abonnement Unibet Coolblue
pi_128310731
Gisteren voor het eerst sinds 27? jaar weer bij Sauna Swoll geweest. Dat was ooit mijn eerste sauna bezoek als ~8-jarig jochie.

Het is een kleine sauna, 5 sauna's en een stoombad. Hartstikke rustig en een gemoedelijke sfeer. Stil in de stilte sauna's, lekker lullen in de proatsauna. Ook rond het koelplein (1 ijskoud, 1 koud en 1 warm bad, waar je over het randje heen kunt klimmen van de één naar de andere) is het gezellig.

Binnen en buiten een ruim bubbelbad. Buiten ook een gewoon en een natuur zwembad (koud!). Het gewone was helaas dicht ter reperatie. Het andere bad zijn we in gegaan na een zeer heftige, maar heerlijke opgieting (met gieter). Daarvan zijn er maar 2 per dag, dus die moet je niet missen.

Ondanks dat we in Zwolle wonen, waren we hier nog niet eerder geweest. Maar nu zitten we te denken aan een 80-badenkaart of zelfs een jaar-abbo (1900e). ZO heerlijk een sauna om de hoek :D
pi_128741342
Vandaag maar eens gebruik gemaakt van de twee bonnen die ik van de Spa Reine flesjes heb gewonnen. Dus met een vriendin een gratis dagje sauna. :)

De sauna waar we voor gekozen hadden was Centre du Lac in Pijnacker (wel bekend bij sommigen hier had ik gelezen), omdat die het dichtstbij was van de sauna's waar we de bonnen konden gebruiken, en teven was er een vrouwendag wat ons wel trok. Het was super goed vindbaar met de auto, waar we aankwamen om 10.15. Binnen leverden we mijn bonnen in en liep er iemand mee naar de kleedkamer om te vertellen hoe de kluisjes werkten en door welke deur we de sauna in kwamen, en als we nog iets wilden weten konden we dat vragen.

Het was heerlijk rustig, vaak de sauna's voor onszelf gehad. We hebben zo'n beetje alle onderdelen wel geprobeerd, zelfs de sauna van 110! :o graden die ik uiteindelijk helemaal niet zo zwaar vond, ik had veel meer moeite met het turks stoombad waar ik moeite kreeg met ademhalen. :') Verder vond ik de ijsgrot ook heel fijn, alleen zag die er uit alsof die wel een opknapbeurt kon gebruiken.

Lunch was ook top, alleen kon er bij mijn kroketten wel iets luxers dan dunne casino sneetjes.

De tuin van Centre du Lac is wel echt O+ O+ O+, vooral met dit weer! Ze hebben achter in de tuin heerlijke ligstoelen, ook in schommelvariant. Je hoorde iedereen die in die stoelen lag zeggen dat ze zo'n eentje ook wel thuis wilden. ;) Het was wel jammer dat het watertje in de tuin zo vies leek, het was tof geweest als hier karpers in gezwommen hadden. Als ze toch al bezig waren met de parkietenvolière..

Dit was mijn tweede sauna ooit. :o In vergelijking met degen in Schiedam waar ik dus eerst ben geweest lijkt deze wel een stuk ouder, maar de sfeer is fijn en zou het zeker niet erg vinden er terug te komen.

(Ik heb mijn moeder over mijn bezoek verteld en nu gaan we in juli nog naar elysium in Bleiswijk :') Haha ik word nog een verslaafde!!)
pi_128747072
Wij gaan zaterdag naar Zuidwolde! Ben erg benieuwd!
pi_128748960
stbabylon en zoldernerd bedankt voor de reviews.

Review van Sauna Drome Putten + Hampshire Mooi Veluwe

Hampspire Mooi Veluwe is regelmatig in de aanbieding voor een aantal daagjes Veluwe. Toevallig kwamen ze ook voorbij in de Kruidvat Deal i.c.m. Sauna Drome Putten, dus konden we 2 nachten + sauna voor ¤129 totaal.

Het Hotel staat midden in de bossen (als je de wegoversteekt is er een wandelroute het bos in). Het was een eenvoudige kamer (in het hele hotel zijn alle kamers met douche, er is geen bad), maar schoon en goede bedden. Daarnaast hadden we een eigen terras (wel dichtbij de buren) wat leuk was. Het ontbijt was zeer goed met ruime keuze en lekkere broodjes. Op zich zou ik er nog weleens terug gaan als ze goede deals blijven houden.

Zondag pakken we de auto en binnen 10 minuten zitten we bij Sauna Drome. We parkeren de auto en komen binnen. Bij de receptie zijn ze erg vriendelijk en we krijgen een gratis kop koffie of thee aangeboden omdat we er voor de eerste keer komen. De sauna heeft zo'n typische houten uitstraling, maar alles is netjes schoon. We zouden een 2 persoonskluisje hebben gekregen, maar ik vond hem vrij klein (dat werd proppen!).

De sfeer is prima en ongeveer 80% van Sauna Drome ligt buiten, dus met het mooie weer was dat heerlijk. Er zijn 2 whirlpools, een strandje met ligbedden, twee ligweides, een restaurant, een sauna op een bootje, infrarood sauna (bedden met een lamp boven je), rustruimte, dompelbad in het meer en een dompelbad buiten het meer, koude douches, hamamruimte (inclusief kruidenbad + stoomcabine), grotsauna en nog 2 andere sauna's en een groot zwembad. Meer dan voldoende faciliteiten dus.

Voor een zondag is het prima, niet te druk en voldoende ruimte. De boot sauna was erg leuk, maar het zou 15 minuten duren, maar dat is het niet. Je drukt op de knop gaat in ongeveer 5 mins naar de andere kant (daar kan je er ook uit), blijft even staan, en dan weer in 5 mins ofzo naar de andere kant. Je kan ook voor de boot zitten, dus je kan er altijd uit.

De eerste opgieting die we meemaakten was zeer prettig. Deskundig gedaan en goede warmteverdeling. Voor mij mocht hij nog wel net iets heter, maar goed, ik hou van heter dan mijn partner. Eerste opgieting ga ik nooit bovenin zitten, want je weet nooit wat je krijgt. Hij zat redelijk vol. Na afloop geen drankje of fruit, je kreeg wel korting op een drankje als je dat bestelde na afloop. Niet gedaan, want ik moest weg naar mijn behandeling.

De eerste behandeling die ik met korting had geboekt was een gezichtsbehandeling. Hij begon later dan gepland (dat vind ik altijd zo irritant, sorry, maar dan moet ik al op de tijd letten en dan doen jullie het niet). De beautyfarm ligt achterin het complex, dus loop je ook nog een paar minuutjes. Collega kwam ook binnen vragen of ze al klaar was, want iemand anders was natuurlijk ook alweer aan de beurt. Hij was wel erg prettig en mijn huid knapte er zeker van op. Zeer deskundig meisje.

Daarna hadden we even rust en ging ik mijn partner ophalen op het terras. Hij zat al een tijdje op mij te wachten, aangezien het dus niet 40 mins had geduurd maar eerder 60. Hij vertelde mij dat hij wat had willen bestellen, maar dat de bediening had gezegd dat ze zo langskwamen, maar dat niet deden. Uiteindelijk heeft hij iemand anders aangesproken.

Daarna gingen we naar de tweede behandeling die we hadden geboekt. Dit ging om een oliepakking voor ¤15 van 20 mins. 5 minuten ene kant insmeren met lichte massage strijkingen, 5 minuten andere kant insmeren en dan 10 minuten liggen. Het was op zich prettig, maar minder professioneel was het feit dat het personeel (duo behandeling) met elkaar ging praten over nieuwe behandelingen. Deze behandeling zou ik niet snel nogmaals boeken, want de uitvoering was vrij prut. Olie was wel erg fijn.

Verder hebben we wat snacks genomen, want we hadden al die behandelingen rond de lunchtijd. We wilden iets bestellen, maar dat mocht kennelijk pas vanaf 16.00 en het was 15.30 dus er werd ons medegedeelt (op vrij onvriendelijke toon) dat je dat niet kon bestellen. Iets anders genomen en een half uurtje later besteld wat we ook wilde hebben. Er kwam niemand langs om te vragen of we dat nog wilde hebben.

We hebben een tweede opgieting gedaan (gedaan door een ander personeelslid i.c.m. een gast), maar mijn saunamaatje heeft de tweede ronde niet meegedaan. Hij vond het een farce. Warmte verdeling klopte niet, het was barstensdruk, de gast liep continue te wapperen, maar ging niet naar boven, dus alleen op grondniveau. Teveel olie dus het prikte in je ogen, want er werd ook nog water naar je gespatterd. Ik heb hem wel uitgezeten, maar vond het ook niet bijzonder. Het personeelslid kon het gewoon niet aan en heeft de sauna een paar keer verlaten (te heet voor hem). Tussen de rondes in hadden we wel waterijslollies. Veel gasten de opgieting zien verlaten. Sommigen klaagden dat het te heet was, maar dat vond ik dus van niet. Verdere avond heeft hij lopen staan roepen dat de opgieting begon, maar volgens mij kwam er bijna niemand meer langs. Daarnaast vond hij het noodzakelijk om tijdens de tweede ronde een of ander verhaal af te steken over de sauna, de crisis en de andere sauna. Alsof ik wil weten hoe het met het bedrijf gaat :S

Rustruimte was vreselijk warm en benauwd vanwege het weer en het feit dat het glazen wanden heeft. In de middag was het dus niet te harden volgens saunamaatje en de deuren open zetten kan wel, maar het rookterras ligt eraan! 's Middags heb ik er wel even gelegen, maar met vliegen die op je komen zitten, mensen die toch in de ruimte gaan praten e.d. vond ik het niet heel ontspannen. Bedjes waren wel lekker.

's Avonds hebben we van de BBQ gegeten voor een klein prijsje ¤16 voor spareribs en dorade filet. Kwaliteit van het eten was erg goed, maar opnieuw problemen met de bediening.

Al met al vind ik de faciliteiten erg fijn, de sfeer die er hangt is over het algemeen goed. We kwamen wel weer een klef stel tegen in de whirlpool die per se aan de andere kant waren gaan zitten (uit het zicht van de camera die er hangt). Af en toe heb je mensen die niet tot nauwelijks rekening houden met elkaar wat betreft rust en stilte, dat is wel jammer.

Na afloop kregen we twee vouchers om doordeweeks terug te komen voor ¤10 pp of in het weekend voor ¤15. We weten nog niet of we terug gaan. Ons gevoel is gemengd en om te rijden is het wel wat langer dan we normaal doen. Ze zitten om ongeveer 30 autominuten van Veluwse Bron dus ik vraag me af of ze het gaan redden. De vele acties en kortingsbonnen doen ons vermoeden van niet.

Pluspunten:
+ Mooie sauna en goed beschut opgezet
+ Lekker eten voor een mooie prijs
+ Sauna boot

Minpunten:
- bediening
- wisselende sfeer
- opgietingen
- professionaliteit behandeling

[ Bericht 0% gewijzigd door kahlie op 09-07-2013 11:53:50 ]
  dinsdag 9 juli 2013 @ 10:36:04 #155
59287 Grumpey
Het zonnetje in huis
pi_128750314
Goed verslag, leuk om te lezen :)
pi_128752774
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 juli 2013 10:36 schreef Grumpey het volgende:
Goed verslag, leuk om te lezen :)
Ik vind het zelf altijd fijn om te lezen hoe mensen het hebben gehad. Sauna is niet goedkoop en er is niets zo vervelend als een sauna dag met stress (door de drukte of door viezigheid of wat dan ook) of behandelingen die niet prettig zijn.

Ik ben alleen niet zo bondig, dus het wordt altijd zo lang ;) Fijn dat je het waardeert :)
  dinsdag 9 juli 2013 @ 13:00:16 #157
401892 Helsinki
Avec persévérance.
pi_128754886
Helemaal vergeten om een review te plaatsen van Thermen Holiday in Schiedam, dus bij deze.
Na wat beoordelingen op internet te hebben gelezen was ik meteen ''bang'' voor wat ik zou treffen en dus ging ik er naartoe zonder al te hoge verwachtingen. Het was ten slotte ook nog eens badkledingdag voor gemengd publiek (ik ben geen liefhebber van badkledingdagen, maar ging met iemand die absoluut niet naakt wou).

Toen we er aankwamen vond ik het complex er nogal kil uitzien. Bij binnenkomst echter wel meteen vriendelijk personeel achter de balie en dus kreeg ik er al wat meer zin in. Hier kregen we een polsbandje waarmee we toegang hadden tot een kluisje. Voor mij een nieuw systeem, maar ik heb het als prima ervaren. Vervolgens zijn we gaan omkleden in de kleedruimte en viel me meteen op dat er een camera hing. Dit vind ik zelf erg onprettig in verband met privacy, maar volgens mij komt het wel vaker voor?

Daarna gingen we douchen. Ik vond dit persoonlijk een onhandige ruimte en naar mijn mening sta je aardig dicht op elkaar te douchen. Temperatuur was niet handmatig te regelen en sommige douches gingen helemaal niet aan als ik op de knop drukte :?. Wat wel enorm lekker was, was het scrubzout dat je kon gebruiken (rook heerlijk naar kokos!) en de douchegels (veel verschillende soorten).

Vervolgens zijn de sauna's in gegaan. We hebben bijna alle sauna's gehad en ik heb hier niets op aan te merken. Het was prima. De baden waren ook wel aangenaam, maar niet erg groot (behalve het zwembad binnen, in het midden). De tuin vond ik wel aardig, maar je werd je helaas wel zo nu en dan bewust van het feit dat het complex aan de (snel)weg ligt.

In de middag was het dan tijd voor een lunch. Personeel buiten liep steeds maar langs ons dus zijn we maar binnen gaan zitten. Hier werden we wel snel geholpen. Ik nam de dagschotel: kibbeling met frites. Hier zat een beetje rauwkost bij. Het smaakte me niet goed, geen verse vis en de frietjes waren nogal doorbakken. Rauwkost was ook aan de karige kant! En geen mayonaise erbij want dat moet je weer extra betalen (ben ik niet gewend). Voor zo'n 13 euro vond ik het niet echt een succes.

Na de lunch was het tijd voor een opgieting (berkentakken). Wat me opviel was dat er een bankje voor de ingang van de sauna stond zodat niemand naar binnen kon. Dit vond ik super want ik ga meestal naar de Heuvelrug in Veenendaal en daar zitten mensen al een kwartier voordat de opgieting begint er al in.
De saunameesteres legde alles eerst netjes uit en begon daarna met de opgieting. Het was echt heeeeeeeeeerlijk O+. Ik voelde me ook wel fijn daar ondanks dat ik er wat tegenop zag omdat mijn eerste opgieting geen succes was (en dit was pas de 2e keer voor mij) en ik niet goed wist of ik datzelfde moest verwachten. Gelukkig viel het reuze mee en heb ik er echt van genoten.

Tot slot zijn we nog wat sauna's in geweest en hebben besloten om rond etenstijd naar huis te gaan. Het was een relaxed dagje en de sauna is me zeker meegevallen. Ik zou er echter niet weer een uur voor rijden (we hadden nu kaartjes voor gratis entree) en ik zou er ook niet de volle mep ervoor over hebben. Ik rekende uiteindelijk nog net geen 19 euro af voor de hele dag :).
pi_128758777
Leuk om de verslagen van anderen te lezen!

Saunadrome ben ik een jaar of 8 geleden geweest, maar kan ik me weinig meer van herinneren.
Thermen Holiday Schiedam zijn we vorig jaar nog geweest, prima dag gehad toen en lekker in de buurt overnacht :)

Net sauna+ hotstone massage geboekt bij sauna thermen Zuidwolde. De website ziet er iig erg strak uit nu, ben benieuwd hoe de wisseling van de wacht bij de sauna zelf eruit ziet. Het schijnt mooi weer te worden van het weekend, ik heb er zin in :)
  dinsdag 9 juli 2013 @ 15:24:53 #159
153506 Captain_Fabulous
Nog steeds CyclingGirl fan
pi_128760048
Paar weken geleden voor het eerst 'volledig' naar de sauna geweest, tot dusver wel in Rusland en Turkije geweest, maar daar is het niet gemengd, en verder alleen bij zwembaden ed waar het gekleed is. Was verrast hoe snel het went aan in je blote togus te lopen met z'n allen, en na de opgieting heerlijk over het gras gehuppeld zonder me 1 moment af te vragen hoe het eruit zag. :Y
We waren in de Zwaluwhoeve, en vonden het allemaal best OK, maar als ik zo snel rondlees, vinden veel ervaren sauna gangers dat niet zo'n goede tent? En wie heeft ervaring met sauna Soesterberg, zag die niet in het reviewlijstje staan.
Metalman. Maar ook ESF fan. Solo vakantiefietser met tentje. Dichter.
26-10 Attila/Eskimo Callboy (Amsterdam), 21-11 The Algorithm (Haarlem)
pi_128760221
Soesterberg vond ik erg prettig, Captain Fabulous! Het is al wel heel veel jaar geleden dat ik daar ben geweest, maar alleen maar een fijne herinnering. De Zwaluwhoeve vind ik idd een saunahel :N Maar met dit weer zal het wel niet enorm druk zijn en kunnen mensen ook in de tuin zitten (normaal is er nergens plaats om te zitten, niet in of buiten een sauna).

Ik ben ook benieuwd, Sylvana!
"Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."
  dinsdag 9 juli 2013 @ 15:37:06 #161
153506 Captain_Fabulous
Nog steeds CyclingGirl fan
pi_128760434
Heel benieuwd naar andere sauna's dan, want het was zondag, en best veel mensen leek ons, maar te druk vonden we het niet, alleen de bubbelbaden ed waren best vol. En de opgietingen...maar dat snap ik. Wat lekker was dat. De laatste opgieting was best wel erg heet, maar voelde me super na afloop!
Metalman. Maar ook ESF fan. Solo vakantiefietser met tentje. Dichter.
26-10 Attila/Eskimo Callboy (Amsterdam), 21-11 The Algorithm (Haarlem)
  dinsdag 9 juli 2013 @ 15:38:23 #162
153506 Captain_Fabulous
Nog steeds CyclingGirl fan
pi_128760481
Zijn sauna's trouwens veel drukker in de winter dan de zomer, ook als ze een buitenterrein hebben?
Metalman. Maar ook ESF fan. Solo vakantiefietser met tentje. Dichter.
26-10 Attila/Eskimo Callboy (Amsterdam), 21-11 The Algorithm (Haarlem)
pi_128760996
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 juli 2013 15:38 schreef Captain_Fabulous het volgende:
Zijn sauna's trouwens veel drukker in de winter dan de zomer, ook als ze een buitenterrein hebben?
Ik ga niet graag in de zomer, is me veel te warm. In de winter vind ik het juist heerlijk.

De laatste sauna in de zomer was Zuidwolde, en heb eigenlijk de hele dag in de tuin gelegen. Eén keer een sauna in geweest, was niet prettig (je koelt niet zo fijn af omdat het buiten ook zo warm was). En voor een dagje in een tuin liggen met een boekje vond ik de entree wat hoog (wel een relaxte tuin, dat wel).
"Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."
pi_128761141
Mij maakt het niet zoveel uit, zomer of winter. In de zomer vind ik het wel lekker om na een opgieting een meer in te duiken (zoals bij Bussloo ofzo) In de winter ga ik nooit in het dompelbad, maar met dit weer vind ik dat nog wel te doen. Zomers ga ik wel iets minder vaak in een sauna, omdat ik het wel erg lekker vind om dan buiten in de tuin te liggen met een boek. (heb zelf maar een klein balkonnetje)
pi_128771730
Ik was vandaag nog in Soesterberg, vind het er prima en de tuin en het zwembad zijn top! Ondanks een flink aantal bezoekers konden we steeds rustig in elke sauna en elk bad waar we in wilden, iedereen lag in de tuin. Jammer dat ze op termijn moeten verhuizen, ik vind dat het zo mooi ligt daar in het groen.
pi_128772543
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 juli 2013 20:55 schreef Doedezemaar het volgende:
Ik was vandaag nog in Soesterberg, vind het er prima en de tuin en het zwembad zijn top! Ondanks een flink aantal bezoekers konden we steeds rustig in elke sauna en elk bad waar we in wilden, iedereen lag in de tuin. Jammer dat ze op termijn moeten verhuizen, ik vind dat het zo mooi ligt daar in het groen.
Waarom moeten ze verhuizen? :o Die hebben idd ook een prachtig grote tuin :Y
"Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."
pi_128772768
Het terrein wordt teruggegeven aan de natuur, er komt een ecoduct.
pi_128772787
wat een dure nonsens :@
"Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."
  dinsdag 9 juli 2013 @ 21:21:00 #169
238961 Stefan
Leuker wordt het niet
pi_128772889
Iemand onlangs naar Thermen Rosmalen geweest?
Combineer je intelligentie met je humor...NU!!
Geheime strandvideo's met topless meiden, zomer 2010
  dinsdag 9 juli 2013 @ 21:53:57 #170
401892 Helsinki
Avec persévérance.
pi_128774328
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 juli 2013 15:38 schreef Captain_Fabulous het volgende:
Zijn sauna's trouwens veel drukker in de winter dan de zomer, ook als ze een buitenterrein hebben?
Ik zou het niet weten eigenlijk. De afgelopen keren dat ik ben geweest was het mooi weer en aardig druk, maar in de winter komt er ook genoeg publiek. Zelf vind ik beiden prima, in de zomer lekker zonnen in de tuin en vervolgens een duik nemen en dan af en toe een sauna in. En in de winter lekker de warmte opzoeken in de sauna's!
  dinsdag 9 juli 2013 @ 21:55:45 #171
70514 littledrummergirl
voor uw vrijmibo
pi_128774430
In schiedam noemen ze de periode rond nu het laagseizoen :Y
In A World Of Emoticons, I'm Colon Capital D
Everybody needs a bosom for a pillow!
pi_128836504
zo, wij zijn gister via een vakantieveilingenvoucher naar de waterlelie geweest. het blijft altijd gedoe met die horeca daar. het gebakje naar keuze was volgens hen niet inbegrepen (volgens mijn details van de veiling wel) maar om nou echt zo moeilijk te doen voor een gebakje, nou laat het gebakje maar dan.

bij het avondeten bestelde ik de aanbevolen rode wijn bij de lamshaasjes en een kan water en leverde dat ook weer gedoe. commentaar van de serveerster over die kan water, dat dat echt niet kon hoor (ik begreep er geen zak van, uiteindelijk bleek serveerster 1 kraanwater ingeschonken te hebben en dat kon niet. whatever) en geen wijn. dus nogmaals om die wijn dan gevraagd, na het waterverhaal aangehoord te hebben. dus toen kwam mijn eten (op koude borden), maar die wijn was er nog niet. dus nogmaals om gevraagd. toen ze kwam afruimen heb ik gezegd dat die wijn niet meer hoefde.

als ik er nog naartoe ga zal ik zorgen vooraf lekker volgegeten te zijn en bestel ik om half 5 wel een uitsmijter ofzo, want ik vind het zo gewoon echt de prijs niet waard.

maar: er was een andere opgieter deze keer, dus geen idioot titanic verhaal met celine dion op de achtergrond, maar gewoon een rustige opgieting. niet zo heftig ook, was heel fijn. wel jammer van het pauperpubliek wat massaal recht uit die opgieting het wisselbad indook zonder te douchen. dus dat wisselbad heb ik verder maar vermeden.

al met al vind ik het gewoon de prijs niet waard. het is een dure sauna op alle fronten. voor dat geld (of minder kan ik hier in de streek wel beter krijgen :)
Your mind don't know how you're taking all the shit you see
Dont believe anyone but most of all dont believe me
God damn right it's a beautiful day Uh-huh
pi_128837187
Dat klinkt idd niet geweldig simmu! :(
  † In Memoriam † donderdag 11 juli 2013 @ 15:44:51 #174
37843 lady-wrb
kortaf
pi_128837567
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 juli 2013 21:55 schreef littledrummergirl het volgende:
In schiedam noemen ze de periode rond nu het laagseizoen :Y
als ze zo doorgaan als ze nu bezig zijn, is het binnenkort het hele jaar laagseizoen daar :{
  donderdag 11 juli 2013 @ 17:09:33 #175
153506 Captain_Fabulous
Nog steeds CyclingGirl fan
pi_128840840
Is er iemand sinds 2005 (enige review) in de sauna in Houten geweest?
Metalman. Maar ook ESF fan. Solo vakantiefietser met tentje. Dichter.
26-10 Attila/Eskimo Callboy (Amsterdam), 21-11 The Algorithm (Haarlem)
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')