abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
pi_129295702
registreer om deze reclame te verbergen
Voor de dames :P

Vibrerende zadelhoes belooft genot bij het fietsen

We weten allemaal dat fietsen gezond is, maar niet iedereen vindt het even plezant. Om fietstochtjes toch wat aangenamer te maken, lanceerde een seksshop de 'Happy Ride'. Dat is een zadelhoes met een ingebouwde vibrator, die je volgens de uitvinders een ongekend genot bezorgen.

De zadelhoes heeft een zachte voering, is gemaakt van zwarte nylon en is geschikt voor alle zadels. Binnenin zit een op batterijen werkende vibrator, waarvan je de trilsnelheid kan regelen met een knopje aan de buitenkant.

Volgens Claire Bowden van Sexshop365, die de 'Happy Ride' verkoopt, komt het nieuwe gadget tegemoet aan de stijgende vraag naar aan sport gelinkte seksspeeltjes. "Vooral met dank aan het fenomeen van de Fifty Shades-boeken", luidt haar verklaring.

Tegelijkertijd zijn er ook steeds meer mensen die een passie ontwikkelen voor fietsen. "Het was slechts een kwestie van tijd voor de twee gecombineerd werden", denkt Bowden.

Geïnteresseerd? Voor een 'Happy Ride'-zadelhoes betaal je op de Sexshop365-website 28 pond of zo'n 32,5 euro. Al moet je er wel mee opletten op drukke wegen, want het gadget kan je wel wat afleiden...
Bron: Het laatste nieuws
Steun het Kiva Fok! team!
http://www.kiva.org/team/fok
pi_129430365
quote:
Vrijgelaten man wil politieterrein niet af

media_xll_1775460.jpg

Een man die zaterdag in Breda was aangehouden omdat hij een telefoon zou hebben geheeld, mocht in de avond na verhoor naar huis. Maar de 18-jarige man weigerde het terrein van het politiebureau te verlaten. Na veel gedoe werd hij toch weer in de cel gezet.

De man wilde het terrein van het arrestantencomplex niet af. Agenten zetten hem buiten de poort. Daar trapte hij tegen een hek en een auto en schold de politie uit. Die hield hem maar weer aan voor vernieling. Omdat de man zich daarbij verzette, gebruikten de agenten pepperspray. Daarna is hij weer ingesloten.
Bron: AD
Ура для россии
pi_129626563
quote:
Hoogezandster denkt dat hij kan vliegen

GRONINGEN - Een 21-jarige man uit Hoogezand liet zich donderdagavond van een regenpijp van de Martinikerk vallen.

De man viel zeven meter, was een tijd bewusteloos en moest naar het ziekenhuis. Het letsel lijkt mee te vallen.

Volgens zijn vrienden was de 21-jarige naar boven geklommen, had hij geroepen dat hij Superman was en vervolgens gesprongen.

:')
  Moderator maandag 5 augustus 2013 @ 07:29:51 #129
9859 crew  Karina
Woman
pi_129705182
registreer om deze reclame te verbergen
Zeehond 'dagje uit' in Amsterdamse grachten
De zeehond die eerder al opdook in Amsterdam-Rijnkanaal ter hoogte van Houten, heeft zondag een uitstapje gemaakt naar Amsterdam. Het dier dook op in de Amstel, ter hoogte van de Hermitage. Dat meldde een woordvoerder van zeehondencrèche Pieterburen zondag.

'Het gaat nog steeds goed met de zeehond. Het is een jong dier van 1 jaar oud', aldus André van Gemmert van de zeehondencrèche. 'Hij is niet veel boven water, maar dat komt omdat het warm is', denkt de zeehondenkenner.

Van Gemmert denkt dat de zeehond via Amsterdam probeert de weg te vinden naar het IJsselmeer. Op die manier kan het dier terugkomen bij de Wadden- of Noordzee.

Zeehonden hebben het zoutgehalte van de zee nodig om te overleven en kunnen dus niet voor altijd in de rivier blijven.

Volgens de expert van Pieterburen is het overigens niet zo bijzonder meer dat zeehonden in rivieren worden gezien. De waterkwaliteit is verbeterd en er zit steeds meer vis, wat voor de zeehonden aantrekkelijk is.

Bovendien is het voor een zeehond niet zo ver zwemmen om een rivier op te komen.
Bron
Op donderdag 15 mei 2014 22:18 schreef sp3c het volgende:
niet zo tof doen
  Spellchecker woensdag 7 augustus 2013 @ 12:32:18 #130
197773 crew  maily
mevrouwtje oeps
pi_129786788
Seksfoto's in de Fata Morgana.

KAATSHEUVEL - De Efteling vindt het grote nonsens dat de website looopings.nl een berichtje plaatste over seksfoto's in de Fata Morgana. Medewerkers van de attractie zouden grote moeite hebben met de vele seksuele foto's.
"Het duistere Fata Morgana is onder bezoekers al jaren sekslocatie nummer één," schrijft de site. "Tot een paar weken terug konden anderen echter niet meegenieten met hitsige schepelingen. Tegenwoordig verschijnen de vunzigste plaatjes ogenblikkelijk op prominente schermen aan het einde van de boottocht. Bovenstaande foto werd een paar weken geleden al volop verspreid op internet."

Een woordvoerder van de Efteling zegt dat er nooit medewerkers zijn ondervraagd door looopings.nl en dat het bericht een grote hoax is. "De Efteling controleert natuurlijk wel alle foto's, maar seksuele foto's komen wij niet tegen. Verder zie je op deze foto toch wel duidelijk dat de dame in kwestie gewoon tegen haar man is aangekropen zonder verdere bijbedoeling."

bron
**hare scherpigheid*binge-checker** you are someone else, I am still right here. K-k-kinderachtig
pi_129850760
image-3947647.JPG
Boze zwaan belaagt de Stentor
quote:
DEVENTER - Een boze zwaan heeft het gemunt op het redactiekantoor van de Stentor aan de Mr de Boerlaan in Deventer. Het dier ziet zijn spiegelbeeld kennelijk aan voor een vijand en opent in de ochtenduren de aanval.

Al enkele dagen bewerkt de zwaan met zijn snavel de ruiten van de Stentor. Zijn partner en vijf jongen kijken vanaf een afstandje toe, net als wat nieuwsgierige eenden. Op filmbeelden is de aanval van de zwaan te zien. Na een kwartiertje geeft de zwaan zijn actie op om de volgende dag weer terug te komen met een nieuwe poging zijn eeuwige rivaal te verslaan.
bron

dader is ook nog gefilmd
  Spellchecker donderdag 15 augustus 2013 @ 12:10:45 #132
197773 crew  maily
mevrouwtje oeps
pi_130090828
registreer om deze reclame te verbergen
tuig.jpg

UTRECHT -
Personeel van een Utrechts tuincentrum is ernstig bedreigd omdat het een foto had opgehangen van een winkeldief. Twee familieleden van de afgebeelde vrouw kwamen verhaal halen in de zaak. De volgende ochtend bleken bovendien maar liefst zeven ruiten te zijn ingegooid.

De zaak stamt uit medio juni, maar de politie heeft via RTV Utrecht nu beelden vrijgegeven van alle betrokkenen. Op 12 juni ontdekte een medewerkster van het tuincentrum dat een kussenhoes was gestolen. Op camerabeelden is de vrouwelijke dief goed te zien. De winkel hangt vervolgens een foto op van de vrouw en looft een beloning van 50 euro uit voor de ‘gouden tip.’
De volgende dag komen potige mannen op hoge poten verhaal halen. Ze zeggen dat de vrouw hun nichtje is en verscheuren de foto. Ze dreigen ook de ruiten van de winkel in te gooien en brand te stichten. De volgende dag blijken inderdaad zeven ruiten te zijn vernield. Een dag worden nog eens twee ramen ingegooid.
De politie hoopt dat dankzij de beelden het drietal kan worden opgepakt.

bron
**hare scherpigheid*binge-checker** you are someone else, I am still right here. K-k-kinderachtig
pi_130125865
Phlog_KeyKlus_8231.jpg

Jet Key (59), woonachtig in de Rubenstraat, is klusvrouw en zit in de vaklui & klussersgroep van StadsdorpZuid. Stadsdorpers krijgen bij haar korting op de uurprijs. “Het gaat vaak om dingen als een lamp vervangen, een tochtstrip aanbrengen of bijvoorbeeld een schilderij verhangen. Simpele dingen die je, als je ouder wordt soms niet meer zelf kan, maar ook niet zo snel aan een onbekende vraagt

uitgebreid artikel in het ad.. helaas niet online...

http://www.nzmagazine.nl/oud-zuid-zorgt-voor-zichzelf/
  Spellchecker vrijdag 16 augustus 2013 @ 15:43:46 #134
197773 crew  maily
mevrouwtje oeps
pi_130132934
Derde politiefilmpje uit Veen deze week ....

**hare scherpigheid*binge-checker** you are someone else, I am still right here. K-k-kinderachtig
  Spellchecker vrijdag 16 augustus 2013 @ 22:38:29 #135
197773 crew  maily
mevrouwtje oeps
pi_130148583
en dan staan er twee nieuwsberichten onder elkaar die een linkje hebben... :D

Toename erg dikke Amerikanen

en

Olifanten nemen duik in Noordzee
**hare scherpigheid*binge-checker** you are someone else, I am still right here. K-k-kinderachtig
  dinsdag 12 augustus 2014 @ 00:54:25 #136
22794 Enchanter
Right you are Ken!!!
pi_143327113
so ff kick

quote:

The mother and cousin of movie star Dwayne “The Rock” Johnson were injured in a DUI crash in Lake County, according to the Clermont Police Department.

The crash happened on Saturday, August 2. A Clermont police officer was trying to conduct a traffic stop when the driver fled onto Highway 27.

In a release from the Clermont Police Department, the officer did not follow the vehicle, but did witness the driver run red lights at two intersections before the crash happened just north of Hooks Street.

On the scene, the officer was able to identify the vehicle and driver involved in the traffic stop.

The victims of the crash were later identified as Johnson's mother and cousin.

Both were taken to South Lake Hospital with non-life threatening injuries, as well as the driver who caused the crash.

Police have not released the driver's identity because no charges have been filed at this time.
BRON

Dit boeit echt iedereen
Ik ben inmiddels overleden
  Spellchecker woensdag 26 november 2014 @ 19:57:30 #137
197773 crew  maily
mevrouwtje oeps
pi_147032702
Nog een kick

quote:
Gezin met zes kinderen leeft nog steeds van 20 euro per dag, armoede in Brabant tien jaar later

Een gezin met zes kinderen in Oss moest tien jaar geleden rondkomen van 20 euro per dag. Omroep Brabant zocht het opnieuw op en er is niet veel veranderd. Iedereen is tien jaar ouder geworden, maar het te besteden bedrag is niet gegroeid.
Ver voordat het woord 'crisis' gevallen was, wist de familie Eleonora in Oss al wat armoede was. De lege flessen moesten ingeleverd worden als ze een pak pannenkoekenmix wilden kopen. "We zagen de tsunami van armoede al aankomen", zegt vader Mart.

Het gezin werkte destijds mee aan een reportage en gaf armoede in Brabant een gezicht. Vader, moeder, dochter en vijf zoons hadden zeer weinig te makken en lieten dat ook gewoon op tv zien. “Ik ben de schaamte voorbij”, zei moeder Marisa toen. De reportage maakte veel los.

Drie zoons sliepen bij elkaar op een kamertje. En twee andere zoons sliepen bij vader en moeder op de kamer. Een seksleven was er niet bij. Vader Mart zei toen met een schaterlach: “We hebben het al vaak genoeg gedaan.”

Niet klagen
In 2014 is er weinig veranderd. Alle kinderen wonen nog thuis en zijn nu tussen de 16 en 28 jaar. De familie woont ook nog steeds in dezelfde rijtjeswoning in Oss. De jongste zoon van 16 slaapt op de ouderlijke slaapkamer.

Vader Mart: “Dan kan ik hem in de gaten houden zodat-ie ’s nachts niet te lang met zijn gsm bezig is.” Moeder Marisa: “Ik heb inmiddels wel een pacemaker. En ik heb een hele zak vol medicijnen. Dan red ik het wel. Maar ik klaag niet.”

Boeltje pakken
Ook nu moeten ze om en nabij de twintig euro per dag leven. “We hebben in ieder geval altijd te eten,” zegt moeder Marisa. In 2005 zag ze het af en toe niet meer zitten. Ze zei toen: “Ik hou het bijna niet meer vol. Ik ben in staat mijn boeltje te pakken en weg te wezen. Maar dat kan niet. Je wilt je kinderen ook niet de steek laten.”

Ze is dus gebleven en is nu trots op haar gezin. “Ze hebben allemaal talenten.” En ‘janken’ zoals Mart en Marisa het noemen, doen ze al helemaal niet. Marisa: “Zoveel mensen hebben het moeilijk. Je moet het ook relativeren he.”
Image.aspx?object=news&type=Opener&image=De_familie_Eleonora_in_Oss_%27Je_moet_armoede_wel_relativeren%27_2001414.jpg

bron.
**hare scherpigheid*binge-checker** you are someone else, I am still right here. K-k-kinderachtig
  Spellchecker donderdag 4 december 2014 @ 21:51:57 #138
197773 crew  maily
mevrouwtje oeps
pi_147291777
quote:
Kitty die vliegramp MH17 voorspelde blikt terug: 'Werd lamgeslagen toen ik het zag'

OOSTERHOUT - Je kunt het afdoen als waarheid of lariekoek, maar ietwat griezelig is het wel. Paragnoste Kitty uit Oosterhout voorspelde begin dit jaar een vliegtuigramp zo ernstig als de Bijlmerramp - en die kwam er.
In juli trof een aanslag namelijk een Boeing 777 van Malaysia Airlines, in het oosten van Oekraïne. Daarbij kwamen 196 Nederlanders om het leven. Onder hen, zoals inmiddels algemeen bekend, vijftig Brabanders.

'Lamgeslagen', werd de Oosterhoutse. "Dan komt het uit en dan denk je: wauw, dit heb ik gezien", zo zei ze tegen onze radioverslaggever.

Gered door eigen beelden
Het zijn geen complete beelden die ze ziet. In plaats daarvan voelt de waarzegster bijvoorbeeld druk in haar hoofd. Of krijgt ze kleine fragmenten binnen. Puzzelstukjes, zoals het misschien beter te omschrijven valt. Pas later valt daar een lopend verhaal van te maken.

Toch zijn het juist die fragmentjes die Kitty naar eigen zeggen waarschuwden deze zomer. Net als de meeste slachtoffers van de getroffen vlucht wilde ze op vakantie. Naar Indonesië, zoals elk jaar. Maar ze stapte niet in het vliegtuig. Het was haar redding.

Niet allemaal succesvol
Het verhaal van Kitty lijkt echter een uitzondering. De meeste voorspellingen die wij begin dit jaar te horen kregen, kwamen amper uit. Zo haalde Irene Wüst niet twee, maar vijf medailles binnen op de Olympische Spelen. En werd coach Philip Cocu van PSV niet ontslagen.

Lees alle berichtgeving over het vliegtuigongeluk op de themapagina omroepbrabant.nl/vliegramp.
bron
**hare scherpigheid*binge-checker** you are someone else, I am still right here. K-k-kinderachtig
pi_147609609
Bij Zeeman gaan vliegtuigen nog langs Twin Towers

Textielketen Zeeman is in ernstige verlegenheid gebracht door de verpakking van een speelgoedvliegtuig dat in de winkels van de budgetketen te koop is. Op de doos scheren vliegtuigen langs de op 9/11 vernietigde Twin Towers in New York.

4sldlj.jpg

Een woordvoerster van Zeeman laat weten dat de totale partij bestond uit achtduizend stuks, waarvan er nog zo'n 1780 in de diverse winkels liggen. Deze zullen worden teruggehaald. Het bedrijf ontdekte de onwaarschijnlijke blunder nadat RTL Nieuws bij Zeeman aan de bel trok.

"Wij zijn er erg van geschrokken", aldus de woordvoerster. Speelgoed en doos met de gewraakte afbeelding zijn in China gemaakt. "We hebben het speelgoed getest op veiligheid, maar blijkbaar is de afbeelding op de doos aan onze aandacht ontsnapt."
http://www.spitsnieuws.nl(...)og-langs-twin-towers
_O-
Steun het Kiva Fok! team!
http://www.kiva.org/team/fok
  Spellchecker dinsdag 10 maart 2015 @ 22:27:50 #140
197773 crew  maily
mevrouwtje oeps
pi_150513320
-- kick --

quote:
Melissa, de vriendin van ex-CDA staatssecretaris van Defensie Jack de Vries, is zondagavond bevallen van een meisje.
"Mama en dochter zijn nog even in het ziekenhuis. Maar hopelijk komen ze morgen naar huis", laat Jack weten aan Shownieuws. Het meisje heet Elisa Jacobine.
Het stel is sinds 2010 bij elkaar. Melissa, die twaalf jaar jonger is dan Jack, was op het moment van het opbloeien van de liefde werkzaam als zijn persoonlijk adjudant en dus zijn ondergeschikte. De affaire kostte De Vries niet alleen zijn huwelijk maar ook zijn baan als staatssecretaris van Defensie.
Jack heeft twee zoons met zijn ex-vrouw.
jackankostoffels.JPG

bron

Hopelijk heeft het kind niet de oren van haar vader ... :P
**hare scherpigheid*binge-checker** you are someone else, I am still right here. K-k-kinderachtig
  Spellchecker dinsdag 17 maart 2015 @ 18:57:10 #141
197773 crew  maily
mevrouwtje oeps
pi_150743096
quote:
Zanger Nick MacKenzie (65) uit Lepelstraat opgepakt voor deelname drugsbende

LEPELSTRAAT - De 65-jarige zanger Nick MacKenzie uit Lepelstraat is dinsdagochtend opgepakt. Dat hebben bronnen tegen Omroep Brabant en BN DeStem gezegd. De man zou lid zijn van een drugsbende. De politie wil alleen zeggen dat er een Lepelstrater aangehouden is. Ze zou de verdachte op het spoor gekomen zijn in het onderzoek naar de liquidatie van de 37-jarige Litouwer Gintas Macionis uit Huijbergen.

Na de moord op Macionis kreeg de politie zicht op twee bendes. In verband met dit onderzoek zijn de afgelopen weken al elf personen opgepakt en negentien panden doorzocht. Ook het huis van MacKenzie werd bij een grootscheepse politieactie op 27 februari in het onderzoek meegenomen.

Hello, good morning
Nick MacKenzie is onder meer bekend van het liedje ‘Hello, good morning’.

Moord Gintas Macionis
Bij de politieactie in februari werd een belangrijke arrestatie verricht. De 40-jarige Amsterdammer Miloud B. werd in alle vroegte van zijn bed gelicht.

Hij wordt ervan verdacht opdracht te hebben gegeven voor de moord op Litouwer Gintas Macionis uit Huijbergen.

Door hoofd geschoten
Macionis werd op zaterdagavond 22 februari 2014 neergeschoten op de oprit van zijn huis aan de Groenendries. De politie ging er toen al vanuit dat hij daar werd opgewacht door de daders. Macionis werd in het hoofd geraakt en overleed kort daarna in een ziekenhuis.

De zaak tegen de verdachten kwam aan het rollen door de biecht van een betrokkene. Een man die in Duitsland in de gevangenis zit begon te vertellen dat hij bij de liquidatie aanwezig is geweest. Hij heeft ook de mogelijke schutter aangewezen. In oktober vorig jaar werden de eerste verdachten opgepakt.

Drugstransporten
Bij het onderzoek zijn de afgelopen maanden meerdere drugstransporten onderschept en hennepkwekerijen ontdekt. Bij de acties zijn tientallen kilo's hennep in beslag genomen. Volgens de onderzoekers zou het motief voor de liquidatie verband houden met een conflict over een drugstransactie.
bron
**hare scherpigheid*binge-checker** you are someone else, I am still right here. K-k-kinderachtig
  Spellchecker vrijdag 5 juni 2015 @ 10:07:47 #142
197773 crew  maily
mevrouwtje oeps
pi_153268092
Levens_reddende_operatie_en_toch_weer_aan_de_friet.jpg

[quote]Annelies Stoop met morbide obesitas blijft friet eten, ook na levensreddende gastric bypass operatie

GELDROP - Annelies is de topzware vrouwelijke helft van feestduo De Stoopjes. Vier jaar geleden scoorde ze met manlief een superhit met 'De Achtbaan'. Een half jaar geleden woog ze nog 122 kilo en had een torenhoge BMI-score. Zes weken later na haar levensreddende gastric bypass operatie is ze al achttien kilo kwijt. Desondanks wil Annelies toch lekker, soms bourgondisch en heel af en toe een vette hap blijven eten.

Is het voldoen aan een behoefte of is het moreel verwerpelijk? Mag je het vergelijken met een alcoholist die je toch een neutje gunt, of is het een gouden idee?

Samen met Rian van Halen van Sandwichbar Riant in Geldrop bedacht Annelies het 'Stoopie'. Toch een lekker hapje of een snack, maar dan speciaal voor mensen die rondlopen met een maagverkleining.

'Niet altijd gezond'
"Die mensen hebben ook nog zin in een keer iets lekkers", vertelt Rian van Halen van de sandwichbar. "Het hoeft niet altijd gezond. Dus ik bied een klein portie aan. Onder de naam 'Stoopie' serveer ik drie stukjes stokbrood met beleg naar keuze, maar we hebben ook een miniportie friet."

Kan dit wel?
Obesitasklinieken en behandelaars in de regio zijn terughoudend om te reageren op het initiatief. Onofficieel vindt iedereen het een goed idee: kleinere porties voor mensen met een maagverkleining. Dat die kleinere porties zo nu en dan ook uit een vette hap kunnen bestaan wordt iets minder gewaardeerd.

Annelies is inmiddels al achttien kilo kwijt en dat ondanks het 'zondigen' aan de 'Stoopies-snacks. Een nieuwe hit die is er nog niet. "Die komt", zegt Annelies. "We komen met een verrassing."

Dit is hun oude "hit":

bron
**hare scherpigheid*binge-checker** you are someone else, I am still right here. K-k-kinderachtig
  vrijdag 5 juni 2015 @ 11:56:27 #143
7889 tong80
Spleenheup
pi_153270423
De horror. Je zal maar artiest zijn in Nederland.

Gelijkvloers word je gemaakt.

Resultaten uit het verleden wil niet zeggen dat je bij je overlijden niet belachelijk gemaakt mag worden.

Nederland in een notendop. :{

Te triest.

:{
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  Spellchecker vrijdag 5 juni 2015 @ 15:56:10 #144
197773 crew  maily
mevrouwtje oeps
pi_153275755
quote:
0s.gif Op vrijdag 5 juni 2015 11:56 schreef tong80 het volgende:
De horror. Je zal maar artiest zijn in Nederland.

Gelijkvloers word je gemaakt.

Resultaten uit het verleden wil niet zeggen dat je bij je overlijden niet belachelijk gemaakt mag worden.

Nederland in een notendop. :{

Te triest.

:{
Zij leven nog ... :?
**hare scherpigheid*binge-checker** you are someone else, I am still right here. K-k-kinderachtig
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')