Tja, ik verbaas me ook er over dat mensen klagen dat ze in een top gastronomie hun cola niet kunnen krijgen, klaag je ook dat ze geen Heinz Ketchup hebben?quote:Op zondag 15 juli 2012 11:37 schreef Isegrim het volgende:
Ik zou eigenlijk gewoon geen cola bestellen in zo'n restaurant.
Het is een dure financieringsconstructie. Het laat zien dat de bank niet wilde financieren.quote:Op zondag 15 juli 2012 11:50 schreef Luuksor het volgende:
Ik ben het hier wel met Piet eens, aan de andere kant is dit voor heel veel ondernemers de enige manier om het wel waar te kunnen maken. Ik ken genoeg ondernemers die wel bewust kiezen voor dit soort constructies, ook grote jongens met meerdere (succesvolle) zaken.
Aan de andere kant vind ik het ook wel grappig, je ziet (als horeca-persoon) binnen een paar seconden door wie het gesponsord, gefinancierd of ingericht is, of het nou Heineken, Bacardi of Diageo is.
Dat zal ook de reden zijn dat de cola niet zoveel aandacht krijgt daarquote:Op zondag 15 juli 2012 12:01 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Tja, ik verbaas me ook er over dat mensen klagen dat ze in een top gastronomie hun cola niet kunnen krijgen, klaag je ook dat ze geen Heinz Ketchup hebben?
De ervaring van een heel passende wijn-spijscombinatie mis je dan inderdaad, maar er zal niemand van het personeel raar opkijken of beledigd zijn als je persé alleen bier/water/cola/fristy bij je eten wilt.quote:Op zondag 15 juli 2012 12:41 schreef Bombshell het volgende:
Ik wil ook graag een keer in een sterren restaurant eten alleen drink ik geen wijn. Ik drink eigenlijk altijd bier met uit eten gaan. Heb een beetje het idee dat dit de ervaring minder maakt en jezelf het personeel ermee kan beledigen.
Ja ik hou zelf niet van wijn dus dat drink ik nooit als ik uit eten ga, maar bij een bijzonder goed restaurant ga ik dan niet aan de frisdrank maar inderdaad aan het (bruisend) water omdat ik dan het eten beter proef.quote:Op zondag 15 juli 2012 12:54 schreef Isegrim het volgende:
Ik zou dan voor water gaan. Dat bederft in elk geval je smaak niet.
quote:Op zondag 15 juli 2012 12:54 schreef Isegrim het volgende:
Ik zou dan voor water gaan. Dat bederft in elk geval je smaak niet.
Onzin, ga naar een beschaafd land als belgie en ze hebben een bierkaart, in Nederland heb je bv de gulle waard in Winterswijk met een uitstekende bierkaart en een uitstekende keuken. Geen ster, maar dat willen ze geloof ik ook niet, wel als beste eurotoque restaurant uit de bus gekomen en hebben zeer veel lovende kritieken ontvangen.quote:Op zondag 15 juli 2012 12:41 schreef Bombshell het volgende:
Ik wil ook graag een keer in een sterren restaurant eten alleen drink ik geen wijn. Ik drink eigenlijk altijd bier met uit eten gaan. Heb een beetje het idee dat dit de ervaring minder maakt en jezelf het personeel ermee kan beledigen.
Daar wil ik ook nog eens naartoe.quote:Op zondag 15 juli 2012 22:49 schreef Isegrim het volgende:
Vandaag weer bij SanSan (R'dam) gegeten en o.a. spicy pig ears gegeten, was nog lekker ook.
Echt doen. Wij gaan wel mee.quote:Op zondag 15 juli 2012 23:09 schreef golfer het volgende:
[..]
Daar wil ik ook nog eens naartoe.
Echt Chinees.
De Chinese keuken bestaat niet... Ik zelf woon nu in Guangzou, wat de hoofdstad van de Cantonese Keuken is, wat je in Nederland bij de huis tuin en keuken Chinees krijgt is bijna altijd afgeleid van de Cantonese keuken (jaren 50/60 vele vluchtelingen uit Canton naar Hong Kong, die dus via Hong Kong in de wijde wereld terecht kwamen, en dus ook in het "dorp" in Nederland.quote:Op zondag 15 juli 2012 23:09 schreef golfer het volgende:
[..]
Daar wil ik ook nog eens naartoe.
Echt Chinees.
Wat dacht jij dan dat je aan moest als vrouw? Wat jij omschrijft kan toch weinig netter? Sowieso sla je als vrouw zelden de plank mis denk ik.quote:Op dinsdag 10 juli 2012 21:46 schreef Sts het volgende:
Niet echt helemaal ontopic, maar toch. Ik mag volgende week naar de Librije voor mijn verjaardag (gisteren te horen gekregen, ik stuiter nog na)! Dus daarna komt er wel een review, maar wat ik me afvroeg, wat trek je nou aan naar zo'n sterrenrestaurant? "Mag" een nette knielange rok met een blouse met korte mouwen of een net jurkje met korte mouwen of is dat alletwee not done? En zo nee, wat moet je dan wel aan? Zijn er nog belangrijke dingen die ik fout kan doen als ik alleen 'normale' restaurants gewend ben?
Inderdaad, lekker! En moooooi, zo mooi.quote:Op zondag 15 juli 2012 22:49 schreef Isegrim het volgende:
Vandaag weer bij SanSan (R'dam) gegeten en o.a. spicy pig ears gegeten, was nog lekker ook.
Het is dat het in die klotestad is, maar ik wil ook nog steeds daarheen.quote:
fffuuuuquote:Op dinsdag 17 juli 2012 16:00 schreef Breathtaking het volgende:
Misschien iets voor de liefhebber hier: http://travel.groupon.nl/8215593?nlp=&CID=NL_CRM_1_0_0_199&a=2394
Eh... eten bij Sansan?quote:Op woensdag 18 juli 2012 23:22 schreef golfer het volgende:
[..]
Toch maar eens een smoes verzinnen om daar heen te gaan.
Kun je me tegen die tijd even waarschuwen? Dan blijf ik binnen.quote:Op woensdag 18 juli 2012 23:22 schreef golfer het volgende:
[..]
Het is dat het in die klotestad is, maar ik wil ook nog steeds daarheen.
Toch maar eens een smoes verzinnen om daar heen te gaan.
Graag ja. Het risico jou ook nog tegen te moeten komen in die stad is mij te groot.quote:Op woensdag 18 juli 2012 23:50 schreef RobinOok het volgende:
Kun je me tegen die tijd even waarschuwen? Dan blijf ik binnen.
Klotestad???? Ken weinig steden die mooier zijn als Rotterdam!quote:Op woensdag 18 juli 2012 23:22 schreef golfer het volgende:
[..]
Het is dat het in die klotestad is, maar ik wil ook nog steeds daarheen.
Toch maar eens een smoes verzinnen om daar heen te gaan.
quote:Op donderdag 19 juli 2012 03:16 schreef vats het volgende:
[..]
Klotestad???? Ken weinig steden die mooier zijn als Rotterdam!
Dat ziet er goed uit !quote:Op woensdag 18 juli 2012 23:09 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Inderdaad, lekker! En moooooi, zo mooi.
Wij gingen vandaag:
[ link | afbeelding ]
Restaurant SanSan
Linksboven dus de varkensoor, mooi in laagjes met elkaar gegeleerd. Dan de bang bang chicken, altijd lekker. Waterboiled rabbit en varkensreepjes met osmanthus. Dat laatste vond ik maar zozo, osmanthus smaakt namelijk naar euh, aromat! Maar toch leuk eens geprobeerd te hebben.
He bah, je hebt voornamelijk van die zo door jou verguisde en de door iedereen zwaar overschatte Italiaanse keuken-gerechten gegeten.quote:Op zondag 12 augustus 2012 12:54 schreef RobinOok het volgende:
Waar
Hostellerie Vangaelen
Kapelstraat 48,
5591HE Heeze.
Ik werk daar schuin tegenover en het lijkt me echt zo'n tent die eigenlijk alleen maar dingen opwarmt met prefab sausen etc. Grappig om er nu eens verslag over te lezen.quote:Op zondag 12 augustus 2012 16:27 schreef Phoenixbirdy het volgende:
Waar Bommel Beer in Tilburg
Wanneer 10-8-2012, met familie
Wat at je
Het 3-gangen keuzemenu:
- Scampi’s
- Rundersteak
- Aardbeien met ijs zonder slagroom
Ja, ik had denk ik beter "airbrushed" kunnen schrijven. Met eetbare zilververf inderdaad. Ik vond het ook wel spectaculair uitzien. Ik vond alle gangen er trouwens prachtig uitzien, behalve de eend.quote:Op zondag 12 augustus 2012 13:35 schreef Isabeau het volgende:
Robin, die foto's
wow
Eten ziet er geweldig uit! Dat dus sowieso. Ik vind alleen het voorgerecht er wat braaf uitzien, de rest lijkt me wel bijzonder. En verzilverde bramen? whut? Is dat met zilver voedselkleurstof of zo?
Ja, soms is er geen ontkomen aan!quote:Op zondag 12 augustus 2012 13:00 schreef golfer het volgende:
[..]
He bah, je hebt voornamelijk van die zo door jou verguisde en de door iedereen zwaar overschatte Italiaanse keuken-gerechten gegeten.
vroegah voordat dit een wokschuur was, zat er een nederlands restaurant waar je best goed kon eten voor weinig.quote:Op dinsdag 10 juli 2012 08:40 schreef Selestha het volgende:
Waar? Wokplaza Groenekan
Wanneer? 9-7-2012
Wat at je?
Groentenkerrie schotel
Ctiroenijs met een wafeltje
Impressie?
Gisteravond door vrienden uitgenodigd om naar een 'wokpaleis'' te gaan, nou dat is echt niets voor mij zeg. Zij betaalden dus ik heb niet geklaagd, maar ik zou er nooit meer heen gaan. Ze hadden daar ook kroketten, frikandellen en patat bij het buffet, plus alles zag er uit alsof het er al uren lag.
Ik heb het maar gehouden bij een vegetarische wokschotel om voedselvergiftiging te voorkomen, het citroenijs was nog redelijk.
Kosten? 24,50 pp
Cijfer? 5.5, de vegetarische dingen waren nog enigzins vers, de groenten waren opzich oké maar het vlees zag er echt niet aantrekkelijk uit en kwam duidelijk uit de vriezer (vlees dat bruine randjes heeft en in een plas water ligt, doorschijnende garnalen in een plas water etc), de toetjes waren nog het beste want die kwamen uit een bak van de groothandel
Afrader dus, ik zou er nooit zelf heen gaan.
Dat is dan erg jammer dat het weg is. Ik ben zelden in zo'n slecht restaurant geweestquote:Op maandag 13 augustus 2012 15:32 schreef markmarkmark het volgende:
[..]
vroegah voordat dit een wokschuur was, zat er een nederlands restaurant waar je best goed kon eten voor weinig.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |