FOK!forum / General Chat / Wat neem jij meestal als je uit eten gaat?
Zoldervrijdag 10 augustus 2012 @ 00:57
Ik neem meestal een wiener-schnitzel of spare ribs :)

Kan daar altijd zo van genieten, het liefst zou ik elke dag uit eten gaan. :)
Mierenneuker.vrijdag 10 augustus 2012 @ 00:58
Friet met frikandel.
The_Deanvrijdag 10 augustus 2012 @ 00:58
Pizza Barbano.
n8nvrijdag 10 augustus 2012 @ 00:59
King deal
Barbapapamamavrijdag 10 augustus 2012 @ 00:59
Ik pak altijd het duurste
9611Nielsvrijdag 10 augustus 2012 @ 00:59
ham
Kansenjongerevrijdag 10 augustus 2012 @ 01:01
quote:
0s.gif Op vrijdag 10 augustus 2012 00:59 schreef Barbapapamama het volgende:
Ik pak altijd het duurste
Dus jij bent die pauper die er altijd met het tafelzilver vandoor gaat :(
Meloewavrijdag 10 augustus 2012 @ 01:02
Jij geniet van alles toch :)
Thebest546vrijdag 10 augustus 2012 @ 01:03
het goedkoopst
Kimberliedjevrijdag 10 augustus 2012 @ 01:04
Een Happy Meal.
n8nvrijdag 10 augustus 2012 @ 01:04
quote:
0s.gif Op vrijdag 10 augustus 2012 00:59 schreef Barbapapamama het volgende:
Ik pak altijd het duurste
Vaak is het duurst relatief extra duur. Zorgt dat mensen vaak het op een na duurste kiezen.
TimMer1981vrijdag 10 augustus 2012 @ 01:07
Pannenkoeken met frikandellen.

Wat is dit voor onzintopic?
Symphonicvrijdag 10 augustus 2012 @ 01:07
De grootst mogelijke biefstuk of een T-Bone
Symphonicvrijdag 10 augustus 2012 @ 01:09
quote:
0s.gif Op vrijdag 10 augustus 2012 01:07 schreef TimMer1981 het volgende:
Pannenkoeken met frikandellen.

Wat is dit voor onzintopic?
hij maakt vaak shit topics, maar dit is best een leuke vraag :Y

Vooraf: als het kan iets met vis
en hoofdgerecht: zie mijn vorige post...
drunk_on_shadowsvrijdag 10 augustus 2012 @ 01:10
ik probeer altijd wat anders te kiezen
TimMer1981vrijdag 10 augustus 2012 @ 01:11
quote:
0s.gif Op vrijdag 10 augustus 2012 01:09 schreef Symphonic het volgende:

[..]

hij maakt vaak shit topics, maar dit is best een leuke vraag :Y

Vooraf: als het kan iets met vis
en hoofdgerecht: zie mijn vorige post...
Hangt toch compleet van het menu en het moment af? Of is compleet Fok! inderdaad autistisch zoals wel vaker beweerd wordt?
admiraal_anaalvrijdag 10 augustus 2012 @ 01:13
Sate of Tournedos
Symphonicvrijdag 10 augustus 2012 @ 01:15
quote:
0s.gif Op vrijdag 10 augustus 2012 01:11 schreef TimMer1981 het volgende:

[..]

Hangt toch compleet van het menu en het moment af? Of is compleet Fok! inderdaad autistisch zoals wel vaker beweerd wordt?
natuurlijk hangt dat er vanaf :Y
Ik eet graag lekker, en een ossenhaas van 6 ons sla ik echt niet af...

En als dat niet op de kaart staat neem ik iets anders :Y En ik lust alles en ik eet alles...
Slakken, oesters, slang, krokodil, struisvogel, sprinkhanen, zwaardvis, octopus, geit, schaap...

heb het allemaal gegeten, maar als ik uit eten ga probeer ik het grootste stuk rundvlees te bemachtigen dat op de kaar staat..
AppleOceanvrijdag 10 augustus 2012 @ 01:15
quote:
0s.gif Op vrijdag 10 augustus 2012 01:10 schreef drunk_on_shadows het volgende:
ik probeer altijd wat anders te kiezen
Dit, maar liever wel rundvlees, of vis.

Of een goede steak, dan mag het ook wel schweinesteak ofzo zijn. Liever geen varken, ik vind rund veel lekkerder.
Symphonicvrijdag 10 augustus 2012 @ 01:16
quote:
0s.gif Op vrijdag 10 augustus 2012 01:13 schreef admiraal_anaal het volgende:
Sate of Tournedos
zo groot mogelijk.... had er laatst een van 750 gram, rood als wat en mijn mes viel er zo doorheen...

En dat is voor mij de ultieme vorm van genieten met uit eten...
Zapatavrijdag 10 augustus 2012 @ 01:18
Steak
EvanStonevrijdag 10 augustus 2012 @ 01:19
Slavink!
AppleOceanvrijdag 10 augustus 2012 @ 01:23
quote:
0s.gif Op vrijdag 10 augustus 2012 01:19 schreef EvanStone het volgende:
Slavink!
Uit eten gaan en dan nog slavink eten :') alsjeblieft, dat is voor op de BBQ en de gourmet, niet voor uit eten.
Symphonicvrijdag 10 augustus 2012 @ 01:23
quote:
0s.gif Op vrijdag 10 augustus 2012 01:19 schreef EvanStone het volgende:
Slavink!
ONZ is ergens anders.. ga weg...
AppleOceanvrijdag 10 augustus 2012 @ 01:24
Ik vind entrecote trouwens wel lekker, maar eigenlijk eten we het spul wat ik bij uit eten eet, ook vaak thuis, maar uit eten blijft lekkerder.
Kansenjongerevrijdag 10 augustus 2012 @ 01:24
quote:
0s.gif Op vrijdag 10 augustus 2012 01:23 schreef Symphonic het volgende:

[..]

ONZ is ergens anders.. ga weg...
Als TS begint met een schnitzel en spare-ribs kun je toch nauwelijks nog serieuze antwoorden verwachten?
n8nvrijdag 10 augustus 2012 @ 01:25
quote:
1s.gif Op vrijdag 10 augustus 2012 01:24 schreef AppleOcean het volgende:
Ik vind entrecote trouwens wel lekker.
gisteren 450g. van op
AppleOceanvrijdag 10 augustus 2012 @ 01:26
quote:
10s.gif Op vrijdag 10 augustus 2012 01:25 schreef n8n het volgende:

[..]

gisteren 450g. van op
Ik eergisteren.

Wat vinden jullie lekkerder? Hele verse of gerijpte?

Ik vind die minimaal 30 dagen gerijpt van de AH wel lekker.

Rosbief van de plus is niet te vreten.
Symphonicvrijdag 10 augustus 2012 @ 01:26
quote:
0s.gif Op vrijdag 10 augustus 2012 01:24 schreef Kansenjongere het volgende:

[..]

Als TS begint met een schnitzel en spare-ribs kun je toch nauwelijks nog serieuze antwoorden verwachten?
weet je hoeveel spare ribs er per jaar doorheen gaan in een doorsnee restaurant?
En als er geen biefstuk is maar wel goede spare ribs, sla ik ze ook niet af...
en als ik in de buurt van de Duitse grens eet sla ik een schnitzel niet af :N
Doosopwielenvrijdag 10 augustus 2012 @ 01:26
kaas
Kimberliedjevrijdag 10 augustus 2012 @ 01:29
Maar voor een serieus antwoord ga ik toch voor een varkenshaasje. Mag nog wat rozig zijn van binnen. Lekker pepersausje erbij. Voor mij is dat genieten O+
Symphonicvrijdag 10 augustus 2012 @ 01:29
quote:
1s.gif Op vrijdag 10 augustus 2012 01:26 schreef Doosopwielen het volgende:
kaas
een goede kaasplank :P

[/spoiler]en donder nu maar weer op naar ONZ :W [/spoiler]
Symphonicvrijdag 10 augustus 2012 @ 01:31
quote:
1s.gif Op vrijdag 10 augustus 2012 01:29 schreef Kimberliedje het volgende:
Maar voor een serieus antwoord ga ik toch voor een varkenshaasje. Mag nog wat rozig zijn van binnen. Lekker pepersausje erbij. Voor mij is dat genieten O+
daar is niets mis mee... maar wel onder deze voorwaarden... iets roze en een goede pepersaus ( apart in een bakje en niet zoals in Portugal: wat voor vlees heb ik vandaag onder de saus verstopt)
AppleOceanvrijdag 10 augustus 2012 @ 01:32
Hoe maken ze die ui ringen in restaurants altijd zo lekker eienlijk? Laatst had ik huftesteak met uiringen (in duitsland dan) en die waren wel lekker, 2 dagen later kreeg ik bij iets anders weer van de ringen, heb ik ze laten verzuipen in de jus :( En dan zijn ze zo smerig zacht.
Kimberliedjevrijdag 10 augustus 2012 @ 01:39
quote:
0s.gif Op vrijdag 10 augustus 2012 01:31 schreef Symphonic het volgende:

[..]

daar is niets mis mee... maar wel onder deze voorwaarden... iets roze en een goede pepersaus ( apart in een bakje en niet zoals in Portugal: wat voor vlees heb ik vandaag onder de saus verstopt)
Precies zo ja! En dan een fris iets ernaast. Komkommertje, worteltje. Hele salade hoeft niet zo.
AppleOceanvrijdag 10 augustus 2012 @ 01:42
Ik duitsland kreeg ik elke dag bij mij eten een slaatje en friet, gegeilde, of gebakken aardappeltjes. O+

Duits eten O+
Duitsland O+
Doosopwielenvrijdag 10 augustus 2012 @ 01:42
quote:
0s.gif Op vrijdag 10 augustus 2012 01:29 schreef Symphonic het volgende:

[..]

een goede kaasplank :P

[/spoiler]en donder nu maar weer op naar ONZ :W [/spoiler]
ik blijf lekker hier
Magicavrijdag 10 augustus 2012 @ 01:43
quote:
0s.gif Op vrijdag 10 augustus 2012 01:31 schreef Symphonic het volgende:

[..]

daar is niets mis mee... maar wel onder deze voorwaarden... iets roze en een goede pepersaus ( apart in een bakje en niet zoals in Portugal: wat voor vlees heb ik vandaag onder de saus verstopt)
In portugal is het eten echjt ranzig :')
AppleOceanvrijdag 10 augustus 2012 @ 01:45
quote:
0s.gif Op vrijdag 10 augustus 2012 01:43 schreef KwadeAfdronk het volgende:

[..]

In portugal is het eten echjt ranzig :')
Daarom duitsland.
Symphonicvrijdag 10 augustus 2012 @ 01:45
quote:
0s.gif Op vrijdag 10 augustus 2012 01:43 schreef KwadeAfdronk het volgende:

[..]

In portugal is het eten echjt ranzig :')
hangt er vanaf....
het is anders dan wij gewend zijn en niet altijd even goed, maar als je naar de goede restaurants gaat kunnen er een heleboel NL restaurants er nog een puntje aan zuigen
Symphonicvrijdag 10 augustus 2012 @ 01:45
quote:
18s.gif Op vrijdag 10 augustus 2012 01:42 schreef Doosopwielen het volgende:

[..]

ik blijf lekker hier
ga weg :W
AppleOceanvrijdag 10 augustus 2012 @ 01:47
quote:
0s.gif Op vrijdag 10 augustus 2012 01:45 schreef Symphonic het volgende:

[..]

hangt er vanaf....
het is anders dan wij gewend zijn en niet altijd even goed, maar als je naar de goede restaurants gaat kunnen er een heleboel NL restaurants er nog een puntje aan zuigen
Eten in engeland :r

Fish and chips waarbij de krant op de vis staat en er azijn over de friet zit :X
Doosopwielenvrijdag 10 augustus 2012 @ 01:47
quote:
0s.gif Op vrijdag 10 augustus 2012 01:45 schreef Symphonic het volgende:

[..]

ga weg :W
Nee,
Symphonicvrijdag 10 augustus 2012 @ 01:48
quote:
1s.gif Op vrijdag 10 augustus 2012 01:47 schreef AppleOcean het volgende:

[..]

Eten in engeland :r

Fish and chips waarbij de krant op de vis staat en er azijn over de friet zit :X
en dat is precies hoe Fish & chips hoort te zijn :Y
Hooidraadvrijdag 10 augustus 2012 @ 01:48
quote:
1s.gif Op vrijdag 10 augustus 2012 01:42 schreef AppleOcean het volgende:
gegeilde, of gebakken aardappeltjes. O+

Klinkt goed.
AppleOceanvrijdag 10 augustus 2012 @ 01:49
Ik heb dan toch liever friet zonder azijn. Die krant op de vis ipv andersom maakt me dan nog niet uit.
AppleOceanvrijdag 10 augustus 2012 @ 01:50
quote:
14s.gif Op vrijdag 10 augustus 2012 01:48 schreef Hooidraad het volgende:

[..]

Klinkt goed.
_O-

Foutje, gegrilde aardappeltjes met geile serveersters
Magicavrijdag 10 augustus 2012 @ 01:51
quote:
0s.gif Op vrijdag 10 augustus 2012 01:45 schreef Symphonic het volgende:

[..]

hangt er vanaf....
het is anders dan wij gewend zijn en niet altijd even goed, maar als je naar de goede restaurants gaat kunnen er een heleboel NL restaurants er nog een puntje aan zuigen
Ja ik ben ook op de verkeerde plekken geweest dat geef ik toe, maar ook enkele goede en meteen veel duurdere en dan vondik het nog niet lekker, zelfs verse vis is daar kei zout :r
Symphonicvrijdag 10 augustus 2012 @ 01:55
quote:
0s.gif Op vrijdag 10 augustus 2012 01:51 schreef KwadeAfdronk het volgende:

[..]

Ja ik ben ook op de verkeerde plekken geweest dat geef ik toe, maar ook enkele goede en meteen veel duurdere en dan vondik het nog niet lekker, zelfs verse vis is daar kei zout :r
ik eet ook nooit meer vis in Portugal, want of een of andere manier:
Ik heb nog nergens zoveel verse vis gezien, maar bereiden, damn, zelfs Gordon Ramsey kan dat beter (en die kan niet koken)
AppleOceanvrijdag 10 augustus 2012 @ 01:56
Sushi doet het ook altijd goed, hier mag wel azijn bij ja :Y.
Symphonicvrijdag 10 augustus 2012 @ 02:00
quote:
1s.gif Op vrijdag 10 augustus 2012 01:56 schreef AppleOcean het volgende:
Sushi doet het ook altijd goed, hier mag wel azijn bij ja :Y.
Sushi mijn lievelinhgsgerecht als het om vis gaat ( en sashimi)
Maar de eerste de beste die daar azijn bij in de buurt zet sla ik op mijn muil :D
AppleOceanvrijdag 10 augustus 2012 @ 02:10
Nee, niet erbij zetten, maar dat zit gewoon door de rijst :)
highendervrijdag 10 augustus 2012 @ 04:07
Welke keuken en welke gang?
#ANONIEMvrijdag 10 augustus 2012 @ 04:12
Ik ben dol op de Griekse keuken, je krijgt veel en voordat je het bord leeg hebt dan heb je echt volle pens. :Y)
Xetranvrijdag 10 augustus 2012 @ 04:20
big tasty bacon :7

En de ene keer in de vijf jaar dat ik uit eten ga eet ik graag iets als lasagne.
kwiwivrijdag 10 augustus 2012 @ 06:54
Ligt aan het menu..
BrandXvrijdag 10 augustus 2012 @ 08:03
quote:
1s.gif Op vrijdag 10 augustus 2012 06:54 schreef kwiwi het volgende:
Ligt aan het menu..
Dit.
Het is bij mij heel afwisselend. Het is afhankelijk van wat voor restaurant c.q. eetcafé, en dan wat er wel of niet op de kaart staat.
En ik vind het ook altijd wel leuk om iets te nemen wat ik niet snel ergens anders zie. Saté, spare-ribs, etc hebben ze overal.

NIet dat ik dat nooit neem hoor, maar meestal niet :P
So_Surrealvrijdag 10 augustus 2012 @ 09:27
Een catamaran, een groot bord ptat met daarboven op 2 frikandellen
sinepedraapvrijdag 10 augustus 2012 @ 09:28
Patat met kip en appelmoes. De rest lus ik nie
-supergirl-vrijdag 10 augustus 2012 @ 09:29
Ligt er aan waar ik uit eten ga? Wokken, italiaans, grieks?
Dimesvrijdag 10 augustus 2012 @ 10:04
Ik probeer meestal iets uit wat ik nog niet ken, goed bord (onbekende) pasta is ook niet verkeerd.
leeellzondag 12 augustus 2012 @ 11:39
gem. 2 x in de week uiteten, en dan ben ik vaak te porren voor een tournedos met rode wijn saus of varkenshaas medaillons met champignon-roomsaus .
Mollemanzondag 12 augustus 2012 @ 12:09
Ligt er natuurlijk aan waar ik uit eten ga maar meestal probeer ik iets wat ik nog nooit gehad heb.
Pigerzondag 12 augustus 2012 @ 12:30
Voorgerecht vaak carpaccio, maar lang niet altijd. Ligt er natuurlijk aan wat ze verder te bieden hebben.

Hoofdgerecht.
Altijd vlees, nooit vis.
Liefst een groot stuk, tenzij ze wat speciaals op de kaart hebben staan.

Nagerecht vaak iets wat lijkt op:
- chocolademouse
- tarte tatin
- chocoladecake/lavacake
Vaak er is niet veel speciaals, maar neem iig nooit ijs.

In een redelijk standaard restaurant. In een pizzaria of tapas-gebeuren gaat dit natuurlijk niet lukken.
leoniekezondag 12 augustus 2012 @ 13:12
Voorgerecht: bijna altijd vis
Vaak scampi

Hoofdgerecht:
Pasta
Steak met champignonsaus
Kan ook wel eens iets met vis zijn (meestal als ik geen voorgerecht heb genomen)

Dessert:
Chocolademousse
Moelleux au chocolat
Tiramisu
Crème brulee
AppleOceanzondag 12 augustus 2012 @ 13:20
Je bord op de grond smijten bij de griek _O_
tochweerhenkzondag 12 augustus 2012 @ 13:26
ja leuk wel ectra betalen vna onze belastingcenten
IkeDubaku99zondag 12 augustus 2012 @ 13:30
quote:
1s.gif Op vrijdag 10 augustus 2012 06:54 schreef kwiwi het volgende:
Ligt aan het menu..
Agiathzondag 12 augustus 2012 @ 13:31
Meestal vis of iets met ossenstaart. Omdat ik dat thuis bijna nooit eet.
MrMonkeymanzondag 12 augustus 2012 @ 13:49
Altijd iets nieuws proberen, laatst gestoomde rundermaag gegeten en eendentong bij dim summen *O*
Meloewazondag 12 augustus 2012 @ 14:11
pepersaus :9~ :9~ :9~
lol_wutzondag 12 augustus 2012 @ 14:17
quote:
1s.gif Op vrijdag 10 augustus 2012 06:54 schreef kwiwi het volgende:
Ligt aan het menu..
De_Sosjaalistzondag 12 augustus 2012 @ 14:19
Vroeger altijd spareribs :D . Sinds ik vegetariër ben probeer ik eigenlijk van alles uit; lust het meeste wel.
just_vosjezondag 12 augustus 2012 @ 14:51
Voor:
Carpaccio van rauwe ossenhaas

Hoofd:
Tournedos met rode wijnsaus, franse krieltjes en dag groente

Na:
Madame blanche

Maar dat is wel wanneer ik naar mijn favoriete restaurant ga ;)
-supergirl-maandag 13 augustus 2012 @ 12:57
mensen eten echt vieze dingen. :r
LookAtMemaandag 13 augustus 2012 @ 13:03
Ligt er aan maar ik ook meestal een Wiener-Schnitzel.
Metapodmaandag 13 augustus 2012 @ 13:05
Eigen keuken tomatensoep.
Boris_Karloffmaandag 13 augustus 2012 @ 13:08
quote:
0s.gif Op vrijdag 10 augustus 2012 01:19 schreef EvanStone het volgende:
Slavink!
Ik altijd speklappen, je kunt ze helaas maar bij weinig restaurants krijgen :(
Onmisbaarmaandag 13 augustus 2012 @ 14:20
Biefstuk. Rare.
Heatseekermaandag 13 augustus 2012 @ 14:22
Ik eet gewoon wat de pot schaft.
Amethyst1maandag 13 augustus 2012 @ 14:51
Pizza :D
Drolflapmaandag 13 augustus 2012 @ 15:11
Biefstuk medium rare natuurlijk
ZuidGrensmaandag 13 augustus 2012 @ 16:03
Altijd een stuk vlees met gebakken aardappels of friet, gewoon simpel. Spareribs, entrecote, biefstuk, of saté. En heel af en toe een keer vis (scampi's, gamba's, zalm)
swoopiemaandag 13 augustus 2012 @ 16:09
Tja, het verschilt altijd enorm met het aanbod wat het betreffende restaurant heeft natuurlijk. Maar ik betrap mezelf wel vaak op carpaccio als voorgerecht en creme brulee als toetje. Hoofdgerecht wisselt heel erg, maar doorgaan gaat een goed stuk vlees er wel in.
ComicSansMSmaandag 13 augustus 2012 @ 16:16
Mijn vriendin.

Oh nee dat is pas daarna.
Arcadiamaandag 13 augustus 2012 @ 16:27
Broodje Döner met extra veel knoflook.
TweeGrolschmaandag 13 augustus 2012 @ 16:48
Mensen die in restaurants altijd hetzelfde bestellen :')

Ontwikkel smaak en ga naar betere restaurants, stelletje paupers.
just_vosjemaandag 13 augustus 2012 @ 17:29
quote:
0s.gif Op maandag 13 augustus 2012 16:48 schreef TweeGrolsch het volgende:
Mensen die in restaurants altijd hetzelfde bestellen :')

Ontwikkel smaak en ga naar betere restaurants, stelletje paupers.
Ik eet in restaurants altijd het zelfde! En zal ik je wat vertellen? Ik ben een sous-chef warme keuken van beroep. Dus niet zo snel oordelen PAUPER!..
just_vosjemaandag 13 augustus 2012 @ 17:31
quote:
16s.gif Op zondag 12 augustus 2012 14:51 schreef just_vosje het volgende:
Voor:
Carpaccio van rauwe ossenhaas

Hoofd:
Tournedos met rode wijnsaus, franse krieltjes en dag groente

Na:
Madame blanche

Maar dat is wel wanneer ik naar mijn favoriete restaurants ga ;)
ems.maandag 13 augustus 2012 @ 17:36
Hangt er natuurlijk vanaf om wat voor restaurant het gaat, maar gezien ik het thuis nooit op mijn bord krijg mag ik graag biefstukjes bestellen als daar gelegenheid voor is.

Maar meestal als ik uit eten ga zit ik in een niet-echt-westers-restaurant en dan neem ik liever een van de specialiteiten.
SuperFokkermaandag 13 augustus 2012 @ 17:42
quote:
0s.gif Op maandag 13 augustus 2012 16:48 schreef TweeGrolsch het volgende:
Mensen die in restaurants altijd hetzelfde bestellen :')

Ontwikkel smaak en ga naar betere restaurants, stelletje paupers.
Ja jonge pauper! Just_vosje is sous-chef warme keuken! En hij eet altijd hetzelfde..happymeal en bakje kipnuggets....PAUPER jij TweeGrolsch!
Deliahmaandag 13 augustus 2012 @ 17:54
Elke keer iets anders, ik vind het leuk om eten te proeven.
Sinjimaandag 13 augustus 2012 @ 17:55
Kogelbiefstuk, medium rare :9~
TC_Artemismaandag 13 augustus 2012 @ 17:58
Chateau briand :9
TweeGrolschmaandag 13 augustus 2012 @ 18:53
quote:
16s.gif Op maandag 13 augustus 2012 17:29 schreef just_vosje het volgende:

[..]

Ik eet in restaurants altijd het zelfde! En zal ik je wat vertellen? Ik ben een sous-chef warme keuken van beroep. Dus niet zo snel oordelen PAUPER!..
sous-chef bij de schoolkantine zeker
just_vosjemaandag 13 augustus 2012 @ 18:59
Bwoehaha denk dat jij je aardig vergist 'jochie'! Waarschijnlijk moest je eerste het woord googelen voordat je überhaupt wist wat een souschef is!
just_vosjemaandag 13 augustus 2012 @ 19:00
quote:
0s.gif Op maandag 13 augustus 2012 17:42 schreef SuperFokker het volgende:

[..]

Ja jonge pauper! Just_vosje is sous-chef warme keuken! En hij eet altijd hetzelfde..happymeal en bakje kipnuggets....PAUPER jij TweeGrolsch!
Je hebt helemaal gelijk!
Karinamaandag 13 augustus 2012 @ 19:08
Patat met saté.
#ANONIEMmaandag 13 augustus 2012 @ 19:19
Kipburger.
Geflipte-Koelkastmaandag 13 augustus 2012 @ 20:08
Als het onbeperkt eten is voor een x bedrag, dan natuurlijk het duurste wat er ligt. Geen patat of zo.
__Saviour__maandag 13 augustus 2012 @ 20:21
Meestal:
Vooraf: Carpaccio
Hoofdgerecht: lekker stukje vlees, ossenhaas ofzo
Na: fruitsalade
lightedmaandag 13 augustus 2012 @ 21:51
quote:
16s.gif Op maandag 13 augustus 2012 17:29 schreef just_vosje het volgende:

[..]

Ik eet in restaurants altijd het zelfde! En zal ik je wat vertellen? Ik ben een sous-chef warme keuken van beroep. Dus niet zo snel oordelen PAUPER!..
Vertel dan, waar ben je sous chef?
Serieus, iemand die carpaccio met RAUWE ossenhaas zegt kan je sowieso niet serieus nemen. Heb je weleens gare carpaccio gezien? Nee, want
dan is het geen carpaccio.
Daarnaast, een sous chef warme
kant bestaat niet. Je bent een sous chef of niet, niks warme of koude kant.
Eenskijkenmaandag 13 augustus 2012 @ 22:06
Ik moet bekennen dat ik vaak hetzelfde neem omdat ik weet dat ik het zo lekker vind :@
capuchon_jongendinsdag 14 augustus 2012 @ 01:09
Mijn menu:

2 grote firiet
4 frikandel
2 Bickey burgers
4 fishstiks
AppleOceandinsdag 14 augustus 2012 @ 01:13
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 augustus 2012 01:09 schreef capuchon_jongen het volgende:
Mijn menu:

2 grote firiet
4 frikandel
2 Bickey burgers
4 fishstiks
Mc donalds?
megamandydinsdag 14 augustus 2012 @ 01:19
Zeetong :9 of een gedeelte van een ossenhaas, tournedos/cheautbriand. Ligt eraan of ik zin heb in vlees of vis.
just_vosjedinsdag 14 augustus 2012 @ 04:38
quote:
1s.gif Op maandag 13 augustus 2012 21:51 schreef lighted het volgende:

[..]

Vertel dan, waar ben je sous chef?
Serieus, iemand die carpaccio met RAUWE ossenhaas zegt kan je sowieso niet serieus nemen. Heb je weleens gare carpaccio gezien? Nee, want
dan is het geen carpaccio.
Daarnaast, een sous chef warme
kant bestaat niet. Je bent een sous chef of niet, niks warme of koude kant.
Pik ik zeg Carpaccio van Rauwe ossenhaas niet Met rauwe ossenhaas. En de reden dat ik zeg van rauwe ossenhaas is omdat er tegenwoordig carpaccio varianten bestaan van bijvoorbeeld (en let op hier komt die dan he) gebraiseerde kalfswang . Carpaccio begon lang geleden als een rauw gerecht maar tegenwoordig geven veel koks hun eigen draai aan het gerecht en kan je van zowat alle vlees en vis soorten carpaccio maken! De benaming is dan officieel gezien niet meer juist maar dat is een compleet ander verhaal.

Verder is mijn beroeps benaming is ongelukkig geformuleerd door mij en behoort te zijn Chef de Partie. Echter mede door bezuinigingen heb ik twee functies binnen de keuken waaronder die van Sous chef. Mijn hoofd taak ligt aan de warme kant maar zodra de Chef niet op de werkvloer is moet ik zijn taken tot mij nemen en dit houdt in dat ik de keuken moet sturen, de bestellingen door moet geven en al het eten wat de keuken verlaat zal moeten controleren.

Respect dat je mijn fouten ziet, betekend wel dat je weet waar je het over hebt. Zelf ook kok van beroep?
Fiorellinodinsdag 14 augustus 2012 @ 05:01
Hangt van het menu af. Een varkenshaasje doet het vaak wel goed tho.
Polkadotflyingdinsdag 14 augustus 2012 @ 12:59
over het algemeen carpaccio, biefstuk en iets met chocola toe
Pregodinsdag 14 augustus 2012 @ 18:04
wat een raar topic, zoiets hangt toch van het restaurant af? of bestellen jullie pizza bij de chinees? :')