt je niet met een gewone beker/gewone ijsvormpjes.
Verwijderen van ijsjes is ook heel makkelijk bij de Zoku, terwijl als ik ijsjes maakte in zo'n ouderwets vriesvormpje ik moest gaan kutten met warm water om ze los te krijgen.
Oftwel; gemak, tijdsbesparing en mooiere ijsjes maken.
Mijn (2-stuks) Zoku neemt net zoveel plek in als een pak ijsjes, dus ik kan hem er gewoon in laten liggen.quote:Op donderdag 27 juni 2013 16:15 schreef AppleOcean het volgende:
[..]
Je moet die zoku er zelf inleggen toch s
dan leg ik er liever een doos ijsjes inquote:Op donderdag 27 juni 2013 16:34 schreef pumpkin_Ruby het volgende:
[..]
Mijn (2-stuks) Zoku neemt net zoveel plek in als een pak ijsjes, dus ik kan hem er gewoon in laten liggen.
Nogmaals, het is echt een leuk ding hoor, maar ik zou er gewoon niet zo veel geld voor neer leggen.quote:Op donderdag 27 juni 2013 13:09 schreef pumpkin_Ruby het volgende:
[..]
Als je gelijk ijsjes wilt kan dat met de Zoku, dan hoef je geen nachtje te wachten.
En als je meerdere laagjes wil maken kan dat ook, terwijl je daar met invriesvormpjes zowat een planning voor moet maken.
Wil je schuine laagjes maken dan bevriest de vloeistof in de Zoku bijna gelijk omdat het ding zo koud is en loopt het niet uit de vorm, terwijl het met die normale bekertjes al snel een kliederboel in je vriezer wordt als je ze schuin probeert te zetten.
Zelfde met fruit aanbrengen, dat vriest gelijk vast aan de binnenkant van de vorm, dat lukt je niet met een gewone beker/gewone ijsvormpjes.
Verwijderen van ijsjes is ook heel makkelijk bij de Zoku, terwijl als ik ijsjes maakte in zo'n ouderwets vriesvormpje ik moest gaan kutten met warm water om ze los te krijgen.
Oftwel; gemak, tijdsbesparing en mooiere ijsjes maken.
Als ik gewone ijsjes uit de winkel wilde kocht ik natuurlijk niet zo'n dingquote:Op donderdag 27 juni 2013 17:28 schreef AppleOcean het volgende:
[..]
dan leg ik er liever een doos ijsjes in
wat is er mis met winkelijsquote:Op donderdag 27 juni 2013 19:13 schreef pumpkin_Ruby het volgende:
[..]
Als ik gewone ijsjes uit de winkel wilde kocht ik natuurlijk niet zo'n ding
Ik zie nergens staan dat er iets mis is met winkelijs ? Ik heb wel m'n eigen redenen om zelf ijs te maken; ik probeer zoveel mogelijk vegan (= oa geen zuivel) te eten. Ik heb ook een vriendin met lactose intolerantie die graag ijs lust. In beide gevallen zou je genoegen kunnen nemen met alleen saai waterijs, maar je kunt ook zelf iets lekkers maken, bv met Alpro mild& creamy soyayoghurt. Ik heb al peer/vanilleyoghurt ijs gemaakt, heerlijk !quote:
Ooh zo. Dan is het wel handig inderdaad.quote:Op donderdag 27 juni 2013 19:57 schreef pumpkin_Ruby het volgende:
[..]
Ik zie nergens staan dat er iets mis is met winkelijs ? Ik heb wel m'n eigen redenen om zelf ijs te maken; ik probeer zoveel mogelijk vegan (= oa geen zuivel) te eten. Ik heb ook een vriendin met lactose intolerantie die graag ijs lust. In beide gevallen zou je genoegen kunnen nemen met alleen saai waterijs, maar je kunt ook zelf iets lekkers maken, bv met Alpro mild& creamy soyayoghurt. Ik heb al peer/vanilleyoghurt ijs gemaakt, heerlijk !
Gisteren heb ik trouwens kersen/rum ijsjes gemaakt
In de slush?quote:Op woensdag 26 juni 2013 19:47 schreef Gits het volgende:
[..]
Heb hem net binnen, wat doe jij er zoal in
Niets... Heerlijk... vandaag nog 1 opquote:
ok ga morgen de sapjes proberen, moet ik hem niet vergeten in de vriezer te zettenquote:Op donderdag 27 juni 2013 22:55 schreef Lamb29 het volgende:
[..]
In de slush?
Sapjes, cola (niet light :p dat plakt haha), chocomel was ook erg lekker (wel flink doorschrapen)
recepten!!!quote:Op donderdag 27 juni 2013 19:57 schreef pumpkin_Ruby het volgende:
[..]
Ik zie nergens staan dat er iets mis is met winkelijs ? Ik heb wel m'n eigen redenen om zelf ijs te maken; ik probeer zoveel mogelijk vegan (= oa geen zuivel) te eten. Ik heb ook een vriendin met lactose intolerantie die graag ijs lust. In beide gevallen zou je genoegen kunnen nemen met alleen saai waterijs, maar je kunt ook zelf iets lekkers maken, bv met Alpro mild& creamy soyayoghurt. Ik heb al peer/vanilleyoghurt ijs gemaakt, heerlijk !
Gisteren heb ik trouwens kersen/rum ijsjes gemaakt
Welke? Die Lijnloos post?quote:Op vrijdag 28 juni 2013 23:35 schreef Suikertante het volgende:
KJ die gebruik ik wel als Splitvulling en dat werkt natuurlijk prima! Maar hiervoor weet ik het niet.
Op zondag 30 juni 2013 11:30 schreef Suikertante het volgende:|
|
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |