In de vriezer (mits goed ingevroren) is het enige dat er echt kan gebeuren het ranzig worden van het vet. Als je het niet goed hebt verpakt kun je een beetje frostbite krijgen (uitgedroogd), maar na een half jaar zou je dat niet zien in goed verpakt product.quote:Op zondag 6 september 2015 21:03 schreef clumsy_clown het volgende:
Mooi, vraagje. Ik heb hele goede kwaliteit stoofvleesch in de vriezer liggen, maar éigenlijk ligt dat er al te lang in. Het is gesneden en direct ingevroren, maar ligt daar al zeker langer dan een halfjaar. Zou ik dat nog kunnen gebruiken?
Hooguit is de kwaliteit wat minder maar je kan het gewoon nog prima stoven.quote:
Bevestiging van wat ik al dacht dus...quote:Op donderdag 22 oktober 2015 21:31 schreef RobinOok het volgende:
Is hetzelfde. Recept slaat dus nergens op. Gauw een ander recept zoeken.
Er bestaat zoete en zoute ketjap.. waarschijnlijk bedoelen ze dus een mix van beidenquote:Op donderdag 22 oktober 2015 19:17 schreef Forbry het volgende:
Vraagje (hoop dat dit het goede topic daarvoor is?): in een recept voor (Indonesische) hachee, wordt náást ketjap als ingrediënt ook zoete soja genoemd. Ik dacht altijd dat ze met ketjap meestal ketjap manis bedoelen en dat ketjap Manis al zoete soja is. Moet ik echt nog iets anders gebruiken als zoete soja en zo ja, wat?
Bij zoeken op "zoete soja" kwam ik o.a. uit op de "ABC Special sweet soy sauce", maar daar staat dan ook weer "Kecap Manis" bij...
Ketjap Asin? Ja, het zou kunnen dat die i.p.v. Manis wordt bedoeld. Een combi lijkt me op zich ook niet vies, dus doe dat wel.quote:Op vrijdag 23 oktober 2015 00:26 schreef Pindasoepje het volgende:
[..]
Er bestaat zoete en zoute ketjap.. waarschijnlijk bedoelen ze dus een mix van beiden
Die wil ik nog steeds een keer maken, maar geloof niet dat ik de ingrediënten ervoor hier in de buurt kan halen...quote:Op zondag 6 december 2015 12:09 schreef RobinOok het volgende:
[ link | afbeelding ]
Hutspot met Rendang
Rendang natuurlijk!
Dat klinkt echt als een gruwelijk lekkere combinatie.quote:Op zondag 6 december 2015 12:09 schreef RobinOok het volgende:
[ link | afbeelding ]
Hutspot met Rendang
Rendang natuurlijk!
En het was heerlijk! Wel behoorlijk pittig, volgende keer doe ik er minder pepers in, maar in combinatie met de hutspot was hij echt prima.quote:
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |