Ja hoor. Alles normaal. Moet alleen geen zielige liedjes uit den jaren '70 luisteren. Iets met oud zeer uit de kindertijd.quote:
Tnx for sharing.quote:Op dinsdag 6 november 2012 22:50 schreef MarMar het volgende:
Hier krijg ik jeuk van: "Geld is energie en als je het vanuit je hart doet vermeerdert het ook" zie ik in een retweet voorbij komen..
Meer uit da pocketquote:Op woensdag 7 november 2012 02:30 schreef Cocotrimonium het volgende:
Dochter in da pocket!
Saar is uiteraard prachtig en awesomePlaats morgen wel plaatje. Staan overigens wel al op facebook
Geweldig meis! Je hebt een enorme prestatie geleverd. Gefeliciteerd beiden, beterschap en succes met de kleinequote:Op woensdag 7 november 2012 02:30 schreef Cocotrimonium het volgende:
Dochter in da pocket!
Saar is uiteraard prachtig en awesomePlaats morgen wel plaatje. Staan overigens wel al op facebook
Mjam, proost!quote:Op woensdag 7 november 2012 08:43 schreef An24 het volgende:
[..]
Dank! Nog vijf glazen 'stopverfORSdrank' en dan ben ik er klaar voor
Cheers!quote:Op woensdag 7 november 2012 08:43 schreef An24 het volgende:
[..]
Dank! Nog vijf glazen 'stopverfORSdrank' en dan ben ik er klaar voor
^ dat!quote:
Sterkte!quote:Op woensdag 7 november 2012 08:43 schreef An24 het volgende:
[..]
Dank! Nog vijf glazen 'stopverfORSdrank' en dan ben ik er klaar voor
^ second that!quote:
Ik vind banaan wel fruit. Maar als ik me niet fit voel dan ga ik meer voor de grotere vitamine bommetjes a la kiwi/sinaasappel (desnoods t sapje van AHquote:Op woensdag 7 november 2012 10:17 schreef HenkPietKlaasWim het volgende:
Ik ga wel ergens een fruitsapje scoren vandaag Nallie. Of ik gooi frambozen bij mn ricotta.![]()
Een banaan telt zeker niet mee als fruit? Die heb ik nog wel liggen.
Ik wil geen dichtgeschroeide speklappen, want dan komt dat vet mijn lijf in! (en ik vind het ook niet lekker.quote:Op woensdag 7 november 2012 10:10 schreef V1z0R het volgende:
Mogelijke tip voor uniek (en andere speklapaficionados)
Weet niet of jouw moeder het je ook (m.i.) 'verkeerd' heeft voorgedaan, maar die van mij vond het onzinnig om speklappen in boter te bakken want daar kwam al genoeg vet van af...
Wanneer je speklappen dus in boter bakt dan schroei je ze beter dicht en krijg je heerlijke speklappen met dus van die knapperige zwoerden
^^quote:
En door de stamppot altijdquote:Op woensdag 7 november 2012 10:41 schreef the85mc het volgende:
Ben ook niet zo van de speklappen.. Eet wel soms spekjes door de nasi, dat vind ik dan weer wel lekker.
Toch niet zo raar? Spekjes doe je ergens doorheen, speklappen niet.quote:Op woensdag 7 november 2012 10:56 schreef conleche het volgende:
Hard uitgebakken speklappen niet lekker vinden en spekjes wel? Ik denk dat jullie het dan nooit goed hebben gedaan. De truc is om het op laag vuur lang te laten uitbakken, zodat bijna al het vet weg is.
Nou ja, ik kan me voorstellen dat je spekjes dan lekkerder vindt, omdat je niet van grotere stukken vlees houdt, maar het verschil vind ik dan wel erg groot. Bij de ene *ril* en bij de anderquote:Op woensdag 7 november 2012 10:58 schreef XcUZ_Me het volgende:
[..]
Toch niet zo raar? Spekjes doe je ergens doorheen, speklappen niet.
Ben ook niet zo van de lappen vlees idd. Onze vleesaanschaf gaat eigenlijk niet verder dan gehakt/kipfilet/nasibamivlees/spekjes/occassional rundervink.quote:Op woensdag 7 november 2012 11:04 schreef conleche het volgende:
[..]
Nou ja, ik kan me voorstellen dat je spekjes dan lekkerder vindt, omdat je niet van grotere stukken vlees houdt, maar het verschil vind ik dan wel erg groot. Bij de ene *ril* en bij de anderVandaar dat ik dacht dat je de juiste speklap nog niet had ontmoet misschien.
^^ + lammetje. Maar wij eten ook max twee tot drie keer per week vlees. Ik vind het zo zwaar op de maagquote:Op woensdag 7 november 2012 11:05 schreef XcUZ_Me het volgende:
[..]
Ben ook niet zo van de lappen vlees idd. Onze vleesaanschaf gaat eigenlijk niet verder dan gehakt/kipfilet/nasibamivlees/spekjes/occassional rundervink.
Lamsvlees vind ik niet zo lekker. Wij eten ook niet alle dagen vlees. In de winter wel wat meer, vanwege de stamppotten met spekjes en rookworstquote:Op woensdag 7 november 2012 11:12 schreef An24 het volgende:
[..]
^^ + lammetje. Maar wij eten ook max twee tot drie keer per week vlees. Ik vind het zo zwaar op de maag
Zo zacht erin?quote:Op woensdag 7 november 2012 11:15 schreef Goodbye het volgende:
Van die uitgebakken, harde spekjes vind ik ook vies. Wel gooi ik een pakje spekjes door mijn zelfgemaakte pastasaus.
Ja! Staat heel lang te pruttelen.quote:
oh ok, dan gaat ook het vet merendeels in de saus. Dat vind ik niet heel vies nee. Ik haat als het echt nog zo'n hap vet is. Ik word misselijk van niet hard uitgebakken vet.quote:Op woensdag 7 november 2012 11:19 schreef Goodbye het volgende:
[..]
Ja! Staat heel lang te pruttelen.
Nee, absoluut niet gelukkig! Ik houd daar ook niet van. Vetrandjes aan vlees vind ik ook zoiets smerigs.quote:Op woensdag 7 november 2012 11:21 schreef conleche het volgende:
[..]
oh ok, dan gaat ook het vet merendeels in de saus. Dat vind ik niet heel vies nee. Ik haat als het echt nog zo'n hap vet is. Ik word misselijk van niet hard uitgebakken vet.
^^quote:Op woensdag 7 november 2012 11:25 schreef Goodbye het volgende:
[..]
Nee, absoluut niet gelukkig! Ik houd daar ook niet van. Vetrandjes aan vlees vind ik ook zoiets smerigs.
quote:Op woensdag 7 november 2012 11:30 schreef XcUZ_Me het volgende:
[..]
^^
En ander onoverkomelijk leed: een complete kip 'uitpluizen'. Ik vind dat zo erg... Kluiven, pulken, spitten... brrrrr.
Cocooooo gefeliciteerd allebeiquote:Op woensdag 7 november 2012 02:30 schreef Cocotrimonium het volgende:
Dochter in da pocket!
Saar is uiteraard prachtig en awesomePlaats morgen wel plaatje. Staan overigens wel al op facebook
QFTquote:Op woensdag 7 november 2012 08:51 schreef loveli het volgende:
Super! Hoop dat je snel een beetje bijkomt. En Saar, gefeliciteerd met de tofste ouders die je kunt wensen
Broodje beenham met sausquote:Op woensdag 7 november 2012 11:48 schreef Chicolate het volgende:
[..]
Cocooooo gefeliciteerd allebei.En wat een toffe naam
[..]
QFT
Vanmiddag gaan ze een schema maken bij de sportschool en dan kan ik ook met gewichten en aparaten gaan spelen en net zo sterk worden als aurum/henk. Een stabiele knie en strakke kont zouden een mooie bijkomstigheid zijn, om toch nog een beetje te voldoen aan het standaardbeeld van een fitnessinstructeur die een schema maakt voor een vrouw.
En om aan te sluiten bij de spek/vet discussie hou ik gewoon uberhaupt niet van spek en de meeste soorten varkensvlees. Uitzondering is beenham (met zelfgemaakt honing-whiskeysaus).
Fijn dat ik niet de enige benquote:Op woensdag 7 november 2012 11:25 schreef Goodbye het volgende:
[..]
Nee, absoluut niet gelukkig! Ik houd daar ook niet van. Vetrandjes aan vlees vind ik ook zoiets smerigs.
Ik bedoel ook idd als het op je bord ligt. Voor stoofpotjes gebruik ik ook wel vet vlees, wordt het lekker zacht van!quote:Op woensdag 7 november 2012 12:09 schreef MevrouwPuff het volgende:
Aan stoofvlees mag best wat vet zitten. Dat smelt zo mooi weg in de stoof
Vriend vindt helemaal uitgebakken spekjes ook minder lekker, maar als ik kook doe ik het lekker toch
Oooobaaaamaaaa, woooohoooooo!quote:Op woensdag 7 november 2012 12:16 schreef MaJo het volgende:
Meuningtot half 5 de verkiezingen zitten kijken dus ik ben best kapot. Maar Obama heeft gewonnen
quote:
Opstaan, eten maken, terug naar bed en ontbijten/brunchen in bedquote:Op woensdag 7 november 2012 12:26 schreef MaJo het volgende:
[..]![]()
Ik zit te twijfelen of ik op zal staan (honger) of nog even blijf liggen, ben echt kapot. Luxeprobleem
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |