abonnement Unibet Coolblue
pi_113676758


quote:
Superbike als wegraceklasse is in 1988 ingesteld door de FIM. Per seizoen wordt een serie wedstrijden verreden op circuits over de gehele wereld tijdens het Wereldkampioenschap Superbike (WorldSBK). Per wedstrijddag worden er twee races verreden die ieder afzonderlijk meetellen voor het wereldkampioenschap.

De Superbike wegraceklasse wordt na de MotoGP klasse gezien als de hoogste klasse voor motorraces.
The Official SBK World Championship Website full of news, results, statistics, photos and videos, plus the livetiming feature.









...en tot slot nog 2 ouwe Bazen. :Y)

[ Bericht 9% gewijzigd door Michael_Moore op 02-07-2012 16:37:11 ]
Feel free to ignore my comments.
pi_113676884
Marks best wel dom van je; ik heb je allang gedmt (weken terug) voor downloaden en dan nog zit je te kutten met youtube of opnemen.
fan van Putin, Baudet, Jorge Lorenzo en Assad
pi_113678246
wat voor een blokken hebben dit soort motors eronder hangen dan?

gewoon rond de 1000cc of meer 2000+ ?
bitch maar tegen een ander
"If Jezus had a gun,he would be alive today!" Homer J. Simpson - 2013
pi_113678849
quote:
0s.gif Op maandag 2 juli 2012 17:02 schreef GrunnigsTrots het volgende:
wat voor een blokken hebben dit soort motors eronder hangen dan?

gewoon rond de 1000cc of meer 2000+ ?
1000cc bij de 4-in-lijn en de V4 blokken en de Ducati met de twins hebben 1200cc.
fan van Putin, Baudet, Jorge Lorenzo en Assad
pi_113678882
dat wil wel ja :9~
bitch maar tegen een ander
"If Jezus had a gun,he would be alive today!" Homer J. Simpson - 2013
pi_113679535
Koplampen vanaf 2013 verplicht

quote:
Vanaf volgend seizoen zullen de WSBK racers nog meer op de in de showroom staande of op straat rijdende motoren lijken want de organisatie stelt vanaf 2013 ‘koplampen’ verplicht.

De motoren waarmee in het WK Superbike wordt geracet zijn een directe afgeleide van de motoren die je bij de dealer kan kopen maar de organisatie achter het WK Superbike wil de link tussen de in het wereldkampioenschap rijdende motoren en de straatversies – onder het welbekende motto van ‘race on Sunday, sell on Monday’ - nog duidelijker maken en heeft daarom het gebruik van op koplampen lijkende stickers verplicht gesteld.

Het Kawasaki team besloot tijdens het WK Superbike weekend in Aragon alvast op de feiten vooruit te lopen en beplakte de ZX-10R’s van Tom Sykes en Loris Baz met ‘koplampen’. Naast de koplampen zal ook het gebruik van 17” aluminium velgen worden verplicht gesteld.

Het gebruik van de koplamp stickers is overigens niet nieuw. Recentelijk voerde het Yoshimura Suzuki team nep koplampen maar dit was meer vanwege hun achtergrond als deelnemer in de 8u van Suzuka WK Endurance race.

Als we wat verder terug gaan in de tijd dan zagen we in 2003 en 2004 ook op de toen nog gele Ten Kate Supersport Honda’s een koplamp sticker zitten. Chris Vermeulen (2003) en Karl Muggeridge (2004) werden op deze machines wereldkampioen.
:+
Feel free to ignore my comments.
pi_113679875
Checa krijgt eigen bocht

quote:
Regerend wereldkampioen Carlos Checa heeft afgelopen weekend een bocht op het Motorland Aragon circuit naar zich vernoemd gekregen, de derde bocht op het circuit heet nu de ‘Carlos Checa Curve’.

Al zo’n 20 jaar is Carlos Checa actief op WK niveau, eerst op 125cc en 250cc machines maar vanaf 1995 in de 500cc/MotoGP klasse en sinds 2008 in het WK Superbike. Op het Motorland Aragon circuit kreeg de Spanjaard een eer die over het algemeen pas voor coureurs is weggelegd als ze gestopt zijn met hun carričre of als ze onder de zoden liggen. De Althea Ducati rijder kreeg namelijk een bocht naar zich vernoemd.

Op de vrijdagavond vond op het Spaanse circuit, in het bijzijn van familie, vrienden en vertegenwoordigers van het WK Superbike en het Motorland Aragon, de onthulling plaats van de structuur die aan de binnenkant van de bocht is geplaatst. De derde bocht, een lastige heuvelopwaartse rechterbocht, staat vanaf dat moment te boek als de ‘Carlos Checa Curve’.

De 39 jarige Checa had eerder aangegeven dat deze derde bocht een van de meest spectaculaire en spannendste bochten van het Motorland Aragon was.
Feel free to ignore my comments.
pi_113705377
quote:
9s.gif Op maandag 2 juli 2012 16:31 schreef Beach het volgende:
Marks best wel dom van je; ik heb je allang gedmt (weken terug) voor downloaden en dan nog zit je te kutten met youtube of opnemen.
Achja.. :)
Ik zag/ hoorde wel dat er op youtube Spaans commentaar ofzo bij zit, bij Eurosport toch goed NL commentaar en dat heb ik net zo lief ;)
pi_114285180
BMW Italia gaat BMW's World Superbike fabrieksteam runnen

quote:
BMW Motorrad Motorsport heeft zojuist bekend gemaakt dat men het fabrieksteam na dit seizoen aan BMW Motorrad Italia zal overdragen, een stapje terug dus voor de fabrikant maar zeker nog geen afscheid

BMW zal ook in 2013 een fabrieksteam inzetten in het FIM World Superbike kampioenschap maar dat zal niet het huidige BMW Motorrad Motorsports team zijn. De Duitse fabrikant zal het raceteam namelijk overdragen aan BMW Motorrad Italia dat momenteel voor het tweede seizoen actief is in het World Superbike met Michel Fabrizio en Ayrton Badovini.

BMW Motorrad Italia zal zorg dragen voor het fabrieksteam en het testteam en zal daarnaast het chassis verder ontwikkelen. BMW zelf blijft verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de krachtbron en de elektronica. BMW zal dus nog steeds nauw betrokken zijn bij het World Superbike maar dan op een iets andere manier. Wie het team zal leiden en wie voor het team zullen uitkomen zal later dit jaar bekend gemaakt worden maar de kans dat Marco Melandri zal blijven is groot.

“Dit is een strategische zakelijke beslissing van BMW Motorrad. Met deze stap zal BMW Motorrad op professioneel niveau betrokken blijven bij de motorsport. In het huidige seizoen hebben we de eerste overwinningen in het WK Superbike voor BMW Motorrad weten te behalen en ik weet zeker dat er nog meer zullen volgen. Ik wens Andrea Buzzoni en het nieuwe team veel succes in hun nieuwe samenstelling,” vertelde BMW Motorrad Motorsport directeur Bernhard Gobmeier.

“Succes in de professionele motorsport hangt af van perfecte interactie van diverse factoren – van de rijder, het team en de technologie tot de banden. Verder is een duurzame business case steeds belangrijker en daarom heeft BMW Motorrad besloten om de activiteiten in het World Superbike opnieuw in te richten,” vertelde Andrea Buzzoni, directeur van BMW Motorarad Italia .”We willen graag onze dank uitspreken voor het vertrouwen wat in ons gesteld wordt en we kijken er naar uit om vanuit deze nieuwe functie te opereren. De successen in dit seizoen laten zien dat het ontwikkelingswerk zijn vruchten heeft afgeworpen. De BMW S1000RR is in staat om overwinningen te pakken in het World Superbike dankzij Berhard Gobmeier en zijn team en we zullen in 2013 voortbouwen op dit platform.”
Feel free to ignore my comments.
pi_114319679
Canepa getroffen door Bell’s Palsy

quote:
Tussen de twee World Superbike races op het Motorland Aragon circuit voelde Niccolo Canepa zich niet helemaal lekker, in de dagen daarna raakte de ene kant van zijn gezicht verlamd waardoor de Italiaan niet zal kunnen deelnemen aan de races in Brno.

Canepa heeft last van een plotseling optredende verlamming van de zevende hersenzenuw, hier kunnen een aantal oorzaken voor zijn maar als er geen duidelijk oorzaak gevonden wordt dan noemt men deze aandoening Bell’s Palsy of Bellse Parese. In 75-85% van de gevallen volgt volledige herstel maar dat kan weken en soms zelfs maanden duren.

Voor de races in Brno heeft het Red Devils Ducati Roma team de hulp ingeroepen van Alessandro Polita, geen onbekende uit het World Superbike paddock aangezien de Italiaan voor topposities meestreed in het Superstock 1000 kampioenschap waar hij in 2006 kampioen werd. Polita reed ook al in enkele World Superbike races mee maar deed dat bij teams die het seizoen niet afmaakten of als wildcard. Dit seizoen kwam Polita uit in het Brits Superbike maar dat bleek geen succes waarna team en rijder uit elkaar gingen.

Canepa is overigens niet de enige coureur die Bell’s Palsy heeft opgelopen, ook Chris Walker liep deze ziekte op voorafgaand aan het 2002 seizoen. Walker kon na behandeling 'gewoon' aan het 2002 seizoen beginnen en afmaken.
Feel free to ignore my comments.
pi_114426415
Guintoli en Liberty Racing verbreken contract

quote:
Sylvain Guintoli zal komend weekend in Brno niet aan de start verschijnen voor het Tsjechische Liberty Racing. De Fransman en het Ducati team hebben hun samenwerking per direct beėindigd.

Opnieuw tegenslag voor Sylvain Guintoli. De Fransman ging voor het seizoen 2012 een nieuwe verbintenis aan met het Tsjechische team maar naar het schijnt kan het team haar verplichtingen momenteel niet meer nakomen met het gevolg dat men Guintoli per direct de vrijheid heeft gegeven om naar andere mogelijkheden te kijken.

Volgens onofficiėle berichten zou het team voor haar thuiswedstrijd in Brno geen competitieve machine meer op kunnen bouwen voor de Fransman waarna Guintoli besloot de eer aan zichzelf te houden en op te stappen.

Team Liberty Racing heeft het bericht nog niet officieel bevestigd, Guintoli zelf laat op twitter wel weten dat hij geen contract meer heeft met het Tsjechische team.
Update

Inmiddels heeft Liberty Racing de volgende verklaring verstuurd:

quote:
Het Liberty Racing Team wil middels dit schrijven kenbaar maken dat de breuk is ontstaan door een misverstand tussen de monteurs en het financiėle management van het team, dit tot grote verrassing van het team bij aankomst op het circuit van Brno. Verschillende technische mensen hebben besloten niet deel te nemen aan de Tsjechische ronde en de resterende wedstrijden van het kampioenschap. Deze afvalligheid heeft als gevolg dat Sylvain Guintoli zonder de technische ondersteuning van zijn crew niet deel kan nemen aan de wedstrijd in Brno.
Feel free to ignore my comments.
pi_114540420
Double Delight for Marco and BMW

quote:
Marco Melandri (BMW Motorrad Motorsport) scored a double today after winning the second 20-lap race of the weekend at Brno. The Italian rider made a final pass on long time leader Tom Sykes (Kawasaki Racing Team) on the final lap and had just enough of a gap on Sykes on the final few corners to make sure the English rider would finish second, by only 0.140 seconds.

Carlos Checa (Althea Racing Ducati) had an eventual third place finish with championship leader Max Biaggi (Aprilia Racing) a lonely fourth. Eugene Laverty (Aprilia Racing) won a duel for fifth place with Chaz Davies (ParkinGO MTC Racing Aprilia) and Leon Haslam (BMW Motorrad Motorsport).

In the championship fight Biaggi now has 271.5 points, Melandri has 250.5 and Sykes moved into third place, on 212.5 points. Checa is fourth on 204.5.


Feel free to ignore my comments.
pi_114609714
Guintoli naar Pata Ducati

quote:
Enkele dagen na de breuk met het Liberty Effenbert Racing team is bekend geworden dat Sylvain Guintoli onderdak heeft gevonden in het Pata Ducati team en in Silverstone dus weer op het zadel van een Ducati zal zitten.

Er gingen al wat geruchten dat het rommelde tussen Sylvain Guintoli en het Effenbert Liberty Racing team maar de breuk vlak voor de thuisrace van het team kwam toch nog vrij onverwacht. Er kwamen diverse verklaringen variėrend van opgestapt technisch personeel waardoor het team de Fransman geen competitieve machine kon bieden tot het niet goed presteren van Guintoli.

‘Guinters’ zelf zat al die tijd ook niet stil en heeft het raceweekend in Brno gebruikt om eens met enkele mensen aan tafel te gaan zitten en het lijkt er op dat hij er in is geslaagd om voor de rest van het seizoen onderdak te vinden.

De Fransman liet via Twitter weten dat hij in Silverstone weer op een Ducati 1198R zou zitten en wel die van het PATA Racing team. In het paddock in Brno ging het rond dat het team graag een meer ervaren rijder naast de uit de Superstock 1000 klasse gekomen Lorenzo Zanetti wilde hebben, dat zou betekenen dat het team zal uitbreiden naar twee rijders, maar dat is nog niet bevestigd door het team.
Feel free to ignore my comments.
pi_114679338
quote:
Ja, race 2 vooral was erg mooi. Hopelijk kan Sykes zijn stijgendelijn doorzetten en nog een paar keer winnen.
Sinds Monza ben ik ´´fan´´ van hem! _O_
pi_114723432
Spies terug naar WK Superbike?

quote:
Het lijkt er op dat Ben Spies terug zal keren naar het wereldkampioenschap waarin hij in 2009 kwam zag en overwon, de geruchten gaan namelijk dat Spies volgend jaar op het zadel van een fabrieks BMW S 1000 RR zal zitten.

Nog voor de bekendmaking dat Ben Spies aan het einde van dit MotoGP seizoen Yamaha zou verlaten waren er al geruchten verschenen dat de Amerikaan weer terug zou keren naar het WK Superbike.

Begin juli dook de naam van Spies al op als vervanger van Leon Haslam in het BMW Superbike team dat even daarvoor bekend had gemaakt om het fabrieksteam over te dragen aan BMW Italia. Nu Spies officieel te kennen heeft gegeven dat hij gaat stoppen om voor Yamaha te rijden zijn die geruchten alleen maar aangewakkerd en inmiddels zijn er enkele bronnen die melden dat de Texaan zijn rentree zal maken in het wereldkampioenschap dat hij in 2009 als ‘rookie’ op de Yamaha R1 wist te winnen.
Feel free to ignore my comments.
pi_114857237
Rea, Akiyoshi en Okada winnen de 8 uren van Suzuka



quote:
De voor de Japanse fabrikanten nog zeer prestigieuze 8 uurs race op het Suzuka circuit is gewonnen door het FCC TSR Honda team, de Honda Fireblade van het team werd bemand door World Superbike rijder Jonathan Rea en Honda testrijder Kosuke Akiyoshi.

Na de trainingen moesten ze nog genoegen nemen met een vierde startplaats achter Monster Energy Yamaha YART, Musashi RT Harc-Pro en het Yoshimura Suzuki team maar in de 8 uur durende WK Endurance race op het Suzuka circuit zegevierde het FCC TSR Honda team.

“Bovenop het podium staan was indrukwekkend. Deze 8 uur van Suzuka was voor mij de zwaarste race ooit. Het was tegelijk een sprintrace en een Endurance race, het was heel erg zwaar. Ik heb heel veel waardering voor Kosuke Akiyoshi, Tady Okada, Honda en het hele FCC TSR Team. Kosuke reed zeer, zeer snel en Tady gaf me veel nuttige adviezen. Ik wil ze allebei heel erg bedanken, aldus Rea na de vermoeiende race.


Feel free to ignore my comments.
pi_115058964
WK Superbike op Portimćo gaat door

quote:
Infront Motorsports, de organisatie achter het WK Superbike, heeft bevestigd dat het raceweekend op het Portimćo circuit in de Portugese Algarve ondanks de financiėle situatie van het circuit door zal gaan. Ook de race op Nürburgring zal zoals het er naar uit ziet door gaan.

Het rommelt de laatste tijd aardig bij de circuits, eerst was er het nieuws dat de Nürburgring failliet was, maar nagenoeg tegelijkertijd doken er ook geruchten op dat de World Superbike race op Portimćo wellicht geen doorgang zou vinden gezien de financiėle situatie van het Portugese circuit.

In de afgelopen weken kwamen al enkele scenario’s naar buiten, zo zou de race bijvoorbeeld op het circuit van Jerez verreden worden maar Infront Motorsport kwam in Silverstone met de mededeling dat het raceweekend in Portugal doorgang zal vinden.

Infront bedankt het management van het Autodromo do Algarve voor hun inzet om de gemaakte afspraken met de World Superbike organisatie voor het weekend van 22-23 september na te komen.

Ook de race op de Nürburgring, welke in het weekend van 8-9 september op de kalender staat, lijkt door te gaan, dit werd tussen neus en lippen door al bevestigd maar hierover is nog geen officieel afzonderlijk bericht naar buiten gekomen, wel wordt melding gemaakt dat alle races op de 2012 kalender zoals gepland zullen worden verreden.
Feel free to ignore my comments.
pi_115069322
Feel free to ignore my comments.
pi_115150589
2012 Silverstone WSBK Race One: Exciting Race In Mixed Conditions

quote:
Race one was red flagged on the first lap due to a crash caused by rain. The restart was declared a wet race and led to one of the most unusual races so far.

After an 18 lap dangerous scrap in the rain, Frenchman Loris Baz was the eventual winner ahead of Michel Fabrizio. Third place was Ayrton Badovini's crashing bike, with Badovini close by. :+

Pole sitter Jakub Smrz and his ex-team mate Sylvain Guintoli were the only riders to ride with wet weather tyres, even though the race was declared wet. This put them at a serious disadvantage as for the first two thirds of the race, it was a dry or drying track. When the rain eventually did come, they were already a lap down and had ruined their rubber.

Leon Haslam was an early leader in front of his home crowd, followed by the Kawasakis of Loris Baz and Tom Sykes. After a few laps, Carlos Checa pushed to the front and built a considerable lead that he would hold for ten laps, until the rains returned. It wasn't a heavy rain, but it was enough to change the entire dynamic of the race.

Leon Camier, who was fighting for the podium almost the entire race, stuck his hand out to get the race stopped, but as it was a wet race, it could not be stopped by the riders. Camier crashed out shortly after, riding beyond safe limits in the conditions.

As more riders started falling back, it was a question of bravery and foolhardiness that would determine the podium. Loris Baz, maintaining his nation's reputation for producing good wet weather racers, was riding around the outside of his opponents throughout the race and showed he had the form and luck to claim his first win in a world championship. Michel Fabrizio came from the middle of the field to claim second while Ayrton Badovini crashed out exiting the last corner yet still earned third place. Jonathan Rea in fourth hit Badovini's bike and ended up crashing out as well.


2012 Silverstone WSBK Race Two: Torrential Rain Causes Chaos

quote:
With the rain falling before the start of the race, the race was declared wet and the distance was reduced to 17 laps to allow for the extra time to change the bikes to their wet configurations.

As the race started, Sylvain Guintoli made an early charge, followed by Jakub Smrz, a man he very much wanted to beat. The pair of them broke free of the rest and set about racing each other. Smrz could never beat Guintoli though and eventually fell into the clutches of a hard-charging Loris Baz.

After Davide Giugliano crashed out, eleven laps from the end, it was clear the rain was falling harder. A few laps later, Jonathan Rea crashed, followed by Smrz. The lap after, Carlos Checa and Maxime Berger also crashed, the track now dangerous to ride on.

Loris Baz then took to the front, passing Guintoli and, while establishing a lead, he too crashed, followed by an agitated Tom Sykes. The red flag finally made an appearance and the race was declared. Guintoli, Baz and Eugene Laverty took their place in Parc Fermé but after confirming the timing of the red flag, it was rolled back to the beginning of the last completed lap and Smrz was reinstated in 3rd place, and as the race only ran half distance, like at Monza, half points were awarded.

For the third time today, the Marseillese played at Silverstone. The French are doing nothing to tarnish their reputation in the rain.





Italiaans commentaar: _O_
Die finish: :D



[ Bericht 3% gewijzigd door Michael_Moore op 06-08-2012 19:29:18 (Race2 toegevoegd.) ]
Feel free to ignore my comments.
pi_115201058
eugenelaverty twitterde op zondag 05-08-2012 om 23:57:26 Still hoping for a review of race 2 results. I finished 2nd but was placed 4th because some folk couldn't tell their arse from their elbow. reageer retweet
eugenelaverty twitterde op maandag 06-08-2012 om 00:12:49 My bike was soon removed from the podium enclosure, I think I must've parked in a disabled spot or something http://t.co/bLO9a0ie reageer retweet
eugenelaverty twitterde op maandag 06-08-2012 om 00:20:43 @dominicdoyle17 They placed Jakub Smrz 3rd even though he was on his arse, not one, but two laps before the red flag. Fuckin' idiots. reageer retweet
Feel free to ignore my comments.
pi_115212635
Zo.... even mijn gal spuwen over de belachelijke beslissing om race 2 af te kappen.
Waarom moest dat in vredesnaam gebeuren? Zijn de coureurs allemaal achterlijk ofzo. Snappen ze niet dat je een race hebt van 18 ronden en dat de persoon die dat het EERST aflegt, heeft gewonnen.
Het gaat dus niet om een sprint, wereldrecord poging of wat dan ook, zorg in godsnaam gewoon dat je overeind blijft.
Maar ze hebben maar 1 stand en dat is volgas, terwijl er bijvoorbeeld toch geen wet is die zegt dat ze per se harder dan 100 moeten gaan op het rechte stuk. Misschien moet ze dit even ingeprent worden, want ze kunnen toch gvd wel 18 ronden overeind blijven. Dat is het ENIGE wat ze moesten doen. En een paar glijpartijen kunnen dan gebeuren, maar zeuren dat de race afgevlagd moet worden (Sykes, direct zijn krediet van Monza vergooid nu hij zelf net zo´n aansteller is als het hem even uitkomt...) gaan echt totaal nergens over.

En dan, hoe moeilijk kan het zijn om dit te verzinnen:
als de race droog begint, begin je op slicks. Simpel. En wat als het dan gaat regenen, dan ga je de pits in en laat je regenbanden monteren. Je weet wel, zoals ze ook bij de formule 1 bijvoorbeeld doen. In plaats daarvan stoppen ze de race en weet ik veel wat een rompslomp allemaal. En als een race vooraf ´´wet´´ is verklaard, doen ze opeens wel normaal.... Alle races moeten dus gewoon vanaf nu beschouwd worden als zijnde ´´wet races´´, zodat de race gewoon doorgaat als het gaat regenen.
Bijzonder mooie races heb je soms bij wsbk, met epische gevechten, maar daarentegen ook afschuwelijke belachelijke rare beslissingen, die voor mij het plezier behoorlijke vergallen.
Dat moest ik toch even kwijt :P
pi_115213550
quote:
0s.gif Op maandag 6 augustus 2012 22:45 schreef Marks het volgende:

Dat moest ik toch even kwijt :P
Heb je wel een beetje kunnen genieten van race1? ;)
Feel free to ignore my comments.
pi_115213653
quote:
10s.gif Op maandag 6 augustus 2012 22:57 schreef Michael_Moore het volgende:

[..]

Heb je wel een beetje kunnen genieten van race1? ;)
Jazeker, absoluut :D
Maar toch heeft race 2 een schaduw ook over race 1 geworpen.... :{
pi_115340544
Boete voor Melandri, uitslag race 2 blijft gehandhaafd

quote:
De World Superbike races in Silverstone hebben nog een klein staartje gekregen voor BMW rijder Marco Melandri. De Italiaan heeft een boete gekregen voor het niet naleven van het reglement.Ook bevestigde de FIM de uitslag van de tweede race.

Na het door rode vlaggen gekenmerkte raceweekend in het Engelse Silverstone is BMW Motorrad Motorsport rijder Marco Melandri iets minder rijk. De Italiaan is door de FIM beboet voor het niet naleven van artikel 1.19.7 – op de startgrid moeten alle aanpassingen aan de motor gedaan zijn voor het 3 minuten bord getoond wordt - uit het World Superbike reglement. Deze overtreding zal Melandri 3.000 Euro kosten.

Verder liet de FIM weten dat er protesten waren ingediend tegen de uitslag van de tweede race, deze werd pas na geruime tijd bekend terwijl de coureurs niet wisten wie er nu op welke plaats geėindigd was. Door het teruggaan naar de stand in de achtste ronde werden uiteraard een aantal coureurs, zoals onder andere Eugene Laverty, Max Biaggi en John Hopkins, benadeeld.

De racedirectie verwierp het protest en bevestigde het resultaat. Op deze bevestiging is vervolgens weer een beroep ingediend welke door de FIM behandeld is. De Stewards van de FIM bevestigden de beslissing van de racedirectie en het resultaat van de tweede race blijft dus zoals die op zondag 5 augustus is gepubliceerd.
Feel free to ignore my comments.
pi_115641008
Effenbert Liberty Racing niet naar Moskou

quote:
Het World Superbike veld zal voor de eerste race in Rusland een beetje kleiner zijn dan we de laatste tijd gewend zijn, het Effenbert Liberty Racing team slaat de race op de Moscow Raceway namelijk over.

Er waren eerder deze week al geruchten opgedoken dat het Effenbert Liberty Racing team niet naar Moskou zou gaan. Deze geruchten worden nu bevestigd door het team, Jakub Smrz, Maxime Berger en de nog niet helemaal fitte Brett McCormick zullen niet van de partij zijn tijdens de eerste Russische race.

Als reden geeft het team dat de races die nog resteren niet beslissend zijn voor de stand in het kampioenschap. Het Tsjechische team heeft daarom bewust besloten om niet naar Moskou te gaan en zal daarvoor in de plaats werken aan een constructieve reorganisatie van menselijke, technische en logistieke middelen met het oog op volgend jaar, waarin het team vastberaden is om hun resultaten te verbeteren.

De eerstvolgende keer dat de Effenbert Liberty Racing coureurs weer aan de start zullen verschijnen is begin september op de Nürburgring. Dit geeft McCormick tevens de tijd om verder te werken aan een volledige herstel van de in Assen opgelopen blessures.

Verder lijkt ook het Grillini Progea BMW team de Russische race over te slaan, dit omdat Norino Brignola in Silverstone een gebroken sleutelbeen heeft opgelopen.
Feel free to ignore my comments.
pi_115641600
Biaggi dismisses Ducati return rumours

quote:
Max Biaggi has given the strongest hint yet that he will re-sign with Aprilia for the 2013 World Superbike Championship by saying he would like to see out his career with the Italian manufacturer.

The 41-year-old currently heads the 2012 World Superbike Championship standings but is yet to have put pen to paper on a deal for next season, sparking rumours that Ducati is courting him to ride its much anticipated new 1199 Panigale.

However, in an interview with Gazzetta dello Sport Biaggi has dismissed returning to the manufacturer with whom he competed in a semi-privateer capacity in 2008 after he was passed over for the opportunity to join the factory Ducati team in 2009.

With this in mind, 2010 WSBK champion Biaggi feels his career will be concluded at Aprilia, having now won four world titles across the racing classes together, though he has no plans to quit as yet.

“I'd like to finish my career with them [Aprilia],” he told the Italian publication. “It's the mutual respect and affection that ties me to them. You can't forget that we won four World championships together, but there are a lot variables in play, but the economic aspect isn't that important.”

“I haven't even thought of stopping even a second, continuing is an absolute certainity and Ducati is definitely not in my plans. If I continue to race an Italian marque it will be Aprilia.”

Biaggi has led the 2012 World Superbike Championship standings since the third round at Assen, though his margin at the head of the leaderboard has been shrunk by the fast-approaching Marco Melandri, the BMW rider now just 10.5 points adrift with four rounds remaining.
Feel free to ignore my comments.
pi_115787599
Form man Melandri eyes Biaggi scalp

quote:
Marco Melandri is confident he can maintain his strong run of World Superbike Championship form on the series' first visit to Russia having now moved to within striking distance of the overall lead.

Though the Italian didn't enjoy his best outing of the season in the tricky conditions of Silverstone, he still fared markedly better than Biaggi to reduce his advantage to 10.5 points with four rounds remaining.

Indeed, having now out-scored Biaggi in each of the last three rounds, a good performance at the all-new Moscow Raceway could see Melandri move ahead of his countryman into the lead of the standings, a potential milestone for both himself and the BMW team.

For the time being, Melandri is looking forward to sampling the Russian venue for the first time in a preliminary test session on Wednesday before the event gets underway this weekend.

“This will be my first time in Russia,” he said. “I have never been there before, so it is going to be a new experience. It is a brand new circuit, but I know a little bit about it as I watched a car race on TV. The track looks good and very nice. There is a very slow section, a very long straight and long braking. It looks like it is going to be very good fun and it seems to offer many overtaking opportunities.

“We will use the test to learn the circuit and to start work on the set-up. We will be 100 per cent focused and work hard to make best use of the sessions on this new circuit ahead of Superpole and the races. Our goal is to challenge for the top positions again in Moscow and to get as many points as possible.”
Feel free to ignore my comments.
pi_115827423
Haslam naar het Honda World Superbike Team?

quote:
Er gaan momenteel sterke geruchten dat Leon Haslam deze week in Rusland zijn handtekening zal zetten onder een tweejarig contract met het Honda World Superbike Team.

Met de reorganisatie van BMW Motorrad Motorsport, dat vanaf volgend seizoen onder de regie van het huidige BMW Motorrad Italia Goldbet Team zal vallen, lijkt er geen plek meer te zijn voor Leon Haslam die tot nu toe in de schaduw staat van zijn teamgenoot Marco Melandri.

Met de steeds sterker wordende geruchten dat Ben Spies volgend jaar wel eens de nieuwe teamgenoot van Melandri zal worden besloot Haslam niet af te wachten en ging hij gesprekken aan met diverse teams waaronder dat van het door de neven Ten Kate uit Nieuwleusen gerunde Honda World Superbike Team.

Volgens Visordown wist een betrouwbare bron te melden dat er inmiddels al een overeenkomst is gesloten tussen de Brit en het in Nederland gehuisveste team en dat deze week tijdens de Russische ronde van het World Superbike kampioenschap in Moskou de handtekening zal worden gezet.

Haslam zou daarmee na een seizoen op de Alstare Suzuki en twee seizoenen op een BMW S 1000 RR weer terugkeren naar Honda aangezien hij in 2009 voor Stiggy al op Honda CBR1000RR in het World Superbike reed, ook daarvoor reed ‘Pocket Rocket’ voor Honda maar toen in het British Superbike kampioenschap voor het HM Plant Honda team.

Of Haslam de teamgenoot van Jonathan Rea zal gaan worden is niet bekend aangezien er ook geruchten gaan dat Rea volgend jaar wel eens de overstap kan gaan maken naar de MotoGP klasse en een van de machines van het San Carlo Honda Gresini zal gaan bemannen.

Officieel is er door het Honda World Superbike Team nog niets bevestigd maar gezien de steeds sterkere wordende geruchten zal dit niet lang meer op zich laten wachten.
Feel free to ignore my comments.
pi_115875563
Checa voert het veld aan in Moskou

quote:
Carlos Checa heeft tijdens de speciaal belegde testdag voorafgaand aan de dit weekend op de nieuwe Moscow Raceway te verrijden Russische ronde van het World Superbike kampioenschap de snelste rondetijd laten noteren.

Na twee sessies was het de Spanjaard die met een rondetijd van 1’35.891 de lijst aanvoerde en als enige onder de 1’36 grens wist te duiken. Op het circuit wat gedurende de dag steeds meer grip kreeg noteerde Leon Haslam de tweede tijd op zijn BMW Motorrad Motorsport S 1000 RR machine.

Kawasaki coureur Tom Sykes was met een snelste rondetijd van 1’36.119 aan het eind van de dag terug te vinden op de derde plaats. De Brit werd gevolgd door de Italiaan Marco Melandri en Aprilia coureur Max Biaggi.

ParkinGO MTC Racing Aprilia coureur Chaz Davies noteerde de zesde tijd voor Checa’s teamgenoot Davide Giugliano en Eugene Laverty.

Nicollo Canepa en Sylvain Guintoli waren de laatste twee coureurs binnen de top tien, beide wisten de marge ten opzichte van de snelste man te beperken tot minder dan een seconde.

Nadat Hiroshi Aoyama tijdens de eerste sessie nog verraste met een derde tijd was het Jonathan Rea die aan het eind van de dag de snelste Honda coureur was op een toch wel enigszins teleurstellende twaalfde plaats. Aoyama zag zichzelf na een sterke eerste sessie aan het eind van de dag terug op de achttiende plaats op de lijst.
Feel free to ignore my comments.
pi_115993282
Eerste Russische pole voor Checa

quote:
Na twee vrije trainingen en twee kwalificaties was het voor de top 16 tijd voor drie Superpole sessies. In de eerste daarvan was het in eerste instantie Niccolo Canepa die bovenaan kwam te staan maar met de snellere rijders vlak achter hem duurde dat niet lang want achtereenvolgens doken Leon Haslam, Jonathan Rea, Davide Giugliano, Carlos Checa en Tom Sykes onder de tijd van de Red Devils Roma Ducati rijder.

Van de rijders die er meteen een tweede snelle ronden achteraan wilden plakken waren Giugliano en Sykes daadwerkelijk sneller waarbij eerst Giugliano en vervolgens Sykes naar de snelste tijd kwam. De tijd van Sykes, een 1’34.880, was snel genoeg om de rest van de sessie niet meer verbeterd te worden.

De eerste Superpole had voor enkele rijders nog een vervelend staartje want in een poging toch nog wat verder naar voren te komen bleken de kwalificatiebanden zeer effectief te zijn. Voor rijders als Max Biaggi, Eugene Laverty en John Hopkins was de kwalificatieband een zegen, zij klommen een aardig aantal posities maar hierdoor vielen Chaz Davies en Sylvain Guintoli onverwacht buiten de boot net als David Salom en Lorenzo Zanetti.

Sykes was 0,016s sneller dan Biaggi met daarachter Laverty, Giugliano, Checa, Rea, Haslam, Canepa, Hirishi Aoyama, Hopkins, Marco Melandri en Loris Baz.
quote:
In de tweede sessie was het Eugene Laverty die als eerste bovenaan kwam te staan kort daarna gevolgd door Max Biaggi, Leon Haslam, Jonathan Rea, Davide Giugliano en Carlos Checa. De tijd die Checa met zijn eerste vliegende ronde noteerde, een 1’34.435, was snel genoeg om de rest van de sessie niet meer verbeterd te worden.

De Spanjaard was 0,237s sneller dan Laverty die nog voor een tweede poging was gegaan. Sykes werd derde voor Davide Giugliano, Jonathan Rea, Max Biaggi, Leon Haslam en Marco Melandri. Loris Baz, Niccolo Canepa, John Hopkins en Hiroshi Aoyama moesten na de tweede Superpole sessie afhaken.
quote:
De derde sessie werd met een tweede vliegende ronde beslecht. Met zijn eerste ronde was Carlos Checa niet snel genoeg om Tom Sykes, die op zijn beurt Eugene Laverty van die plek had verdreven, van de pole te stoten maar met zijn tweede vliegende ronde ging Checa 0,356s sneller dan de Kawasaki rijder.

Niemand had daarna meer een antwoord op de 1’34.193 van de Althea Ducati rijder. Ook de tijden van Sykes en Laverty bleven onaangetast. Daarachter wist Leon Haslam nog de vierde tijd te noteren voor zijn Italiaanse teamgenoot Marco Melandri. Jonathan Rea, die de eerste snelle tijd noteerde, was goed voor de zesde startplek voor Max Biaggi en de gecrashte Davide Giugliano.
Feel free to ignore my comments.
pi_116059414
Brits Superbike is niet op Eurosport te zien vandaag, hopelijk ergens de komende dagen als herhaling...

Maar, waarom..... hebben.... wij.... DIT niet op TV :P
pi_116066618
Vandaag Cadwell Park, de enige baan met een Flugplatz-sprong erin.


Heerlijk commentaar ook van ex-coureur James Whitham samen met Jack Burnicle

Tip Marks: screw the telly. Ga naar Koisports en zoek het british eursport 2 kanaal op
of anders vipboxtv en het kopje motorsports (zorg wel voor goede ad en flashblockers bij de laatste)
"Und Niemals Vergessen - Eisern Union!"
pi_116072145
Melandri wint, Biaggi crasht

quote:
Tijdens het eerste raceweekend in Rusland werden de rollen omgedraaid, het is nu BMW Motorrad Motorsport rijder Marco Melandri die het klassement leid voor Aprilia Racing rijder Max Biaggi.

In de afgelopen races wist Marco Melandri met grote stappen steeds dichterbij klassementsleider Max Biaggi te komen. Van een voorsprong van 60 punten na de eerste race op het Motorland Aragon werd het gat steeds kleiner en kleiner. Na Melandri’s dubbelzege in Brno was het gat nog maar 21 punten, na de twee races op Silverstone 10,5 punt en na Moskou staat Melandri zelfs 18,5 punt voor Biaggi.

Melandri wist in de eerste race een tweede plaats te pakken achter winnaar Tom Sykes en in de tweede race reed de Italiaan naar zijn alweer zesde overwinning met de BMW. Voor Biaggi was het weer een weekend om te vergeten, het derde opeenvolgende weekend om te vergeten zelfs.

De Romeinse keizer wist in de eerste race op de Moscow Raceway de schade nog enigszins beperkt te houden door ten koste van Eugene Laverty – die van het team zijn derde plaats moest afstaan aan Biaggi – naar de laatste podiumplaats te rijden. In de tweede race ging het mis toen Biaggi bij het aanremmen op een vuil gedeelte kwam, niet genoeg vaart kon verminderen en vol in de achterkant van Leon Haslam’s BMW reed.


Feel free to ignore my comments.
pi_116113575
Rea over zijn eerste testdag op de Repsol Honda

quote:
Voor Honda World Superbike coureur Jonathan Rea ging maandag een droom in vervulling toen hij plaats mocht nemen op de MotoGP machine van niemand minder dan Casey Stoner.

Tijdens de Russische ronde van het World Superbike kampioenschap op de Moscow Raceway werd Rea gebeld door HRC met het verzoek om zondag direct na de tweede World Superbike wedstrijd de eerste de beste vlucht naar Tsjechiė te boeken om maandag deel te kunnen nemen aan de officiėle MotoGP test op het circuit van Brno en eventueel de geblesseerde Stoner te kunnen vervangen tijdens de twee eerstvolgende MotoGP races op het circuit van Misano en Aragon.

Na een rustig begin wist Rea zich tijdens elke sessie te verbeteren om uiteindelijk zijn eerste dag op de officiėle Honda fabrieksfiets af te sluiten met een achtste tijd, een tijd waarmee Rea slechts drie seconden toe hoefde te geven op de snelste rondetijd van de dag.

Het telefoontje van HRC was voor Rea als een droom die uitkwam en de in Nederlandse dienst rijdende World Superbike coureur kon na afloop van de eerste dag zijn geluk dan ook niet op.
quote:
“Dit is de kans van mijn leven en ik ben Honda dan ook heel dankbaar dat ze mij gevraagd hebben hier naar toe te komen, hoewel ik natuurlijk meeleef met de jongens in het team en speciaal met Casey omdat hij natuurlijk de man is die hier normaalgesproken hoort te zijn. Ik wens hem een spoedig herstel", vertelde Rea na afloop. "Mijn eerste indruk is dat de motorfiets niet het moeilijkst is, het zijn de banden en de manier waarop deze werken wat het zwaarst is. Ik heb problemen met het goed afmaken van een bocht, iets wat duidelijk een vertrouwenskwestie is aangezien ik alleen maar meer gebruik moet maken van de voorkant en dat vertrouwen moet zien te vinden. Het is echter pas mijn eerste dag en ik wil die limiet nu nog niet opzoeken of het risico lopen er net over heen te gaan. Het is geweldig de data van Dani in te kunnen zien en zo te leren waar snel te gaan, dat is een geweldige hulp. Ik onderschat zeker niet hoe moeilijk deze job is, ik heb alleen wat meer tijd nodig en ik voel geen druk om hier direct te moeten presteren, het is een leerproces met het team en de mensen om me heen. Het was een geweldige dag, een van de beste dagen van mijn leven. Ik ben mijn hele carričre al een Honda coureur en om nu op de beste Honda machine ter wereld te rijden is als een droom die uitkomt.”
quote:
Rea zal zich nu gaan voorbereiden op de eerstvolgende test van het Repsol Honda team welke op 4 en 5 september plaats zal vinden op het circuit van Aragon om zich daarna te gaan richten op de twee raceweekenden in Misano en Aragon waar hij als vervanger in actie komt van de geblesseerde Stoner.
Feel free to ignore my comments.
pi_116201296
British Superbike komt volgende maand naar Assen

quote:
De British Superbike komt volgende maand naar het TT circuit Assen. Het is de eerste keer dat deze Britse versie van de superbike wedstrijden een race houdt buiten Engeland.

Naast de TT en het Wereldkampioenschap Superbike moet dit het derde grote motorsport evenement worden op het TT circuit. De verwachtingen zijn hooggespannen.

De British Superbike wedstrijden worden van 21 tot en met 23 september in Assen gehouden. Het TT bestuur hoopt dat het evenement een vaste plek krijgt op de kalender.
Feel free to ignore my comments.
pi_116204800
quote:
Jaja, daar ga ik ook heen. Maar wat een verschil moet dat voor de coureurs zijn, als ze op Cadwell en Oulton Park rijden, met gras en vanghekken naast je... Krijg je nu extra asvalt naast het asvalt en dan, als je heel goed kijkt, zie je aan het eind van het asvaltplakkaat een bandenstapel. :9
pi_117265074
quote:
0s.gif Op donderdag 30 augustus 2012 21:23 schreef Marks het volgende:

[..]

Jaja, daar ga ik ook heen. Maar wat een verschil moet dat voor de coureurs zijn, als ze op Cadwell en Oulton Park rijden, met gras en vanghekken naast je... Krijg je nu extra asvalt naast het asvalt en dan, als je heel goed kijkt, zie je aan het eind van het asvaltplakkaat een bandenstapel. :9
Niemand hier die het er nog over gehad heeft :{

Het was echt super, het grootste deel op het stuk gezeten net voor de ramshoek. Dan gaan ze echt naast elkaar met 250 kmh soms letterlijk kuip tegen kuip _O_
En Brooks heeft echt de spectaculairste rijstijl !
pi_123285694
Vd Mark 3e en kon 1 en 2 lange tijd goed bijhouden.
  Eindredactie Sport / Forummod zondag 12 mei 2013 @ 11:00:15 #41
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiėr:
pi_126378086
Voor de liefhebber, nog 3 ronden in de Superstock 1000 in Monza, schitterend gevecht om de eerste 7 plekken.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiėr in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  zondag 12 mei 2013 @ 13:38:18 #42
181124 chufi
Hace frio o no?
pi_126382660
Leuke glijer in Monza ....
Top 4 onderuit over een oliespoor en rode vlag
Cuando haya sol, hay Chufi
Musica Espańol
Come On
pi_126382758
quote:
0s.gif Op zondag 12 mei 2013 13:38 schreef chufi het volgende:
Leuke glijer in Monza ....
Top 4 onderuit over een oliespoor en rode vlag
Supersport?
  zondag 12 mei 2013 @ 13:43:43 #44
181124 chufi
Hace frio o no?
pi_126382815
quote:
0s.gif Op zondag 12 mei 2013 13:41 schreef M.Melandri het volgende:

[..]

Supersport?
:Y
vdMark lag daarna op kop
Cuando haya sol, hay Chufi
Musica Espańol
Come On
pi_126382910
quote:
0s.gif Op zondag 12 mei 2013 13:43 schreef chufi het volgende:

[..]

:Y
vdMark lag daarna op kop
Maar die top 3 maar herstarten neem ik aan?
  zondag 12 mei 2013 @ 13:51:20 #46
181124 chufi
Hace frio o no?
pi_126383084
quote:
0s.gif Op zondag 12 mei 2013 13:46 schreef M.Melandri het volgende:

[..]

Maar die top 3 maar herstarten neem ik aan?
Ja herstart, maar hoe en wat weet ik niet ..
Cuando haya sol, hay Chufi
Musica Espańol
Come On
  zondag 12 mei 2013 @ 14:16:56 #47
181124 chufi
Hace frio o no?
pi_126383878
quote:
0s.gif Op zondag 12 mei 2013 13:51 schreef chufi het volgende:

[..]

Ja herstart, maar hoe en wat weet ik niet ..
Complete herstart zoals vanaf het begin..... Maar weer een rode vlag .... Effe gemist (ivm F1)
Cuando haya sol, hay Chufi
Musica Espańol
Come On
pi_126632788
quote:
0s.gif Op zondag 12 mei 2013 14:16 schreef chufi het volgende:

[..]

Complete herstart zoals vanaf het begin..... Maar weer een rode vlag .... Effe gemist (ivm F1)
3 rode vlaggen en 4 starts in totaal :) helaas vd mark een gebroken voet.
  Eindredactie Sport / Forummod zondag 26 mei 2013 @ 13:00:15 #49
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiėr:
pi_127019218
http://88.80.5.80/w00t/20(...)08073376-586284.html

Donington, race 1, begint ongeveer nu
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiėr in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_127020057
Sykes is weer eens vertrokken
pi_129186401
quote:
Tragedie in Moskou: Andrea Antonelli overleden

De 25 jarige Andrea Antonelli is zondagmiddag om het leven gekomen bij een zware crash tijdens de World Supersport wedstrijd op de Moscow Raceway. De Kawasaki coureur verloor de controle over zijn machine en werd bij zijn val aangereden.

De World Supersport wedstrijd op de Moscow Raceway ging zondagmiddag van start onder zeer slechte weersomstandigheden. Al in de tweede ronde ging het mis op het lange rechte stuk (ruim 900 meter) achter op het circuit. Met een snelheid van ruim boven de 200 km per uur verloor Andrea Antonelli de controle over zijn Kawasaki ZX-6R. De Italiaan kwam ten val en werd vervolgens in zijn val geraakt door Pata Honda coureur Lorenzo Zanetti.

De impact van de crash was enorm en de medische assistentie was snel ter plaatse. Meteen werd duidelijk dat de verwondingen zeer ernstig waren en dat de 25 jarige coureur zware verwondingen aan zijn hoofd had opgelopen bij de crash.

Antonelli werd overgebracht naar het op het circuit gevestigde medical centre. Diverse reanimatie pogingen mochten echter niet meer baten en zojuist is bekend geworden dat Andrea Antonelli is overleden aan de gevolgen van de crash.

Andrea Antonelli werd geboren op 17 januari 1988 en woonde in Castiglione del Lago. Hij begon zijn motorsport carričre in de mininbikes om vervolgens de overstap te maken naar het Europees Superstock 600 kampioenschap en het Italiaans en de FIM Cup Superstock 1000 klasse. In totaal wist Antonelli veertien podium plaatsen te scoren in deze categorieėn. In 2012 maakte Antonelli de overstap naar het World Supersport kampioenschap. Na een moeilijk eerste seizoen in de klasse begon het 2013 seizoen goed voor Antonelli en werden de resultaten steeds beter. Zo behandelde Antonelli dit weekend tijdens de trainingen zijn beste resultaat in de kwalificatie en mocht hij tijdens zijn fatale wedstrijd vandaag vertrekken vanaf de vierde plaats op de grid.
bron

  zondag 21 juli 2013 @ 16:15:42 #52
181124 chufi
Hace frio o no?
pi_129188155
-O-
Cuando haya sol, hay Chufi
Musica Espańol
Come On
pi_131191728
Sofuoglu en Lowes maken er wel een goede show van.
fan van Putin, Baudet, Jorge Lorenzo en Assad
  zondag 15 september 2013 @ 12:04:52 #54
144695 Sinister-D-
NL'er in Belgiė
pi_131191828
Wat een finale bij de Supersport :o _O_
Inwoner van Verenigd Limburgia! [i]Waar in 't bronsgroen eikenhout, 't nachtegaaltje zingt.[/i]
pi_132366090
Goede showdown bij de BSB.
fan van Putin, Baudet, Jorge Lorenzo en Assad
pi_137050942
Het is weer begonnen.
fan van Putin, Baudet, Jorge Lorenzo en Assad
pi_137079562
quote:
0s.gif Op zondag 23 februari 2014 15:42 schreef Beach het volgende:
Het is weer begonnen.
Wat een rare supersport sprint was dat, Vd Mark en Sofuoglu er helaas uit.
pi_138831075
Niemand die keek?
fan van Putin, Baudet, Jorge Lorenzo en Assad
  zondag 13 april 2014 @ 17:28:28 #59
144695 Sinister-D-
NL'er in Belgiė
pi_138832856
quote:
0s.gif Op zondag 13 april 2014 16:48 schreef Beach het volgende:
Niemand die keek?
Stond 2 ronden op, totdat mijn schoonouders binnenkwamen :{ Op het moment dat zij weg waren ben ik overgeschakeld naar de Blancpain Endurance, totdat mijn vrouw begon te klagen dat ze vanavond ook al de afstandsbediening moet gaan afgeven ivm de MotoGP.
Fair enough, dan maar klussen :')

tl;dr : eventjes maar :@
Inwoner van Verenigd Limburgia! [i]Waar in 't bronsgroen eikenhout, 't nachtegaaltje zingt.[/i]
pi_139299618
Niemand die keek hoe van der Mark won?
fan van Putin, Baudet, Jorge Lorenzo en Assad
  Eindredactie Sport / Forummod zondag 27 april 2014 @ 12:44:21 #61
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiėr:
pi_139299670
quote:
15s.gif Op zondag 27 april 2014 12:42 schreef Beach het volgende:
Niemand die keek hoe van der Mark won?
Ik vergeet dit echt zo vaak :') :@
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiėr in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Moderator zondag 27 april 2014 @ 15:56:13 #62
249559 crew  Lavenderr
pi_139306054
quote:
15s.gif Op zondag 27 april 2014 12:42 schreef Beach het volgende:
Niemand die keek hoe van der Mark won?
Wat goed!
pi_139307511
quote:
15s.gif Op zondag 27 april 2014 12:42 schreef Beach het volgende:
Niemand die keek hoe van der Mark won?
Live vanaf het circuit, leuk dat er eindelijk weer eens Nederlands succes was.
pi_139307728
quote:
0s.gif Op zondag 27 april 2014 16:24 schreef M.Melandri het volgende:

[..]

Live vanaf het circuit, leuk dat er eindelijk weer eens Nederlands succes was.
geniet ervan
fan van Putin, Baudet, Jorge Lorenzo en Assad
  Eindredactie Sport / Forummod zondag 11 mei 2014 @ 12:06:00 #65
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiėr:
pi_139821686
Sofuoglo easy op weg naar de zege maar met 4 rondes te gaan moet ie de pit in :o
vdMark naar 2 nu.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiėr in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_140312895
Naast de F1 en Indy ook dit weekend Donington.
fan van Putin, Baudet, Jorge Lorenzo en Assad
pi_140313025
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 mei 2014 15:02 schreef Beach het volgende:
Naast de F1 en Indy ook dit weekend Donington.
Gelukkig zenden het zondagavond pas uit op eurosport, dan is de Indy500 al afgelopen.
pi_144220525
Kickje voor Michael van der Mark die wereldkampioen kan worden dit weekend.
fan van Putin, Baudet, Jorge Lorenzo en Assad
pi_144267081
Ik kijk zelden naar motorsport (wel F1) maar er is nu een briljante race aan de gang op Eurosport met van der Mark die kampioen kan worden.
Hell To The Liars
  zondag 7 september 2014 @ 12:06:09 #70
181124 chufi
Hace frio o no?
pi_144267283
Stuivertje wisselen aan de kop is het ... Spannende race
Cuando haya sol, hay Chufi
Musica Espańol
Come On
  zondag 7 september 2014 @ 12:13:03 #71
181124 chufi
Hace frio o no?
pi_144267459
*O* *O* *O*
Cuando haya sol, hay Chufi
Musica Espańol
Come On
  Eindredactie Sport / Forummod zondag 7 september 2014 @ 12:16:15 #72
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiėr:
pi_144267521
:D
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiėr in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  zondag 7 september 2014 @ 12:21:42 #73
181124 chufi
Hace frio o no?
pi_144267648
Cuando haya sol, hay Chufi
Musica Espańol
Come On
pi_144293278
Mooie race om de titel te pakken, neem aan dat hij volgend jaar naar het WSBK gaat.
pi_144709153
Was een mooie race met vd Mark.
  Eindredactie Sport / Forummod zondag 2 november 2014 @ 20:32:22 #76
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiėr:
pi_146227603
Guintoli pakt de wereldtitel in de World Superbike, door de laatste race van het jaar te winnen. Daarmee haalt hij Sykes in de laatste race nog net in.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiėr in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_147405768
Sykes was boos op Baz omdat hij de team orders negeerde. Goede beslissing van Baz. Die vertoning in Magny cours sloeg natuurlijk nergens op met Melandri en Guintoli.
pi_149204577
Voorlopige startlijst 2015 eni FIM Superbike World Championship (van racesport.nl)
1 - 81 Jordi Torres - ESP - Aprilia RSV4 RF - Aprilia Racing Team - Red Devils
2 - 91 Leon Haslam - GBR - Aprilia RSV4 RF - Aprilia Racing Team - Red Devils
3 - 65 Jonathan Rea - GBR - Kawasaki ZX-10R - Kawasaki Racing Team
4 - 66 Tom Sykes - GBR - Kawasaki ZX-10R - Kawasaki Racing Team
5 - 1 Sylvain Guintoli - FRA - Honda CBR1000RR SP - PATA Honda
6 - 60 Michael van der Mark - NED - Honda CBR1000RR SP - PATA Honda
7 - 7 Chaz Davies - GBR - Ducati Panigale R - Aruba.it Racing-Ducati Superbike
8 - 34 Davide Giugliano - ITA - Ducati Panigale R - Aruba.it Racing-Ducati Superbike
9 - 14 Randy De Puniet - FRA - Suzuki GSX-R1000 - VOLTCOM Crescent Suzuki
10 - 22 Alex Lowes - GBR - Suzuki GSX-R1000 - VOLTCOM Crescent Suzuki
11 - 15 Matteo Baiocco - ITA - Ducati Panigale R - Althea Racing
12 - 18 Nicolas Terol - ESP - Ducati Panigale R - Althea Racing
13 - 44 David Salom - ESP - Kawasaki ZX-10R - Team Pedercini
14 – TBA - Kawasaki ZX-10R - Team Pedercini
15 - 23 - Christophe Ponsson - LUX - Kawasaki ZX-10R - Grillini SBK Team
16 - 51 - Santiago Barragan - ESP - Kawasaki ZX-10R - Grillini SBK Team
17 - 2 Leon Camier - GBR - MV Agusta 1000 F4 - MV Agusta Reparto Corse
18 - 10 Imre Toth - HUN - BMW S1000 RR - BMW Team Toth
19 - 75 Gįbor Rizmayer - HUN - BMW S1000 RR - BMW Team Toth
20 - 36 Leandro Mercado - ARG - Ducati Panigale R - BARNI Racing Team
21 - 20 Sylvain Barrier - FRA - BMW S1000 RR - BMW Motorrad Italia Superbike Team
22 - 24 Toni Elias - ESP - BMW S1000 RR - JR Racing Team
23 - 86 Ayrton Badovini - ITA - BMW S1000 RR - JR Racing Team
24 - 40 Roman Ramos - ESP - Kawasaki ZX-10R - Team Go Eleven
25 - 59 Niccolņ Canepa - ITA - EBR 1190 RX - Team Hero EBR
26 - 72 Larry Pegram - USA - EBR 1190 RX - Team Hero EBR

Ik verwacht wel veel van Terol, als laatste 125cc kampioen eerlijk gezegd.
Larry Pegram als teameigenaar en coureur dat kan nooit helemaal goed gaan.
Verder zijn er gewoon teveel goede mannen die voor de titel kunnen gaan als alles klopt met hun motor en/of team, zoals Elias, de Puniet, Sykes, Guintoli en Lowes.
Zou leuk zijn als van der Mark een race kan winnen maar ik verwacht het eerlijk gezegd niet met de Honda.
22 februari is de eerste race!
fan van Putin, Baudet, Jorge Lorenzo en Assad
  Eindredactie Sport / Forummod vrijdag 30 januari 2015 @ 11:48:52 #79
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiėr:
pi_149204618
Dit is wat de bookmakers denken, Van der Mark zo rond de 9e/10e plek dus:

Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiėr in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_149232153
Ik denk dat de bookies het wel redelijk goed hebben geschoten. Hoop dat VD Mark dit seizoen met een gekke race kan verrassen met een podium, maar meer moet je nog niet van zo'n jongen eisen.

Nico Terol gaat niet voor VD Mark rijden hoor, is met alle respect een coureur die de absolute top nooit gaat halen. Rijden kan hij, zeker weten, maar dit seizoen is hij nog wel bezig met het wennen aan deze klasse. Hij heeft iets over zich waardoor dingen net niet lopen. Anders had hij zich wel op Moto2->MotoGP koers gehouden. Zo populair is WSBK namelijk niet in Spanje.

Ik moet trouwens nog maar zien of het team van Elias de eerste race wel haalt....

Zelf ben ik erg benieuwd naar de prestaties van Alex Lowes. Wilde vorig jaar gewoon teveel en dat heeft hem nogal wat leed opgeleverd. Als hij in een goed ritme komt kan hij nog wel eens voor een verrassing zorgen. Vrees dat het weer de Kawasaki's zijn die om de titel gaan rijden, maar hoop dat Chaz Davies de boel een beetje op stelten kan zetten.

Aprilia's zijn altijd snel, maar met twee coureurs die aan het Italiaanse spul moeten worden denk ik niet dat ze vooraan gaan rijden.

Bring it on!
pi_149265752
Terol zelf heeft (uiteraard) goede hoop:

quote:
Terol zou graag Checa willen evenaren

Tijdens de teampresentatie van het Althea Racing team sprak Nico Terol over zijn wens om zijn landgenoot Carlos Checa, die in 2011 op de Althea Ducati wereldkampioen werd, te kunnen evenaren.

Voormalig 125cc wereldkampioen Nico Terol is een van de nieuwe aanwinsten van het WK Superbike. Na het behalen van de wereldtitel, de laatste in de 125cc klasse voor deze tweetakt klasse werd vervangen door de viertakt Moto3 klasse, lukte het Terol niet echt meer om op de voorgrond te treden. In 2013 won de Spanjaard nog drie Moto2 races maar het afgelopen seizoen was dramatisch en het werd tijd voor verandering.

Voor het komende seizoen gooide Terol het roer om en maakte de overstap naar het WK Superbike en wist daar een plekje te bemachtigen bij het ervaren Althea Racing team van Genesio Bevilacqua.
“Ik ben zeer blij en zit vol vertrouwen zo vlak voor de start van dit nieuwe avontuur. Ik heb niet heel veel kunnen rijden maar vind het een fijne machine en ik heb genoten,” vertelde Terol. “Ik volgde het WK Superbike al op TV en had het idee dat het niveau hoog was en nu heb ik dat zelf kunnen ervaren. Giugliano reed met de Panigale een zeer goede tijd in Jerez, daar ben ik blij mee maar Rea en Sykes zitten dichtbij. Ik denk dat dat de drie beste rijders zijn.”

Dat Terol voor het team uitkomt waarmee zijn landgenoot Carlos Checa in 2011 wereldkampioen werd doet hem deugd en hij hoopt de prestaties van Checa te kunnen evenaren, al zal dat wellicht niet in zijn eerste seizoen lukken.

“Ik zou hem graag willen evenaren, Carlos is een vriend van me en ik heb wel met hem gesproken maar ik heb nog geen advies gevraagd. Ik moet in ieder geval nog steeds wennen aan de banden, vooral aan de kwalificatiebanden, en aan de elektronica, maar de motor voelt steeds meer als mijn motor. Ik mis nog wat snelheid omdat we niet heel veel hebben kunnen testen maar ik weet dat mijn rijstijl goed past bij de Ducati. Ik geniet van het rijden en ik weet zeker dat de resultaten zullen komen.”
http://racesport.nl/WSBK/(...)D/37228/Default.aspx
pi_149915709
Het seizoen is weer begonnen.
fan van Putin, Baudet, Jorge Lorenzo en Assad
  Eindredactie Sport / Forummod zondag 22 februari 2015 @ 13:18:40 #83
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiėr:
pi_149915791
Van der Mark die Sykes gewoon hard opzij zette in de eerste race _O_
En Van der Mark die zelfs even op kop reed in de tweede race _O_
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiėr in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_149915899
quote:
0s.gif Op zondag 22 februari 2015 13:18 schreef heywoodu het volgende:
Van der Mark die Sykes gewoon hard opzij zette in de eerste race _O_
En Van der Mark die zelfs even op kop reed in de tweede race _O_
Eindelijk weer eens een Nederlandse topper. _O_
Ik vind het nog steeds vreemd dat hij geen nominatie had voor sporttalent van het jaar.
  Eindredactie Sport / Forummod zondag 22 februari 2015 @ 13:23:42 #85
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiėr:
pi_149915936
quote:
0s.gif Op zondag 22 februari 2015 13:22 schreef TargaFlorio het volgende:

[..]

Eindelijk weer eens een Nederlandse topper. _O_
Ik vind het nog steeds vreemd dat hij geen nominatie had voor sporttalent van het jaar.
Volgens Weeink was de beste Nederlandse prestatie ooit in het WSBK de 5e plek van Jeffrey de Vries in Mugello...1991 :o

Ik heb zo'n vaag vermoeden dat Van der Mark dat binnen afzienbare tijd gaat verbeteren :+
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiėr in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_149915961
De commentator op ES2 wordt gek.
pi_149915984
quote:
0s.gif Op zondag 22 februari 2015 13:23 schreef heywoodu het volgende:

[..]

Volgens Weeink was de beste Nederlandse prestatie ooit in het WSBK de 5e plek van Jeffrey de Vries in Mugello...1991 :o

Ik heb zo'n vaag vermoeden dat Van der Mark dat binnen afzienbare tijd gaat verbeteren :+
Waarschijnlijk wel ja.
pi_149916072
VDM nu even op 1.
pi_149916120
^O^ Wat geweldig van Van der Mark. Meteen dit resultaat .
pi_149922765
Keurig gedaan van Van der Mark. Actie op Sykes was misschien iets aan de ruige kant maar zéker iets wat je als debutant mag (misschien wel moet) doen. Aan de kant, nieuwe generatie! Geweldig. En wat zal die Rea gedacht hebben toen hij ineens achter een CBR aan moest jagen? Briljant!
pi_150877277
Morgenochtend weer.
fan van Putin, Baudet, Jorge Lorenzo en Assad
  Eindredactie Sport / Forummod zaterdag 21 maart 2015 @ 10:55:54 #92
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiėr:
pi_150877304
quote:
14s.gif Op zaterdag 21 maart 2015 10:54 schreef Beach het volgende:
Morgenochtend weer.
Om 07:00 en 10:30 live op Eurosport (en race 2 op ESP2) zie ik, bedankt voor de heads-up ^O^
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiėr in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Eindredactie Sport / Forummod zaterdag 21 maart 2015 @ 15:26:50 #93
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiėr:
pi_150883175
Van der Mark start trouwens als 8e morgen, Rea vanaf pole.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiėr in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Eindredactie Sport / Forummod zondag 22 maart 2015 @ 06:58:21 #94
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiėr:
pi_150903704
En we gaan beginnen.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiėr in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Eindredactie Sport / Forummod zondag 22 maart 2015 @ 07:11:24 #95
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiėr:
pi_150903723
Technisch probleem, einde race -O-
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiėr in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Eindredactie Sport / Forummod zondag 22 maart 2015 @ 10:21:44 #96
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiėr:
pi_150905084
Race 2 staat op het punt van beginnen, als het goed is gaat Eurosport 2 zo live, anders hier:
http://www.sportingvideo.(...)3483516-1031957.html
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiėr in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Eindredactie Sport / Forummod zondag 22 maart 2015 @ 11:03:01 #97
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiėr:
pi_150905619
Van der Mark op de finish nog voorbij Guintoli en naar P6 ^O^ ^O^

Edit: Under investigation o|O
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiėr in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Moderator zondag 22 maart 2015 @ 11:06:54 #98
249559 crew  Lavenderr
pi_150905678
quote:
0s.gif Op zondag 22 maart 2015 11:03 schreef heywoodu het volgende:
Van der Mark op de finish nog voorbij Guintoli en naar P6 ^O^ ^O^

Edit: Under investigation o|O
Ja jammer, plaatsje terug, maar goed, toch punten gehaald en 7 is ook een mooie plaats.
  Eindredactie Sport / Forummod zondag 22 maart 2015 @ 11:07:42 #99
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiėr:
pi_150905686
quote:
0s.gif Op zondag 22 maart 2015 11:06 schreef Lavenderr het volgende:

[..]

Ja jammer, plaatsje terug, maar goed, toch punten gehaald en 7 is ook een mooie plaats.
Zeker, op de 6e plek na zat er ook echt niet meer in vandaag.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiėr in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Moderator zondag 22 maart 2015 @ 11:10:47 #100
249559 crew  Lavenderr
pi_150905732
quote:
0s.gif Op zondag 22 maart 2015 11:07 schreef heywoodu het volgende:

[..]

Zeker, op de 6e plek na zat er ook echt niet meer in vandaag.
Wel top he, dat er nu een Nederlander het zo goed doet bij de Superbikes.
  Eindredactie Sport / Forummod zondag 22 maart 2015 @ 11:16:55 #101
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiėr:
pi_150905815
quote:
0s.gif Op zondag 22 maart 2015 11:10 schreef Lavenderr het volgende:

[..]

Wel top he, dat er nu een Nederlander het zo goed doet bij de Superbikes.
Leuk ja :Y (hoewel mijn sportkijkprogramma dan nog meer in de war komt :'( )
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiėr in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Moderator zondag 22 maart 2015 @ 11:20:34 #102
249559 crew  Lavenderr
pi_150905862
quote:
0s.gif Op zondag 22 maart 2015 11:16 schreef heywoodu het volgende:

[..]

Leuk ja :Y (hoewel mijn sportkijkprogramma dan nog meer in de war komt :'( )
Ja, want straks ook op naar het eerste groen :9
pi_150907284
Net Max Verstappen, ook uitvallen :7

World Supersport was weer eens veel spannender dan de Superbike races.
fan van Putin, Baudet, Jorge Lorenzo en Assad
  Eindredactie Sport / Forummod zondag 22 maart 2015 @ 12:42:31 #104
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiėr:
pi_150907398
quote:
0s.gif Op zondag 22 maart 2015 12:38 schreef Beach het volgende:
Net Max Verstappen, ook uitvallen :7

World Supersport was weer eens veel spannender dan de Superbike races.
Ja godver, kijk ik MotoGP en dan hoor ik je zeggen dat SBK veel spannender is, ga ik SBK kijken en dan hoor ik je zeggen dat ik Supersport moet gaan kijken :'(
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiėr in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_150907420
quote:
10s.gif Op zondag 22 maart 2015 12:42 schreef heywoodu het volgende:

[..]

Ja godver, kijk ik MotoGP en dan hoor ik je zeggen dat SBK veel spannender is, ga ik SBK kijken en dan hoor ik je zeggen dat ik Supersport moet gaan kijken :'(
Net zoals de Moto3 en Moto2 vaak spannender zijn qua races dan de MotoGP.
fan van Putin, Baudet, Jorge Lorenzo en Assad
  Eindredactie Sport / Forummod zondag 22 maart 2015 @ 12:44:25 #106
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiėr:
pi_150907452
quote:
0s.gif Op zondag 22 maart 2015 12:43 schreef Beach het volgende:

[..]

Net zoals de Moto3 en Moto2 vaak spannender zijn qua races dan de MotoGP.
Absoluut, daarom dat ik ook zeker gewoon de wekker zet als de Moto3 ergens in Aziė om 3 uur Nederlandse tijd begint :)
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiėr in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_150985194
Mijn god wat een kloteregie bij WSBK :X
De hele tijd Rea laten zien, super dat hij vooraan rijdt, maar er waren echt veel gevechten oa met groep Bayliss, vd Mark etc in race 2 waar zo goed als niets van te zien was.
En natuurlijk de inhaalactie laatste bocht vdM niks van gezien omdat het blije team van Rea zo nodig in beeld moest }:|
Kijk dan eens NASCAR regiemensen, SPLITSCREEN....
  dinsdag 24 maart 2015 @ 19:56:31 #108
442512 mast3rmind
Battlefield 4 Jet player ;)
pi_150995711
Dit wordt kijken dus.
pi_150998695
Waardeloos circuit daar in Thailand. Wel veel publiek overigens ^O^
pi_151004306
quote:
0s.gif Op dinsdag 24 maart 2015 20:54 schreef M.Melandri het volgende:
Waardeloos circuit daar in Thailand. Wel veel publiek overigens ^O^
Klopt, Monza weer terug plz.... :{
pi_151383183
British Superbike seizoen begint morgen.
Met veel exMotoGP en WSBK coureurs.
http://www.britishsuperbike.com/riders.aspx

Op Eurosport2
maandag 6 april 2015
19:00-19:30 - Brits Superbike: Donington Park - race 1
19:30-20:00 - Brits Superbike: Donington Park - race 2

[ Bericht 19% gewijzigd door Beach op 05-04-2015 12:11:50 ]
fan van Putin, Baudet, Jorge Lorenzo en Assad
  Moderator zondag 12 april 2015 @ 10:33:27 #113
249559 crew  Lavenderr
pi_151603295
van der Mark als elfde gestart en nu op een 12de plek. Niet verkeerd!
  Moderator zondag 12 april 2015 @ 10:43:20 #114
249559 crew  Lavenderr
pi_151603493
..en nu 9de *O*
pi_151603510
Zit weer mooi voor Guintoli
pi_151603664
En out..
  Moderator zondag 12 april 2015 @ 10:52:19 #117
249559 crew  Lavenderr
pi_151603685
quote:
0s.gif Op zondag 12 april 2015 10:51 schreef M.Melandri het volgende:
En out..
-O-
  Moderator zondag 12 april 2015 @ 12:31:47 #118
249559 crew  Lavenderr
pi_151605968
En nu meer geluk voor van der Mark ^O^

na deze herhaling :P

[ Bericht 31% gewijzigd door Lavenderr op 12-04-2015 12:37:39 ]
pi_151605999
quote:
0s.gif Op zondag 12 april 2015 10:51 schreef M.Melandri het volgende:
En out..
Precies Max
fan van Putin, Baudet, Jorge Lorenzo en Assad
  Moderator zondag 12 april 2015 @ 13:25:58 #120
249559 crew  Lavenderr
pi_151607381
6de plaats nu ^O^
  Moderator zondag 12 april 2015 @ 13:27:49 #121
249559 crew  Lavenderr
pi_151607438
En weer 7 nu. Sowieso een hele mooie race voor van der Mark.
  zondag 12 april 2015 @ 13:45:27 #122
181124 chufi
Hace frio o no?
pi_151608016
Uiteindelijk 8e
Cuando haya sol, hay Chufi
Musica Espańol
Come On
  Moderator zondag 12 april 2015 @ 14:05:51 #123
249559 crew  Lavenderr
pi_151608644
quote:
0s.gif Op zondag 12 april 2015 13:45 schreef chufi het volgende:
Uiteindelijk 8e
Ja jammer ik had gehoopt dat hij zesde zou worden.

Oh well 8ste is ook mooi.

Zo en nu Parijs/Roubaix kijken. :W
  Eindredactie Sport / Forummod zondag 19 april 2015 @ 10:19:04 #124
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiėr:
pi_151818876
Over een minuut of 10 race 1 van de WSBK in Assen, live op Eurosport :)

Wie kijkt er mee w/
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiėr in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Eindredactie Sport / Forummod zondag 19 april 2015 @ 10:37:53 #125
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiėr:
pi_151819096
Jammer van de start, maar hij is echt heerlijk bezig op het moment en nu al op P4 _O_
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiėr in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Eindredactie Sport / Forummod zondag 19 april 2015 @ 10:40:51 #126
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiėr:
pi_151819124
Volgend slachtoffer: Chaz Davies en vdMark op 3 _O_
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiėr in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Eindredactie Sport / Forummod zondag 19 april 2015 @ 10:54:18 #127
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiėr:
pi_151819296
Davies pakt hem terug maar inmiddels heeft ie Sykes aan de kant gezet en rijdt hij alsnog op plek 3. Langzamerhand maakt hij ook weer de aansluiting met Rea en Davies nu, terwijl Haslam moeite heeft om te volgen :)
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiėr in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  zondag 19 april 2015 @ 11:02:27 #128
410413 RRuben
Kwaliteitsuser
pi_151819401
Waarom gaan ze eigenlijk voor de bocht met hun voet naar de grond?
leef de leven
  Eindredactie Sport / Forummod zondag 19 april 2015 @ 11:02:57 #129
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiėr:
pi_151819404
En Haslam weer gepakt, toch weer terug op 3 met nog 2 ronden te gaan.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiėr in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Eindredactie Sport / Forummod zondag 19 april 2015 @ 11:04:47 #130
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiėr:
pi_151819424
3e :D _O_ _O_
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiėr in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_151821680
Dat was een schitterende race van vdMark, hoewel het einde van de Supersport ook leuk was. ^O^
Nu race 2, hopen dat hij er weer zo goed bij zit.
pi_151821761
vd Mark _O_ _O_ _O_
  Eindredactie Sport / Forummod zondag 19 april 2015 @ 13:11:03 #133
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiėr:
pi_151821912
Weer zo'n rare start -O-
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiėr in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  zondag 19 april 2015 @ 13:14:15 #134
194695 franklop
Fran knock
pi_151822016
wel weer 5e nu
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  zondag 19 april 2015 @ 13:19:08 #135
194695 franklop
Fran knock
pi_151822156
Snelste ronde vd Mark, dat in rondje met gele vlag. Kan je daar nog straf voor krijgen?
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_151822248
Alleen als je inhaalt daar, anders wordt het moeilijk om te bewijzen lijkt me.
  zondag 19 april 2015 @ 13:23:42 #137
194695 franklop
Fran knock
pi_151822274
4e
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  Eindredactie Sport / Forummod zondag 19 april 2015 @ 13:24:02 #138
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiėr:
pi_151822283
Doei Haslam.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiėr in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_151822294
Mooi :Y
pi_151822388
Omg hij durft wel
  Eindredactie Sport / Forummod zondag 19 april 2015 @ 13:30:12 #141
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiėr:
pi_151822432
Oei, foutje van vdMark, dat had een stuk slechter af kunnen lopen.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiėr in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_151822433
Oef :X
  Eindredactie Sport / Forummod zondag 19 april 2015 @ 13:37:14 #143
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiėr:
pi_151822592
Hij heeft de druk er wel echt vol op bij Davies nu.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiėr in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Eindredactie Sport / Forummod zondag 19 april 2015 @ 13:39:22 #144
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiėr:
pi_151822665
Ok, bij Haslam nu dan :+
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiėr in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  zondag 19 april 2015 @ 13:39:57 #145
194695 franklop
Fran knock
pi_151822673
Bijna!
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_151822759
Daar had vdMark een momentje in de achtergrond.
  zondag 19 april 2015 @ 13:44:34 #147
194695 franklop
Fran knock
pi_151822806
En gemist, maar wel ervoorbij!
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  Eindredactie Sport / Forummod zondag 19 april 2015 @ 13:44:38 #148
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiėr:
pi_151822809
Jaaaa hij doet het :D
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiėr in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_151822810
vdMark eindbaas. _O_ _O_ _O_
pi_151822942
Zo Hazlim probeerde nog even terug te komen. gaat maar net goed
  Moderator zondag 19 april 2015 @ 13:49:55 #151
249559 crew  Lavenderr
pi_151822946
quote:
0s.gif Op zondag 19 april 2015 13:44 schreef Damius het volgende:
vdMark eindbaas. _O_ _O_ _O_
Echt! vanderMarkgod _O_ .
pi_151822983
vd Mark ^O^ _O_ ^O^
pi_151823006
quote:
0s.gif Op zondag 19 april 2015 13:49 schreef Nymphetic13 het volgende:
Zo Hazlim probeerde nog even terug te komen. gaat maar net goed
Ja inderdaad, dat hadden ze even gemist.
pi_152419905
van het weekend op Imola
fan van Putin, Baudet, Jorge Lorenzo en Assad
pi_152420678
Giugliano is terug ^O^
pi_152431862
En gelijk op pole
  Eindredactie Sport / Forummod zondag 10 mei 2015 @ 10:32:24 #157
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiėr:
pi_152453071
En race 1 is onderweg.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiėr in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Eindredactie Sport / Forummod zondag 10 mei 2015 @ 10:50:19 #158
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiėr:
pi_152453417
David Salom gecrasht en rode vlag :{
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiėr in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Eindredactie Sport / Forummod zondag 10 mei 2015 @ 10:56:36 #159
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiėr:
pi_152453522
Om 11:06 de herstart, 6 ronden.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiėr in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Eindredactie Sport / Forummod zondag 10 mei 2015 @ 11:00:52 #160
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiėr:
pi_152453588
Salom is schijnbaar bij bewustzijn, das mooi.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiėr in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Eindredactie Sport / Forummod zondag 10 mei 2015 @ 13:08:33 #161
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiėr:
pi_152456251
Tijd voor race 2 :)
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiėr in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Eindredactie Sport / Forummod zondag 10 mei 2015 @ 13:26:49 #162
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiėr:
pi_152456689
Van der Mark geraakt door Haslam en eruit gecrashed vanaf P6 -O-
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiėr in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Eindredactie Sport / Forummod zondag 10 mei 2015 @ 13:37:02 #163
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiėr:
pi_152456882
Davies valt nog even uit, Giugliano komt amper meer vooruit...vdMark zou hier zonder nog in te halen gewoon 4e zijn geworden terwijl hij Torres nog op de hielen zat :'(
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiėr in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Moderator zondag 10 mei 2015 @ 14:06:36 #164
249559 crew  Lavenderr
pi_152457717
quote:
0s.gif Op zondag 10 mei 2015 13:26 schreef heywoodu het volgende:
Van der Mark geraakt door Haslam en eruit gecrashed vanaf P6 -O-
Zo jammer -O-
pi_152880273
Behalve F1 en de Indy 500 ook nog gewoon WSBK dit weekend in Donington.
fan van Putin, Baudet, Jorge Lorenzo en Assad
  Eindredactie Sport / Forummod zaterdag 23 mei 2015 @ 14:47:34 #166
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiėr:
pi_152881463
Helaas de laatste tijd in de Superpole, start morgen als 12e dus.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiėr in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_152909762
Ennnnnnn helaas krijgen andere sporten voorrang, wordt samenvatting opnemen vanavond. Voordeel is dan dat er geen reclame tussenzit trouwens, tip voor mensen die dat niet wisten. Gaat dus om de 45 minuut durende rerun van de race op eurosport. Want ook vorige race, alsof de duvel er mee speelt, tijdens de reclames gebeurde oa de crash van vd Mark :9
Zag wel kans op regen daar vandaag... interessant...
  Eindredactie Sport / Forummod zondag 24 mei 2015 @ 12:58:22 #168
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiėr:
pi_152912722
Britse Eurosport heeft de race wel, nog 2 minuten :)
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiėr in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_152913409
Ik download de races wel. Kuttennis.
fan van Putin, Baudet, Jorge Lorenzo en Assad
pi_153279909
Portugal.
Mooi niet tegelijk met F1.
fan van Putin, Baudet, Jorge Lorenzo en Assad
pi_153282404
Kawasaki wel erg sterk de laatste tijd. Gelukkig komt Yamaha weer terug.
  Eindredactie Sport / Forummod zondag 7 juni 2015 @ 11:56:59 #172
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiėr:
pi_153322776
4 ronden te gaan en het gaat regenen :o
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiėr in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Eindredactie Sport / Forummod zondag 7 juni 2015 @ 11:59:24 #173
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiėr:
pi_153322823
Oh nee, 5 ronden nog.

Sykes en Rea lagen samen ruim op kop, Rea ging naar binnen, Sykes niet.

Edit: En Sykes nu ook binnen, Haslam als eerste onderuit.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiėr in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_153325493
quote:
0s.gif Op zondag 7 juni 2015 11:59 schreef heywoodu het volgende:
Oh nee, 5 ronden nog.

Sykes en Rea lagen samen ruim op kop, Rea ging naar binnen, Sykes niet.

Edit: En Sykes nu ook binnen, Haslam als eerste onderuit.
2e race om 14:10?

Kan jij vinden als hoeveelste VD Mark moet starten?
  Eindredactie Sport / Forummod zondag 7 juni 2015 @ 14:04:54 #175
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiėr:
pi_153325519
quote:
0s.gif Op zondag 7 juni 2015 14:03 schreef Max23 het volgende:

[..]

2e race om 14:10?

Kan jij vinden als hoeveelste VD Mark moet starten?
Ja, dat kan ik.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiėr in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_153325574
quote:
10s.gif Op zondag 7 juni 2015 14:04 schreef heywoodu het volgende:

[..]

Ja, dat kan ik.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Dank :o _O-
  Eindredactie Sport / Forummod zondag 7 juni 2015 @ 14:12:57 #177
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiėr:
pi_153325710
Een start zonder hupje van Van der Mark ^O^
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiėr in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Eindredactie Sport / Forummod zondag 7 juni 2015 @ 14:13:34 #178
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiėr:
pi_153325725
Een plek gepakt, doordat Lowes veel te wijd ging in de eerste bocht.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiėr in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Eindredactie Sport / Forummod zondag 7 juni 2015 @ 14:17:30 #179
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiėr:
pi_153325807
VDM al naar 8 :o
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiėr in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_153325834
quote:
0s.gif Op zondag 7 juni 2015 14:17 schreef heywoodu het volgende:
VDM al naar 8 :o
En hij moest een flink gat dichtrijden op het groepje voor hem, maar hij lijkt er aan te komen :Y
  Eindredactie Sport / Forummod zondag 7 juni 2015 @ 14:20:19 #181
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiėr:
pi_153325862
quote:
0s.gif Op zondag 7 juni 2015 14:18 schreef Max23 het volgende:

[..]

En hij moest een flink gat dichtrijden op het groepje voor hem, maar hij lijkt er aan te komen :Y
In de huidige tempo's van VDM en Guintoli (voor hem) is hij er over 70 rondjes bij :P
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiėr in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_153325873
quote:
10s.gif Op zondag 7 juni 2015 14:20 schreef heywoodu het volgende:

[..]

In de huidige tempo's van VDM en Guintoli (voor hem) is hij er over 70 rondjes bij :P
Schijn bedriegt dus :9
pi_153325958
Nu komt hij wel dichterbij, afgelopen 2 ronden bij elkaar 0,6 gewonnen op zijn voorganger
  Moderator zondag 7 juni 2015 @ 14:26:11 #184
249559 crew  Lavenderr
pi_153325962
quote:
0s.gif Op zondag 7 juni 2015 14:17 schreef heywoodu het volgende:
VDM al naar 8 :o
Wat een held _O_
  Eindredactie Sport / Forummod zondag 7 juni 2015 @ 14:27:07 #185
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiėr:
pi_153325988
Alleen Rea was sneller in de vorige ronde :9
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiėr in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_153326014
En naar 7 _O_

Edit: en weer naar 8
  Moderator zondag 7 juni 2015 @ 14:38:24 #187
249559 crew  Lavenderr
pi_153326186
Zal wel 8 blijven. Goed hoor.
  Eindredactie Sport / Forummod zondag 7 juni 2015 @ 14:45:35 #188
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiėr:
pi_153326320
En naar 6 :D
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiėr in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Eindredactie Sport / Forummod zondag 7 juni 2015 @ 14:45:57 #189
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiėr:
pi_153326329
En over de finish als 5e, een tiende voor Guintoli nog _O- _O_
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiėr in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Moderator zondag 7 juni 2015 @ 14:46:04 #190
249559 crew  Lavenderr
pi_153326331
5de w/ _O_
pi_153326334
_O- _O- _O_ _O_ w/ w/
pi_153326346
Torres en Sykes vielen flink stil in de laatste 2-3 ronden
pi_153326402
Netjes van Michael
fan van Putin, Baudet, Jorge Lorenzo en Assad
pi_153365127
IOM TT is ook bezig he sinds zaterdag, te vinden op de welbekende kanalen.
fan van Putin, Baudet, Jorge Lorenzo en Assad
pi_153665080
Biaggi is terug _O_
ronderecord in de 1e training
fan van Putin, Baudet, Jorge Lorenzo en Assad
  Eindredactie Sport / Forummod zondag 21 juni 2015 @ 10:29:30 #196
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiėr:
pi_153711393
Start over een paar minuten, Van der Mark vanaf plek 15.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiėr in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Eindredactie Sport / Forummod zondag 21 juni 2015 @ 10:31:49 #197
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiėr:
pi_153711429
Van 15 naar 9 bij de start, das nieuw :o
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiėr in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_153788643
Mooie races, kan me herinneren dat de races op deze baan vorig jaar de saaisten van het jaar waren, nu zeker niet. Vooral race 2 was mooi:)
pi_154498211
In Amerika:

quote:
Bij de World Superbike wedstrijd in de Verenigde Staten zijn zondag twee Spaanse motorcoureurs om het leven gekomen. Het gebeurde op het Mazda Raceway Laguna Seca circuit in Californiė.

De 35-jarige Bernat Martinez en de 27-jarige Daniel Rivas Fernandez waren beiden betrokken bij een grote crash tijdens de Superbike/Superstock 1000-race van MotoAmerica. Net na de start vloog een aantal motoren en coureurs rechts de baan af. De twee Spanjaarden werden direct na de crash overgebracht naar omliggende ziekenhuizen, waar ze aan hun verwondingen bezweken.

"Onze gedachten gaan eerst uit naar de familie en vrienden van beide coureurs. Ik heb echt geen woorden voor datgene wat wij allemaal nu voelen", liet de president van MotoAmerica Wayne Rainey weten.
http://nos.nl/artikel/204(...)d-in-californie.html
  dinsdag 21 juli 2015 @ 09:10:40 #200
19840 Libris
Live from Singapore
pi_154512240
:{
pi_154814120
Biaggi is er weer bij _O_
fan van Putin, Baudet, Jorge Lorenzo en Assad
pi_154839675
Wat een races _O_

Biaggi pakt meteen een 3e plaats in de eerste race, tweede race pakt hij bij de start de leiding zelfs, maar kom ten val in de eerste bocht.

Van der Mark viel uit in race 1 en werd 5e in race 2

Rae pakte bijna de wereldtitel al, Sykes was slecht en viel steeds letterlijk terug.
Rae moest alleen Davies voorbij in race 2, pakte in de laatste ronde de leiding over van Davies op het voorlaatste rechte eind, Davies pakt hem terug in de laatste bocht, waardoor Rae nog net geen kampioen is.
  Moderator zondag 2 augustus 2015 @ 14:00:02 #204
249559 crew  Lavenderr
pi_154840051
quote:
0s.gif Op zondag 2 augustus 2015 13:41 schreef Max23 het volgende:
Wat een races _O_

Biaggi pakt meteen een 3e plaats in de eerste race, tweede race pakt hij bij de start de leiding zelfs, maar kom ten val in de eerste bocht.

Van der Mark viel uit in race 1 en werd 5e in race 2

Rae pakte bijna de wereldtitel al, Sykes was slecht en viel steeds letterlijk terug.
Rae moest alleen Davies voorbij in race 2, pakte in de laatste ronde de leiding over van Davies op het voorlaatste rechte eind, Davies pakt hem terug in de laatste bocht, waardoor Rae nog net geen kampioen is.
Bedankt voor de info ^O^ . Die Biaggi :o wie had dat gedacht.
  Eindredactie Sport / Forummod zondag 20 september 2015 @ 10:28:57 #205
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiėr:
pi_156236701
Eurosport, nu

Race 1 in Jerez begint over een hele kleine minuut, vdMark vanaf P4
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiėr in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Eindredactie Sport / Forummod zondag 20 september 2015 @ 10:34:14 #206
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiėr:
pi_156236787
Twee plekken teruggevallen, weer een wheelie bij de start. Het is dus in Jerez, waar vorig jaar dit gebeurde *O*

Motorcoureur Van der Mark pakt historische wereldtitel
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiėr in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Eindredactie Sport / Forummod zondag 20 september 2015 @ 10:35:23 #207
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiėr:
pi_156236807
Canepa onderuit, vdM naar 5
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiėr in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_156236953
doet het niet onaardig :P
fan van Putin, Baudet, Jorge Lorenzo en Assad
  Eindredactie Sport / Forummod zondag 20 september 2015 @ 10:48:10 #209
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiėr:
pi_156237012
Nu wel voorbij Haslam *O*
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiėr in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Eindredactie Sport / Forummod zondag 20 september 2015 @ 10:48:49 #210
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiėr:
pi_156237030
En 3 bochten later langs Rea :D
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiėr in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Eindredactie Sport / Forummod zondag 20 september 2015 @ 10:58:23 #211
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiėr:
pi_156237202
Van der Mark verliest tijd op Davies, Haslam verliest tijd op Van der Mark en dus is hij op weg naar een derde plek _O_
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiėr in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Eindredactie Sport / Forummod zondag 20 september 2015 @ 11:07:14 #212
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiėr:
pi_156237348
Jonathan Rea is wereldkampioen ^O^
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiėr in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  zondag 20 september 2015 @ 11:07:46 #213
144695 Sinister-D-
NL'er in Belgiė
pi_156237359
Das kut voor Rea :D de eerste race van het seizoen waarbij die niet op het podium staat en uitgerekend dan wordt ie WK _O- was mooier geweest als er een feestje was op het podium.
Inwoner van Verenigd Limburgia! [i]Waar in 't bronsgroen eikenhout, 't nachtegaaltje zingt.[/i]
pi_156238751
En Sofuoglu ook bijna kampioen.
fan van Putin, Baudet, Jorge Lorenzo en Assad
  Eindredactie Sport / Forummod zondag 4 oktober 2015 @ 10:45:15 #215
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiėr:
pi_156588130
WSBK start over een halve minuut, race 1 op een nat Magny-Cours met vdMark vanaf 15
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiėr in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Eindredactie Sport / Forummod zondag 4 oktober 2015 @ 10:47:26 #216
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiėr:
pi_156588162
Topstart _O_

Van 14 (15 was een foutje) naar 8 in krap 1 bocht _O_
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiėr in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Eindredactie Sport / Forummod zondag 4 oktober 2015 @ 11:00:10 #217
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiėr:
pi_156588309
P5 inmiddels en sneller dan Guintoli, heerlijke race zeg :o
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiėr in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Eindredactie Sport / Forummod zondag 4 oktober 2015 @ 11:00:45 #218
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiėr:
pi_156588319
Guintoli te pakken en hoe :D
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiėr in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Eindredactie Sport / Forummod zondag 4 oktober 2015 @ 11:01:57 #219
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiėr:
pi_156588331
Guintoli pakt hem terug en een bocht later pakt Michael zowel Guintoli als Davies, geniaal dit, P3 :D
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiėr in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_156588604
Plaats 4 toch het hoogst haalbare denk ik zo, van 14 naar 4 dan mag je niet klagen. Leuke race.
  zondag 4 oktober 2015 @ 12:50:49 #221
144695 Sinister-D-
NL'er in Belgiė
pi_156590042
Rijden de Turken al al toeterend door de straten?
Inwoner van Verenigd Limburgia! [i]Waar in 't bronsgroen eikenhout, 't nachtegaaltje zingt.[/i]
  zondag 4 oktober 2015 @ 13:16:46 #222
194695 franklop
Fran knock
pi_156590703
nu alweer van 15 naar 9 7
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  zondag 4 oktober 2015 @ 13:30:02 #223
194695 franklop
Fran knock
pi_156591029
en weer op 5, zonde dat hij dan zo van achter startte
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  zondag 4 oktober 2015 @ 13:42:18 #224
194695 franklop
Fran knock
pi_156591364
mooi gevecht nu voor plaats 4
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  zondag 4 oktober 2015 @ 13:43:04 #225
194695 franklop
Fran knock
pi_156591388
Buitenlangs _O_ op zijn Max'
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  Eindredactie Sport / Forummod zondag 4 oktober 2015 @ 14:17:19 #226
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiėr:
pi_156592469
Schitterende dag voor vdMark zeg, en inderdaad, die actie buitenom :o
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiėr in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_160255006
kick
het is weer begonnen
fan van Putin, Baudet, Jorge Lorenzo en Assad
  Eindredactie Sport / Forummod zaterdag 27 februari 2016 @ 11:56:49 #228
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiėr:
pi_160255066
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 februari 2016 11:53 schreef Beach het volgende:
kick
het is weer begonnen
Zo vroeg :o

Helaas 1 dag te laat, race 1 is al voorbij :(
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiėr in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Eindredactie Sport / Forummod zaterdag 27 februari 2016 @ 11:57:05 #229
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiėr:
pi_160255069
Van der Mark gelijk op het podium, 3e _O_
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiėr in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_160255669
Je hebt een goede race gemist.
fan van Putin, Baudet, Jorge Lorenzo en Assad
  Eindredactie Sport / Forummod zaterdag 27 februari 2016 @ 12:30:10 #231
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiėr:
pi_160255683
Om het nu maar wél even op tijd te melden....race 2 morgenochtend om 5 uur op Eurosport :+
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiėr in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_160256485
_O_ Goed begin van het seizoen.

Ik hoop dat Jeffrey Herlings en Glenn Coldenhoff vanavond nog beter doen.

BTW Anders zijn toch beide races op zondag?
  Eindredactie Sport / Forummod zaterdag 27 februari 2016 @ 13:20:12 #233
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiėr:
pi_160256625
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 februari 2016 13:13 schreef TargaFlorio het volgende:
_O_ Goed begin van het seizoen.

Ik hoop dat Jeffrey Herlings en Glenn Coldenhoff vanavond nog beter doen.

BTW Anders zijn toch beide races op zondag?
Ja, maar dit seizoen schijnbaar niet meer.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiėr in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_160275501
Ik blijf wel gewoon wakker.
N A P O L I
C A M P A N I A
pi_160276424
Eerst eens zien wat die Turk gaat doen in de Supersport.
  Eindredactie Sport / Forummod zondag 28 februari 2016 @ 05:18:35 #236
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiėr:
pi_160277008
VDM op kop :D
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiėr in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_160277011
Mooie kopgroep
pi_160277017
Zou graag zien dat Rea aangevallen wordt.
  Eindredactie Sport / Forummod zondag 28 februari 2016 @ 05:26:30 #239
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiėr:
pi_160277037
Sowieso de enige Nederlander met een podium toch?
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiėr in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_160277044
Ja, Van den Goordbergh heeft een keer in de achterhoede meegereden. Verder geen idee, maar sowieso geen podium voor een Nederlander.
pi_160277052
p3 maximale of Rea en Davies moeten flink in de clinch gaan.
pi_160277064
Weg is Davies
  Eindredactie Sport / Forummod zondag 28 februari 2016 @ 05:33:49 #243
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiėr:
pi_160277065
Davies :W
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiėr in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Eindredactie Sport / Forummod zondag 28 februari 2016 @ 05:34:54 #244
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiėr:
pi_160277072
Geweldig begin van het WK *O*
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiėr in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_160277081
Geweldig circuit blijft dit ook, beter dan al die tilke gedrochten.
  zondag 28 februari 2016 @ 09:19:01 #246
181124 chufi
Hace frio o no?
pi_160277763
Cuando haya sol, hay Chufi
Musica Espańol
Come On
  Moderator zondag 28 februari 2016 @ 11:09:57 #247
249559 crew  Lavenderr
pi_160279102
quote:
0s.gif Op zondag 28 februari 2016 09:19 schreef chufi het volgende:
Goed begin idd 2e vanochtend:

http://www.worldsbk.com/e(...)ders%20manufacturers
Van der Mark gewoon op een 2de plek. Fantastisch!
  Eindredactie Sport / Forummod vrijdag 11 maart 2016 @ 14:16:50 #248
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiėr:
pi_160590114
Van der Mark op Guintoli na onaantastbaar in de training :7 (Guintoli op ongeveer 2 tienden, de rest meer dan een halve seconde)

Morgen om 07.30 de superpole op Eurosport en om 10 uur de eerste race.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiėr in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Eindredactie Sport / Forummod zaterdag 12 maart 2016 @ 08:11:58 #249
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiėr:
pi_160607203
Eerste Nederlander ooit op pole :D
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiėr in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  zaterdag 12 maart 2016 @ 09:47:58 #250
181124 chufi
Hace frio o no?
pi_160608047
Ik zit er klaar voor
Cuando haya sol, hay Chufi
Musica Espańol
Come On
pi_160608119
Iemand een livestream? :)
"The only sight worse than a sad dwarf is a very sad dwarf"
"Met dubbel s welteverstaan"
  zaterdag 12 maart 2016 @ 09:55:59 #252
181124 chufi
Hace frio o no?
pi_160608134
quote:
7s.gif Op zaterdag 12 maart 2016 09:54 schreef Geralt het volgende:
Iemand een livestream? :)
Geen Eurosport2?
Cuando haya sol, hay Chufi
Musica Espańol
Come On
pi_160608151
quote:
0s.gif Op zaterdag 12 maart 2016 09:55 schreef chufi het volgende:

[..]

Geen Eurosport2?
Vast wel, maar ik zit aan de computer en niet aan de tv :)
"The only sight worse than a sad dwarf is a very sad dwarf"
"Met dubbel s welteverstaan"
  Eindredactie Sport / Forummod zaterdag 12 maart 2016 @ 10:01:50 #254
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiėr:
pi_160608194
Michael :(

Weer zo'n kutstart...
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiėr in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Moderator zaterdag 12 maart 2016 @ 10:02:53 #255
249559 crew  Lavenderr
pi_160608204
quote:
0s.gif Op zaterdag 12 maart 2016 10:01 schreef heywoodu het volgende:
Michael :(

Weer zo'n kutstart...
Jammer he, maar nu vierde dus komt goed.
  Eindredactie Sport / Forummod zaterdag 12 maart 2016 @ 10:08:31 #256
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiėr:
pi_160608268
Mooi hoor, 1 persoon die de Kawasaki's gewoon heel goed kan volgen.. :D
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiėr in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_160608292
Klote reclame. :(
  Moderator zaterdag 12 maart 2016 @ 10:11:07 #258
249559 crew  Lavenderr
pi_160608312
quote:
0s.gif Op zaterdag 12 maart 2016 10:08 schreef heywoodu het volgende:
Mooi hoor, 1 persoon die de Kawasaki's gewoon heel goed kan volgen.. :D
Die Kawa's komt hij nooit voorbij helaas.
  Eindredactie Sport / Forummod zaterdag 12 maart 2016 @ 10:11:14 #259
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiėr:
pi_160608315
Oei, Van der Mark op achterstand ;(
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiėr in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  zaterdag 12 maart 2016 @ 10:32:10 #260
144695 Sinister-D-
NL'er in Belgiė
pi_160608563
Update? Zit mobiel.....
Inwoner van Verenigd Limburgia! [i]Waar in 't bronsgroen eikenhout, 't nachtegaaltje zingt.[/i]
pi_160608599
Derde op een 9 sec van de Kawa's.
  Moderator zaterdag 12 maart 2016 @ 10:34:10 #262
249559 crew  Lavenderr
pi_160608603
quote:
0s.gif Op zaterdag 12 maart 2016 10:32 schreef Sinister-D- het volgende:
Update? Zit mobiel.....
Derde geworden !
  Eindredactie Sport / Forummod zaterdag 12 maart 2016 @ 10:35:04 #263
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiėr:
pi_160608612
Drie keer op rij podium _O_
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiėr in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_160612411
quote:
7s.gif Op zaterdag 12 maart 2016 09:54 schreef Geralt het volgende:
Iemand een livestream? :)
ik dacht altijd dat jij niet van motorracen hield
fan van Putin, Baudet, Jorge Lorenzo en Assad
  Eindredactie Sport / Forummod zondag 13 maart 2016 @ 08:50:43 #265
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiėr:
pi_160629570
Schitterende slotronden in de Supersport net met een duel tussen Jacobsen en Sofuoglu om plek 2 _O_

Cluzel wint, Sofuoglu tweede, Jacobsen voor Krummenacher op drie.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiėr in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Eindredactie Sport / Forummod zondag 13 maart 2016 @ 09:56:41 #266
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiėr:
pi_160630205
Klaar voor race 2 :Y)
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiėr in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Eindredactie Sport / Forummod zondag 13 maart 2016 @ 10:01:53 #267
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiėr:
pi_160630264
Geen starthupje *O*

Flinke beuk van Davies zeg _O-
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiėr in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_160630266
Redelijke start, 3e nu
  Eindredactie Sport / Forummod zondag 13 maart 2016 @ 10:04:28 #269
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiėr:
pi_160630302
Nu hopen dat ie het wel kan volgen en dat Sykes weer een matige 2e helft heeft :P
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiėr in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Eindredactie Sport / Forummod zondag 13 maart 2016 @ 10:07:34 #270
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiėr:
pi_160630345
Gat van VDM naar Davies wordt helaas kleiner dan het gat van Rea naar VDM.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiėr in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_160630495
Gezakt naar 4
  Eindredactie Sport / Forummod zondag 13 maart 2016 @ 10:16:54 #272
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiėr:
pi_160630508
Lowes eraf ;(
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiėr in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Eindredactie Sport / Forummod zondag 13 maart 2016 @ 10:17:20 #273
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiėr:
pi_160630517
Het gat van Sykes/Rea naar Davies/VDM wordt in elk geval even niet meer groter op het moment.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiėr in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Eindredactie Sport / Forummod zondag 13 maart 2016 @ 10:20:14 #274
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiėr:
pi_160630582
Zo lang Rea niet voorbij Sykes kan is er nog van alles mogelijk zo te zien. Als Rea er voorbij gaat denk ik dat Davies en VDM gezien zijn :P
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiėr in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Eindredactie Sport / Forummod zondag 13 maart 2016 @ 10:20:34 #275
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiėr:
pi_160630586
Van der Mark :W

Vierde dus als er niks geks gebeurt.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiėr in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Moderator zondag 13 maart 2016 @ 10:22:57 #276
249559 crew  Lavenderr
pi_160630628
quote:
0s.gif Op zondag 13 maart 2016 10:20 schreef heywoodu het volgende:
Van der Mark :W

Vierde dus als er niks geks gebeurt.
Ook prima.
  Eindredactie Sport / Forummod zondag 13 maart 2016 @ 10:23:52 #277
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiėr:
pi_160630640
quote:
0s.gif Op zondag 13 maart 2016 10:22 schreef Lavenderr het volgende:

[..]

Ook prima.
Uiteraard, maar 100% op het podium was zo leuk :P

Nou sluit ik een valpartij bij die top-3 niet uit ~O>
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiėr in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Moderator zondag 13 maart 2016 @ 10:26:32 #278
249559 crew  Lavenderr
pi_160630695
quote:
0s.gif Op zondag 13 maart 2016 10:23 schreef heywoodu het volgende:

[..]

Uiteraard, maar 100% op het podium was zo leuk :P

Nou sluit ik een valpartij bij die top-3 niet uit ~O>
Zet hem op een Kawa en hij wint.
  Eindredactie Sport / Forummod zondag 13 maart 2016 @ 10:30:13 #279
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiėr:
pi_160630758
Dit duel Sykes vs Rea :D
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiėr in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Moderator zondag 13 maart 2016 @ 10:30:52 #280
249559 crew  Lavenderr
pi_160630770
quote:
0s.gif Op zondag 13 maart 2016 10:30 schreef heywoodu het volgende:
Dit duel Sykes vs Rea :D
bloedspannend
  Eindredactie Sport / Forummod zondag 13 maart 2016 @ 10:32:29 #281
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiėr:
pi_160630795
Man wat een slot :D
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiėr in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Moderator zondag 13 maart 2016 @ 10:36:01 #282
249559 crew  Lavenderr
pi_160630853
quote:
0s.gif Op zondag 13 maart 2016 10:32 schreef heywoodu het volgende:
Man wat een slot :D
Het was genieten tot de laatste seconde :)
  Eindredactie Sport / Forummod zondag 13 maart 2016 @ 10:42:19 #283
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiėr:
pi_160630926
Toch maar eens kijken om na een jaar of 8-9 voor de tweede keer naar een motorrace te gaan kijken in Assen :9
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiėr in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  zondag 13 maart 2016 @ 11:10:04 #284
267333 buzz1291
Never a dull moment
pi_160631287
quote:
0s.gif Op zondag 13 maart 2016 10:26 schreef Lavenderr het volgende:

[..]

Zet hem op een Kawa en hij wint.
Dat denk ik nu juist niet. Want als je in de training wel de snelste kan zijn, ligt het niet aan de machine maar aan wie het grootste hart heeft bij een bloedstollend duel. En daar legt Van der Mark het (nog) een beetje af. Komt wel goed denk ik zolang er maar niet geforceerd wordt, want dan lig je er zo naast.
2015: BUD - SAW - AUH - BKK - CNX - UTH - SIN - KUL - SGN - DAD - HUI - HAN - HKG . . . . . .
  Eindredactie Sport / Forummod zondag 13 maart 2016 @ 11:21:23 #285
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiėr:
pi_160631438
quote:
1s.gif Op zondag 13 maart 2016 11:10 schreef buzz1291 het volgende:

[..]

Dat denk ik nu juist niet. Want als je in de training wel de snelste kan zijn, ligt het niet aan de machine maar aan wie het grootste hart heeft bij een bloedstollend duel.
Of het ligt aan de set-up van de machines, welke banden ze gebruiken, of de tegenstanders zich richten op een zo snel mogelijke ronde of op een constante pace voor in de race etc.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiėr in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Moderator zondag 13 maart 2016 @ 12:21:09 #286
249559 crew  Lavenderr
pi_160632458
quote:
1s.gif Op zondag 13 maart 2016 11:10 schreef buzz1291 het volgende:

[..]

Dat denk ik nu juist niet. Want als je in de training wel de snelste kan zijn, ligt het niet aan de machine maar aan wie het grootste hart heeft bij een bloedstollend duel. En daar legt Van der Mark het (nog) een beetje af. Komt wel goed denk ik zolang er maar niet geforceerd wordt, want dan lig je er zo naast.
Daar zou je best gelijk in kunnen hebben maar elke keer als ik zit te kijken denk ik: zet hem op een Kawasaki en hij wint.
  zondag 13 maart 2016 @ 12:58:40 #287
267333 buzz1291
Never a dull moment
pi_160633300
quote:
0s.gif Op zondag 13 maart 2016 11:21 schreef heywoodu het volgende:

[..]

Of het ligt aan de set-up van de machines, welke banden ze gebruiken, of de tegenstanders zich richten op een zo snel mogelijke ronde of op een constante pace voor in de race etc.
Niet wanneer je in de training voor pole gaat. En dat doet echt iedereen op de eerste twee start rijen.
2015: BUD - SAW - AUH - BKK - CNX - UTH - SIN - KUL - SGN - DAD - HUI - HAN - HKG . . . . . .
  Eindredactie Sport / Forummod zondag 13 maart 2016 @ 13:01:05 #288
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiėr:
pi_160633360
quote:
1s.gif Op zondag 13 maart 2016 12:58 schreef buzz1291 het volgende:

[..]

Niet wanneer je in de training voor pole gaat. En dat doet echt iedereen op de eerste twee start rijen.
Dat betwijfel ik. Een Rea of Sykes hoeft echt niet 100% te geven in de trainingen om wel zeker genoeg te zijn van de top-10.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiėr in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_160668206
Wel een vermakelijk seizoen tot nu toe. Graag nog meer van dit soort battles en hopen dat Vd Mark een race kan pakken.
  Eindredactie Sport / Forummod zaterdag 2 april 2016 @ 08:25:43 #290
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiėr:
pi_161112959
Van der Mark derde in beide vrije trainingen in Aragon gisteren, de Kawa's zijn nog niet echt lekker op gang, Davies wel.

Om 10.25 de superpole en om 12.55 race 1 live op Eurosport :) (SP op ES2, race op ES1)
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiėr in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Eindredactie Sport / Forummod zaterdag 2 april 2016 @ 10:30:34 #291
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiėr:
pi_161113674
Ook derde in VT3, Davies weer heel snel :P

Superpole live nu :)
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiėr in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Eindredactie Sport / Forummod zaterdag 2 april 2016 @ 10:51:08 #292
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiėr:
pi_161113857
Torres en Guintoli voegen zich bij SP1.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiėr in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Eindredactie Sport / Forummod zaterdag 2 april 2016 @ 11:09:40 #293
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiėr:
pi_161114074
Van der Mark heel lekker onderweg, maar onderuit -O-

Wordt daarna nog bijna aan gort gereden door Hayden die er maar net langs kon :{
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiėr in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Eindredactie Sport / Forummod zaterdag 2 april 2016 @ 12:54:37 #294
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiėr:
pi_161115510
Tijd voor race 1 :Y)
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiėr in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Eindredactie Sport / Forummod zaterdag 2 april 2016 @ 13:02:50 #295
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiėr:
pi_161115744
Superstart voor VDM, van 11 naar 8 en een paar bochten later al op 6 _O_
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiėr in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Eindredactie Sport / Forummod zaterdag 2 april 2016 @ 13:09:19 #296
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiėr:
pi_161115890
En gevallen -O-

Commentator heeft het na minstens 2 ronden pas door :')
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiėr in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_161115960
:(
  Eindredactie Sport / Forummod zaterdag 2 april 2016 @ 13:22:36 #298
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiėr:
pi_161116174
Wat een machtsvertoon van Davies _O_
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiėr in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_161122924
quote:
0s.gif Op zaterdag 2 april 2016 13:09 schreef heywoodu het volgende:
En gevallen -O-

Commentator heeft het na minstens 2 ronden pas door :')
Jammer dat Weeink het commentaar niet deed. Deze man begreep er echt weinig van. Jammer dat Sykes het weer liet afweten, was leuk voor het wk geweest als hij wat punten kon terugpakken van Rea.
  Eindredactie Sport / Forummod zaterdag 2 april 2016 @ 18:34:15 #300
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiėr:
pi_161122977
quote:
0s.gif Op zaterdag 2 april 2016 18:31 schreef M.Melandri het volgende:

[..]

Jammer dat Weeink het commentaar niet deed. Deze man begreep er echt weinig van. Jammer dat Sykes het weer liet afweten, was leuk voor het wk geweest als hij wat punten kon terugpakken van Rea.
Doet Weeink het normaal dan? Ik weet wel dat deze kerel het normaal niet doet, maar ik kan me dan nooit voor de geest halen wie het wel doet :P

Ik dacht dat Weeink wel bij Sport1/Ziggo Sport gebleven is en daar nu bepaalde autosportklassen doet..

Edit: Manusje van alles volgens Twitter :)

Motor- en autosportcommentator voor Motors TV, RTL7, ZiggoSport Totaal en Eurosport, motorsportjournalist voor o.a. MotoPlus, Noppennieuws en Classic Racer
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiėr in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_161123022
quote:
0s.gif Op zaterdag 2 april 2016 18:34 schreef heywoodu het volgende:

[..]

Doet Weeink het normaal dan? Ik weet wel dat deze kerel het normaal niet doet, maar ik kan me dan nooit voor de geest halen wie het wel doet :P

Ik dacht dat Weeink wel bij Sport1/Ziggo Sport gebleven is en daar nu bepaalde autosportklassen doet..

Edit: Manusje van alles volgens Twitter :)

Motor- en autosportcommentator voor Motors TV, RTL7, ZiggoSport Totaal en Eurosport, motorsportjournalist voor o.a. MotoPlus, Noppennieuws en Classic Racer
Eerste raceweekenden deed Weeink het commentaar. Hopen dat hij er morgen weer is.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')