quote:Op donderdag 15 augustus 2013 18:33 schreef golfer het volgende:
[..]Ja oké, dat wel, maar verder wordt er niet veel reclame voor gemaakt daar zeg maarSPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Ik zie sterrententen in Nederland ook nauwelijks reclame maken. Dat is ook hier niet nodig. Ze moeten het gewoon hebben van recommandaties en aanbevelingen van anderen. (en zitten ook meestal maanden van te voren vol).quote:Op donderdag 15 augustus 2013 18:37 schreef Sylvana het volgende:
Ja oké, dat wel, maar verder wordt er niet veel reclame voor gemaakt daar zeg maar
Zijn er wel genoeg die het zakelijk zwaar hebben, gezien het gebruik van Groupon-acties etc. Beluga in Maastricht gooit vanaf oktober ook het roer om en gaat goedkoper worden.quote:Op donderdag 15 augustus 2013 18:52 schreef golfer het volgende:
[..]
Ik zie sterrententen in Nederland ook nauwelijks reclame maken. Dat is ook hier niet nodig. Ze moeten het gewoon hebben van recommandaties en aanbevelingen van anderen. (en zitten ook meestal maanden van te voren vol).
Die kerels zijnquote:
Zo dat ziet er goed uit voor een prima prijs toch?quote:Op zaterdag 24 augustus 2013 12:26 schreef RobinOok het volgende:
[ link | afbeelding ]
Menu bij Restaurant De Jong
Restaurant De Jong
Raampoortstraat 38
3032AH Rotterdam
tel. 010-465 7955
Echt zoooo ongelofelijk godsgruwelijk lekker en leuk gegeten weer bij restaurant de Jong.
Ik vond alle gangen helemaal lekker, helemaal leuk, helemaal bijzonder, echt bijna niet te hebben zo goed. :-)
Sardine met een saus/creme/puree van knolselderij, blokjes ingelegde ossentong, stukjes haricot vert, bieslook, dille, volgens mij ook nog (bleek)selderij (in de olie?).
Tomaten essence met rooksmaak (gerookte olie), ontvelde sherrytomaatjes, sjalot, kruim van zwarte olijf. (dit ga ik thuis een keer namaken!)\
Coco bonen (ik had er nog nooit van gehoord) met bonenpuree, superzacht en silky, superlekker. Met artisjok en allerlei frisse tonen: koriander, oesterblad, citroen.
Parelhoenfilet met parelgort en duxelles. Iets minder van genoten omdat ik bom- en bomvol zat. Maar evengoed erg lekker.
Een dikke, vette 10 op alle fronten.
Kosten: menu 2 x 40 euro = 80 euro en drank 2 x cava, 2 x 4 bijpassende glazen +1 = 64 euro
Totaal 144 euro.
Ik ben benieuwd naar de amusesquote:Op zondag 25 augustus 2013 02:11 schreef Phoenixbirdy het volgende:
[..]
Die kerels zijn
Eens kijken of dit restaurant door jullie strenge keuring komt. Bij ons wel namelijk.
Waar? Sjieque in Tilburg
Wanneer? 23-8
Wat at je?
Na wat amuzes...
[ link | afbeelding ]
[ link | afbeelding ]
[ link | afbeelding ]
Daarna nog thee met kleine, zelfgemaakte snoepjes. Veel keus.
Impressie?
Netjes ontvangen door de gastheer. De andere persoon van de bediening legde wel veel beter uit wat we op ons bord hadden liggen. Goed op mijn dieet gelet. We zaten buiten op een fijn plekje met prima meubulair. Er waren buiten nog maar een paar plekjes vrij. Binnen zat niemand, logisch. Van binnen dus weinig gezien, maar wel even naar toilet geweest om binnen te spieken. Zag er prima uit, maar kan nog wel wat 'sjiequer'.
Kosten?
Restaurantweek dus 27,50.
Cijfer?
Doe ik niet aan. Het was prima en lekker. Volgens de bediening was dit uiteraard 1 van de 3 restaurants waar je in Tilburg echt kan eten. De anderen zijn Taste en Hofstede de Blaak, volgens hem. Wij kunnen dat beamen. In ieder geval dat dit goede restaurants zijn hier.
En wat heb je daar dan gegeten?quote:Op zondag 25 augustus 2013 02:11 schreef Phoenixbirdy het volgende:
[..]
Die kerels zijn
Eens kijken of dit restaurant door jullie strenge keuring komt. Bij ons wel namelijk.
Waar? Sjieque in Tilburg
Wanneer? 23-8
Wat at je?
Na wat amuzes...
[ link | afbeelding ]
[ link | afbeelding ]
[ link | afbeelding ]
Daarna nog thee met kleine, zelfgemaakte snoepjes. Veel keus.
Impressie?
Netjes ontvangen door de gastheer. De andere persoon van de bediening legde wel veel beter uit wat we op ons bord hadden liggen. Goed op mijn dieet gelet.
Ik ga gokken!quote:
Het staat je uiteraard vrij om zelf een review van je eigen snackbar te plaatsen!quote:Op vrijdag 6 september 2013 14:23 schreef Mint_Clansell het volgende:
Ik zie hier - jammer genoeg - voornamelijk sterrententen voorbij komen en weinig snackbars. Foto's waarbij men de ander probeert af te troeven met het kleinste gerecht. Misschien alleen sterrentent gebruiken bij het volgende topic?
Ik heb ook wel eens een vol bord van de Griek geplaatst hoorquote:Op vrijdag 6 september 2013 14:25 schreef Mint_Clansell het volgende:
Ik zal de volgende keer een foto maken van mijn patatje joppie en broodje kaassouffle.
Een goed patatje bakken is nog best moeilijk!quote:Op vrijdag 6 september 2013 14:25 schreef Mint_Clansell het volgende:
Ik zal de volgende keer een foto maken van mijn patatje joppie en broodje kaassouffle.
Die amuzes stelden niet veel voor. Het waren er 2.quote:Op zondag 25 augustus 2013 12:40 schreef Bluezz het volgende:
[..]
Ik ben benieuwd naar de amuses
Ziet er goed uit
En voor de foto's! van allebei.
Ehm, alles wat op het bord lag was op een speciale manier bereidt. Dat en dat ik geen menu heb om op te spieken (restaurantweek verassingsmenu) maakt dat ik niet meer precies weet wat ik heb gegeten. Wat ik wel grappig vond is dat ze met het voorgerecht met een blok tonijn aankwamen om er overheen te raspen voor de extra zilte smaak. Had ik nog niet eerder gezien.quote:
Vooraf: Olijven waren kappertjes. Verder ben je warm... Zeker weet ik het niet meer.quote:Op zondag 25 augustus 2013 13:46 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Ik ga gokken!
Vooraf: carpaccio van tonijn met toefjes wasabi mayonaise en toefjes wasabi meringue. Beetje geschaafde sjalot en gefrituurde schijfjes tofu. en stukjes zwarte kalamata olijf.
Hoofd: Lamsbiefstukje, lamshaasje, geconfijt aardappeltje, jus van lam, lente-ui, erwtenscheuten. Puree van euh pastinaak of meiraap? Appelmoes. En iets van tapioca parels met euh kerriesmaakje?
Na: watermeloen. Marshmellow van pistache. Meringue van pistache. Gelei van euh, wodka. Beetje filodeeg erin gestoken.
Dat zou ik dan om en om afwisselen met Taste. Dat restaurant was me ook goed bevallen.quote:Op vrijdag 6 september 2013 15:20 schreef Biekuh het volgende:
[..]
Het ziet er aardig uit. Zou je er voor de volle pond a la carte gaan eten?
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.1. Gerookt speenvarken
2. Garnalenkroketjes
3. Lams t-bone
4. Catalaanse mosselen
5. vijgen, dadels, blauwe kaas, parmaham
6. Gamba's
7. Kippendij met Piccalilly
8. Sardientjes in tomatensaus
9. Uiensoep
10. Carpacciorol
11. Inktvisringen
We waren met een groep van acht. Voor 22,50 onbeperkt tapas. Twee tapas per ronde en dit is een selectie wat op de foto. Het was volle bak vanavond en dat was te merken. Het wachten tussen het bestellen en de levering werd per ronde groter. Vooraf kregen we nog broodjes met aioli en bij de overige tapasgangen kregen we er ook spaghetti en patat bij. Slim natuurlijk om de gasten vol te laten eten .
WIj hebben uiteindelijk pp 4 ronden tapas gegeten.
Kosten? 22,50 voor de tapas. Totaal geen idee, geen rekening gezien.
Cijfer? 7,5. Eten was prima, bediening ook geen aanmerkingen over. De keuken kon het niet aan, dat was te merken.winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
Heb je de rest van het servies bekeken? Gefrabriceerde roestvlekken.quote:Op zondag 29 september 2013 00:07 schreef FutureFairytale het volgende:
Dat schaaltje met die 2 gamba's ziet er een beetje eh... niet zo goed meer uit.
Jup. Staat op de kaartquote:Op zondag 29 september 2013 00:07 schreef FutureFairytale het volgende:
Kippendij met piccalilly?
Wat vond je het lekkerst?
Dat schaaltje met die 2 gamba's ziet er een beetje eh... niet zo goed meer uit.
Ik krijg wel gelijk trek in uiensoep!
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |