Een plaatpizza. Niks mis met dat idee, hoor. Iedereen doet er de eerste keer veel te veel op. De tweede en de derde keer ook, als ik voor mezelf spreek. Met dit volume kun je waarschijnlijk 3 plaatpizza's beleggen. En dan zijn ze nog lekkerder ook. Maakt het ook een stukje goedkoper. Als je de kostprijs van een zelfgemaakte pizza gaat berekenen.... Met een euro kom je al een heel eind. Zo is de pizza van origine ook bedoeld. Armeluis-eten, maar toch heel lekker. Daarom moeten er ook geen dure ingrediënten op een pizza. Voor een eerste poging vind ik je experiment geslaagd. Heb je ook een foto van de gebakken pizza?quote:Op vrijdag 1 juni 2012 17:29 schreef Soury het volgende:
Mijn eerste zelfgemaakte pizza. Moet later nog de oven in maar ik ben bang dat ik er teveel opgekwakt heb. Laag tomatensaus, champignons, pepertjes, salami en gerookte ham, olijven en een paar plakje knoflook, mozarella en blauwe schimmel kaas en vers geknipte kruiden(rozemarijn en tijm) en wat potjes kruid.
Als dat maar goed gaat
[ afbeelding ]
Ik heb al de helft eraf gepakt. Ik maak wel een foto als ie klaar is, ooooh fuckquote:Op vrijdag 1 juni 2012 19:07 schreef Yvesss het volgende:
[..]
Een plaatpizza. Niks mis met dat idee, hoor. Iedereen doet er de eerste keer veel te veel op. De tweede en de derde keer ook, als ik voor mezelf spreek. Met dit volume kun je waarschijnlijk 3 plaatpizza's beleggen. En dan zijn ze nog lekkerder ook. Maakt het ook een stukje goedkoper. Als je de kostprijs van een zelfgemaakte pizza gaat berekenen.... Met een euro kom je al een heel eind. Zo is de pizza van origine ook bedoeld. Armeluis-eten, maar toch heel lekker. Daarom moeten er ook geen dure ingrediënten op een pizza. Voor een eerste poging vind ik je experiment geslaagd. Heb je ook een foto van de gebakken pizza?
Herkenbaar! Ik had op mijn eerste 2 a 3 plaatpizza's ook veel te veel ingrediënten. Daarna eens wat minder gedaan en dat maakt het inderdaad lekkerder!quote:Op vrijdag 1 juni 2012 19:07 schreef Yvesss het volgende:
[..]
Een plaatpizza. Niks mis met dat idee, hoor. Iedereen doet er de eerste keer veel te veel op. De tweede en de derde keer ook, als ik voor mezelf spreek. Met dit volume kun je waarschijnlijk 3 plaatpizza's beleggen. En dan zijn ze nog lekkerder ook. Maakt het ook een stukje goedkoper. Als je de kostprijs van een zelfgemaakte pizza gaat berekenen.... Met een euro kom je al een heel eind. Zo is de pizza van origine ook bedoeld. Armeluis-eten, maar toch heel lekker. Daarom moeten er ook geen dure ingrediënten op een pizza. Voor een eerste poging vind ik je experiment geslaagd. Heb je ook een foto van de gebakken pizza?
Parmezaan, belegen, gorgonzola. Net waar we zin in hebben.. Nagelkaas is ook verrassend lekker!quote:Op maandag 4 juni 2012 00:00 schreef Parallellogram het volgende:
Wat voor kaas gebruiken jullie eigenlijk op jullie pizza's? Ik vind alleen mozarella namelijk een beetje saai worden.
Oké dat wordt experimenteren danquote:Op maandag 4 juni 2012 07:40 schreef LieLie het volgende:
[..]
Parmezaan, belegen, gorgonzola. Net waar we zin in hebben.. Nagelkaas is ook verrassend lekker!
Als je zo snel deeg nodig hebt dan zit er niks anders op dan zo een kant en klare rol deeg....quote:Op dinsdag 5 juni 2012 17:46 schreef Schotse_Hooglander het volgende:
Net last minute(zoals vaker...) bedacht dat ik straks pizza wil maken op de ferrari, maar natuurlijk nog geen ingrediënten in huis. Weet iemand het ideale last minute deegrecept met ingrediënten van de toko of supermarkt?
jawel 2e rijs komt in de oven...quote:Op dinsdag 5 juni 2012 20:13 schreef MaximusTG het volgende:
Inzakken? Dat lijkt me niet de bedoeling hoor.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |