Heeft zich (grote uitzondering voor haar) vandaag ziek gemeld op haar werk.quote:
Achgos, Beterschap én uitzieken !quote:Op maandag 8 oktober 2012 12:14 schreef golfer het volgende:
[..]
Heeft zich (grote uitzondering voor haar) vandaag ziek gemeld op haar werk.
Nog steeds gammel dus.
Is wel uit bed en zit met een boekje in de hoek van de bank.
OK.quote:Op maandag 8 oktober 2012 12:53 schreef Bluezz het volgende:
Ja doek hoor. Ben niet zo ziek als jij was, het is gewoon ff op.
De energie, de zin in alles, get myself vandaag together en het baggere gevoel er ff uit krijgen.
Morgen weer een dag
quote:Op maandag 8 oktober 2012 12:53 schreef Bluezz het volgende:
Ja doek hoor. Ben niet zo ziek als jij was, het is gewoon ff op.
De energie, de zin in alles, get myself vandaag together en het baggere gevoel er ff uit krijgen.
Morgen weer een dag
Nog niets gehoord! Dus ik wacht het nog even af.quote:Op maandag 8 oktober 2012 14:10 schreef TAV74 het volgende:
Hoe zit het eigenlijk met jouw assessment Isa? (wellicht heb ik wat gemist de laatste dagen?)
Spannend altijdquote:Op maandag 8 oktober 2012 14:33 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Nog niets gehoord! Dus ik wacht het nog even af.
Verschrikkelijk vind ik ze. Bakten bij ons erg aan en het duurt een eeuwigheid voor de pan zelf warm is.quote:Op maandag 8 oktober 2012 14:30 schreef Stereotomy het volgende:
CUL vraagje: bij de AH zijn momenteel pannen in de aanbieding met een keramische anti-aanbaklaag. Heb ze even in handen gehad, ik denk dat ze een 3 mm bodem hebben, dik genoeg kwaliteit voor mij.
[ afbeelding ]
http://www.green-pan.com/nl/home-3602.htm
Iemand ervaring met keramische anti aanbaklagen ipv teflon?
Ik wil ook af van teflon, en zat te twijfelen tussen aluminium en keramisch. Misschien toch maar kijken naar RVS...quote:Op maandag 8 oktober 2012 14:40 schreef Duderinnetje het volgende:
[..]
Verschrikkelijk vind ik ze. Bakten bij ons erg aan en het duurt een eeuwigheid voor de pan zelf warm is.
Hier maar gewoon weer terug naar de RVS-pan, omdat we wel van Teflon afwilden.
Ik heb nu bijna alleen maar keramische. De hele Aeternum-serie van Bialetti:quote:Op maandag 8 oktober 2012 14:30 schreef Stereotomy het volgende:
CUL vraagje: bij de AH zijn momenteel pannen in de aanbieding met een keramische anti-aanbaklaag. Heb ze even in handen gehad, ik denk dat ze een 3 mm bodem hebben, dik genoeg kwaliteit voor mij.
[ afbeelding ]
http://www.green-pan.com/nl/home-3602.htm
Iemand ervaring met keramische anti aanbaklagen ipv teflon?
Uiteindelijk heb je dus een ander merk/model keramisch gekregen? Zou betekenen dat er onderling blijkbaar veel verschillen zijn...quote:Op maandag 8 oktober 2012 14:45 schreef Duderinnetje het volgende:
Verschillende ervaringen dus.![]()
Hier deden we alles volgens het boekje met die pannen, maar na een maand of drie begon de ellende. Heb er nog een jele strijd over gehad met de winkel, want de pannen waren 80 euro per stuk of dergelijke. Uiteindelijk een nieuwe gekregen, die het tot nu toe goed doet. Maar ze komen er hier verder niet meer in.
Nee, ik kreeg eenzelfde pan. Ze gingen uit van een fabrieksfoutje.quote:Op maandag 8 oktober 2012 14:46 schreef Stereotomy het volgende:
[..]
Uiteindelijk heb je dus een ander merk/model keramisch gekregen? Zou betekenen dat er onderling blijkbaar veel verschillen zijn...
Ik deed net een rondje internet om deze pannen, en zie ook voornamelijk gemixte reacties.quote:Op maandag 8 oktober 2012 15:10 schreef Duderinnetje het volgende:
[..]
Nee, ik kreeg eenzelfde pan. Ze gingen uit van een fabrieksfoutje.
Maar ik zie deze pan ook al achteruitgaan. Kortom: niets voor mij. Heb later bij de Ikea een RVS-bakpan gekocht en daar kunnen we prima mee uit de voeten.
Ja, maar met nanotechnologiequote:Op maandag 8 oktober 2012 15:20 schreef LieLie het volgende:
Ik heb echt een heel fijn koekepannetje van de ikea. De 365 serie. Echt stevig en fijn!
Ja, levensgevaarlijk.quote:
Ik heb me wel een beetje ingelezen, maar denk dat ik maar gewoon als mezelf ga.quote:Op maandag 8 oktober 2012 14:36 schreef Stereotomy het volgende:
Spannend altijd
Ben je je ook aan het inlezen voor assessments of laat je het op je af komen?
Wat zou je aanraden voor een steelpan waar je veel sauzen en pap in klaar wilt maken? De steelpan die ik heb koekt altijd aan en als ik iets wil vervangen dan is het die welquote:Op maandag 8 oktober 2012 14:56 schreef Pietverdriet het volgende:
Goede pannen zijn een goede investering, heb ijzeren koekenpannen die generaties lang mee gaan, eentje is nog van mijn oma geweest en uit haar uitzet (ze trouwde in 1920)
Heb nog RVS pannen van BK met koperen bodem van mijn moe uit haar uitzet (ze trouwde in 48)
Verder heb ik nog wat RVS horecapannen, huismerk groothandel, je kan daar mee voetballen en kosten niet echt veel.
Ik kan iedereen aanraden prof horeca RVS pannen te nemen. Ze zijn wat duurder dan een goedkoop hemasetje, maar duidelijk goedkoper dan designpannen. Oersolide en mooi uit degelijkheid.
Kortom, als je kijkt wat ze per jaar kosten, zijn ze veel goedkoper dan een vendex/blokker set, en goedkoper dan een designpannenset.
Lijkt mij het beste plan. Gewoon jezelf zijn. Beetje goede assessmentafnemer prikt het zo door als je toneel loopt te spelen of je anders voordoet dan je werkelijk bent.quote:Op maandag 8 oktober 2012 15:44 schreef Isabeau het volgende:
Ik heb me wel een beetje ingelezen, maar denk dat ik maar gewoon als mezelf ga.
Misschien niet handig, geen idee.
Maakt niet uitquote:
quote:Op maandag 8 oktober 2012 15:46 schreef Isabeau het volgende:
Wat zou je aanraden voor een steelpan waar je veel sauzen en pap in klaar wilt maken? De steelpan die ik heb koekt altijd aan en als ik iets wil vervangen dan is het die wel
Is ook het makkelijkst, ik oefen dat al dagelijksquote:Op maandag 8 oktober 2012 15:54 schreef golfer het volgende:
Lijkt mij het beste plan. Gewoon jezelf zijn. Beetje goede assessmentafnemer prikt het zo door als je toneel loopt te spelen of je anders voordoet dan je werkelijk bent.
Volgende suggestie?quote:Op maandag 8 oktober 2012 15:57 schreef golfer het volgende:
[ afbeelding ]
Echt een koopje voor 275 euro.
Juist wel. Zorgen dat je weet wat je ongeveer kunt verwachten en vooral verder jezelf zijn (uiteraard wel je goede kant laten zien).quote:Op maandag 8 oktober 2012 15:44 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Ik heb me wel een beetje ingelezen, maar denk dat ik maar gewoon als mezelf ga.
Misschien niet handig, geen idee.
Mijn slechtste kant (lui zijn) is niet echt een werkgerelateerd iets, want op mijn werk heb ik daar geen last vanquote:Op maandag 8 oktober 2012 16:12 schreef TAV74 het volgende:
Juist wel. Zorgen dat je weet wat je ongeveer kunt verwachten en vooral verder jezelf zijn (uiteraard wel je goede kant laten zien).
quote:
Nou, als ik het zo lees eerst standaard teflonpannen en dan doorsparen voor een mooie RVS set.quote:Wat wordt het nu? Steer
Nouquote:
Dit setje van Ikea is echt niet slecht om mee te beginnen hoor.quote:Op maandag 8 oktober 2012 16:58 schreef Stereotomy het volgende:
Nou, als ik het zo lees eerst standaard teflonpannen en dan doorsparen voor een mooie RVS set.
Zie de productinfo:quote:
quote:Koekenpan van sterk, geanodiseerd aluminium; verspreidt de warmte snel en gelijkmatig en geeft de pan een slijtvast oppervlak.
- Koekenpan met onze meest slijtvaste antiaanbaklaag, Teflon® Professional, voor wie hoge eisen aan zijn pannen stelt.
Hanos, sligro, makroquote:Op maandag 8 oktober 2012 15:10 schreef Stereotomy het volgende:
Piet, ik geef weinig om design, dus waar zou ik betaalbare professionele RVS pannen kunnen kopen?
Nou ja zegquote:Op maandag 8 oktober 2012 17:08 schreef golfer het volgende:
7 delen betekent 3 deksels, 3 pannen en 1 koekenpan.
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |