Zolder | vrijdag 10 augustus 2012 @ 00:57 |
Ik neem meestal een wiener-schnitzel of spare ribs ![]() Kan daar altijd zo van genieten, het liefst zou ik elke dag uit eten gaan. ![]() | |
Mierenneuker. | vrijdag 10 augustus 2012 @ 00:58 |
Friet met frikandel. | |
The_Dean | vrijdag 10 augustus 2012 @ 00:58 |
Pizza Barbano. | |
n8n | vrijdag 10 augustus 2012 @ 00:59 |
King deal | |
Barbapapamama | vrijdag 10 augustus 2012 @ 00:59 |
Ik pak altijd het duurste | |
9611Niels | vrijdag 10 augustus 2012 @ 00:59 |
ham | |
Kansenjongere | vrijdag 10 augustus 2012 @ 01:01 |
Dus jij bent die pauper die er altijd met het tafelzilver vandoor gaat ![]() | |
Meloewa | vrijdag 10 augustus 2012 @ 01:02 |
Jij geniet van alles toch ![]() | |
Thebest546 | vrijdag 10 augustus 2012 @ 01:03 |
het goedkoopst | |
Kimberliedje | vrijdag 10 augustus 2012 @ 01:04 |
Een Happy Meal. | |
n8n | vrijdag 10 augustus 2012 @ 01:04 |
Vaak is het duurst relatief extra duur. Zorgt dat mensen vaak het op een na duurste kiezen. | |
TimMer1981 | vrijdag 10 augustus 2012 @ 01:07 |
Pannenkoeken met frikandellen. Wat is dit voor onzintopic? | |
Symphonic | vrijdag 10 augustus 2012 @ 01:07 |
De grootst mogelijke biefstuk of een T-Bone | |
Symphonic | vrijdag 10 augustus 2012 @ 01:09 |
hij maakt vaak shit topics, maar dit is best een leuke vraag ![]() Vooraf: als het kan iets met vis en hoofdgerecht: zie mijn vorige post... | |
drunk_on_shadows | vrijdag 10 augustus 2012 @ 01:10 |
ik probeer altijd wat anders te kiezen | |
TimMer1981 | vrijdag 10 augustus 2012 @ 01:11 |
Hangt toch compleet van het menu en het moment af? Of is compleet Fok! inderdaad autistisch zoals wel vaker beweerd wordt? | |
admiraal_anaal | vrijdag 10 augustus 2012 @ 01:13 |
Sate of Tournedos | |
Symphonic | vrijdag 10 augustus 2012 @ 01:15 |
natuurlijk hangt dat er vanaf ![]() Ik eet graag lekker, en een ossenhaas van 6 ons sla ik echt niet af... En als dat niet op de kaart staat neem ik iets anders ![]() Slakken, oesters, slang, krokodil, struisvogel, sprinkhanen, zwaardvis, octopus, geit, schaap... heb het allemaal gegeten, maar als ik uit eten ga probeer ik het grootste stuk rundvlees te bemachtigen dat op de kaar staat.. | |
AppleOcean | vrijdag 10 augustus 2012 @ 01:15 |
Dit, maar liever wel rundvlees, of vis. Of een goede steak, dan mag het ook wel schweinesteak ofzo zijn. Liever geen varken, ik vind rund veel lekkerder. | |
Symphonic | vrijdag 10 augustus 2012 @ 01:16 |
zo groot mogelijk.... had er laatst een van 750 gram, rood als wat en mijn mes viel er zo doorheen... En dat is voor mij de ultieme vorm van genieten met uit eten... | |
Zapata | vrijdag 10 augustus 2012 @ 01:18 |
Steak | |
EvanStone | vrijdag 10 augustus 2012 @ 01:19 |
Slavink! | |
AppleOcean | vrijdag 10 augustus 2012 @ 01:23 |
Uit eten gaan en dan nog slavink eten ![]() | |
Symphonic | vrijdag 10 augustus 2012 @ 01:23 |
ONZ is ergens anders.. ga weg... | |
AppleOcean | vrijdag 10 augustus 2012 @ 01:24 |
Ik vind entrecote trouwens wel lekker, maar eigenlijk eten we het spul wat ik bij uit eten eet, ook vaak thuis, maar uit eten blijft lekkerder. | |
Kansenjongere | vrijdag 10 augustus 2012 @ 01:24 |
Als TS begint met een schnitzel en spare-ribs kun je toch nauwelijks nog serieuze antwoorden verwachten? | |
n8n | vrijdag 10 augustus 2012 @ 01:25 |
gisteren 450g. van op | |
AppleOcean | vrijdag 10 augustus 2012 @ 01:26 |
Ik eergisteren. Wat vinden jullie lekkerder? Hele verse of gerijpte? Ik vind die minimaal 30 dagen gerijpt van de AH wel lekker. Rosbief van de plus is niet te vreten. | |
Symphonic | vrijdag 10 augustus 2012 @ 01:26 |
weet je hoeveel spare ribs er per jaar doorheen gaan in een doorsnee restaurant? En als er geen biefstuk is maar wel goede spare ribs, sla ik ze ook niet af... en als ik in de buurt van de Duitse grens eet sla ik een schnitzel niet af ![]() | |
Doosopwielen | vrijdag 10 augustus 2012 @ 01:26 |
kaas | |
Kimberliedje | vrijdag 10 augustus 2012 @ 01:29 |
Maar voor een serieus antwoord ga ik toch voor een varkenshaasje. Mag nog wat rozig zijn van binnen. Lekker pepersausje erbij. Voor mij is dat genieten ![]() | |
Symphonic | vrijdag 10 augustus 2012 @ 01:29 |
een goede kaasplank ![]() [/spoiler]en donder nu maar weer op naar ONZ ![]() | |
Symphonic | vrijdag 10 augustus 2012 @ 01:31 |
daar is niets mis mee... maar wel onder deze voorwaarden... iets roze en een goede pepersaus ( apart in een bakje en niet zoals in Portugal: wat voor vlees heb ik vandaag onder de saus verstopt) | |
AppleOcean | vrijdag 10 augustus 2012 @ 01:32 |
Hoe maken ze die ui ringen in restaurants altijd zo lekker eienlijk? Laatst had ik huftesteak met uiringen (in duitsland dan) en die waren wel lekker, 2 dagen later kreeg ik bij iets anders weer van de ringen, heb ik ze laten verzuipen in de jus ![]() | |
Kimberliedje | vrijdag 10 augustus 2012 @ 01:39 |
Precies zo ja! En dan een fris iets ernaast. Komkommertje, worteltje. Hele salade hoeft niet zo. | |
AppleOcean | vrijdag 10 augustus 2012 @ 01:42 |
Ik duitsland kreeg ik elke dag bij mij eten een slaatje en friet, gegeilde, of gebakken aardappeltjes. ![]() Duits eten ![]() Duitsland ![]() | |
Doosopwielen | vrijdag 10 augustus 2012 @ 01:42 |
ik blijf lekker hier | |
Magica | vrijdag 10 augustus 2012 @ 01:43 |
In portugal is het eten echjt ranzig ![]() | |
AppleOcean | vrijdag 10 augustus 2012 @ 01:45 |
Daarom duitsland. | |
Symphonic | vrijdag 10 augustus 2012 @ 01:45 |
hangt er vanaf.... het is anders dan wij gewend zijn en niet altijd even goed, maar als je naar de goede restaurants gaat kunnen er een heleboel NL restaurants er nog een puntje aan zuigen | |
Symphonic | vrijdag 10 augustus 2012 @ 01:45 |
ga weg ![]() | |
AppleOcean | vrijdag 10 augustus 2012 @ 01:47 |
Eten in engeland ![]() Fish and chips waarbij de krant op de vis staat en er azijn over de friet zit ![]() | |
Doosopwielen | vrijdag 10 augustus 2012 @ 01:47 |
Nee, | |
Symphonic | vrijdag 10 augustus 2012 @ 01:48 |
en dat is precies hoe Fish & chips hoort te zijn ![]() | |
Hooidraad | vrijdag 10 augustus 2012 @ 01:48 |
Klinkt goed. | |
AppleOcean | vrijdag 10 augustus 2012 @ 01:49 |
Ik heb dan toch liever friet zonder azijn. Die krant op de vis ipv andersom maakt me dan nog niet uit. | |
AppleOcean | vrijdag 10 augustus 2012 @ 01:50 |
![]() Foutje, gegrilde aardappeltjes met geile serveersters | |
Magica | vrijdag 10 augustus 2012 @ 01:51 |
Ja ik ben ook op de verkeerde plekken geweest dat geef ik toe, maar ook enkele goede en meteen veel duurdere en dan vondik het nog niet lekker, zelfs verse vis is daar kei zout ![]() | |
Symphonic | vrijdag 10 augustus 2012 @ 01:55 |
ik eet ook nooit meer vis in Portugal, want of een of andere manier: Ik heb nog nergens zoveel verse vis gezien, maar bereiden, damn, zelfs Gordon Ramsey kan dat beter (en die kan niet koken) | |
AppleOcean | vrijdag 10 augustus 2012 @ 01:56 |
Sushi doet het ook altijd goed, hier mag wel azijn bij ja ![]() | |
Symphonic | vrijdag 10 augustus 2012 @ 02:00 |
Sushi mijn lievelinhgsgerecht als het om vis gaat ( en sashimi) Maar de eerste de beste die daar azijn bij in de buurt zet sla ik op mijn muil ![]() | |
AppleOcean | vrijdag 10 augustus 2012 @ 02:10 |
Nee, niet erbij zetten, maar dat zit gewoon door de rijst ![]() | |
highender | vrijdag 10 augustus 2012 @ 04:07 |
Welke keuken en welke gang? | |
#ANONIEM | vrijdag 10 augustus 2012 @ 04:12 |
Ik ben dol op de Griekse keuken, je krijgt veel en voordat je het bord leeg hebt dan heb je echt volle pens. ![]() | |
Xetran | vrijdag 10 augustus 2012 @ 04:20 |
big tasty bacon ![]() En de ene keer in de vijf jaar dat ik uit eten ga eet ik graag iets als lasagne. | |
kwiwi | vrijdag 10 augustus 2012 @ 06:54 |
Ligt aan het menu.. | |
BrandX | vrijdag 10 augustus 2012 @ 08:03 |
Dit. Het is bij mij heel afwisselend. Het is afhankelijk van wat voor restaurant c.q. eetcafé, en dan wat er wel of niet op de kaart staat. En ik vind het ook altijd wel leuk om iets te nemen wat ik niet snel ergens anders zie. Saté, spare-ribs, etc hebben ze overal. NIet dat ik dat nooit neem hoor, maar meestal niet ![]() | |
So_Surreal | vrijdag 10 augustus 2012 @ 09:27 |
Een catamaran, een groot bord ptat met daarboven op 2 frikandellen | |
sinepedraap | vrijdag 10 augustus 2012 @ 09:28 |
Patat met kip en appelmoes. De rest lus ik nie | |
-supergirl- | vrijdag 10 augustus 2012 @ 09:29 |
Ligt er aan waar ik uit eten ga? Wokken, italiaans, grieks? | |
Dimes | vrijdag 10 augustus 2012 @ 10:04 |
Ik probeer meestal iets uit wat ik nog niet ken, goed bord (onbekende) pasta is ook niet verkeerd. | |
leeell | zondag 12 augustus 2012 @ 11:39 |
gem. 2 x in de week uiteten, en dan ben ik vaak te porren voor een tournedos met rode wijn saus of varkenshaas medaillons met champignon-roomsaus . | |
Molleman | zondag 12 augustus 2012 @ 12:09 |
Ligt er natuurlijk aan waar ik uit eten ga maar meestal probeer ik iets wat ik nog nooit gehad heb. | |
Piger | zondag 12 augustus 2012 @ 12:30 |
Voorgerecht vaak carpaccio, maar lang niet altijd. Ligt er natuurlijk aan wat ze verder te bieden hebben. Hoofdgerecht. Altijd vlees, nooit vis. Liefst een groot stuk, tenzij ze wat speciaals op de kaart hebben staan. Nagerecht vaak iets wat lijkt op: - chocolademouse - tarte tatin - chocoladecake/lavacake Vaak er is niet veel speciaals, maar neem iig nooit ijs. In een redelijk standaard restaurant. In een pizzaria of tapas-gebeuren gaat dit natuurlijk niet lukken. | |
leonieke | zondag 12 augustus 2012 @ 13:12 |
Voorgerecht: bijna altijd vis Vaak scampi Hoofdgerecht: Pasta Steak met champignonsaus Kan ook wel eens iets met vis zijn (meestal als ik geen voorgerecht heb genomen) Dessert: Chocolademousse Moelleux au chocolat Tiramisu Crème brulee | |
AppleOcean | zondag 12 augustus 2012 @ 13:20 |
Je bord op de grond smijten bij de griek ![]() | |
tochweerhenk | zondag 12 augustus 2012 @ 13:26 |
ja leuk wel ectra betalen vna onze belastingcenten | |
IkeDubaku99 | zondag 12 augustus 2012 @ 13:30 |
| |
Agiath | zondag 12 augustus 2012 @ 13:31 |
Meestal vis of iets met ossenstaart. Omdat ik dat thuis bijna nooit eet. | |
MrMonkeyman | zondag 12 augustus 2012 @ 13:49 |
Altijd iets nieuws proberen, laatst gestoomde rundermaag gegeten en eendentong bij dim summen ![]() | |
Meloewa | zondag 12 augustus 2012 @ 14:11 |
pepersaus ![]() ![]() ![]() | |
lol_wut | zondag 12 augustus 2012 @ 14:17 |
| |
De_Sosjaalist | zondag 12 augustus 2012 @ 14:19 |
Vroeger altijd spareribs ![]() | |
just_vosje | zondag 12 augustus 2012 @ 14:51 |
Voor: Carpaccio van rauwe ossenhaas Hoofd: Tournedos met rode wijnsaus, franse krieltjes en dag groente Na: Madame blanche Maar dat is wel wanneer ik naar mijn favoriete restaurant ga ![]() | |
-supergirl- | maandag 13 augustus 2012 @ 12:57 |
mensen eten echt vieze dingen. ![]() | |
LookAtMe | maandag 13 augustus 2012 @ 13:03 |
Ligt er aan maar ik ook meestal een Wiener-Schnitzel. | |
Metapod | maandag 13 augustus 2012 @ 13:05 |
Eigen keuken tomatensoep. | |
Boris_Karloff | maandag 13 augustus 2012 @ 13:08 |
Ik altijd speklappen, je kunt ze helaas maar bij weinig restaurants krijgen ![]() | |
Onmisbaar | maandag 13 augustus 2012 @ 14:20 |
Biefstuk. Rare. | |
Heatseeker | maandag 13 augustus 2012 @ 14:22 |
Ik eet gewoon wat de pot schaft. | |
Amethyst1 | maandag 13 augustus 2012 @ 14:51 |
Pizza ![]() | |
Drolflap | maandag 13 augustus 2012 @ 15:11 |
Biefstuk medium rare natuurlijk | |
ZuidGrens | maandag 13 augustus 2012 @ 16:03 |
Altijd een stuk vlees met gebakken aardappels of friet, gewoon simpel. Spareribs, entrecote, biefstuk, of saté. En heel af en toe een keer vis (scampi's, gamba's, zalm) | |
swoopie | maandag 13 augustus 2012 @ 16:09 |
Tja, het verschilt altijd enorm met het aanbod wat het betreffende restaurant heeft natuurlijk. Maar ik betrap mezelf wel vaak op carpaccio als voorgerecht en creme brulee als toetje. Hoofdgerecht wisselt heel erg, maar doorgaan gaat een goed stuk vlees er wel in. | |
ComicSansMS | maandag 13 augustus 2012 @ 16:16 |
Mijn vriendin. Oh nee dat is pas daarna. | |
Arcadia | maandag 13 augustus 2012 @ 16:27 |
Broodje Döner met extra veel knoflook. | |
TweeGrolsch | maandag 13 augustus 2012 @ 16:48 |
Mensen die in restaurants altijd hetzelfde bestellen ![]() Ontwikkel smaak en ga naar betere restaurants, stelletje paupers. | |
just_vosje | maandag 13 augustus 2012 @ 17:29 |
Ik eet in restaurants altijd het zelfde! En zal ik je wat vertellen? Ik ben een sous-chef warme keuken van beroep. Dus niet zo snel oordelen PAUPER!.. | |
just_vosje | maandag 13 augustus 2012 @ 17:31 |
| |
ems. | maandag 13 augustus 2012 @ 17:36 |
Hangt er natuurlijk vanaf om wat voor restaurant het gaat, maar gezien ik het thuis nooit op mijn bord krijg mag ik graag biefstukjes bestellen als daar gelegenheid voor is. Maar meestal als ik uit eten ga zit ik in een niet-echt-westers-restaurant en dan neem ik liever een van de specialiteiten. | |
SuperFokker | maandag 13 augustus 2012 @ 17:42 |
Ja jonge pauper! Just_vosje is sous-chef warme keuken! En hij eet altijd hetzelfde..happymeal en bakje kipnuggets....PAUPER jij TweeGrolsch! | |
Deliah | maandag 13 augustus 2012 @ 17:54 |
Elke keer iets anders, ik vind het leuk om eten te proeven. | |
Sinji | maandag 13 augustus 2012 @ 17:55 |
Kogelbiefstuk, medium rare ![]() | |
TC_Artemis | maandag 13 augustus 2012 @ 17:58 |
Chateau briand ![]() | |
TweeGrolsch | maandag 13 augustus 2012 @ 18:53 |
sous-chef bij de schoolkantine zeker | |
just_vosje | maandag 13 augustus 2012 @ 18:59 |
Bwoehaha denk dat jij je aardig vergist 'jochie'! Waarschijnlijk moest je eerste het woord googelen voordat je überhaupt wist wat een souschef is! | |
just_vosje | maandag 13 augustus 2012 @ 19:00 |
Je hebt helemaal gelijk! | |
Karina | maandag 13 augustus 2012 @ 19:08 |
Patat met saté. | |
#ANONIEM | maandag 13 augustus 2012 @ 19:19 |
Kipburger. | |
Geflipte-Koelkast | maandag 13 augustus 2012 @ 20:08 |
Als het onbeperkt eten is voor een x bedrag, dan natuurlijk het duurste wat er ligt. Geen patat of zo. | |
__Saviour__ | maandag 13 augustus 2012 @ 20:21 |
Meestal: Vooraf: Carpaccio Hoofdgerecht: lekker stukje vlees, ossenhaas ofzo Na: fruitsalade | |
lighted | maandag 13 augustus 2012 @ 21:51 |
Vertel dan, waar ben je sous chef? Serieus, iemand die carpaccio met RAUWE ossenhaas zegt kan je sowieso niet serieus nemen. Heb je weleens gare carpaccio gezien? Nee, want dan is het geen carpaccio. Daarnaast, een sous chef warme kant bestaat niet. Je bent een sous chef of niet, niks warme of koude kant. | |
Eenskijken | maandag 13 augustus 2012 @ 22:06 |
Ik moet bekennen dat ik vaak hetzelfde neem omdat ik weet dat ik het zo lekker vind ![]() | |
capuchon_jongen | dinsdag 14 augustus 2012 @ 01:09 |
Mijn menu: 2 grote firiet 4 frikandel 2 Bickey burgers 4 fishstiks | |
AppleOcean | dinsdag 14 augustus 2012 @ 01:13 |
Mc donalds? | |
megamandy | dinsdag 14 augustus 2012 @ 01:19 |
Zeetong ![]() | |
just_vosje | dinsdag 14 augustus 2012 @ 04:38 |
Pik ik zeg Carpaccio van Rauwe ossenhaas niet Met rauwe ossenhaas. En de reden dat ik zeg van rauwe ossenhaas is omdat er tegenwoordig carpaccio varianten bestaan van bijvoorbeeld (en let op hier komt die dan he) gebraiseerde kalfswang . Carpaccio begon lang geleden als een rauw gerecht maar tegenwoordig geven veel koks hun eigen draai aan het gerecht en kan je van zowat alle vlees en vis soorten carpaccio maken! De benaming is dan officieel gezien niet meer juist maar dat is een compleet ander verhaal. Verder is mijn beroeps benaming is ongelukkig geformuleerd door mij en behoort te zijn Chef de Partie. Echter mede door bezuinigingen heb ik twee functies binnen de keuken waaronder die van Sous chef. Mijn hoofd taak ligt aan de warme kant maar zodra de Chef niet op de werkvloer is moet ik zijn taken tot mij nemen en dit houdt in dat ik de keuken moet sturen, de bestellingen door moet geven en al het eten wat de keuken verlaat zal moeten controleren. Respect dat je mijn fouten ziet, betekend wel dat je weet waar je het over hebt. Zelf ook kok van beroep? | |
Fiorellino | dinsdag 14 augustus 2012 @ 05:01 |
Hangt van het menu af. Een varkenshaasje doet het vaak wel goed tho. | |
Polkadotflying | dinsdag 14 augustus 2012 @ 12:59 |
over het algemeen carpaccio, biefstuk en iets met chocola toe | |
Prego | dinsdag 14 augustus 2012 @ 18:04 |
wat een raar topic, zoiets hangt toch van het restaurant af? of bestellen jullie pizza bij de chinees? ![]() |