quote:Op zondag 14 juli 2013 17:07 schreef minilot het volgende:
Ik maakte een bietjes-roomkaasterrine. Met minette-basilicum en Maldon-zeezout.
Kwam niet zo strak uit het cakeblikje, en roomkaas bleef wat aan de zachte kant. Moet er dus nog een beetje op oefenen.
[ afbeelding ]
Enneh, wat eraan vooraf ging:
Die kleuren, geweldig.SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Ik had een simpele lasagne.![]()
Dank!quote:Op zondag 14 juli 2013 16:59 schreef minilot het volgende:
Goeie korst Lee! Enneh, de binnenkant?
Broccolikroketjes van Myraela zien er ook goed uit!
quote:Op zondag 14 juli 2013 17:14 schreef minilot het volgende:
Jij zegt feestelijk.. Mijn lief vond het vooral 'hysterisch'.
Ook gemaakt. Wel met flinterdunne doradefilets, me niet druk gemaakt om presentatie (gewoon alles op een bord gekwakt to share) want ik had honger en slaap en het was net al kwart voor tien.quote:Op zondag 7 juli 2013 01:42 schreef RobinOok het volgende:
Ik ben van huis uit geen viseter, ik haat lekkerbekjes en ik hou ook niet van gebakken vis.
Maar gestoomd, op zijn Chinees: YUM!!!
[ link | afbeelding ]
Gestoomde dorade
Dat sausje / die dressing is zoooo goed bij de vis en zoooo lekker om je rijst in te dopen.
Geen druppel gaat er verloren.
Altijd weer een feestje als we dit eten.
quote:Op zondag 14 juli 2013 17:07 schreef minilot het volgende:
Ik maakte een bietjes-roomkaasterrine. Met minette-basilicum en Maldon-zeezout.
Kwam niet zo strak uit het cakeblikje, en roomkaas bleef wat aan de zachte kant. Moet er dus nog een beetje op oefenen.
[ afbeelding ]
Enneh, wat eraan vooraf ging:
ziet er lekker uit!SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.♥ ♥ 13-08-2002 ♥ ♥
oh lijkt mij heerlijk, ga ik eens onthouden voor als ik ga zondigenquote:Op zondag 7 juli 2013 01:42 schreef RobinOok het volgende:
Ik ben van huis uit geen viseter, ik haat lekkerbekjes en ik hou ook niet van gebakken vis.
Maar gestoomd, op zijn Chinees: YUM!!!
[ link | afbeelding ]
Gestoomde dorade
Dat sausje / die dressing is zoooo goed bij de vis en zoooo lekker om je rijst in te dopen.
Geen druppel gaat er verloren.
Altijd weer een feestje als we dit eten.
oh, dat ziet er overheerlijk uitquote:Op donderdag 18 juli 2013 14:35 schreef DarkElf het volgende:
Citroen-Maanzaadpannenkoekjes gebakken zondag, lekker!
[ afbeelding ]
Nice!quote:Op donderdag 18 juli 2013 21:34 schreef minilot het volgende:
Woohoo, die maanzaadpannenkoekjes wil ik zeker eens proberen!![]()
Hier avondeten op dat op z'n best te omschrijven valt als olijke fusion: crab rangoon, zelfgemaakte chilisaus en cole slaw met kokos en ananas erin![]()
Flutfoto, maar och:
[ afbeelding ]
Er ontbrak nog net een Mai Tai aan, of iets anders zoetigs, geserveerd in een blitse tiki-mok
[ afbeelding ]
Waar is tomaat waar is augurk waar zijn ui ringen waar is sausquote:Op zondag 21 juli 2013 16:16 schreef Dragonberry het volgende:
[ afbeelding ]
Laatst zelf hamburgers en friet gemaakt
Dat het een hamburger is wil niet zeggen dat er altijd exact dezelfde ingrediënten op zitten. In de basis is het een broodje met een schijf gebakken vlees.quote:Op dinsdag 23 juli 2013 10:10 schreef Che_ het volgende:
Waar is tomaat waar is augurk waar zijn ui ringen waar is saus
Waar zijn je leestekens?quote:Op dinsdag 23 juli 2013 10:10 schreef Che_ het volgende:
[..]
Waar is tomaat waar is augurk waar zijn ui ringen waar is saus
Bodem van bloemkool? Recept?quote:Op dinsdag 23 juli 2013 18:27 schreef Ayca het volgende:
[ afbeelding ] /telefoonpic
Bloemkoolpizza! Erg lekker.
Die maak ik ook vaak en dan met groenten erop. Nu was ik nooit dol op gewone pizza maar deze is wel echt lekker.quote:Op dinsdag 23 juli 2013 18:27 schreef Ayca het volgende:
[ afbeelding ] /telefoonpic
Bloemkoolpizza! Erg lekker.
pauperquote:Op dinsdag 23 juli 2013 10:10 schreef Che_ het volgende:
[..]
Waar is tomaat waar is augurk waar zijn ui ringen waar is saus
denken dat alleen mac dat heeftquote:Op woensdag 24 juli 2013 12:37 schreef Prego het volgende:
[..]
pauperdenken dat de gele M de norm is voor alle hamburgers
Super mooi en lekker!quote:Op vrijdag 26 juli 2013 21:32 schreef minilot het volgende:
Ben ook wel benieuwd naar een bloemkoolkorstpizza! Binnenkort eens proberen.
Verder bakte ik vanavond deze hamburgerboodjes naar dit recept. Erop: 'burgers' gemaakt van spinazie, komijn, kikkererwten, feta en een eitje. Erbij op het broodje: sla, tomaat, yoghurt en een kwakje ketchup ernaast.![]()
Het was eigenlijk veel te donker in de keuken voor foto's, maar ja:
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Wow, prachtige broodjes!quote:Op vrijdag 26 juli 2013 21:32 schreef minilot het volgende:
Ben ook wel benieuwd naar een bloemkoolkorstpizza! Binnenkort eens proberen.
Verder bakte ik vanavond deze hamburgerboodjes naar dit recept. Erop: 'burgers' gemaakt van spinazie, komijn, kikkererwten, feta en een eitje. Erbij op het broodje: sla, tomaat, yoghurt en een kwakje ketchup ernaast.![]()
Het was eigenlijk veel te donker in de keuken voor foto's, maar ja:
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |