Als je een ribstuk goed laat rijpen is het net zo zachtquote:Op zondag 2 december 2012 20:07 schreef Isegrim het volgende:
Oh, ik vind ossehaas wel erg lekker, maar vooral vanwege de heerlijk zachte structuur. De smaak is inderdaad veel vlakker dan vettere stukken.
Proberen zou ik zeggen, ik kom zelden bij de Sligro.quote:Op maandag 3 december 2012 08:08 schreef Isegrim het volgende:
Dan heb ik zeker nog nooit goed gerijpt ribstuk gehad. Maar we hebben nu een Sligro-pas, hoe is dat O'Sullivan rundvlees van hun? Deel van de producten daarvan is ook gerijpt.
Jep. Of een bevriende horecaslager.quote:Op maandag 3 december 2012 16:08 schreef Isegrim het volgende:
Nee, bij de Hanos zeker? Dichtstbijzijnde voor ons is Antwerpen.
Bestellen?quote:Op maandag 3 december 2012 16:15 schreef Isegrim het volgende:
Mijn Groene Weg-slager verkoopt wel het e.e.a. aan drooggerijpt vlees, maar vrij beperkte keus.
Moet je natuurlijk niet om 2 stukjes van 150 gram vragenquote:
Nee, eerst even sparen. Wat is wel een normale hoeveelheid om zoiets te vragen?quote:Op maandag 3 december 2012 16:35 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Moet je natuurlijk niet om 2 stukjes van 150 gram vragen
3-6 kilo,quote:Op maandag 3 december 2012 16:55 schreef Isegrim het volgende:
[..]
Nee, eerst even sparen. Wat is wel een normale hoeveelheid om zoiets te vragen?
Schil en snij een komkommer overlangs door en haal de zaadlijsten uit 1 helft. Leg de andere helft in vershoudfolie in de koelkast. Snij lucifers van de kommer en bestrooi deze met een beetje zout en suiker. Laat dit een half uurtje staan.quote:Op dinsdag 4 december 2012 01:41 schreef luigisix het volgende:
Ik ben op zoek naar een receptuur voor een knoflooksaus maar het liefst geen romige saus. Wat is een lekker recept?
En een bruine saus met knoflook, heb je daar misschien een idee mee?quote:Op dinsdag 4 december 2012 07:46 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Schil en snij een komkommer overlangs door en haal de zaadlijsten uit 1 helft. Leg de andere helft in vershoudfolie in de koelkast. Snij lucifers van de kommer en bestrooi deze met een beetje zout en suiker. Laat dit een half uurtje staan.
Snij twee-drie dikke tenen knoflook heel fijn en pulp ze met de platte kant van een mes of haal ze door een knoflookpers.
Vermeng de knoflook met ongeveer een kopje dikke Turkse yoghurt
Neem de kommer in de hand en pers het vocht eruit wat makkelijker is geworden door het zout en de suiker, tot er niets meer aan vocht uitloopt
Meng de knoflookyoghurt met de kommer, en doe er eventueel nog wat olijfolie bij.
Voilla, een heerlijk frisse zelfgemaakte Tzatziki
Liefst wel, we komen meestal niet heel veel verder dan knorr wereldgerechten dus tiramisu maken zit er niet echt inquote:Op dinsdag 4 december 2012 10:31 schreef Merel1808 het volgende:
Pepernotentiramisu is wel heel lekker, of zoek je echt een hoofdgerecht?
receptje? Dat is wel een tof toetje!quote:Op dinsdag 4 december 2012 10:31 schreef Merel1808 het volgende:
Pepernotentiramisu is wel heel lekker, of zoek je echt een hoofdgerecht?
Ik ben nu niet in de buurt van m'n receptenschriftje, maar het is bijna hetzelfde als gewone tiramisu, alleen pepernoten ipv lange vingers en Bailey's ipv amarettoquote:Op dinsdag 4 december 2012 12:27 schreef Zo-is-dat het volgende:
[..]
receptje? Dat is wel een tof toetje!
ah ja! maar daar kan ik wel al wat mee, thanks voor het idee!quote:Op dinsdag 4 december 2012 12:42 schreef Merel1808 het volgende:
[..]
Ik ben nu niet in de buurt van m'n receptenschriftje, maar het is bijna hetzelfde als gewone tiramisu, alleen pepernoten ipv lange vingers en Bailey's ipv amaretto
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |