abonnement Unibet Coolblue
pi_130103667
quote:
0s.gif Op donderdag 15 augustus 2013 18:33 schreef golfer het volgende:

[..]

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Ja oké, dat wel, maar verder wordt er niet veel reclame voor gemaakt daar zeg maar :)
pi_130103988
quote:
0s.gif Op donderdag 15 augustus 2013 18:37 schreef Sylvana het volgende:

Ja oké, dat wel, maar verder wordt er niet veel reclame voor gemaakt daar zeg maar :)
Ik zie sterrententen in Nederland ook nauwelijks reclame maken. Dat is ook hier niet nodig. Ze moeten het gewoon hebben van recommandaties en aanbevelingen van anderen. (en zitten ook meestal maanden van te voren vol).
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_130104198
quote:
0s.gif Op donderdag 15 augustus 2013 18:52 schreef golfer het volgende:

[..]

Ik zie sterrententen in Nederland ook nauwelijks reclame maken. Dat is ook hier niet nodig. Ze moeten het gewoon hebben van recommandaties en aanbevelingen van anderen. (en zitten ook meestal maanden van te voren vol).
Zijn er wel genoeg die het zakelijk zwaar hebben, gezien het gebruik van Groupon-acties etc. Beluga in Maastricht gooit vanaf oktober ook het roer om en gaat goedkoper worden.
  zaterdag 24 augustus 2013 @ 12:26:08 #54
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_130411568

Menu bij Restaurant De Jong

Restaurant De Jong
Raampoortstraat 38
3032AH Rotterdam
tel. 010-465 7955

Echt zoooo ongelofelijk godsgruwelijk lekker en leuk gegeten weer bij restaurant de Jong.
Ik vond alle gangen helemaal lekker, helemaal leuk, helemaal bijzonder, echt bijna niet te hebben zo goed. :-)

Sardine met een saus/creme/puree van knolselderij, blokjes ingelegde ossentong, stukjes haricot vert, bieslook, dille, volgens mij ook nog (bleek)selderij (in de olie?).

Tomaten essence met rooksmaak (gerookte olie), ontvelde sherrytomaatjes, sjalot, kruim van zwarte olijf. (dit ga ik thuis een keer namaken!)\

Coco bonen (ik had er nog nooit van gehoord) met bonenpuree, superzacht en silky, superlekker. Met artisjok en allerlei frisse tonen: koriander, oesterblad, citroen.

Parelhoenfilet met parelgort en duxelles. Iets minder van genoten omdat ik bom- en bomvol zat. Maar evengoed erg lekker.

Een dikke, vette 10 op alle fronten.

Kosten: menu 2 x 40 euro = 80 euro en drank 2 x cava, 2 x 4 bijpassende glazen +1 = 64 euro
Totaal 144 euro.

[ Bericht 2% gewijzigd door RobinOok op 24-08-2013 15:01:10 ]
pi_130412734
Dat klinkt geweldig, RobinOok! _O_ Foto's zijn ook prachtig geworden O+
(en jullie doen niet aan dessert of was dat omdat je al bomvol zat).
"Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."
  zaterdag 24 augustus 2013 @ 13:31:37 #56
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_130412903
Oh ja, nee, inderdaad, wij proberen het altijd zo te regelen dat we een extra tussengerecht krijgen ipv het dessert. En vaak kan dat gelukkig. :Y
We schenen wel wat te missen, want het dessert was iets met pure chocolade en avocado. Maar nee, ik had echt geen plek meer.
  zaterdag 24 augustus 2013 @ 13:33:43 #57
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_130412946
Ziet er allemaal bijzonder smakelijk uit, Robin ^O^
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_130413053
OMG, dat ziet er overheerlijk uit Robin. :9
A man is not old until regrets take the place of dreams.
pi_130433889
quote:
0s.gif Op zondag 16 juni 2013 10:10 schreef RobinOok het volgende:
[ afbeelding ]
Die kerels zijn ^O^

Eens kijken of dit restaurant door jullie strenge keuring komt. Bij ons wel namelijk.

Waar? Sjieque in Tilburg
Wanneer? 23-8

Wat at je?
Na wat amuzes...







Daarna nog thee met kleine, zelfgemaakte snoepjes. Veel keus.

Impressie?
Netjes ontvangen door de gastheer. De andere persoon van de bediening legde wel veel beter uit wat we op ons bord hadden liggen. Goed op mijn dieet gelet. We zaten buiten op een fijn plekje met prima meubulair. Er waren buiten nog maar een paar plekjes vrij. Binnen zat niemand, logisch. Van binnen dus weinig gezien, maar wel even naar toilet geweest om binnen te spieken. Zag er prima uit, maar kan nog wel wat 'sjiequer'.

Kosten?
Restaurantweek dus 27,50.

Cijfer?
Doe ik niet aan. Het was prima en lekker. Volgens de bediening was dit uiteraard 1 van de 3 restaurants waar je in Tilburg echt kan eten. De anderen zijn Taste en Hofstede de Blaak, volgens hem. Wij kunnen dat beamen. In ieder geval dat dit goede restaurants zijn hier.
pi_130439067
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 augustus 2013 12:26 schreef RobinOok het volgende:
[ link | afbeelding ]
Menu bij Restaurant De Jong

Restaurant De Jong
Raampoortstraat 38
3032AH Rotterdam
tel. 010-465 7955

Echt zoooo ongelofelijk godsgruwelijk lekker en leuk gegeten weer bij restaurant de Jong.
Ik vond alle gangen helemaal lekker, helemaal leuk, helemaal bijzonder, echt bijna niet te hebben zo goed. :-)

Sardine met een saus/creme/puree van knolselderij, blokjes ingelegde ossentong, stukjes haricot vert, bieslook, dille, volgens mij ook nog (bleek)selderij (in de olie?).

Tomaten essence met rooksmaak (gerookte olie), ontvelde sherrytomaatjes, sjalot, kruim van zwarte olijf. (dit ga ik thuis een keer namaken!)\

Coco bonen (ik had er nog nooit van gehoord) met bonenpuree, superzacht en silky, superlekker. Met artisjok en allerlei frisse tonen: koriander, oesterblad, citroen.

Parelhoenfilet met parelgort en duxelles. Iets minder van genoten omdat ik bom- en bomvol zat. Maar evengoed erg lekker.

Een dikke, vette 10 op alle fronten.

Kosten: menu 2 x 40 euro = 80 euro en drank 2 x cava, 2 x 4 bijpassende glazen +1 = 64 euro
Totaal 144 euro.
Zo dat ziet er goed uit voor een prima prijs toch? :9
pi_130439095
quote:
0s.gif Op zondag 25 augustus 2013 02:11 schreef Phoenixbirdy het volgende:

[..]

Die kerels zijn ^O^

Eens kijken of dit restaurant door jullie strenge keuring komt. Bij ons wel namelijk.

Waar? Sjieque in Tilburg
Wanneer? 23-8

Wat at je?
Na wat amuzes...

[ link | afbeelding ]

[ link | afbeelding ]

[ link | afbeelding ]

Daarna nog thee met kleine, zelfgemaakte snoepjes. Veel keus.

Impressie?
Netjes ontvangen door de gastheer. De andere persoon van de bediening legde wel veel beter uit wat we op ons bord hadden liggen. Goed op mijn dieet gelet. We zaten buiten op een fijn plekje met prima meubulair. Er waren buiten nog maar een paar plekjes vrij. Binnen zat niemand, logisch. Van binnen dus weinig gezien, maar wel even naar toilet geweest om binnen te spieken. Zag er prima uit, maar kan nog wel wat 'sjiequer'.

Kosten?
Restaurantweek dus 27,50.

Cijfer?
Doe ik niet aan. Het was prima en lekker. Volgens de bediening was dit uiteraard 1 van de 3 restaurants waar je in Tilburg echt kan eten. De anderen zijn Taste en Hofstede de Blaak, volgens hem. Wij kunnen dat beamen. In ieder geval dat dit goede restaurants zijn hier.
Ik ben benieuwd naar de amuses >:)
Ziet er goed uit :9

En ^O^ voor de foto's! van allebei.
  zondag 25 augustus 2013 @ 12:45:19 #62
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_130439244
quote:
0s.gif Op zondag 25 augustus 2013 02:11 schreef Phoenixbirdy het volgende:

[..]

Die kerels zijn ^O^

Eens kijken of dit restaurant door jullie strenge keuring komt. Bij ons wel namelijk.

Waar? Sjieque in Tilburg
Wanneer? 23-8

Wat at je?
Na wat amuzes...

[ link | afbeelding ]

[ link | afbeelding ]

[ link | afbeelding ]

Daarna nog thee met kleine, zelfgemaakte snoepjes. Veel keus.

Impressie?
Netjes ontvangen door de gastheer. De andere persoon van de bediening legde wel veel beter uit wat we op ons bord hadden liggen. Goed op mijn dieet gelet.

En wat heb je daar dan gegeten?
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  zondag 25 augustus 2013 @ 13:46:32 #63
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_130441221
quote:
0s.gif Op zondag 25 augustus 2013 12:45 schreef golfer het volgende:

[..]

En wat heb je daar dan gegeten?
Ik ga gokken!

Vooraf: carpaccio van tonijn met toefjes wasabi mayonaise en toefjes wasabi meringue. Beetje geschaafde sjalot en gefrituurde schijfjes tofu. en stukjes zwarte kalamata olijf.

Hoofd: Lamsbiefstukje, lamshaasje, geconfijt aardappeltje, jus van lam, lente-ui, erwtenscheuten. Puree van euh pastinaak of meiraap? Appelmoes. En iets van tapioca parels met euh kerriesmaakje?

Na: watermeloen. Marshmellow van pistache. Meringue van pistache. Gelei van euh, wodka. Beetje filodeeg erin gestoken.

:P

[ Bericht 1% gewijzigd door RobinOok op 25-08-2013 13:58:26 ]
pi_130882222
Ik zie hier - jammer genoeg - voornamelijk sterrententen voorbij komen en weinig snackbars. Foto's waarbij men de ander probeert af te troeven met het kleinste gerecht. Misschien alleen sterrentent gebruiken bij het volgende topic?
pi_130882277
quote:
0s.gif Op vrijdag 6 september 2013 14:23 schreef Mint_Clansell het volgende:
Ik zie hier - jammer genoeg - voornamelijk sterrententen voorbij komen en weinig snackbars. Foto's waarbij men de ander probeert af te troeven met het kleinste gerecht. Misschien alleen sterrentent gebruiken bij het volgende topic?
Het staat je uiteraard vrij om zelf een review van je eigen snackbar te plaatsen!
"Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."
pi_130882322
Ik zal de volgende keer een foto maken van mijn patatje joppie en broodje kaassouffle. :Y
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 6 september 2013 @ 14:50:56 #67
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_130883144
quote:
0s.gif Op vrijdag 6 september 2013 14:25 schreef Mint_Clansell het volgende:
Ik zal de volgende keer een foto maken van mijn patatje joppie en broodje kaassouffle. :Y
Ik heb ook wel eens een vol bord van de Griek geplaatst hoor :P
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
pi_130883937
quote:
0s.gif Op vrijdag 6 september 2013 14:25 schreef Mint_Clansell het volgende:
Ik zal de volgende keer een foto maken van mijn patatje joppie en broodje kaassouffle. :Y
Een goed patatje bakken is nog best moeilijk!
"Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."
pi_130884061
quote:
0s.gif Op zondag 25 augustus 2013 02:11 schreef Phoenixbirdy het volgende:
...
Het ziet er aardig uit. Zou je er voor de volle pond a la carte gaan eten?
pi_131266885
quote:
0s.gif Op zondag 25 augustus 2013 12:40 schreef Bluezz het volgende:

[..]

Ik ben benieuwd naar de amuses >:)
Ziet er goed uit :9

En ^O^ voor de foto's! van allebei.
Die amuzes stelden niet veel voor. Het waren er 2.
Dank je wel.

quote:
0s.gif Op zondag 25 augustus 2013 12:45 schreef golfer het volgende:

[..]

En wat heb je daar dan gegeten?
Ehm, alles wat op het bord lag was op een speciale manier bereidt. Dat en dat ik geen menu heb om op te spieken (restaurantweek verassingsmenu) maakt dat ik niet meer precies weet wat ik heb gegeten. Wat ik wel grappig vond is dat ze met het voorgerecht met een blok tonijn aankwamen om er overheen te raspen voor de extra zilte smaak. Had ik nog niet eerder gezien.

quote:
0s.gif Op zondag 25 augustus 2013 13:46 schreef RobinOok het volgende:

[..]

Ik ga gokken!

Vooraf: carpaccio van tonijn met toefjes wasabi mayonaise en toefjes wasabi meringue. Beetje geschaafde sjalot en gefrituurde schijfjes tofu. en stukjes zwarte kalamata olijf.

Hoofd: Lamsbiefstukje, lamshaasje, geconfijt aardappeltje, jus van lam, lente-ui, erwtenscheuten. Puree van euh pastinaak of meiraap? Appelmoes. En iets van tapioca parels met euh kerriesmaakje?

Na: watermeloen. Marshmellow van pistache. Meringue van pistache. Gelei van euh, wodka. Beetje filodeeg erin gestoken.

:P
Vooraf: Olijven waren kappertjes. Verder ben je warm... Zeker weet ik het niet meer.

Hoofd: Pastinaak. Verder zit je weer goed in de richting.

Na: Geen marshmellow. Het was sinaasappelsmaak. Saus van aardbei en sinaasappel. Verder zit je weer in de buurt.

En nogmaals alles was speciaal bereidt met iets (?). Ik heb zo goed opgelet. 8)7

quote:
7s.gif Op vrijdag 6 september 2013 15:20 schreef Biekuh het volgende:

[..]

Het ziet er aardig uit. Zou je er voor de volle pond a la carte gaan eten?
Dat zou ik dan om en om afwisselen met Taste. Dat restaurant was me ook goed bevallen.
  dinsdag 24 september 2013 @ 21:42:06 #71
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_131530248
Wanneer: 24-9-2013
Waar: Brasserie DenK, Santpoort

Wat:

Om het begin van onze vakantie te vieren zijn we gaan eten bij Brasserie Denk in Santpoort.
DenK is in het souterain van het complex Duin en Kruidberg gevestigd.
Dit keer geen foto's, maar slechts een tekstuele impressie van de maaltijd die we via de Dinerjaarkaart (25% korting) hadden gereserveerd.
We besloten te gaan voor het 3-gangen a la carte keuzemenu.

Allereerst kwam er een amuse op tafel: zelfgebakken crostini's met een tube met daarin een zalf van curry en kokos.
Daarna kwamen in een bruine zak verpakte broodjes en boter op tafel

Voorgerecht:
Voor Bluezz het vegetarische voorgerecht dat bestond uit bonbons van geitenkaas en cornflakes, abrikozencompote, gemarineerde wortel, artisjokkenharten en walnotenmosterd.
Voor mij: geroosterde coquilles met een coulis van rode bieten, gebakken kwarteleitje en tartaar van bleekselderij en veldsla.

Allemaal erg lekker.

Hoofdgerecht:
Bluezz nam het gebraden kalfsstaartstuk met doperwtjes, zoete uiensaus en bladerdeeg gevuld met Limburgs zoervleisj.
Ik had gekozen voor geroosterde corvina (vis) in bruisende boter met citroen, gegrilde bindsla, maiscrème en kerriepopcorn

Alweer allemaal prima, hoewel de combinatie van het hele zoetige zoervleisj met het kalfsstaartstuk wel even wennen was.

Dessert:
Voor Bluezz de coupe Mojito crumble van rietsuiker. pucker van mint, limoenmousse en granité van rum en limoen.
Ik nam het verrassingsdessert en werd getrakteerd op een mousetaart van perzin, sorbet van perzik en wat kleine moussige bereidingen van perzik en chocolade.

Alweer allemaal erg lekker.
Bij het eten dronken we een glas Souvignon Blanc uit Arentinië en een flesje bruisend water.

Al-met-al: lekker gegeten en vriendelijke deskundige bediening. ^O^
Totale kosten (na aftrek van de 25% korting): ¤ 77,05

Prijs-kwaliteit: 8,5 ^O^
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  Moderator / Redactie Sport zaterdag 28 september 2013 @ 23:57:42 #72
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_131661709
Waar? Perron Zee, IJmuiden www.perronzee.nl
Wanneer? Vandaag
Wat at je? Tapas. Van alles stond er op de kaart
Impressie?
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
1. Gerookt speenvarken
2. Garnalenkroketjes
3. Lams t-bone
4. Catalaanse mosselen
5. vijgen, dadels, blauwe kaas, parmaham
6. Gamba's
7. Kippendij met Piccalilly
8. Sardientjes in tomatensaus
9. Uiensoep
10. Carpacciorol
11. Inktvisringen

We waren met een groep van acht. Voor 22,50 onbeperkt tapas. Twee tapas per ronde en dit is een selectie wat op de foto. Het was volle bak vanavond en dat was te merken. Het wachten tussen het bestellen en de levering werd per ronde groter. Vooraf kregen we nog broodjes met aioli en bij de overige tapasgangen kregen we er ook spaghetti en patat bij. Slim natuurlijk om de gasten vol te laten eten ;).
WIj hebben uiteindelijk pp 4 ronden tapas gegeten.

Kosten? 22,50 voor de tapas. Totaal geen idee, geen rekening gezien.
Cijfer? 7,5. Eten was prima, bediening ook geen aanmerkingen over. De keuken kon het niet aan, dat was te merken.
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
pi_131661983
Kippendij met piccalilly? :P
Wat vond je het lekkerst?
Dat schaaltje met die 2 gamba's ziet er een beetje eh... niet zo goed meer uit.

Ik krijg wel gelijk trek in uiensoep!
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
pi_131662171
quote:
0s.gif Op zondag 29 september 2013 00:07 schreef FutureFairytale het volgende:
Dat schaaltje met die 2 gamba's ziet er een beetje eh... niet zo goed meer uit.
Heb je de rest van het servies bekeken? Gefrabriceerde roestvlekken.
  Moderator / Redactie Sport zondag 29 september 2013 @ 00:17:27 #75
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_131662253
quote:
0s.gif Op zondag 29 september 2013 00:07 schreef FutureFairytale het volgende:
Kippendij met piccalilly? :P
Wat vond je het lekkerst?
Dat schaaltje met die 2 gamba's ziet er een beetje eh... niet zo goed meer uit.

Ik krijg wel gelijk trek in uiensoep!
Jup. Staat op de kaart :+
De gamba's heb ik niet gegeten :P.
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')