Het is ook zoooo lekkerquote:Op zondag 7 april 2013 18:38 schreef Mirjam het volgende:
Bananenbrood blijft toch een bewerkelijk iets, nu is hij weer te nat waardoor het niet aan te snijden is. jammer, want het is een perfect ontbijt voor als je haast hebt.
waar heb je besteld en wat kostte de suikerthermometer?quote:Op zondag 7 april 2013 16:57 schreef Hawaii_Tim het volgende:
Ik heb nieuwe bakspullen binnenEen set van 24 spuitmondjes, een suikerthermometer en een set bakblikken inclusief ring voor het maken van een checkerboard cake
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Maar wat voor taart bak je daarvoor? In dit recept is het geloof ik red velvet cake. Heb ik ooit gemaakt, maar vond ik niet geweldig, vooral enorm machtig. Heeft iemand suggesties? En wellicht ook voor de icing?
Amazon.co.uk. Dat was vooral handig voor die spuitmondjes, want daar kostte een set van 24 verschillende slechts 7 pond. Het is geen superkwaliteit, maar ik heb nu een mooi assortiment. Mocht er eentje door veelvuldig gebruik kapot gaan, dan vervang ik die t.z.t. wel voor een beter exemplaar.quote:Op maandag 8 april 2013 13:56 schreef lady-wrb het volgende:
[..]
waar heb je besteld en wat kostte de suikerthermometer?
quote:Op maandag 8 april 2013 15:06 schreef Bleie het volgende:
Mijn man is vlak voor Koninginnedag jarig, dus het leek me wel geinig om een taart te maken zoals hieronder (onder spoiler, want nogal groot plaatje), maar dan rood-wit-blauw, met oranje icing.
Gewoon maken wat je lekker vind, alleen er kleurstof bij gooien?SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Maar wat voor taart bak je daarvoor? In dit recept is het geloof ik red velvet cake. Heb ik ooit gemaakt, maar vond ik niet geweldig, vooral enorm machtig. Heeft iemand suggesties? En wellicht ook voor de icing?
quote:Op maandag 8 april 2013 15:06 schreef Bleie het volgende:
Mijn man is vlak voor Koninginnedag jarig, dus het leek me wel geinig om een taart te maken zoals hieronder (onder spoiler, want nogal groot plaatje), maar dan rood-wit-blauw, met oranje icing.
Ik zou gewoon voor biscuit gaan. Makkelijk te maken en goed te combineren met lagen.SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Maar wat voor taart bak je daarvoor? In dit recept is het geloof ik red velvet cake. Heb ik ooit gemaakt, maar vond ik niet geweldig, vooral enorm machtig. Heeft iemand suggesties? En wellicht ook voor de icing?
Dat heb ik nog nooit gemaaktquote:Op dinsdag 9 april 2013 16:49 schreef Ooi86 het volgende:
[..]
Ik zou gewoon voor biscuit gaan. Makkelijk te maken en goed te combineren met lagen.
Bij ons in de supermarkt staat het op de bovenste plank, bij de chocomel en houdbare melk/koffiemelk.quote:Op dinsdag 9 april 2013 19:38 schreef lady-wrb het volgende:
in het taartentopic staan ook wel recepten volgens mij
als ik nou eens een blik gecondenseerde melk kan scoren, kan ik eindelijk eens oreschki bakken
Bij de conimex producten en kokosmelk ed van Friese Vlag bij de AH.quote:Op dinsdag 9 april 2013 19:38 schreef lady-wrb het volgende:
in het taartentopic staan ook wel recepten volgens mij
als ik nou eens een blik gecondenseerde melk kan scoren, kan ik eindelijk eens oreschki bakken
gevondenquote:Op dinsdag 9 april 2013 19:58 schreef bloempje-moi het volgende:
[..]
Bij de conimex producten en kokosmelk ed van Friese Vlag bij de AH.
Er staan echt heel veel dingen niet in appie.quote:Op dinsdag 9 april 2013 20:11 schreef lady-wrb het volgende:
[..]
gevondenidd bij conimex naast de kokosmelk
het stond dus echt niet op appie
bedankt
Mooi! Het is een wonder dat je het gevonden hebt naar aanleiding van die zin. Lees hem nu terug: een onlogische opsomming van merken, producten en afkortingenquote:Op dinsdag 9 april 2013 20:11 schreef lady-wrb het volgende:
[..]
gevondenidd bij conimex naast de kokosmelk
het stond dus echt niet op appie
bedankt
zal wel komen omdat we uit dezelfde buurt komen....quote:Op dinsdag 9 april 2013 20:37 schreef bloempje-moi het volgende:
[..]
Mooi! Het is een wonder dat je het gevonden hebt naar aanleiding van die zin. Lees hem nu terug: een onlogische opsomming van merken, producten en afkortingen
ik had het een tijdje terug wel gevonden bij een toko, maar daar vroegen ze er zoveel voor dat ik dacht: dat moet toch goedkoper kunnen? (3,75 per blikje als ik me goed herinner) hoewel mijn buurman altijd zegt: beter duur dan niet te koop, ging me dat echt te ver.quote:Op woensdag 10 april 2013 07:59 schreef Spuuglokje het volgende:
Bij mijn Ah staat het ook bij de Conimex naast de kokosmelk.
Niemand?quote:Op maandag 8 april 2013 13:30 schreef kRiZzZiZ het volgende:
Waar kan ik het recept vinden van het bakdinges van de bovenste foto?WAUW!
Oeiii dit zit er lekker uit. Wil je het recept delen? Kan via google alleen maar buitenlandse recepten vinden..quote:Op woensdag 10 april 2013 15:27 schreef lady-wrb het volgende:
oké hier zijn ze dan. oreschki gevuld met dolce de leche
[ afbeelding ]
omnomnom!
het is ook een duits recept.quote:Op woensdag 10 april 2013 16:00 schreef Bakkerd het volgende:
[..]
Oeiii dit zit er lekker uit. Wil je het recept delen? Kan via google alleen maar buitenlandse recepten vinden..
ahaa, ja daar kom ik zelfs nog wel uit!quote:Op woensdag 10 april 2013 17:42 schreef lady-wrb het volgende:
[..]
het is ook een duits recept.
http://www.chefkoch.de/rezepte/605971160396757/Oreschki.html
maar het is best een eenvoudig recept hoor. speisestarke is gewoon maizena en ipv bloem en bakpoeder heb ik zelfrijzend bakmeel gebruikt.
ik heb m van ebay duitsland.quote:Op woensdag 10 april 2013 17:46 schreef Bakkerd het volgende:
[..]
ahaa, ja daar kom ik zelfs nog wel uit!Jammer alleen dat ik geen wafelijzer heb met die vormpjes.
receptje, please?quote:Op zaterdag 13 april 2013 17:04 schreef douche-eendje het volgende:
[ afbeelding ]
Ze kunnen aan decoratie/uiterlijk nog wat beter, maar ow wat waren ze weer goed. Boven oreoballs, onder wat meer richting cookiedough door fourrebiscuitjes te gebruiken
En nu maar eens een receptje zoeken voor goed Iers sodabrood want ik mis het...
Ik heb dit recept geprobeerd maar het is helaas niet zo goed gelukt, de binnenkant wilde om de een of andere reden echt niet gaar worden. Ik heb de broden uiteindelijk uit de oven gehaald omdat de korst tegen verbranding aanzat, en dan nog is de binnenkant vrij nat.quote:Op vrijdag 1 maart 2013 20:08 schreef Mirjam het volgende:
recept bananenbrood dat ik gebruikt heb:
[..]
en mijn additionele omreken-notities:
[..]
quote:Op zaterdag 13 april 2013 18:46 schreef Mry het volgende:
[..]
Ik heb dit recept geprobeerd maar het is helaas niet zo goed gelukt, de binnenkant wilde om de een of andere reden echt niet gaar worden. Ik heb de broden uiteindelijk uit de oven gehaald omdat de korst tegen verbranding aanzat, en dan nog is de binnenkant vrij nat.![]()
Best zonde, want ik heb het net geproefd en het lijkt eigenlijk heel erg lekker te zijn. Heb jij dit probleem wel eens gehad en heb je enig idee waar het aan kan liggen?
Meerdere malen jaquote:Op zondag 7 april 2013 18:38 schreef Mirjam het volgende:
Bananenbrood blijft toch een bewerkelijk iets, nu is hij weer te nat waardoor het niet aan te snijden is. jammer, want het is een perfect ontbijt voor als je haast hebt.
Jammer!quote:Op zaterdag 13 april 2013 18:49 schreef Mirjam het volgende:
[..]
[..]
Meerdere malen ja
Meer bloem gebruiken denk ik, maar ik hou het voorlopig voor gezien denk ik
Hmmm dat is best balen ja. Weet ook niet zo snel een oplossing om de vulling zo te krijgen...quote:Op zaterdag 13 april 2013 19:08 schreef kwakz0r het volgende:
ieuwl. creamcheese... zo jammer vind ik dat altijd.. ik lust het écht niet...
Proef je echt niks vanquote:Op zaterdag 13 april 2013 19:08 schreef kwakz0r het volgende:
ieuwl. creamcheese... zo jammer vind ik dat altijd.. ik lust het écht niet...
mja, dat zeggen ze van wel meer dingen... ik pik het er tot nu toe altijd feilloos uit als een topping o.b.v. cream cheese is helaas... no worries, in mn blondies hoefde geen creamcheesequote:
Ik gebruik dit recept Banana Bread volgens Laura in the Kitchen en het komt steeds goed uit de oven. De smaak is de dag erna nog lekkerderquote:Op zaterdag 13 april 2013 18:49 schreef Mirjam het volgende:
[..]
[..]
Meerdere malen ja
Meer bloem gebruiken denk ik, maar ik hou het voorlopig voor gezien denk ik
Misschien is cream cheese vervangen door mascarpone een optie? Of boter..quote:Op zaterdag 13 april 2013 20:15 schreef kwakz0r het volgende:
[..]
mja, dat zeggen ze van wel meer dingen... ik pik het er tot nu toe altijd feilloos uit als een topping o.b.v. cream cheese is helaas... no worries, in mn blondies hoefde geen creamcheese
mascarpone is eigenlijk ook een soort roomkaas, qua smaak dan, vind ik.quote:Op zaterdag 13 april 2013 21:04 schreef Bortecinem het volgende:
[..]
Misschien is cream cheese vervangen door mascarpone een optie? Of boter..
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |