Aan de achterkant natuurlijk.quote:
Ik werk ook nooit na sluitingstijd haha, ja zal ik maar doen dan denk ikquote:Op vrijdag 7 december 2012 19:52 schreef ChatGirl het volgende:
Door dezelfde deur als waar je 's avonds naar buiten gaat, als de winkel is gesloten? En anders bel je toch even naar je werk voor de zekerheid.
ja was toch te proberen hahaquote:Op vrijdag 7 december 2012 19:53 schreef snellejelle het volgende:
Hoe moeten wij nou weten hoe het op jouw werk werkt??
Sorryquote:Op vrijdag 7 december 2012 19:59 schreef bioloogje het volgende:
Dit is gewoon zo dom, dat ik niet eens de moeite neem om het inhoudelijk af te zeiken.
Jawel, dit is zo dom dat je wel een trol een moet zijn.quote:Op vrijdag 7 december 2012 20:09 schreef Sophie1603 het volgende:
Jongens zo dom was deze vraag toch ook weer niet!?
Noem je me nou lelijkquote:Op vrijdag 7 december 2012 20:09 schreef Dennis101 het volgende:
[..]
Jawel, dit is zo dom dat je wel een trol een moet zijn.
Je stelt een vraag over een pand dat je niet benoemt en wat niemand kent, over welke deur welke functie heeft. Ja, dat is een domme vraag.quote:Op vrijdag 7 december 2012 20:09 schreef Sophie1603 het volgende:
Jongens zo dom was deze vraag toch ook weer niet!?
hahahaha oke misschien heb je wel gelijkquote:Op vrijdag 7 december 2012 20:11 schreef Janneke141 het volgende:
[..]
Je stelt een vraag over een pand dat je niet benoemt en wat niemand kent, over welke deur welke functie heeft. Ja, dat is een domme vraag.
Zoeken voor een deur is 1 ding, neemt niet weg dat deze vraag natuurlijk nergens op slaat.quote:Op vrijdag 7 december 2012 20:19 schreef Kandijfijn het volgende:
Net alsof jullie nog nooit gezocht hebben naar een deur om binnen te komen op je werk op de eerste dag :´).
Werkte vroeger veel voor uitzendbureau´s en regelmatig paar minuten moeten zoeken.
lekker man, jij redt het topicquote:Op vrijdag 7 december 2012 20:20 schreef Novito12 het volgende:
Geen idee wat je wil, maar hier heb je een recept voor veganistische pannenkoekjes. Eet smakelijk!
Ingrediënten voor 9 porties:
150g bloem
2 eetlepels suiker
2 theelepels bakpoeder
1/2 theelepel zout
300ml plantaardige melk (soja, rijst, haver etc.)
1 eetlepel olie
Bereidingswijze
Voorbereiding: 5 minuten Bereiding: 10 minuten
1. Zeef de bloem, suiker, bakpoeder en zout in een grote kom. Klop de melk en olie samen in een kleine kom. Maak een kuiltje in het midden van de droge ingrediënten en giet de olie en melk erbij. Roer door tot het net gemengd is; mengsel hoort klonterig te zijn.
2. Verhit een geoliede koekenpan op middelhoog vuur. Lepel wat van het beslag in de pan, en bak tot er bubbels vormen en de randen droog zijn. Keer om en bak ze aan de andere kant bruin. Herhaal dit met het resterende beslag.
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |