Als er geen schimmel op zit en hij donker heeft gestaan is er niets mee gebeurd.quote:Op dinsdag 5 maart 2013 13:20 schreef Intermec het volgende:
Hoelang zou dit spul houdbaar zijn?
Heb een monin sucre staan, 2 jaar over datum.. heel de tijd dichtgebleven..
Ze zijn niet goedkoop, goedkope siroop koop je op iedere straathoek. Deze zijn de beste die ik hier kan kopen.quote:Op donderdag 28 februari 2013 22:37 schreef Soulagement het volgende:
Ik zag ze ook staan in de Sligro, maar vond het best prijzig (en ik kon niet kiezen, er waren zóveel smaken). Volgende keer toch maar weer eens bij stilstaan.
Dat geloof ik meteen, het is alleen jammer dat het verschil met een goedkope siroop al snel ¤7 is. Best veel. Maar ik ga het sowieso wel eens proberen, het lijkt me wel erg lekker namelijk.quote:Op dinsdag 5 maart 2013 16:37 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Ze zijn niet goedkoop, goedkope siroop koop je op iedere straathoek. Deze zijn de beste die ik hier kan kopen.
Ik weet niet waar jij ze koopt maar ik betaal tussen de 3,50 en 5,50 de fles ex btwquote:Op dinsdag 5 maart 2013 19:33 schreef Soulagement het volgende:
[..]
Dat geloof ik meteen, het is alleen jammer dat het verschil met een goedkope siroop al snel ¤7 is. Best veel. Maar ik ga het sowieso wel eens proberen, het lijkt me wel erg lekker namelijk.
Ik zag ze staan bij Sligro voor ¤9quote:Op dinsdag 5 maart 2013 19:53 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Ik weet niet waar jij ze koopt maar ik betaal tussen de 3,50 en 5,50 de fles ex btw
Hanos iig niet.quote:Op dinsdag 5 maart 2013 19:56 schreef Soulagement het volgende:
[..]
Ik zag ze staan bij Sligro voor ¤9
Ga ik daar wel heen! Misschien heb ik met m'n neus gekeken, klinkt wel als een erg groot verschil.quote:
Sligro is 7,90 voor 750ml...quote:Op dinsdag 5 maart 2013 19:53 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Ik weet niet waar jij ze koopt maar ik betaal tussen de 3,50 en 5,50 de fles ex btw
Dat dacht ik zelf ook al gelukkigquote:Op dinsdag 5 maart 2013 16:36 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Als er geen schimmel op zit en hij donker heeft gestaan is er niets mee gebeurd.
Suiker is een conserveermiddel
nee, 0,7 liter, staat er nota bene bijquote:
Caramel maken, 400 gram suiker en dan zachtjes carameliseren, niet laten verbranden.quote:Op zaterdag 23 maart 2013 14:35 schreef chocolatelover het volgende:
hoe doe je dat? Ik vind caramelsiroop meestal niet lekker terwijl ik gek ben op caramel dus misschien eens zelf maken?
Tja, 50 cent aan suiker voor 700-750 cc siroop die in de aanbieding 5,50 kostquote:
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |