@MaximusTG: Dat ziet er goed uit!
M'n deeg zit in de ijskast, morgen of overmorgen maar weer eens een poging wagen.
Ik had nog 2 bollen deeg over van de eerste poging, 1 bol was compleet niet gerezen en de andere zag er best nog aardig goed uit. Hiervan een pizza gemaakt, was een stuk beter dan de eerste 2.
Het deeg vormen ging ook beter, heb er een paar foto's van gemaakt.
De bodem was nog niet helemaal ok maar er wordt vooruitgang geboekt!
Ben ook aan het kijken of ik in mijn houtkachel pizza kan bakken, moet wel mogelijk zijn, aan de voor- en achterbinnenkant zit een opstaande rand waar ik een rooster op kan leggen met daar bovenop dan de chamotte steen.
https://www.dropbox.com/s/9wzj4e19au3zex2/IMAG0967.jpghttps://www.dropbox.com/s/aqj4tgmmrlj82ud/IMAG0971.jpghttps://www.dropbox.com/s/g70w9a34mrsytff/IMAG0975.jpg[ Bericht 16% gewijzigd door Sosuplus op 23-10-2012 23:13:25 ]