abonnement bol.com Unibet Coolblue
  vrijdag 22 maart 2013 @ 21:30:27 #26
253104 Hobbesje
Wachten duurt lang....
pi_124389354
Sjonge Musique, wat een hork zeg! Hoe lomp kun je zijn zeg....
Met die bloeduitslagen kan je de boel lekker laten zoals het is voor nu (en het innemen van al die medicijnen die je hebt is dan ook een beetje overdreven lijkt me idd). Hoop dat je het een beetje los kan laten en kan genieten van je vakantie.
pi_124389613
Goedzo Musique ^O^ En geniet van je vakantie!
Sarcasme. Herken het.
pi_124390046
Muaique, als al je bloeduitslagen goed waren, dan zou ik daar van uit gaan en als je echt geen pijn hebt, van jullie vakantie gaan genieten! Klagen lijkt me zeer terecht, zet 'm op!
Home is where the O+ is...
pi_124405098
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 maart 2013 16:55 schreef zandsculptuur het volgende:
Babbel hoe is het met jou dan?
Ik weet het eigenlijk niet zo goed.. Lichamelijk gaat het steeds beter. Ik vond het echt een soort minibevalling, maar uit de echo bleek dat het bijna schoon was, dus dat gaat wel goed..Ik vind het nog wel heel lastig dat het zomaar ineens 'klaar' is.. Af en toe moet ik zo hard huilen.. Gisteren ben ik een paar uur gaan werken, gewoon om even de 'confrontatie' met mijn collega's, de ouders en de kinderen aan te gaan. Ben blij dat ik dat heb gedaan! Tis ook zo'n bizarre tijd geweest en nu is het ook niet rustig, omdat we volop in de klusweken zitten om over 2 weken te gaan verhuizen.. Nja, daarna zitten we in een mooi huis en kunnen we eindelijk even relaxen..
pi_124473954
Babbel :*.
pi_124879592
Hoe is het hier, dames?
Musique? Babbel?
pi_124950372
M'n dochter heeft de hele ochtend met baby 'Tella' (een klein beeldje van een baby in een handpalm, vorig jaar van m'n broertje gekregen) gespeeld en voor d'r gezorgd. Het is een enorme poppenmoeder, maar met het beeldje speelt ze eigenlijk nooit. Zingen, wiegen, eten geven, aaien, kusjes geven...zou ze weten/voelen van deze zaterdag precies een jaar geleden? Ik vind het zo frappant, of zend ik die signalen naar haar uit? Ik vind dit namelijk best een moeilijke periode die nu komt. Bij iedere dag de komende twee weken weet ik nog precies hoe het een jaar terug was. Loslaten lukt niet, maar ik probeer wel te blijven denken dat er in ons hart echt nog plek is voor een broertje of zusje.
  zondag 7 april 2013 @ 20:26:39 #33
253104 Hobbesje
Wachten duurt lang....
pi_125002580
Kursor :*
Heb net je verhaal 'even' teruggezocht.... pfff! Jij krijgt het ook wel voor je kiezen zeg.
En wat opvallend dat je meisje uitgerekend nu dat beeldje als speelgoed gebruikt.

Ik heb hier gemerkt dat het echt wel een tijd kost om dingen een plekje te geven (mijn bevalling van de jongste heb ik denk ik nu pas kunnen plaatsen, ruim 2 jaar later en ik denk dat mijn miskramen ook nog wel regelmatig terug gaan komen). Maar dat is toch ook niet heel gek? Er komen zoveel emoties bij om de hoek kijken...
pi_125042777
Wat lief Hobbesje dat je m'n verhaal hebt teruggelezen. Het staat her en der verspreid in allemaal flarden. Lijkt me moeilijk om er met teruglezen nog wat van te maken.

Een plekje geven, het is zo ontzettend moeilijk. Zowel m'n eerste zwangerschap als de molazwangerschap hebben nog geen echt plekje. Sukkel die ik ben denkt dat een 'goede' ervaring ervoor kan zorgen dat het naar de achtergrond gaat. Dat ik er in kan berusten. En laat ik dat nou niet in de hand hebben.
pi_125043363
Ach kursor. Wat moet dit een rottijd voor je zijn. Ik herken je gevoel wel, dat ik pas echt de mk af zal kunnen sluiten bij een dubbele streep. En daarna ws pas bij eerste echo. En voor een controle freak als ik, is dit zwanger word proces echt killing. Nouja, herkenning hier dus. En een dikke knuf voor jou! :*
Sjakie ♥ 10-7-10
Japie ♥ 4-2-14
pi_125043523
En nu moet ik huilen (insert huilsmiley)
  maandag 8 april 2013 @ 22:34:21 #37
253104 Hobbesje
Wachten duurt lang....
pi_125052766
Kursor:teruglezen was idd even zoeken (ik was niet aanspreekbaar voor mijn man gisterenavond).
Maar denk niet dat een goede zwangerschap het gevoel kan wegnemen als ik eerlijk ben...
Het zal toch een eigen plekje moeten krijgen.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
En precies wat je zegt: je hebt het allemaal niet in de hand helaas... en dat is iets wat ik iig niet zomaar naast me neer kan leggen - en zo te merken jij ook niet :*

[ Bericht 3% gewijzigd door Hobbesje op 08-04-2013 22:40:15 ]
pi_126060782
Even een korte update, het is alweer een flinke tijd geleden dat ik hier wat geschreven heb.

Mijn miskraam heeft er flink ingehakt, vooral met al het gedoe er omheen, het niet thuis in Frankrijk kunnen verwerken omdat we op vakantie waren in NL, totaal geen privacy tijdens de mk omdat mijn moeder het nodig vond al mijn tantes en de halve buurt in te lichten (heb nog steeds bijna geen contact meer met haar, ik heb nog zóveel boosheid in me...), slecht ziekenhuis in Frankrijk, vreselijke gynaecoloog, weeënopwekkers die ik alsnog heb moeten slikken om de boel tot rust te brengen, bloedingen, etc.. Eigenlijk ben ik best getraumatiseerd door het hele gebeuren en dat is ook de reden waarom ik bewust zo lang niets van me heb laten horen.

Sinds een kleine maand gaat het weer beter met me, zowel lichamelijk als geestelijk. We hebben een goed universitair ziekenhuis gevonden in Dijon, waar ik heel vriendelijk en vakkundig geholpen en voorgelicht ben. Na een uitgebreide echo bleek mijn baarmoeder er helemaal netjes bij te liggen en we moesten maar snel doorgaan met kindjes maken. Van een ontsteking, zoals eerder door het andere ziekenhuis beweerd was, is nooit sprake geweest.

Dat was een enorme opluchting. Afgelopen maand heb ik de pil geslikt omdat ik geen bloed meer kon zien, ik raakte op een gegeven moment steeds meer in paniek als ik ook maar een druppel bloed ontdekte. Gisteravond heb ik de laatste pil van het stripje opgemaakt en na mijn menstruatie gaan we er weer voor *O*

Een hele dikke kus voor alle lieve dames hier :* :*
pi_126061760
Ah Musique, ik vroeg me laatst af hoe het met jou ging. Logisch dat je getraumatisserd bent, een miskraam is al niet niets, maar hoe dat bij jou ging, maakte het allemaal alleen nog maar erger en verdrietiger. Vooral die gynaecoloog moet verschrikkelijk zijn geweest. Had je daartegen nu een klacht ingediend?

Sterkte met het laatste restje en veel plezier na de laatste pil! :*
pi_126062171
Thanks Limone :* Ik heb een brief opgesteld die ik komende week ga versturen, ben benieuwd of ik een antwoord zal ontvangen en zo ja, wat ze me gaan antwoorden.

Van harte gefeliciteerd met je zwangerschap *O* *O* Hopelijk kan ik je snel volgen naar Z&G! :*
pi_126063414
Dat is toevallig, ik vroeg me net af hoe het met je ging en nu blijk je net het hele verhaal gepost te hebben. Het is ook niet niks zeg! Vooral je eigen tempo kunnen bepalen en je vertrouwd voelen bij je ziekenhuis zijn echt heel belangrijk. Fijn dat jullie er weer klaar voor zijn, ik duim!
pi_126065471
Jaaaa gezellig Musique! Ik duim dat je snel weer in Z&G komt posten! *O*
pi_126070866
Knuf voor musique! Je hebt het zo zwaar gehad. Ik snap dat je even geen bloed meer kon zien. Hopelijk snel na dat laatste pillie een mooie cyclus én bevruchting!

(En bedankt voor het schopje omhoog.... Ik was ook weer even 'toe' aan dit topic. Maar zit amper op laptop en kon op iPhone en iPad het topic niet zo goed vinden)

Hier gaat t niet zo goed. Ook gezeur op het werk, waarbij hele lelijke opmerkingen door leidinggevende zijn gemaakt. Wil er niet te veel hier over zeggen op een openbaar forum, maar het heeft mij echt heel veel pijn gedaan. Zoals we al in WOHTS constateerde: aan de ene kant lijkt mijn MA al zo lang geleden, terwijl het op hetzelfde moment nog zo kort geleden is gebeurd.

[ Bericht 0% gewijzigd door DJMomo op 04-05-2013 21:30:32 ]
Sjakie ♥ 10-7-10
Japie ♥ 4-2-14
pi_126071744
Musique, ik vind het inderdaad logisch dat je er nog zo'n nasleep van hebt. Het is ook allemaal niet niks! En wat fijn dat je een ziekrnhuis hebt gevonden waar je wel een fijn gevoel bij hebt!
Ik hoop dat je je snel weer kan melden met 2 streepjes :*

Djmomo, ook een knuffel voor jou! Het is best lastig dit een plekje te kunnen geven. Ik heb het best ervaren als stil verdriet. Niemand kent je kindje nog, de buitenwereld mist niets en begrijpen vaak ook niet waarom het zo'n pijn doet.

Mijn MA is al ruim een jaar geleden maar de herinneringen aan het hele gebeuren zit nog vers in mijn geheugen. Dat ene kamertje waar het slechte nieuws kwam, dat kamertje waar gekeken werd of alles schoon was en ik vol bloed lag. Ik zie al die ruimtes nu ook weer regelmatig maar krijg er nog steeds flashbacks.
E.
pi_126072347
Dat is het zeker sparkling. Mijn vent weet overigens ook niet zo heel goed hoe hij er allemaal (met mij / mijn verdriet) om moet gaan. Hij staat veel positiever of nee, berustender in het leven. Neemt de dingen zoals ze komen, terwijl ik me dus om dingen druk kan maken, ook al ik er feitelijk geen invloed op kan hebben.

Oh, musique, hier had ik ook een blabbermouth moeder én schoonmoeder. Mijn schoonmoeder had voor het slechte nieuws al aan ooms en tantes verteld dat er weer een kleinkind kwam. Vind het vooral een raar idee dat zij over een aantal maanden zullen denken: gut, nog geen babynieuws!? Al zal SM wellicht het slechte nieuws ook al gemeld hebben. Maar goed, ze was gewoon zo blij, dat weten we dan maar aan haar enthousiasme. Mijn eigen moeder echter.... Die liep te beweren dat ik niet de best mogelijke medicijnen voor mijn longontsteking had kunnen krijgen, omdat ik zwanger was. Ja was (ook die toevoeging dus zo). Het feit dat dat gewoon aperte onzin is, wat ze heeft lopen verkondigen, stoort/stoorde mij nog het meest. En ik vind het irritant dat ik niet zelf heb kunnen "controleren" wie het weet, dus van wie ik er een reactie over kan verwachten. Al blijkt in praktijk dat niemand je er zomaar openlijk op zal aanspreken.

[ Bericht 0% gewijzigd door DJMomo op 04-05-2013 22:22:39 ]
Sjakie ♥ 10-7-10
Japie ♥ 4-2-14
pi_126124496
Musique, wat een verhaal is het uiteindelijk geworden zeg :{
Fijn dat je nu iig een ziekenhuis hebt gevonden waar je je prettig bij voelt, en ik ben erg benieuwd wat ze nog met je klacht gaan doen!
En voor straks alvast welkom terug in WOHTS ;)

@Limone, heb jij eigenlijk ooit nog een klacht ingediend tegen die hork van een echoscopist?

@Momo, herkenbaar wat je schrijft... maar het is nog best recent ook, he. Ik heb er zelf denk ik wel een half jaar voor nodig gehad om het echt soort van af te sluiten.

Morgen is mijn UD, ook even zo'n dingetje...
pi_126124584
Ja, hij staat klaar om verstuurd te worden. Ik was/ben een beetje bang dat ik mijn zwangerschap nu zou jinxen :@

Sterkte morgen zand :*
pi_126377090
Moederdag.
Ik heb er onverwacht eigenlijk toch enorm moeite mee :{.
pi_126377299
Knuffel Zand! Ik kan me nog goed voor de geest halen dat ik het vorig jaar ook zo dubbel vond.

Limone, ondertussen de klacht al verstuurd? (En iets op gehoord?)

Musique, pfff...Pittig allemaal. Hopelijk kan je het nog uitpraten met je moeder. Zou al weer iets schelen (ik ben heel erg blij met hoe m'n moeder, schoonmoeder en m'n leidinggevende me hebben geholpen/opgevangen). Goed dat je nu in een ander ziekenhuis een gyn hebt gevonden waar je vertrouwen in hebt. Ik hoop op den voorspoedige volgende keer voor je.

DJMomo, lastig als je omgeving je niet echt kan steunen. Kan je je verhaal bij een vriendin kwijt wanneer het je even teveel wordt?

(Past niet in dit topic denk ik, maar ik heb 1,5 week terug de eerste echo gehad om de nieuwe zwangerschap te controleren op molaweefsel. Alles zag er goed uit. Jammer van de afspraak met de arts-assistent daarna die zich compleet niet had verdiept in m'n casus/verkeerde aannames vooraf had/het empathisch vermogen bezat van een mug).
  zondag 12 mei 2013 @ 19:22:47 #50
115121 Arizona
The Grand Canyon State
pi_126398065
quote:
0s.gif Op zondag 12 mei 2013 10:03 schreef zandsculptuur het volgende:
Moederdag.
Ik heb er onverwacht eigenlijk toch enorm moeite mee :{.
Ik moest ook wel ff slikken vanmorgen. Had nu hoogzwanger moeten zijn van nummertje 2, of misschien was hij/zij al wel geboren (UD zou 23 mei zijn geweest).

Maar dochterlief heeft een heel mooie taart voor mij gebakken en een zelfgemaakt gedichtje opgeschreven ("de rest schreef het gedicht van het digibord over, maar ik heb zelf wat bedacht mama!" )
O+ dus dat maakte mijn dag weer goed :).

Kursor, van harte gefeliciteerd met je zwangerschap O+

Musique, hopelijk kun je nu weer met frisse moed aan de slag om een kindje te maken :) .

DJMomo, daarom ben ik heel blij dat we het niet aan mijn ouders / schoonouders hadden verteld dat ik zwanger was. Mijn schoonmoeder vooral is zo'n kletskous, vooral als het medische dingen betreft. (Voorbeeld: mijn oma ligt nu in het zkh en mijn schoonmoeder denkt te weten wat haar medicatie is en wat de vervolgstappen zullen zijn :') en haar ideeen verkondigt ze als de waarheid, terwijl de artsen nog niet eens goed weten hoe of wat :') ) Succes en hopelijk kun je je verhaal toch bij iemand kwijt, of anders maar gewoon hier ;).
I'm gonna love you 'til the heavens stop the rain
I'm gonna love you 'til the stars fall from the sky
For you and I
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')