Meng het 50/50 met maizenaquote:Op zaterdag 18 mei 2013 00:02 schreef honeyblack het volgende:
Ik ga zondag een Sachertorte maken nou staat er in het recept bloem, kan ik dan ook patent tarwebloem van de AH gebruiken? Of wordt dat een ramp..
Ziet er een beetje uit alsof er iemand overheen heeft gekwakz0rd.quote:Op zaterdag 18 mei 2013 20:15 schreef kwakz0r het volgende:
Ik heb net een tulband gemaakt van cake, met een swirl van kaneelsuiker. beetje jammer dat ik teveel swirl had en de vorm te snel keerde toen knalde hij uit elkaar. nu hebben we kaneelcake-brokjes. smaakt nog steeds lekker. ik maak zo wel even een foto. moet nog glazuur op
edit: met dun suikerglazuur, hij ziet er niet uit maar is echt heel erg lekker!
[ afbeelding ]
dat bedacht ik me later ook. maar mijn hemel wat is die cake lekker. volgende keer maak ik hem in een brownievorm, met bakpapier eronder, dan kan ik er gewoon vierkantjes van snijdenquote:Op zaterdag 18 mei 2013 23:54 schreef EnemyRock het volgende:
[..]
Ziet er een beetje uit alsof er iemand overheen heeft gekwakz0rd.
Wat vervelend!quote:Op zondag 19 mei 2013 12:17 schreef honeyblack het volgende:
naja de sachertaart is zwaar mislukt. Hij loopt schuin af als een helling , bijsnijden heeft hem ook niet gered en het recept voor de chocolade glazuur was veels te zoet. Vind het echt raar allemaal en snap ook niet wat er allemaal is misgegaan. Heb wel 40x het filmpje van die gozer afgespeeld. Geen supermarkt open natuurlijk en was een verjaardags taart wat een rampenochtend.
Nee, een heel enkele maar. Het is Pinksteren.quote:Op zondag 19 mei 2013 12:52 schreef Tinuviel het volgende:
Honeyblack, dat is echt een ramp dan. Volgens mij zijn de meeste Jumbo supermarkten vandaag open. Heb jedie niet in de buurt? De chocoladeglazuur hoort wel mierzoet. Bij mij klonterde die de vorige keer wel, lag aan de poedersuikerklonters, die niet netjes oplosten.
Hier in het dorp zijn ze open van 11.00-17.00 (ah-C1000 en jan linders) en ik woon echt in een dorpquote:Op zondag 19 mei 2013 13:39 schreef Bleie het volgende:
Wat rot Honeyblack! Hier zijn zowel AH als Jumbo open, maar goed, Amsterdam natuurlijk...
Ik heb gisteren brownies met cream cheese gemaakt voor een klusdag van de buurt vandaag. Was binnen no time op, dus ze vielen wel in de smaak. Ik vond zelf de verhouding brownie - cream cheese niet geweldig, dus zou een volgende keer twee keer zo veel browniebeslag maken, denk ik. Maar de smaak was uitstekend! (recept van Nigella Lawson)
Filmpje? Was het die van 24Kitchen? Die heb ik ook een keer gemaakt en gelukkig gewoon gelukt. Het moet bij jou de volgende keer vast ook gewoon lukkenquote:Op zondag 19 mei 2013 12:17 schreef honeyblack het volgende:
naja de sachertaart is zwaar mislukt. Hij loopt schuin af als een helling , bijsnijden heeft hem ook niet gered en het recept voor de chocolade glazuur was veels te zoet. Vind het echt raar allemaal en snap ook niet wat er allemaal is misgegaan. Heb wel 40x het filmpje van die gozer afgespeeld. Geen supermarkt open natuurlijk en was een verjaardags taart wat een rampenochtend.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |