abonnement Unibet Coolblue
pi_115005279
Heel begrijpelijk Belle... het lijkt mij ook doodeng om weer zwanger te zijn na een miskraam. Ik wil héél graag, maar vind het ook doodeng... En die testen verschillen natuurlijk ook per test he? En afhankelijk van hoeveel je gedronken hebt, en etc etc... :*
pi_115005486
Live Twinkly, dit is zooo verdrietig :'( heel erg veel sterkte gewenst en weet dat als ik wat kan doen voor je, je maar een gil moet geven om bijv Niels even hier te laten spelen of een boodschapje te doen of wat dan ook.
Ik hoop dat het 'straks'' mee valt allemaal
Kus :* :* :*
“I mean, nobody’s scientifically perfect, but Suzie’s about as close to being perfect as any human could possibly be.”
  donderdag 2 augustus 2012 @ 17:07:12 #278
48000 Vlinder
1 + 1 = 3, nee 5!
pi_115005731
Oh Twinkly :'( wat vreselijk klote dit :( heel veel sterkte met het verwerken van dit alles.. *knuffel* :*
♡ Sa fier as de moanne, - en werom ♡
pi_115005899
Dankje Ladyblack en Shandaly :*
pi_115006043
Belle, dikke kus :* Ik weet even niets te zeggen om je beter te laten voelen maar probeer je niet al te veel te focussen op de dikte van het streepje hè, in het begin heb je nog zo weinig HCG.. Ik duim voor je!
pi_115006256
L0t: Ik herken jouw gevoel van blijheid nog zo van de vorige keer, toen voelde ik me ook zo. Ik nam me voor om me nu weer zo te voelen, gewoon omdat het voor zover ik er nu over denk, een eenmalig iets is. Ik wil van elke dag genieten! En dan dit...

Ook nogmaals heel veel sorry, ik wil niet het topic kapen, maar ik weet even niet meer waar ik met mijn gevoelens heen moest. Ik denk dat ik het zo aan mijn ouders ga vertellen, dan kan ik met ze praten.
pi_115006482
Twinkly, heel veel sterkte gewenst... Neem de tijd om alles te accepteren en te verwerken, zorg goed voor jezelf en laat je maar verwennen door je partner O+

Er zijn -helaas- genoeg vrouwen die dit hebben meegemaakt, ook hier op fok, waaronder ikzelf (met 8 weken spontane miskraam). Dus als je erover wilt praten of je hart wilt luchten, dan kun je uiteraard in dit topic terecht maar mijn inbox staat ook altijd open!
pi_115006661
Bell, je bent jezelf vooral heel gek aan het maken. Niet heel vreemd overigens, en ik herken het zelf ook wel hoor. :* Ik probeerde me gewoon altijd voor te houden dat ik er niks aan had om zo negatief te denken, en áls het weer mis zou gaan, dan zou ik er toch niks aan kunnen veranderen. Niet dat die gedachtegang altijd even goed hielp hoor ;)

Ik zou wel proberen om in ieder geval niet dagelijks te testen; zoals Shandaly en LadyBlack al zeggen: HCG verdubbelt dagelijks en de dikte van het streepje is van meerdere factoren afhankelijk. En praat er inderdaad met je ouders over. Gewoon praten kan al opluchten. En wellicht kunnen zij je helpen met relativeren.

Sterkte in ieder geval, en probeer toch wat te genieten. En ook voor jou: mijn inbox staat open! :*
pi_115008596
Twinkly, veel sterkte! Wat verdrietig ;( Wat de andere dames ook al zeggen. Neem je rust en je tijd om dit te verwerken..

Bellelena, ook ik herken je gevoelens. Ik heb een hele vroege miskraam gehad bij 5 weken, en toch deed me dat ook heel veel verdriet. Toen ik daarna weer zwanger raakte was ik er echt niet meteen op gerust, en had ook moeite met genieten. Om eerlijk te zijn kon ik er vanaf de goede 12 weken echo pas echt van gaan genieten. Mijn advies is om afleiding te zoeken en er niet teveel mee bezig te zijn. Ik zou ook niet elke dag gaan testen, laat het maar op zijn beloop.. En als je er klaar voor bent kom je naar z&g om mee te kletsen. Dikke :* voor jou!
pi_115009087
Twinkly wat vreselijk verdrietig. Heel veel sterkte de komende tijd, vooral met beslissen hoe verder :* Ook hier een curettage, mocht je iets willen vragen

Bellelena ik begrijp je zo goed. Je mag me pm'en als je wilt spuien hoor :* En je ouders vertellen lijkt mij een goed idee.
Bel ook meteen de vk dat je weer zwanger bent, dan mag je wss voor een vroege echo.
pi_115010918
Twinkly.. Ik hoopte zo geen nieuwe mensen te begroeten hier. Neem de tijd om alles op een rijtje te zetten, huil, wees boos, laat je gevoelens gaan en laat door niemand bepalen wat jij moet doen. Doe waar jij je goed bij voelt. Sterkte! :*

Belle, lieverd toch :* ik begrijp je onzekerheid heel goed en waarschijnlijk blijft die angst voorlopig. Wat Fieder zegt, misschien de VK bellen?
Probeer te genieten, hoe moeilijk ook. En als je wil praten mag je altijd bij mij terecht!
E.
pi_115015363
Twinkly, wat een verdrietig nieuws ;(

Heel begrijpelijk dat je nu met veel vragen zit. Heb je ondertussen al met de verloskundige gesproken en ben al globaal geinformeerd over de mogelijkheden? Wanneer kan je in het ziekenhuis terecht? Bij mij zat er veel tijd tussen het slechte nieuws bij de termijnecho en de afspraak in het ziekenhuis. Ik ben ook gaan vragen in dit topic. Veel reacties en overwegingen van diverse users (een deel heeft al op je gereageerd) gekregen. Misschien een idee om terug te lezen. Het gaat dan om de posts vanaf 12 april 2012.

Ikzelf heb helaas niet zelf een keuze kunnen maken, maar op basis daarvan me wel een beeld kunnen vormen van wat me te wachten ging staan. Ik moest een curettage ondergaan (zonder misoprostol, middel dat de baarmoeder alvast wat week maakt [als ik het goed begrepen heb). Over het algemeen gebeurt een curettage onder narcose. Daar heb je eigenlijk nog het meeste last van na het wakker worden en de dag erop. Op basis van eerdere ervaringen was ik bang voor een ziekenhuisopname op zich. Ik heb dat aangegeven en er werd goed mee omgegaan. Ik had geen ervaring met operaties, daardoor was ik heel gespannen/nerveus over wat er allemaal ging gebeuren. Ik had dat graag een keer onder minder zware omstandigheden gezien. Dit is natuurlijk allemaal heel persoonlijk. Ik hoop niet dat ik het op deze manier alleen maar erger maak. Ik probeer te helpen, maar spiegel misschien m'n eigen ervaringen teveel.

Van andere orde, maar heb je wel een echo-foto? Mocht je die niet hebben, misschien wel waardevol om die bij de echo in het ziekenhuis alsnog te vragen.

Bellelena...ik vind je gevoel heel begrijpelijk, maar wat de anderen al zeggen, van dagelijks testen wordt je niet heel veel wijzer. hCG stijgt inderdaad ongeveer iedere 48 uur en ik denk dat het ook wel uitmaakt hoe verdund het is. Verder verschilt het sterk in niveau van vrouw tot vrouw.

en dan moet ik helemaal niet zeggen dat ik echt een mega-knal-positieve test had op dag 28 :X :'(

Vandaag maar weer bloed wezen prikken. Verder gaat het nog steeds zwaar kl*te. Avond aan avond aan het huilen en een week "alleen" thuis in het vooruitzicht. Ik maak mezelf al weken helemaal gek. Zoals het nu gaat ben ik denk ik eind november nog niet eens klaar voor opnieuw proberen (als het dan weer zou mogen). En ik vind dat ik mezelf weer op de rit moet hebben en dat ik denk dat ik het aan kan. Ik krijg het niet uitgelegd... Voor nu draai ik op de automatische piloot, maar als iemand echt vraagt hoe het gaat of als ik even de tijd krijg om na te denken dan gaat het mis.
pi_115015810
Och arme Kursor... :*
  donderdag 2 augustus 2012 @ 20:58:09 #289
170545 DaviniaHR
Mrs. PhysicsRules
pi_115016195
twinkly wat ontzettend verdrietig ;(
Heel veel sterkte met de tijd die komen gaat :*
*O* Trotse mama van E l i en A v i v a *O*
Insanity is heritable. You get it from your children.
Ik ben wel gek, maar niet achterlijk.
If you can't beat them, confuse them.
pi_115016743
Nee Twinkly ;(
Wat er verder gaat gebeuren ligt er ook aan wat je zelf wil en wat er afgesproken is.
Bij mij kwam het niet vanzelf. Ik heb 2 curettages gehad. Bij de eerste wel een poosje, iets van drie weken geloof ik, gewacht maar het kwam niet vanzelf.
Bij de tweede miskraam raadde ze me in het ziekenhuis aan om niet al te lang te wachten aangezien het vrij veel weefsel zou zijn al (tweeling).
Ik weet dus niet echt hoe het voelt als het vanzelf zou komen, maar na de eerste curettage heb ik regelmatig een soort van weeen gehad (wel een stuk lichter).

Heel veel sterkte :*
pi_115019096
:'( Wat een lieve reacties. Dankjulliewel :*

Kursor :* Ook zo begrijpelijk dat het er zo inhakt... Een week alleen thuis, heb je wel iemand in de buurt die je eventueel kunt bellen, ter afleiding als het echt niet lukt/gaat? Heb je verder iemand om te praten? Professioneel of juist een vriend? Ik zou zo willen dat ik iets voor je kon doen!

En Twinkly blijft ook maar door mijn hoofd spoken. Veel sterkte, kracht en licht toegewenst :* Oneerlijk...
  donderdag 2 augustus 2012 @ 21:51:05 #292
95408 Incantrix
0118 999 88199 9119 725....
pi_115019876
Hey lieve Twinks, wat ongelooflijk naar en bah en klote :'( Weet je, ik vond het gewoon echt super om samen met jou in Z&G te zitten en nu ben je ineens weg.. Mijn ervaring is dat met wat bedenktijd je vanzelf een wat duidelijker beeld krijgt van hoe je wil dat de dingen verlopen en gedaan zullen worden, ik hoop voor jou dat je de keuzes kunt maken die bij jouw gevoel passen. Heel veel sterkte lieverd, en ook van mij: je weet me te vinden he? :* :*

Kursor, jemig, wat een rotgevoel zo alles bij elkaar. Geef jezelf de tijd he, november is nog even weg en er kómt een punt dat het beter gaat. Het is echt zo'n dooddoener, maar het is echt waar.. :* :*

Bellelena, tussen hoop en vrees is een vervelende plek om te toeven. Hoop dat je je snel beter voelt..
3!
pi_115021152
Twinkly... :'( ik raak er gewoon effe door van slag, jeetje. Heb er geen worden voor, behalve veel nare maar die passen niet. Sterkte meis! :*
pi_115022026
quote:
0s.gif Op donderdag 2 augustus 2012 21:08 schreef Meimeltje het volgende:
Nee Twinkly ;(
Wat er verder gaat gebeuren ligt er ook aan wat je zelf wil en wat er afgesproken is.
Bij mij kwam het niet vanzelf. Ik heb 2 curettages gehad. Bij de eerste wel een poosje, iets van drie weken geloof ik, gewacht maar het kwam niet vanzelf.
Bij de tweede miskraam raadde ze me in het ziekenhuis aan om niet al te lang te wachten aangezien het vrij veel weefsel zou zijn al (tweeling).
Ik weet dus niet echt hoe het voelt als het vanzelf zou komen, maar na de eerste curettage heb ik regelmatig een soort van weeen gehad (wel een stuk lichter).

Heel veel sterkte :*
Ik wist helemaal niet dat jij miskramen gehad hebt, jemig wat heftig!

Twinkly, ik moet de hele tijd aan je denken, zo'n vervelende brok in mn keel die maar niet weg gaat.. (heb je geen f*ck aan ik weet t..)
;( :*
“I mean, nobody’s scientifically perfect, but Suzie’s about as close to being perfect as any human could possibly be.”
pi_115022197
Twinkly :'(
Sterkte en dikke knuffel
pi_115022262
Ochhh Twinkly ;( Wat ongelooflijk jammer! Heel veel sterkte met t maken van die omschakeling en t langzaam een plekje geven, ik hoop dat t allemaal een beetje rustig zal verlopen, maar volg je gevoel! Er is zowel voor de curettage als voor misoprostol heel veel te zeggen :*

Lieve Bellelena, maak jezelf niet gek meis, het is zo zonde om straks over een jaartje terug te kijken op deze zwangerschap en die smet te zien op t eerste deel! Die testen zeggen zo weinig! Sommige mensen plassen NOOIT een hele dikke streep en blijven hartstikke zwanger. Het gaat ook puur om de concentratie in je urine. Zolang je niet bloed en geen krampende buikpijn hebt ben je gewoon hartstikke zwanger, ik hoop heel hard voor je dat je die knop in je hoofd durft om te zetten. En bel een VKpraktijk met t verhaal dat je eerder een miskraam gehad hebt en heel graag een echo wil rond 7 weken om in ieder geval ter geruststelling alvast een hartje te zien kloppen, dan komt die termijnecho later wel. De meeste praktijken met eigen echo apparaat zullen daar niet moeilijk over doen!! Zet m op meis, probeer die knop te vinden...voor jezelf! :*
* Ik heb geen wespentaille, ik heb een bijenrompje...*
pi_115022819
quote:
0s.gif Op donderdag 2 augustus 2012 22:21 schreef Poppejans het volgende:

[..]

Ik wist helemaal niet dat jij miskramen gehad hebt, jemig wat heftig!
Twee keer meteen na het stoppen met de pil zwanger geraakt (1x voor Kyllian en 1x voor Dyon), die keren gingen dus mis. Gelukkig ben ik heel snel zwanger en dus ook beiden keren weer snel opnieuw zwanger geraakt (nadat menstruatie weer op gang was gekomen 1-2 maanden weer zwanger).
Denk dat het daardoor voor mij ook wat makkelijker was om weer verder te gaan en de miskramen achter me te laten. Alhoewel ik nog weleens die echo foto van 'de tweeling' zie en me dan wel bedenk hoe dat had kunnen zijn (hartjes waren tussen 8-9 weken gestopt).
  donderdag 2 augustus 2012 @ 22:48:09 #298
68625 flugeltje
Live vanuit Tilburg...
pi_115023890
Och Twinks toch... ;(

Neem even de rust om na te denken over de vervolgstappen, ik vond de cytotec (misoprostol) destijds minder vervelend klinken dan een curretage, vandaar dat ik daar toen voor koos. Maar dat is helemaal aan jezelf. Met een beetje rust merk je vanzelf wat voor jou passender voelt...

Heel, heel veel sterkte meis :*
Op donderdag 12 oktober 2006 09:27 schreef SCH het volgende:
flugeltje is een kloon van yvonne toch?
pi_115024047
Och Twinkly, meis toch ;(
Wat een verdrietig nieuws. Heel veel sterkte de komende tijd :*
pi_115024076
Twinkly :'( :'( een hele dikke knuffel voor jou... :* :*
**human milk for human babies**
Be who you are and say what you feel, because those who mind don't matter and those who matter don't mind.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')