Ik heb 'm ook wel eens gemaakt met frosting inderdaad, dat was echt fool proof en erg mooi.quote:Op vrijdag 29 maart 2013 22:42 schreef Spirit82 het volgende:
Stomme vraag over die taart, maar op de voorbeeldfoto ziet het er meer uit als botercreme of icing of iets dergelijks, dan als fondant. Wellicht dat dat makkelijker werkt omdat je alleen maar hoeft te smeren?
Ja ik denk dat dat ook makkelijker is idd maar had gedacht dat fondant mooier werd. Misschien sloop ik het nog wel helemaal eraf als ik een keer zin hebquote:Op vrijdag 29 maart 2013 22:42 schreef Spirit82 het volgende:
Stomme vraag over die taart, maar op de voorbeeldfoto ziet het er meer uit als botercreme of icing of iets dergelijks, dan als fondant. Wellicht dat dat makkelijker werkt omdat je alleen maar hoeft te smeren?
Jah, cream cheese frosting! Vet lekker en goed te bewerkenquote:Op vrijdag 29 maart 2013 22:57 schreef zandsculptuur het volgende:
[..]
Ik heb 'm ook wel eens gemaakt met frosting inderdaad, dat was echt fool proof en erg mooi.
Jij bent echt een avondmens he?quote:Op vrijdag 29 maart 2013 22:34 schreef Suikertante het volgende:
Slaap lekker! Ik moet nog even snel minizalmquiches maken, alles staat al klaar maar de vorige lichting wil nog niet uit het blik.
Ik hoop dat ik nog een leuk nieuwtje meekrijg voordat ik ga slapen!
Stiekem vaak ook lekkerder dan die cake- en botercremebommen die versierde taarten zijn, vind ik... maarja het oog wil soms ook wat. En voor zo'n laag marsepein heb je als compensatie luchtige cake nodig, anders deed ik er wel een fijne appeltaart onderquote:
Nou, nee dusquote:
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |