abonnement bol.com Unibet Coolblue
  zaterdag 30 juni 2012 @ 22:28:26 #1
206580 Luxuria
It was love at first bite
pi_113608794


Welkom in het Hondentopic!

Foto's maken een groot deel uit van deze reeks, maar schroom ook niet om je vragen te stellen of om je verhaal te vertellen.

http://www.hondenplaza.nl/
http://hondenfokkers.startkabel.nl/

Puppycursus
Bij puppycursus leer je op een speelse manier met je hond omgaan. Je zult wat basisoefeningen leren en alledaagse handelingen zoals: aangelijnd wandelen zonder trekken, zitten, liggen, terugkomen bij roepen, etc. Maar niet minder belangrijk is het sociale aspect van de cursus. Je puppy leert gelijk dat andere mensen en honden niet eng zijn, maar juist hartstikke leuk. Puppycursus heb je in alle soorten en maten, je moet zelf even uitzoeken welke manier het best bij jou en je puppy past.

Agility
Agility (ook wel behendigheid genoemd) is een discipline van de hondensport vergelijkbaar met jumping bij paardensport. Het parcours omvat een aantal hindernissen die de hond moet nemen, geleid door zijn begeleider, in een minimum van tijd, op de juiste wijze en in een bepaalde volgorde. Agility laat toe de fysieke toestand van een hond te beoordelen en geeft hem de mogelijkheid om een groot zelfvertrouwen te krijgen. Gebruikte toestellen zijn: de hoogtesprong, de breedtesprong, de borstelsprong, de tunnel, de slurf, de band, de katteloop, de A-schutting, de wip en de slalom.
Informatie Agility

Flyball
Flyball is een teamsport, waarbij 2 teams in estafettevorm tegen elkaar strijden. Per race lopen er altijd 4 honden. D.w.z. dat ieder team bestaat uit minimaal 4 honden en maximaal 2 reservehonden. Een hond mag beslist geen slipketting dragen! Elke hond van een team moet over 4 lage hindernissen springen om bij het flyballapparaat te komen. Het team dat het eerst 4 honden reglementair over de finish heeft, is winnaar van de race. Een wedstrijd wordt gewonnen door het team, dat als eerste 2 races gewonnen heeft (best of three).
Informatie Flyball

Ringtraining
De doelstelling van ringtraining is om de hond optimaal te leren voorbrengen op een tentoonstelling, ter beoordeling door de keurmeester. Het oefenen is er op gericht dat de hond zich goed presenteert aan de keurmeester. Een goed geshowde hond is altijd een voordeel bij de beoordeling. Iedere hond kan succesvol deelnemen aan ringtraining. Uiteraard speelt de "will to please" van de hond mee. Maar elke hond vindt aandacht leuk. En bij ringtraining krijgt en draait alle aandacht om de hond. Het strekt verder tot aanbeveling aan ringtraining deel te nemen als de hond volledig is ingeënt.
Informatie ringtraining


Linkje naar het vorige deel:

Deze OP is hier te vinden
All she wants and needs is just a little taste..
  zaterdag 30 juni 2012 @ 22:28:44 #2
206580 Luxuria
It was love at first bite
pi_113608810
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 juni 2012 22:28 schreef Luxuria het volgende:

[..]

Welke hond heb je? Ik zag op de vorige pagina een paar foto's, maar zat dacht ik niet zo'n hele grote tussen. Of ik heb het niet goed gezien ;)

Volgens mij zijn er wel rassen die van zichzelf best hanglippen en hangend vel hebben waardoor ze sneller kwijlen, zoals die Mastiff en Sint Bernard.
All she wants and needs is just a little taste..
pi_113610414
Ik geloof dat je op mijn reactie reageert, ik heb ook een kangal.
Daar heb ik al meerderen van gehad maar geen heeft ooit gekwijld, bij veel rassen fokken ze op dat droopy gezicht, het vervelende is dat het een teken is van door fokken, want laten we wel zijn het is ontzettend onhandig die grote lippen.
Maar goed heel veel honden kwijlen ook omdat ze doorlopend honger hebben, dus zodra jij een koekje pakt staat de hond al te kwijlen omdat die dat ook wel lust.
Dat heeft die van mij ook niet want die krijgt ruim een kilo vlees in 1 keer, vandaag nog een hele kip van 1400 gram, dus die heeft ook geen interesse in eten waardoor ze niet gaan kwijlen.
pi_113612864
Nog even laat de heide op geweest, er liepen veel konijntjes ( allemaal sneller dan de honden)

Tessa wou toch kijken of ze ook zo'n hol in kon.


Noukie ziet iets, maar is ze snel genoeg..... nee dus
  zondag 1 juli 2012 @ 08:12:17 #5
318361 Bienelientjee
Dutchie, living in the UK
pi_113620287
Wij gaan vandaag ook op puppy bezoek! Benieuwd of ik wat leuke foto's kan maken! :D Even de kennismaking tussen beide pups afwachten! Al is hun puppy qua leeftijd nog wel een puppy, qua grootte......Die hebben dus een mastiff! :o
pi_113626071
Nog een paar dan omdat t kan :)

Deze zijn wel van toen t nog een ukkie was.

pi_113629834
Noukie en Tessa zien er uit alsof ze het erg naar hun zin hadden op de hei, lekker achter de konijntjes aan!

En wat was het een enorm schattig pluizepupje Furacao O+

Ons pupje is vandaag wezen kijken bij een heuse jachttraining. Ze vond het best heel spannend en leuk zo tussen de andere jonge honden van nog geen jaar, en hoewel ze geen ervaring had deed ze het niet slecht. Beter zelfs dan een aantal van de ervaren honden, omdat die lekker aan het puberen waren en niet zo'n zin hadden om te luisteren :P

Het enige dat Nori niet wilde was zwemmen, ze durft nog niet in het diepe waar ze niet met haar pootjes op de bodem kan. Alle andere oefeningen deed ze gelukkig wel heel keurig, zeker voor een hondje van amper 6 maand zonder ervaring O+ Hopelijk is er snel een plekje vrij of kan er iets geregeld worden zodat Nori in kan stromen bij een trainingsgroep. Als dat niet lukt moeten we nog een tijd wachten, en dat zou jammer zijn want het lijkt ons na vanochtend erg leuk om te gaan doen.

Een paar foto's van vanochtend:

Ze vond het best spannend en leuk, ze lette heel goed op wat de andere honden aan het doen waren elke keer:


Hier mocht ze even kennis maken met een kraai, die moest ze namelijk daarna gaan apporteren. Ze vond het super interessant en na tijdens de oefening uitgebreid gesnuffeld te hebben aan de kraai bracht ze hem uiteindelijk braaf naar de baas terug.


Hier zit ze op de voorgrond, met de andere retrievers op een rijtje. Het is een training met alleen retrievers, 1 flatcoated, 1 golden en verder alleen labradors. Net echt toch zo O+
"If cats looked like frogs we'd realize what nasty, cruel little bastards they are." ~ Terry Pratchett.
Kom eens kijken F&F / Op de Beestenboerderij, Deel III!
  zondag 1 juli 2012 @ 19:41:59 #8
44200 Sjeekie_Beekie
Beter te laat, dan over tijd!
pi_113639858
Welkom bij de jachthondentraining Nori! Leuk dat Nori zo'n interesse heeft in de jacht! Een kraai is een echt puppyapport, als ze dat eenmaal willen apporteren, dan pakken ze later alles aan, tot aan muskusratten en meerkoeten aan toe. En dat zwemmen komt vanzelf, Lara zwom ook pas echt toen ze een maand of 9 oud was.

Wij hadden vandaag clubkampioenschappen op de hondenschool van de jacht. Lara heeft een C-diploma gehaald en was zelfs tweede bij de C-hondjes. Bij het markeren had ze een 0, terwijl ze voor een 10 had gemarkeerd in het hoge gras, daar hadden veel hondjes toch moeite mee. Maar Lara vond het te lang duren voordat ik afgetikt werd dat ze mocht vertrekken en bedacht zelf maar dat ze alvast die kant op ging. Nu stond de keurmeester ook naast me, in plaats van achter me wat gebruikelijk is, en op het moment dat ik haar hand mijn kant op zag komen, vertrok Lara. Ik had het idee dat ze dacht dat het voor haar het moment was om te vertrekken en ik kan haar niet meer stoppen binnen 5 meter, dus dat was een 0. Maar ik weet dat ze het kan en voor de andere B-onderdelen had ze een 10 en een 7 en ik ben sowieso trots op haar.

Met de tweede plek kregen we ook een runderschaamhaardummy en die viel gelijk goed in de smaak bij Lara. Bij de training probeert ze er die ook altijd uit te vissen, dus dat gaat een groot succes worden. Nu ligt ze te dromen en bij te komen van alle indrukken. We kunnen de komende tijd in ieder geval weer lekker samen trainen, want Lara heeft schoolvacantie tot eind november en dan gaan we weer aan de slag met de jachttraining. Maar eerst mag de de komende 24 uur voor pampus liggen om bij te komen. Kunnen we morgen ook met een gerust hart gaan werken, ze wil alleen maar slapen.

Weltrusten... Tot morgen zonder zorgen.
Oudste, Jongste en Lara
Mijn mietjesschema in de strijd naar een betere conditie.
pi_113643367
Wat goed van Lara! Jammer van de 0, maar de rest wel heel netjes! Ze is al duidelijk heel wat stapjes verder dan onze Noortje :P

Ik ben nog helemaal niet thuis in het hele jachthondengebeuren, ik weet ook eigenlijk niets over de niveau's en wat ze allemaal precies moeten leren. Ik moet me nog maar eens goed gaan inlezen als we bericht krijgen dat we bij de training kunnen instromen. En als we mogen meedoen moeten we ook maar wat dingen aanschaffen zoals een runderschaamhaardummy ( :D wat een woord! :') ) en een jachtlijn en zo'n hip fluitje en zo.

Lara is een staande hond natuurlijk, krijgen die ook andere proeven en oefeningen als retrievers of is het allemaal hetzelfde? Hoe werken die niveau's eigenlijk? En wat zouden we zo'n beetje kunnen verwachten qua oefeningen die de hond moet kunnen? Ik hoop dat jij als ervaringsdeskundige er wat over kan vertellen, ik ben wel benieuwd namelijk :)
"If cats looked like frogs we'd realize what nasty, cruel little bastards they are." ~ Terry Pratchett.
Kom eens kijken F&F / Op de Beestenboerderij, Deel III!
  zondag 1 juli 2012 @ 21:55:53 #10
44200 Sjeekie_Beekie
Beter te laat, dan over tijd!
pi_113647294
Het is een clubkampioenschap met KNJV-proeven, die zijn voor alle jachthonden hetzelfde, met dezelfde beoordeling. Het is wel zo dat een staande hond soms anders werkt dan een retriever.

In de spoiler staan de verschillende proeven uitgelegd:
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Voor een C-diploma moet je voor proef A t/m E een voldoende halen,
Voor een B-diploma moet je voor proef A t/m H een voldoende halen,,
Voor een A-diploma moet je voor proef A t/m J een voldoende halen.

Wil je een B halen, maar haal je voor een C-onderdeel een 0, dan heb je helemaal niets gehaald.

Voor een proef krijg je een 10, 9, 8, 7, 6 of een 0. Zowat ieder commando wat je extra moet geven om je hond te laten doen wat de bedoeling is, kost een punt. Springt hij in, kan zo maar 2 punten aftrek opleveren, apport laten vallen/overpakken: punt aftrek.

Je basis is appel en steadiness... voor alle honden die op de jachttraining komen. Aan de ene kant wil je hun passie losmaken en ze plezier bijbrengen in het mogen werken voor je, maar aan de andere kant wil je dat ze netjes op hun beurt wachten en niet als een stelletje dolle koeien over het veld lopen. In een echte situatie zou dat het overige wild kunnen wegjagen. Dus: appel, gehoorzaamheid en steadyness.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Ik heb er nu ruim 3 jaar jachttraining opzitten en sommige dingen had ik eerder willen weten, om daar gelijk mee te kunnen beginnen [zoals het kom voor- en zit-fluit signaal]. In het begin loop je voor je gevoel voor L*L met zo'n ding om je nek en ben je bang om te fluiten, maar het levert echt z'n vruchten af. Daar had ik graag vanaf dag 1 mee gewerkt, zodat ze niet beter had geweten. Nu leert ze het wel, maar het duurt langer. Bovendien is het een langhaar, dus eigenwijs en een taaie tante. Ik zeg altijd dat je haar op volle kracht tegen een muur kan gooien, en dan nog komt ze kwispelend op je afgerend met zo'n blik van: leuk hè baas?!. Zo zijn ze gelukkig niet allemaal.

Op school kunnen ze je vast nog veel meer vertellen [ik ook ongetwijfeld], en na een paar lessen begin je te zien waarvoor je het allemaal doet. Als je een beetje een idee hebt van wat de proeven nu inhouden, kan je ook eens naar een wedstrijd gaan kijken. In deze periode zijn er die genoeg, vaak ook bij jou in de buurt. Je hoeft daar geen hele dag rond de struinen, maar een uurtje of twee is vaak lang genoeg om alle C- en B-proeven een keer gezien te hebben. Als ze dat heul goed kunnen, ga je verder werken aan de A-onderdelen. Die heb ik niet beschreven, maar de basis ligt hiervoor bij de andere onderdelen.

Wil je nog meer weten, stel dan gerust je vragen. Ik ben helemaal blij met mijn jachthondje en onze vorderingen, en hoe meer zielen, hoe meer vreugde in de jachtwereld.

Heel veel plezier met Nori en de jachttraining.
Weltrusten... Tot morgen zonder zorgen.
Oudste, Jongste en Lara
Mijn mietjesschema in de strijd naar een betere conditie.
pi_113649604
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 juni 2012 22:28 schreef Luxuria het volgende:

[..]

Ja rassen met hangwangen kwijlen eerder.
Familie van ons heeft altijd New Foundlanders gehad.
Superhonden, maar inderdaad veel kwijl altijd op je kleren en behang...even schudden en waar niet ;-)
Ach als je dat weet van te voren en je wil heel graag zo'n hond, dan accepteer je dat er gewoon bij he :-)
Het bezoek moet maar wennen dat de honden er wonen dus zij hebben niks te zeggen :-P

Onze hond is 75cm hoog maar wel heel smal.
En wil gewoon op schoot hoor...wordt je echt bedolven!
(Hou ik ook niet lang vol hoor dat gewicht op mn schoot)
pi_113650154
Wow, Sjeekie, bedankt voor je uitgebreide antwoord! Daar heb ik echt wat aan, goede tips om met Nori aan de slag te kunnen ^O^ Een paar dingen doet ze al heel goed. Kom voor (ons commando is kom hier) doet ze keurig, ze gaat ook heel netjes voor je zitten dan. Wachten op ons teken voor ze achter een apport aan mag doet ze heel netjes. Ook komt ze om de haverklap al speelgoed brengen, dus dat is uiteraard heel braaf. Af en blijven liggen leert ze al op de basiscursus die we ook doen, dat doet ze ook al heel redelijk. Ze kan ook 'hou vast' en 'los', soms probeer ik haar met 'hou vast' een dode muis o.i.d. (prooi van de poezen) te laten pakken, mee dragen en vervolgens los laten zodat ik hem kan weggooien.

Het probleem is wel een beetje dat we andere commando's gebruiken dan op de jachttraining. Voor apporteren gebruiken we 'zoek', voor voorkomen gebruiken we 'kom hier', dat soort dingetjes. Dat moeten we nu zo snel mogelijk veranderen zodat we het goed aan kunnen gaan leren. En daarnaast is gaan oefenen met een fluit ook een hele goede tip, ik denk dat ze dat heel snel door zal hebben (en stiekem vind ik het ook een vet stoer idee om een hond te hebben die met één fluitje prompt voor komt en gaat zitten :@ ). Zodra het mooi weer is beginnen we in ieder geval met zwemmen, we hebben een soort meertje vlak bij huis met een aflopend strandje, mijn man zei al dat hij wel met haar wilde oefenen in het water daar. Genoeg te doen dus nog en genoeg te leren voor ons Noortje!
"If cats looked like frogs we'd realize what nasty, cruel little bastards they are." ~ Terry Pratchett.
Kom eens kijken F&F / Op de Beestenboerderij, Deel III!
  maandag 2 juli 2012 @ 00:44:24 #13
206580 Luxuria
It was love at first bite
pi_113657386
quote:
0s.gif Op zondag 1 juli 2012 22:29 schreef Czarina het volgende:

[..]

Ja rassen met hangwangen kwijlen eerder.
Familie van ons heeft altijd New Foundlanders gehad.
Superhonden, maar inderdaad veel kwijl altijd op je kleren en behang...even schudden en waar niet ;-)
Ach als je dat weet van te voren en je wil heel graag zo'n hond, dan accepteer je dat er gewoon bij he :-)
Het bezoek moet maar wennen dat de honden er wonen dus zij hebben niks te zeggen :-P

Onze hond is 75cm hoog maar wel heel smal.
En wil gewoon op schoot hoor...wordt je echt bedolven!
(Hou ik ook niet lang vol hoor dat gewicht op mn schoot)
Ahh dat klinkt echt geweldig O+
Ik heb dat kwijlen er ook wel voor over!
All she wants and needs is just a little taste..
  maandag 2 juli 2012 @ 09:23:16 #14
318361 Bienelientjee
Dutchie, living in the UK
pi_113662668
Bezoekje gister was een succes! Ze mochten elkaar wel! Onze hond is vandaag helemaal uitgeteld. :') En in haar dolle speelbui heeft ze gister ook haar eerste dip in de vijver gehad. De tuin was puppy proof gemaakt, maar ze vond toch een gaatje! :D

Ohja, en ze verschillen maar 6 weken! :D Zou je bijna niet geloven!



  maandag 2 juli 2012 @ 16:19:11 #15
345748 StampertjeX
Vriendje van bambi <3
pi_113676313
Oscar is nu bijna 9 maanden en begint zijn poot al omhoog te doen bij het plassen, luisterd weer prima reageerd goed op de comando's. En het allerfijnste het bijten is over =) hij doet het alleen nog heel zachtjes tijdens het borstelen, zo af en toe heeft hij vervelende buien maar ik vindt dat dat er ook gewoon bij hoort.
Maar stiekem toch meer een lurker.
  maandag 2 juli 2012 @ 19:45:56 #16
44200 Sjeekie_Beekie
Beter te laat, dan over tijd!
pi_113685055
@ Miss_Isis: het maakt niet uit welk commando je gebruikt. Als jij graag kom hier wilt gebruiken, moet je dat gewoon blijven doen. Zo lang je maar hetzelfde commando blijft gebruiken. Hetzelfde geld voor het fluiten, er zijn mensen die een half volkslied fluiten voor een commando, maar je moet wel hetzelfde deuntje afspelen iedere keer.

Hetzelfde geldt bij ons bijvoorbeeld voor het afliggen. De een gebruikt af, lig of neer en ik gebruik down. Het is maar net wat je zelf fijn vindt.

Voor apport zou ik wel apport gebruiken, zoek is echt een ander commando. Bij apport moeten ze zo veel mogelijk in een rechte lijn naar het apport toelopen en weer terugkomen. Dat gebruik je ook alleen als jij en je hond het apport hebben zien vallen [en je dus samen weet waar het ligt]. Dit gebruik je voornamelijk op open terrein [gras, hoog gras, maaiveld, lage begroeiing].

Bij zoek gaat het echt om een verloren zoek en heb je samen geen idee van waar het ligt en vaak is dit in een bos. Ze mogen dan zelf weten hoe ze het aanpakken en dus moeten dus ook echt zoeken. Hier zie je duidelijk het verschil tussen retrievers en staande honden. Retrievers zetten hun neus aan de grond en zigzaggen het bos in, net zo lang tot ze het apport gevonden hebben.

Staande honden racen eerst een eind het bos in via een rechte lijn, en komen dan zigzaggend weer terug om de prooi te zoeken. Geen succes gehad? Dan gaan ze de tweede keer nog verder het bos in. Lara houdt ervan om meters te maken en records te breken, die is altijd als een speer weg en voor je het weet zit ze weer voor je neus.

@ Bienelientjee: Race-Jacky O+.
Weltrusten... Tot morgen zonder zorgen.
Oudste, Jongste en Lara
Mijn mietjesschema in de strijd naar een betere conditie.
pi_113685090
quote:
0s.gif Op maandag 2 juli 2012 09:23 schreef Bienelientjee het volgende:
Bezoekje gister was een succes! Ze mochten elkaar wel! Onze hond is vandaag helemaal uitgeteld. :') En in haar dolle speelbui heeft ze gister ook haar eerste dip in de vijver gehad. De tuin was puppy proof gemaakt, maar ze vond toch een gaatje! :D

Ohja, en ze verschillen maar 6 weken! :D Zou je bijna niet geloven!

[ afbeelding ]

[ afbeelding ]
Oh wow, wat een leuk speelvriendje O+
Op maandag 9 september 2013 21:44 schreef Kapt-Ruigbaard het volgende:
Abs are made in the kitchen.
pi_113694573
quote:
0s.gif Op maandag 2 juli 2012 19:45 schreef Sjeekie_Beekie het volgende:
@ Miss_Isis: het maakt niet uit welk commando je gebruikt. Als jij graag kom hier wilt gebruiken, moet je dat gewoon blijven doen. Zo lang je maar hetzelfde commando blijft gebruiken. Hetzelfde geld voor het fluiten, er zijn mensen die een half volkslied fluiten voor een commando, maar je moet wel hetzelfde deuntje afspelen iedere keer.

Hetzelfde geldt bij ons bijvoorbeeld voor het afliggen. De een gebruikt af, lig of neer en ik gebruik down. Het is maar net wat je zelf fijn vindt.

Voor apport zou ik wel apport gebruiken, zoek is echt een ander commando. Bij apport moeten ze zo veel mogelijk in een rechte lijn naar het apport toelopen en weer terugkomen. Dat gebruik je ook alleen als jij en je hond het apport hebben zien vallen [en je dus samen weet waar het ligt]. Dit gebruik je voornamelijk op open terrein [gras, hoog gras, maaiveld, lage begroeiing].

Bij zoek gaat het echt om een verloren zoek en heb je samen geen idee van waar het ligt en vaak is dit in een bos. Ze mogen dan zelf weten hoe ze het aanpakken en dus moeten dus ook echt zoeken. Hier zie je duidelijk het verschil tussen retrievers en staande honden. Retrievers zetten hun neus aan de grond en zigzaggen het bos in, net zo lang tot ze het apport gevonden hebben.

Staande honden racen eerst een eind het bos in via een rechte lijn, en komen dan zigzaggend weer terug om de prooi te zoeken. Geen succes gehad? Dan gaan ze de tweede keer nog verder het bos in. Lara houdt ervan om meters te maken en records te breken, die is altijd als een speer weg en voor je het weet zit ze weer voor je neus.

@ Bienelientjee: Race-Jacky O+.
Ja, zoek en apport moeten we inderdaad aanpassen omdat dat zo'n andere opdracht is bij de jacht. Vanavond al mee geoefend, Noortje keek helemaal verschrikt toen ik 'apport' zei in plaats van zoek, alsof ik haar een standje gaf ofzo :') Na twee keer had ze het gelukkig door en deed ze wat ze moest doen O+

We hebben helaas vanmiddag gehoord dat de training waar we gisteren waren om te kijken geen plek vrij kan maken, dus nu op zoek naar een andere. Hopelijk kunnen we wat leuks vinden in de buurt. We hebben al emailcontact met iemand daar over en dat klonk wel veelbelovend, alleen traint hij op de avond dat wij eigenlijk de jongehondencursus hebben. Nog even kijken hoe dat gaat dus, zien of we iets kunnen verschuiven. Ik ben wel super benieuwd hoe Nori het gaat doen als ze echt gaat oefenen, ze vindt het vast leuk O+
"If cats looked like frogs we'd realize what nasty, cruel little bastards they are." ~ Terry Pratchett.
Kom eens kijken F&F / Op de Beestenboerderij, Deel III!
  dinsdag 3 juli 2012 @ 09:26:42 #19
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_113705457
Lang geleden dat ik hier foto's gepost heb, maar hij is zo leuheuk.









I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
pi_113706931
Wat een mooierd O+
But while the earth sinks to its grave
You sail to the sky on the crest of a wave
pi_113706971
Lachebekkie :)
  dinsdag 3 juli 2012 @ 15:08:32 #22
206580 Luxuria
It was love at first bite
pi_113716226
Boes heeft een bult op zijn oog, zou dat erg zijn?
Hij zit echt op zijn oog, niet aan de binnenkant en steekt ong. 1 cm uit.
Jaren geleden heeft hij ook zoiets gehad, toen is dat weggesneden en heeft hij daar veel last van gehad.
Dus nu willen we het eigenlijk laten zitten, hij heeft er verder geen last van.



All she wants and needs is just a little taste..
pi_113719002
Puppyfoto's! :D

Hier nog een van Boyo, die lekker handig een bot ligt te eten..

  dinsdag 3 juli 2012 @ 16:27:49 #24
206580 Luxuria
It was love at first bite
pi_113719456
quote:
0s.gif Op dinsdag 3 juli 2012 16:17 schreef FranticDJ het volgende:
Puppyfoto's! :D

Hier nog een van Boyo, die lekker handig een bot ligt te eten..

[ afbeelding ]
Superleuke hond O+
All she wants and needs is just a little taste..
  woensdag 4 juli 2012 @ 16:41:31 #25
165197 Poem
Scotty doesn't know!!
pi_113766187
quote:
17s.gif Op dinsdag 3 juli 2012 09:26 schreef Harajuku. het volgende:
Lang geleden dat ik hier foto's gepost heb, maar hij is zo leuheuk.

[ afbeelding ]

[ afbeelding ]

[ afbeelding ]

[ afbeelding ]

[ afbeelding ]
Wat ziet dat er heerlijk uit, zo aan het spelen! :D
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')