Manlief proeft dat helemaal niet. Gewoon niets zeggen.quote:Op zondag 9 oktober 2016 14:54 schreef Sorella het volgende:
Als ik nu rendang maak volgens jou recept robin maar dan met melk inplaats van kokos mis ik dan een hoop qua smaak ?
(manlief lust geen kokos namelijk )
Dat vind ik zo lekker. Hertengoulash. Met rode wijn, jeneverbes en room.... Yum!quote:Op maandag 23 september 2013 16:46 schreef Pietverdriet het volgende:
Heb hertpoulet gekocht, binnenkort hert stoven met rode wijn.
Manlief proeft dat jammer genoeg welquote:Op zondag 9 oktober 2016 15:20 schreef Spanky78 het volgende:
[..]
Manlief proeft dat helemaal niet. Gewoon niets zeggen.
Nou nee, ik zou geen melk nemen, dan eerder slagroom of Griekse yoghurt.quote:Op zondag 9 oktober 2016 14:54 schreef Sorella het volgende:
Als ik nu rendang maak volgens jou recept robin maar dan met melk inplaats van kokos mis ik dan een hoop qua smaak ?
(manlief lust geen kokos namelijk )
Belgisch stoofvlees is ook geen Belgisch stoofvlees als er geen Belgisch bier in zit.quote:Op maandag 10 oktober 2016 08:37 schreef mascara-klodder het volgende:
Rendang zonder kokosmelk/santen is geen rendang.
#RobinModus
Genoeg belgen die in rode wijn stovenquote:Op maandag 10 oktober 2016 12:17 schreef Red_85 het volgende:
[..]
Belgisch stoofvlees is ook geen Belgisch stoofvlees als er geen Belgisch bier in zit.
.
Technisch gezien is dat ook Belgisch stoofvlees ja...quote:Op maandag 10 oktober 2016 12:24 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Genoeg belgen die in rode wijn stoven
Het is met bier trouwens vlaamse stoverij, of a la flamande, niet belgisch.quote:Op maandag 10 oktober 2016 12:25 schreef Red_85 het volgende:
[..]
Technisch gezien is dat ook Belgisch stoofvlees ja...
Wijsneus
quote:Op maandag 10 oktober 2016 12:28 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Het is met bier trouwens vlaamse stoverij, of a la flamande, niet belgisch.
Lang tot zeer lang. De spier wordt heel veel gebruikt door een koe, ik verwacht dat je 4 uur minstens nodig hebt.quote:Op zaterdag 15 oktober 2016 09:25 schreef Martijn1P het volgende:
Heb gisteren 1,5KG runderwang van de AH meegenomen. Wil het morgen in dit recept gaan gebruiken: http://www.njam.tv/recepten/vlaamse-stoverij-met-trappistenbier
Runderwang is nog een onbekend product voor mij. Van hoeveel uur stooftijd kan ik ongeveer uit te gaan?
Maak het in ieder geval een dag/avond voor je het wilt eten en je het dus op je gemak gerust nog een uurtje langer kunt laten sudderen als dat nodig blijkt te zijn. Het is namelijk gewoon nooit vooraf precies te zeggen. Uur of 4, maar als er 6 uur voor nodig zijn, dan 6. Tot het zacht is.quote:Op zaterdag 15 oktober 2016 09:25 schreef Martijn1P het volgende:
Heb gisteren 1,5KG runderwang van de AH meegenomen. Wil het morgen in dit recept gaan gebruiken: http://www.njam.tv/recepten/vlaamse-stoverij-met-trappistenbier
Runderwang is nog een onbekend product voor mij. Van hoeveel uur stooftijd kan ik ongeveer uit te gaan?
En een dag later is die nog lekkerder ook.quote:Op zaterdag 15 oktober 2016 10:26 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Maak het in ieder geval een dag/avond voor je het wilt eten en je het dus op je gemak gerust nog een uurtje langer kunt laten sudderen als dat nodig blijkt te zijn. Het is namelijk gewoon nooit vooraf precies te zeggen. Uur of 4, maar als er 6 uur voor nodig zijn, dan 6. Tot het zacht is.
Ik blijf altijd de rode wijn proeven na afloop. En dat vind ik zo zondequote:Op zaterdag 15 oktober 2016 10:27 schreef Pietverdriet het volgende:
Ik stoof meestal in rode wijn, dat gaat sneller volgens mij omdat de zuren meehelpen het vlees mals te maken (het bindweefsel af te breken en om te zetten in gelatine)
je kan ook marineren in een zure marinade.quote:Op zaterdag 15 oktober 2016 12:00 schreef kikoooooo het volgende:
[..]
Ik blijf altijd de rode wijn proeven na afloop. En dat vind ik zo zonde
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |