abonnement Unibet Coolblue
  dinsdag 19 juni 2012 @ 22:52:35 #151
351860 WH141
E = MC²
pi_113121295
Ik dacht dat we alle pauperklachten al gehad hadden maar tussen de laatste 50 berichten zaten weer flinke pareltjes. _O_
"The world is a dangerous place to live; not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it."
― Albert Einstein
  dinsdag 19 juni 2012 @ 22:53:00 #152
211554 BlueMage
FOK! Insect
pi_113121325
CBR sectie zit idd vol met FusionFreaks. :')

quote:
Klacht CBR: CBR meest criminele organisatie van NL
Klacht: Nieuwe klacht
Nieuwe klacht
Klacht over CBR
Reageren als bedrijf?
Klacht Melden CBR
Lezers van deze klacht: 441

Ik durf mijn klacht niet eens op te schrijven. Je kunt nog beter in conflict zijn met de Maffia. Willem Holleeder mocht je nog een baantje zoeken, ga dan aub solliciteren bij het CBR, alles is daar zo goed georganiseerd en dichtgespijkerd, het geld stroomt met bakken binnen en zelfs de rechters in dit land hebben er geen weerwoord tegen.
Gewenste oplossing

Mijn oplossing is het CBR oplossen, het liefst in Caustic soda.
_O-

quote:
Klacht CBR: CBR :rijexamen
Klacht: Nieuwe klacht
Nieuwe klacht
Klacht over CBR
Reageren als bedrijf?
Klacht Melden CBR
Lezers van deze klacht: 625

Ik heb vandaag voor de DERDE 09-08-11 keer moeten afrijden bij het CBR Haarlem. Ik ben voor de Derde keer gezakt. Ik zal kort toelichten wat naar mijn mening fout is gegaan vanuit de CBR.

Eerste examen
Hierbij ben ik terecht gezakt want volgens CBR heb ik niet veilig gerijen . Wel moet ik er bij vermelden dat ik ruim 55 minuten moest afrijen . maar ik heb ongeveer 20 minuten gereden.
Aangezien er tijdens een examen maximaal twee bijzondere manoeuvres gevraagd mogen worden. Vervolgens heb ik meerdere malen naar rechts en liks moeten rijden. Normaliter gebeurt dat maar één keer. Ik ben door de examinator in allemaal beknellende situaties geleid en heb mezelf er goed uit kunnen……
ik heb voor de examen aangegeven dat ik probleem heb met rechtsaf en link afslaan.
En u moet met hand aanwijzen. En dat heeft ze niet gedan .
En heb ik ook aangeven dat ik probleem heb met Nederlands taal. En dat ze ook niet langzaam gesproken.
Tweede examen

Examinator vertelde mij vooraf dat ik niet foutloos hoefde te rijden. Volgens de examinator was 60% ook voldoende.
redden. Aangekomen bij het CBR vertelde de examinator dat ik was gezakt. Mijn kijkgedrag was volgens examinator niet voldoende. Concrete situaties kon hij mij niet geven. Maar ‘voor de rest’ had ik wel goed gereden. Ik nam aan dat ‘voor de rest’ onder de 60% valt, maar kennelijk niet.
Ik ben paar keer In rit en uit rit…. , een keer parkeren, keren,, N weg rijden , paar keer gevaarlijk Kruis punten , paar keer rechts afslaan en links afslaan, paar keer neetjes rechts voorlaten gaan, Enz Enz…
volgens Examinator ik rijn best .Maar mij kijk gedrag niet goed. En tweede dat heb voor je geremd volgens examinator .maar dat klopt niet
Derde examen: 09-08-2011 om 14:55
Weer dezelfde examinator als eerst examen . ze was zelfde examinator
Tijdens mijn derde examen heb ik wederom 55 minuten moeten rijden.
Maar ik heb ruim 25 minuten gereden
Hierbij heeft de examinator mij vaak proberen af te leiden. Maar heb rustig en zonder stress gereden. Bovendien veranderde de examinator op het laatste moment zijn opdrachten waardoor ik in de war raakte. Ook hierbij gaf de examinator aan dat het ‘voor de rest’ wel goed ging. Ik citeer ‘je hebt goed fouten opgevangen vandaag. Je hebt laten zien dat je prima zelfstandig kunt rijden als je alleen de weg op zou moeten. Maar ik denk dat je er toch niet helemaal klaar voor bent’ . Wederom naar huis gestuurd met een volkomen vreemde reden.
de examen ben ik gezakt omdat ik niet vlieg rijd ’.
Volgens de examinator dat je laat geremd op een kruis punt om de bus moest ik voorlaten gaan.
(dat klopt niet. Omdat, toevallig op kruis punt was een Hooge drempel .en heb ik toch geremd voor drempel en terug schakelt naar 2 . en heb ook kiekje naar rechts om te de bus voorlaten gaan en dat heb ik gedan )
Nadat ik hierover in discussie ben gegaan met de examinator kwam hij met een nieuwe reden. Ik had alle mijn bijzondere manoeuvres goed uitgevoerd. Dit is natuurlijk een belachelijke reden aangezien ik vier opdrachten heb gehad waarvan er maar misschien één fout ging. Dit is in procenten niet eens 20%. Vervolgens gaf de examinator aan dat ik in 30 zones te breed keek. Bij een kruispunt keek ik goed naar rechts, maar misschien keek ik toch teveel. Ik leek hierdoor onzeker van mijn zaak. Dit vind ik een belachelijke reden. Ik wil juist zeker zijn van mijn zaak en mezelf veilig voelen in mijn voertuig en daarom kijk ik vaak naar rechts. Als ik niet zo had gekeken dan had ze examinator aangegeven dat ik te weinig naar recht keek. Dan zou ik weer te horen krijgen ‘één keer kijken is niet voldoende, stel je voor dat er ineens een auto aan komt van rechts’.
Twee keer krijg ik de zelfde examinator en ieder keer weer krijg ik een andere reden aangevoerd. Wat bij de ene examinator perfect ging, is bij de andere examinator toch net niet goed genoeg. Er word geen concrete lijn getrokken onderling waardoor een leerling ook niet weet wat hij moet verwachten. Ik vind het erg vreemd dat er na mijn examen wat anders wordt gezegd dan hetgeen wat op mijn uitslagformulier staat. De examinators schrijven het heel makkelijk af onder de term ‘kijkgedrag’. Naar mijn mening word er gewoon gezocht naar een excuus en als die niet word gevonden wordt het maar op ‘kijkgedrag’ of onveilig gegooid.
Ik heb meerdere malen gehoord dat ik niet 100% reed maar zeker wel 80%. Kan iemand mij dan uitleggen hoe het mogelijk is dat ik dan ieder keer weer zak?. De eerste twee keer dacht ik dat het aan mijn eigen rijgedrag lag, maar na wat rondvragen weet ik dat het niet zo is. Ik heb meerdere leerlingen gesproken die met hetzelfde problemen kampen. Er worden te vaak door examinators aangegeven dat de leerling goed reed maar dat er toch iets ontbrak in het kijkgedrag. Het lijkt mij dat de CBR geen concrete lijnen trekt en hiermee geld probeert te verdienen aan arme studenten. Wat de CBR echter niet begrijpt is dat de motivatie van de leerlingen hierdoor daalt. Ieder keer ontstaat er weer spanning bij de leerlingen. Iedere keer moeten wij ons weer bedenken waar zou ik dit keer weer op af worden gerekend. Het autorijden hoort leuk te zijn en het afleggen van een examen hoort niet zo’n grote spanning met zich mee te brengen.
Jarenlang wordt er gesproken van een quota bij de CBR Haarlem . Veel mensen zijn van mening dat de examinators een hoeveelheid procent moeten laten zakken. Als er examinatoren zijn die een te hoge slagingspercentage hebben dan worden zij op het matje geroepen. Ik begin me sterk af te vragen of er hier inderdaad sprake van is. Het zou handig zijn als hier een onderzoek naar word ingesteld. Het is namelijk erg vreemd dat de CBR geen cijfers naar buiten brengt.
Gewenste oplossing

eerlijk oplussing
Dafuq? :')
Hallon!
pi_113121950
Wat een mensen leven er toch in Nederland, zal dat in andere landen ook zo erg zijn?
Op donderdag 21 mei 2015 19:22 schreef Vasion het volgende:
Vanaf nu ben jij mijn favoriete user.
Op zondag 7 december 2014 22:59 schreef GGMM het volgende:
Vanaf nu ben jij mijn favoriete user.
pi_113122037
quote:
Geachte Heer/Mevrouw,
Waarom zijn er alleen maar blanke mensen in uw reclames. Ik krijg daardoor het gevoel dat het alleen voor een bepaalde bevolkingsgroep is. Als dat zo is kom er dan ook voor uit dat chocomel alleen voor een bepaalde bevolkingsgroep is. Want ik laat het nu gewoon staan tot er een multiculturele reclame komt.

Met vriendelijke groeten,
Ahmed

Gewenste oplossing
Met reclames zonder mensen of meerdere nationaliteiten.
  dinsdag 19 juni 2012 @ 23:04:26 #155
211554 BlueMage
FOK! Insect
pi_113122096
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 juni 2012 23:02 schreef Bombvis het volgende:
Wat een mensen leven er toch in Nederland, zal dat in andere landen ook zo erg zijn?
Hmm misschien wel... :')
Hallon!
  dinsdag 19 juni 2012 @ 23:04:58 #156
302853 themole
graaft totaal door.
pi_113122134
quote:
10s.gif Op dinsdag 19 juni 2012 22:53 schreef BlueMage het volgende:

[..]

Dafuq? :')
Idd, dat niemand hem verteld dat kijken 90% van je examenuitslag is.
Niet altijd serieus
pi_113122293
quote:
Aaagh.. ik krijg allemaal ideeën die ik hier niet mag zeggen, omdat ik dan gebanned wordt vanwege gevaarlijke ideeën
Op donderdag 21 mei 2015 19:22 schreef Vasion het volgende:
Vanaf nu ben jij mijn favoriete user.
Op zondag 7 december 2014 22:59 schreef GGMM het volgende:
Vanaf nu ben jij mijn favoriete user.
  dinsdag 19 juni 2012 @ 23:09:57 #158
302853 themole
graaft totaal door.
pi_113122464
quote:
GEACHTE HEREN OF DAMES.

IK HEB ONLANGS EEN BRIEF GEKREGEN VAN DE POLITIE DAT IK NOG EEN OPEN STANDE BOETE HEB STAAN VAN DATUM 26-02-2010
EN DAT IK DE BOETE MOET BETALEN EEN BEDRAG VAN 168,75
ANDERS WORD MIJ AUTO IN BESLAG GENOMEN.
DE BRIEF IS GEDATEERT 01-03-2012 DOOR DE POLITIE.

DE ZAAK IS NAMELIJK IN SEPTEMBER 2010 OVERGEDRAGEN AAN DEURWAARDER JANSSEN/JANSSEN TE EINDHOVEN EEN BEDRAAG VAN 168,36 EURO.MAAR DOOR DE KOSTEN VAN DEURWAARDER JANSSEN/JANSSEN IS HET BEDRAAG TOT 631,36 EURO GEWORDEN WAT AL DIE KOSTEN ZIJN WEET IK NIET.DE DEURWAARDER ZEGT DAT HIJ DE ZAAK TERUG STUURD NAAR (CJIB) CENTRAAL JUSTITIEEL BUREUA ALS IK NOG DE OPENSTAANDE BEDRAAG NIET BETAAL. HIJ ZEGT DAT HIJ HET MOET INNEN OM DAT ER EEN BEPAALDE TIJD VOOR STAAT VOOR OM HET BEDRAAG TE INNEN.DE DEURWAARDER ZOU DE ZAAK TERUG GESTUURD HEBBEN NAAR CJIB OM DAT ZE HET TERMIJN NIET HEBBEN KUNNEN HALEN OM HET BEDRAAG TE INNEN.TERWIJL IK AL EEN BEDRAAG VAN 377.30 EURO AL HEB BETAAL VAN DE 631.36 VIA LOONBESLAG AAN DEURWAARDER JANSSEN/JANSSEN.
MAAR IK HEB LOONBESLAG VIA DEZE DEURWAARDER LOPEN AL 5 JAAR
MAAR IK HEB EEN UITKERING EN ER IS LOONBESLAG OP VAN EEN BEPAALDE BEDRAAG.IK VRAAG MIJ AF DEZE DEURWAARDER JANSSEN/JANSSEN TE EINDHOVEN DAT HIJ AL VAN TE VOREN WEET DAT HIJ HET TERMIJN VAN HET INNEN BEDRAAG NOOIT KAN BEHALEN OMDAT HIJ HET LOONBESLAG OOK MOET VERDELEN MET ANDERE DEURWAARDERS OMDAT DIE ALS DE DERDE BESLAG LEGGERS ZIJN TOCH NEEMT HIJ DEZE ZAAK AAN EN MIJ OP ZADELT MET EEN HOOG BEDRAAG.EN UITEINDELIJK DE ZAAK TERUG STUURD NAAR (CJIB)CENTRAAL JUSTITIEEL BUREUA.
LOONBESLAG LOOPT NOG STEEDS OMDAT IK VESCHILLENDE ZAKEN HEB LOPEN BIJ DEZE DEURWAARDER WEGENS EEN FIALLESSEMENT.IK VIND DIT ONTERECHT.

Gewenste oplossing
IK ZOU TE VREDEN ZIJN DAT DE DEURWAARDER ZELF EEN OPLOSSING VOOR VIND HIJ NEEMD DE ZAAK AAN TERWIJL HIJ WEET DAT HET NOOIT BEHAALD KAN WORDEN IK HEB HET BETAALD.
:')
Niet altijd serieus
  dinsdag 19 juni 2012 @ 23:10:46 #159
342182 GZ1000
Is geen C1000.
pi_113122518
quote:
Hallo ik rook al 12 jaar alleen gauloises (omdat ik dit gewoon de lekkerste sigaretten vind) maar ik heb nu een slof waarvan alle pakjes sigaretten bevatten (ongeveer de helft van alle sigaretten bij alle pakjes).
Waarbij het papier niet goed om de filters zit.
Wat er in resulteerd dat de sigaretten lucht lekken en dit dus niet rookt.

Gewenste oplossing
Graag zou ik een nieuwe slof ontvangen zodat ik weer 5 dagen lekker kan roken zoals ik gewend ben.
:')
Een wijs man stelde ooit 'vrouwen zijn het zwakkere geslacht. De vrouw is per definitie minderwaardig aan de man en vrouwen dienen derhalve een ondergeschikte rol in de samenleving te vervullen.'
  dinsdag 19 juni 2012 @ 23:12:42 #160
302853 themole
graaft totaal door.
pi_113122649
quote:
ik kom op zaterdag 29-1-2011 tussen 15:30 en 16:00 en loop met 2 kleinkinderen het poortje door bij mijn kleinzoontje gaat de pieper af dit kind heeft niets in zijn zak een mede werkster wil dit na kijken dit laat ik niet toe bij een kind van 5 jaar en waarom laat ik dit niet toe ben zelf een keer met mijn man op gepakt geweest bij het kruidvat in het citycentrum in veldhoven omdat een medewerkster de verkeede personen aan heeft gewezen ben ik en mij man in de boeien van de politie geslagen en ben ik vreselijk behandeld en en mij man ook heel onze auto werd onderzocht de boodschappen die ik gekocht in de winkel had ik de bonnen in mij tas gedaan na 2 uur op het politie burauw hebben gezeten kwam er een agent zeggen dat ze nu de goede daders hebben en dat ze ons konden laten gaan die hadden flink gestolen bij het kruidvat dus een groot misverstand hebben ik heb hier een trauma van heb word boos dat heel dat poorje na mij binnen komen en bij andere ook af gaat vind dit heel erg en schaam me voor iets wat we of ik niet in mij zak heb ben geen dief de controle poort gaat vaak af bij de kruidvat aan de heezerweg in eindhoven waar ik een goede klant ben en laat me ook niet door zoeken in een andere winkel wel als de pieper gaat maar niet op de heezerweg eindhoven die is niet goegd afgesteld en wat kreeg ik als excuus van de kruidvat in veldhoven een boeketje bloemen en een trauma daar kan ik het mee doen

Gewenste oplossing
dat bij de kruidvat heezerweg eindhoven de controle poort word na gekeken heb begrip voor het personeel maar heb die ook voor de klant ben daar een goede klant maar laat me niet na kijken omdat de poort niet goed werkt ik ben en na mij gaat bij de volgende weer af aan dit spel doe ik niet mee

met vriedelijke groet de goede klant
Wie kan me dit goed uitleggen. Niet te lezen zonder interpunctie. :')
Niet altijd serieus
pi_113122764
quote:
14s.gif Op dinsdag 19 juni 2012 23:12 schreef themole het volgende:

[..]

Wie kan me dit goed uitleggen. Niet te lezen zonder interpunctie. :')
Poster heeft zelf een trauma overgehouden aan controlepoortjes en dit trauma kwam weer boven toen de poortjes gingen piepen bij haar kleinzoon.. Tenminste, dat begreep ik
Op donderdag 21 mei 2015 19:22 schreef Vasion het volgende:
Vanaf nu ben jij mijn favoriete user.
Op zondag 7 december 2014 22:59 schreef GGMM het volgende:
Vanaf nu ben jij mijn favoriete user.
  dinsdag 19 juni 2012 @ 23:14:29 #162
211554 BlueMage
FOK! Insect
pi_113122772
quote:
Klacht Politie: Politie Helicopters stalkers
Klacht: Nieuwe klacht
Nieuwe klacht
Klacht over Politie
Reageren als bedrijf?
Klacht Melden Politie
Lezers van deze klacht: 106

Er vliegt hierboven onze wijk carnisselande een politie helicopter dag en nacht! ik heb er veel last van in de tuin kan ik niet meer rustig zitten het begint erop te lijken dat ik op een vliegveld ben gaan wonen! De helicopter is een stalker dat ding houd ons allemaal in de gaten!. waar is mijn rust en privacy !.
Gewenste oplossing

Een anti helicopter machine, Stoppen met vliegen zonder melding stoppen met stalken stoppen met herie maken stoppen met privacy schenden
Ik wil ook zo'n anti helicopter machine! _O-

quote:
Klacht TomTom: Na update flitslocaties doet Tomtom niets meer (nav doorgave gegevens politie aanbod CEO)
Klacht: In behandeling
In behandeling
Klacht over TomTom
Reageren als bedrijf?
Klacht Melden TomTom
Lezers van deze klacht: 1204

gisteren was in het nieuws dat Tomtom gegevens heeft doorgespeeld aan politie. ik was enigszins verbolgen. sávonds echter al een mail van de CEO van Tomtom: het zal niet meer gebeuren en hierbij een gratis download flitslocaties om het goed te maken. Ik vond dat wel een passende tegemoetkoming: gelijk via tomtom-home een download gedaan. Nu doet het toestel niets meer, ook niet na een advies van Tomtom helpdesk (14 minuten wachttijd).
Gewenste oplossing

Toestel moet snel weer werken, want ik gebruik het voor mijn werk.
Ja de CEO van TomTom gaat dat ook echt even hoogstpersoonlijk oplossen. _O- Sommige mensen verdienen het gewoon om opgelicht te worden. :')
Hallon!
  dinsdag 19 juni 2012 @ 23:17:58 #163
302853 themole
graaft totaal door.
pi_113123020
quote:
Ik heb bij de nieuwe situatie van de mcdrive brasserkade in delft 3 van mij pas gespoten 20 inch velgen beschadigt!!
de splitsing van het bestelloket is zo belachelijk uitgevoerd dat ik met mij opel vivaro VPC ruim 4 keer moest steken om de bocht door te komen met als gevolg flinke schade aan mijn dure wielen!
dit gebeurde op 12 januarie om 12:20 met de kassa juffrouw als getuige, waar ik ook mijn beklach heb gedaan!

Gewenste oplossing
ik wil de schade aan mijn velgen graag vergoed hebben en ook dat er een aanpassing komt van de huidige situatie van de mcdrive brasserskade delft!

Als je daar 4 keer moet steken kun je beter je rijbewijs inleveren. Zo moeilijk is dat bochtje ook niet hoor. :')
Niet altijd serieus
pi_113123134
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 juni 2012 23:10 schreef GZ1000 het volgende:

[..]

:')
Een slof in 5 dagen? ;(
pi_113123169
Sommige klachten he, die moeten wel trolls zijn, jezus christus van nazareth
  dinsdag 19 juni 2012 @ 23:20:37 #166
302853 themole
graaft totaal door.
pi_113123197
quote:
1.als ouder geen info krijgen omtrent of er al dan niet lesuitval is, wordt niet gegeven ter bescherming van de leerling. ????
2.leerlingen kunnen weg blijven tijdens de lessen, er is geen sanctie bij het niet volgen van de lessen, m.a.w. je kan net zo goed een thuisstudie volgen.

Gewenste oplossing
1. dat ouders info krijgen omtrent het al dan niet uitvallen van de lessen. Tenslotte zijn er nog voldoende zelf betalende ouders die wel de vinger aan de pols willen houden. En nee een 18 jarige is niet altijd zo netjes om alle info te verstrekken.2.sanctie zou kunnen zijn 2x geen les gevolgd dan geen tentamen voor dat vak maken.
Arme jongen dat zijn ouders zo erg de vinger aan de pols willen houden. Gaat over inHolland dus. :')
Niet altijd serieus
  dinsdag 19 juni 2012 @ 23:20:54 #167
211554 BlueMage
FOK! Insect
pi_113123212
quote:
Omschrijving klacht

Een politiehelicopter vliegt nu, om 22:00 vrolijk rondjes boven mijn huis. Snelheid van een fiets. Ik snap werkelijk niet wat die idioten bezielt. Dochtertje wakker, wat een ellende…
Meer blauw in de lucht?? Vast een voetganger door rood licht gelopen….
Gewenste oplossing

Bazooka
Goeie oplossing wel. :D
Hallon!
pi_113123520
quote:
Goede middag afd.Arke klachten;

Betreft boekingsno.2350026023
Retourvlucht TP662 was dag voor vertrek 23 mei 2012 tijdstip rond 20.00uur ,na inchecken bij Lido-Hotel bekend dat deze vertraagd/verzet is wat bij navraag telf.bij hostess,hoelaat mijn Ouders beiden bijna tegen de 70 opgehaald zouden worden op de 24 mei 2012, werd toegezegt dat ze tussen 10.00uur-en 10.20uur opgehaald zullen worden.
De rit duurt ong.00.40 min.naar het vliegtuig.opgehaald per kleine tourbus 10.10uur exact.
Wij zijn met z’n 4′en hebben deze accomodatie aangegaan en 2 zijn met de hostess/vervoerbus(mijn ouders)meegegaan en wij 2pers tw.Anja en Andre B zijn met de huurauto van en naar lisboa-Hotel Lido te Estoril gereisd.
U moet begrijpen dat na aankomst op vliegveld Lisboa rond 11.10uur en constatering dat inderdaad de vlucht pas rond 17.10uur vertrekt en optijd hebben ingechect het een lange vervelende wachttijd wordt.
Een vergoeding van 6 euro p.p. op vliegveld Lisboa van TAP.is er wel erg gemakkelijk vanaf komen.
Volgens de gegevens op Rijksoverheid/Consu-wijzer heb ik recht op een veel hogere vergoeding waar ik u ivm.mijn Reisverzekering een beroep op wil doen.
Ik ben bij Reisbureau Arke Schiedam in het Hof van Spaland geweest jl. maar de medewerker wist mij te zeggen dat het alleen de heenreis behartigd???.Op internet heb ik dit nagezocht echter dit is niet waar wat uw medewerker te Schiedam verteld.
Hier ben ik het dus niet meeeens dat het alleen de heenreis beteftt en vraag u om een helder advies en antwoord,daar mijn ouders kapot waren na thuiskomst en wij er tevens goed uit ons humeur waren en de volgende dag vroeg naar ons werk moesten.
Afzender Dhr H.A. B F

Gewenste oplossing
Ik verwacht een helder antwoord,en een schade vergoedeing ivm de vertraging. Ook heb ik bewijsstukken opgevraagd dat inderdaad de vlucht vertraagd/verzet is.deze kan ik naar u toezenden maar ik wacht eerst uw antwoord af.
Meestal kan ik er wel wat van maken, maar ik snap hier geen reet van :')

[ Bericht 2% gewijzigd door Frank_Drebin op 13-03-2013 13:56:49 ]
  dinsdag 19 juni 2012 @ 23:25:44 #169
302853 themole
graaft totaal door.
pi_113123538
quote:
mijn vrouw is naar de Zwarte markt in beverwijk geweest en daar zag ze Gillette schhermesjes liggen die ik toevallig een paar dagen eerder had gekocht bij kruitvat en ik toen schrok van de prijs.daar lagen de prijzen iets hogen maar had een dubbel aantal dus dat scheelde en na wat onderhandelen met de sympatieke marokaan zij nam een verpakking mee.ik ben me er mee gaan scheren en de mesjes zij zo bot als een kloofbijl.na vergelijken zijn de verschillen welliswaar bijna niet te zien maar ben er van overtuigt dat dit gewoon namaak uit china is .heb mijn vrouw dan ook op een paar dingen attent gemaakt nl.#1.dat ze daar in beverwijk alleen maar neptroep verkopen en je geluk heb is het geen nep maar gestolen.#2.dat sympatieke marokanen niet bestaan ,tenminste niet in Nederland

Gewenste oplossing
als die hele bazaar opgedoekt wordt en alle steuntrekkers die daar een kraampje hebben vlink laten bloeden zoals ikk door hun scheermesjes tevens importverbod met China.
http://www.klacht.nl/gile(...)esjes-uit-beverwijk/
En dan klagen bij gillette.

[ Bericht 0% gewijzigd door themole op 19-06-2012 23:32:26 ]
Niet altijd serieus
pi_113123676
quote:
14s.gif Op dinsdag 19 juni 2012 23:25 schreef themole het volgende:

[..]

http://www.klacht.nl/gile(...)esjes-uit-beverwijk/
En dan klagen bij gilette.
Altijd al geweten, alle Marokkanen zijn hetzelfde
Op donderdag 21 mei 2015 19:22 schreef Vasion het volgende:
Vanaf nu ben jij mijn favoriete user.
Op zondag 7 december 2014 22:59 schreef GGMM het volgende:
Vanaf nu ben jij mijn favoriete user.
  dinsdag 19 juni 2012 @ 23:28:24 #171
244933 trovey
Nachtoele
pi_113123713
quote:
10s.gif Op dinsdag 19 juni 2012 23:20 schreef BlueMage het volgende:

[..]

Goeie oplossing wel. :D
Misschien had de klager er meer mee te maken dan hij/zij wist. O-)
Optimist tot in de kist
Miniem's internetvriendinnetje :P
Bij vlagen briljant, helaas is het momenteel windstil
pi_113123751
quote:
Klacht Ryanair: Vlucht gemist in London Stansted wegens slechte organisatie en het vliegtuig overboeken.

Nieuwe klacht
Reageren als bedrijf?
Klacht Melden Ryanair
Lezers van deze klacht: 1375
Mijn klacht is dat ik heel dit jaar voor mijn zuurverdiende geld heb gewerkt samen met mijn vriendje om gezellig een paar daagjes naar londen te gaan! wij gewoon een uur voor vertrek aanwezig waren op het vliegveld om 16.00 in de rij gaan staan voor secrurity check, duurt veel te lang veel te weinig mensen aan het werk, mensen die treuzelen. uiteindelijk zijn we om 16.25 klaar lopen we naar het bord voor de gates zoeken onze gate op. Niet wetende dat alle gates aan de andere kant van de airport zitten en dat je een bord tegen komt dat het 12 minuten lopen is. Uiteindelijk zijn we bij onze gate, worden er nog een paar mensen binnengelaten en krijgen wij met nog 8 andere mensen de vervelende mededeling dat we niet meer mee mogen…. staan we nog een kwartier naar een vliegtuig te kijken wat nog met koffer word ingeladen, deur nog open.. vertrekt uiteindelijk nog later dan gepland! hele slechte zaak!!! Vervolgens ga je naar een balie van ryanair word je onvriendelijk geholpen en word er nog een 300 euro van je verwacht om naar huis te kunnen! ben ontzettend kwaad, stelletje oplichters!

Gewenste oplossing
Mijn geld voor de tickets die wij moesten boeken terug krijgen.. belachelijk dat als wij een vlucht naar huis boeken …. ze het vliegtuig overboeken terwijl wij er voor betaald hebben en vervolgens een nieuw ticket moeten betalen!
Dit soort klachten heb ik volgens mij eerder gezien, maar kom op... een uur van te voren op de luchthaven komen en dan de schuld bij Ryanair leggen dat het te lang duurt :')
pi_113123811
quote:
Klacht Gilette: 3 mesjes voor 15 euro

Nieuwe klacht
Reageren als bedrijf?
Klacht Melden Gilette
Lezers van deze klacht: 59
Gilette verkoopt voor 15 euro een grote verpakking. Ik heb zelf de kleine letters niet goed gelezen, waardoor ik heb gemist dat er alleen 3 mesjes in de verpakking zaten, terwijl ik verwachtte dat er ook een handle in zou zitten. Dit omdat de handle ook op de achterzijde van de verpakking uitgebreid wordt toegelicht. Als het pakje eenmaal helemaal geopend is zie je een bakje waar mesjes in passen. het bakje bied ruimte voor 4 mesjes, terwijl er drie maar in zitten. Dit geeft je het gevoel dat je belazerd bent (ik vindt het marketingtechnisch zeer onverstandig om een bakje van 4 in de verpakking te stoppen terwijl er maar 3 mesjes in gaan). De mesjes zijn niet beter of slechter dan de mesjes uit eerdere series van Gilette. Ik eindig hier met een gevoel dat ik 7 euro heb betaald voor de mesjes en 8 euro voor de zeer uitgebreide en grote verpakking.

Gewenste oplossing
Ik ben tevreden als ik een pakje scheermesjes krijg (mag uit een andere serie). Gilette zou de verpakking moeten aanpassen , zodat deze minder misleidend is. Ik ga er vanuit dat als de drievoudige verpakking (bakje van de mesjes in een doosje in een verpakking) wordt aangepast in één verpakking of maximaal twee, de prijs ook lager kan worden.
Mongool :') Zelf eerst de verpakking niet goed lezen en dan klagen daarover. Denken dat die verpakking 8 euro kost ipv de 2 cent aan productiekosten :') Denken dat Gilette niet uitgebreid onderzoek doet naar zijn verpakkingen :')
  dinsdag 19 juni 2012 @ 23:31:37 #174
244933 trovey
Nachtoele
pi_113123898
Vlink laten bloeden nog wel. :')
Optimist tot in de kist
Miniem's internetvriendinnetje :P
Bij vlagen briljant, helaas is het momenteel windstil
  dinsdag 19 juni 2012 @ 23:33:39 #175
302853 themole
graaft totaal door.
pi_113123997
quote:
Ik ben gisteren naar een kapperzaak geweest om mijn haar te verfen. Hiervoor werd 37 euro aangeboden en mij werd gezegd dat ik 100% garantie heb: we gaan net zolang door totdat jij je haarkleur hebt! Achteraf bleek dat ipv goudbruin, mijn haar zwart was geworden! Ook hadden ze het verf meer dan 45 min laten inwerken, waardoor ik alleen maar jeuk heb! Ik was hier ontevreden over en mevrouw begint tegen mij te schreeuwen dat ik moeilijk ben! Dat het wel die kleur is! We hebben mijn haarkleur vergeleken met de haarkleur wat ik had uitgekozen en het was DUIDELIJK ZWART! Mevrouw en haar collega’s hadden al bij het wassen door dat de verf niet had gepakt en begonnen mij te vleien en ik moest naar buiten komen zodat ze mijn haarkleur kon laten zien, wat nog steeds zwart was en heel donkerbruin! Ze ging heel agressief doen dus en ze pakte een boek en deed 3 x de poging dat ze mij ermee wilde slaan. Ze schreeuwde keihard tegen mij en eiste de 37 euro. Ik zei dat ik geen 37 wilde betalen, waarna ze de kassa ZO KEIHARD dichtsmeed dat al het geld eruit viel! En ze schreeuwde mij dat ik haar wilde naaien, dat ik gwn weg wilde gaan zonder betalen, terwijl ik aangaf wel te willen betalen, maar geen 37 euro! want ik heb niet wat ik wil… Plus daar ging haar garantie: zij zei als ik t weer wilde verfen naar de juiste kleur dat ik gwn erbij moest betalen!
Ze bleef maar bij me staan en schreeuwde echt 1 cm voor mijn neus. Haar 2 collega’s stonden er maar bij en 1 deed zelfs mee van ja het is toch mooi!
Ik was alleen daar en ik had mijn spullen daar en geen telefoon. Het was totaal uit de hand gelopen en ik was hartstikke bang! Ik voelde me helemaal bedreigd en de vrouw bleef maar elke x bij mij, dat ik nergens heen kon! Uit angst heb ik haar betaald, want het was 3 tegen 1 en er was verder niemand!
Ik durf nu niet eens in die straat te lopen, terwijl ik er elke dag langs moet en ik heb de hele dag zitten huilen en piekeren. Heb hier een trauma aan overgehouden… Politie wilt niks doen, dus dan hoop ik dat het hier wel opgelost kan worden!

Gewenste oplossing
Ik ben tevreden als ik mijn 37 euro terugkrijg en een oprechte spijt! Ik wil weer normaal kunnen lopen in die straat.
Wel lullig als je haar zwart is in plaats van bruin. :')
http://www.klacht.nl/kaps(...)t-ik-ontevreden-ben/
Niet altijd serieus
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')