Ik ookquote:Op dinsdag 18 september 2012 18:19 schreef mazaru het volgende:
[..]
Ik eet ook geen saté! Wat een toeval!
pre-ontbijtquote:Op dinsdag 18 september 2012 09:22 schreef sirPiteye het volgende:
[..]
Goed gebalanceerde maaltijd =)
Ken het niet, maar na google, lijkt het me wel heul erg lekkerquote:Op dinsdag 18 september 2012 19:39 schreef FutureFairytale het volgende:
Straks thee met een mozartkugel. God, wat ben ik blij dat ze tijdelijk in mn supermarkt liggen.
Lekker he?quote:Op dinsdag 18 september 2012 19:39 schreef FutureFairytale het volgende:
Toetje was een calippo sinas![]()
Straks thee met een mozartkugel. God, wat ben ik blij dat ze tijdelijk in mn supermarkt liggen.
wat is het en hoe werkt hetquote:Op dinsdag 18 september 2012 19:51 schreef Broertie het volgende:
JAAAAAAAAAAAAA!!!!! Het seizoen is weer begonnen! Dus weer heerlijk bakleverworst voor op de bammetjes van morgen gemaakt!!
Heel simpel: Het slachtseizoen is weer begonnen en alle vleesresten die je niet kan gebruiken voor lapjes ed wordt samengevoegd in een pan (al het slachtafval, zeg maar..) en worden dan gekookt en in een worst gedrukt. Dat verkopen ze dan in een winkel. Je kunt het zo opeten, maar ik hou ervan om het met een korstje op te bakken en dan met een likje sambal of mosterd op een broodje te eten......Wel goed kijken of je de goede soort hebt, want er zijn ook soorten bakleverworst die je het hele jaar door kunt kopen en die vind ik persoonlijk niet binnen te houden......quote:Op dinsdag 18 september 2012 20:07 schreef littledrummergirl het volgende:
[..]
wat is het en hoe werkt het?
Welk slachtseizoen?quote:Op dinsdag 18 september 2012 20:13 schreef Broertie het volgende:
[..]
Heel simpel: Het slachtseizoen is weer begonnen en alle vleesresten die je niet kan gebruiken voor lapjes ed wordt samengevoegd in een pan (al het slachtafval, zeg maar..) en worden dan gekookt en in een worst gedrukt. Dat verkopen ze dan in een winkel. Je kunt het zo opeten, maar ik hou ervan om het met een korstje op te bakken en dan met een likje sambal of mosterd op een broodje te eten......Wel goed kijken of je de goede soort hebt, want er zijn ook soorten bakleverworst die je het hele jaar door kunt kopen en die vind ik persoonlijk niet binnen te houden......
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |