En precies daarom heb ik zojuist vanillepudding gemaaktquote:Op donderdag 3 mei 2012 14:07 schreef golfer het volgende:
Straks restje aspergesoep en vanavond (omdat het weer herfst geworden is) andijviestamppot.
Hier is het de hele dag 20 graden geweest, + zonquote:Op donderdag 3 mei 2012 15:49 schreef Muck het volgende:
[..]
En precies daarom heb ik zojuist vanillepudding gemaakt
Echt?quote:Op donderdag 3 mei 2012 15:52 schreef Selestha het volgende:
[..]
Hier is het de hele dag 20 graden geweest, + zon
Yep, ik ben postbezorger, dus ik kan het wetenquote:Op donderdag 3 mei 2012 16:09 schreef Muck het volgende:
[..]
Echt?
Hier is het druilerig en ik heb even overwogen om de kachel aan te doen, omdat mijn voeten maar niet warm wilden worden
Witlof is lekker maar 3 dagen achter elkaar nietquote:Op donderdag 3 mei 2012 18:20 schreef Zonnetje1981 het volgende:
het wordt wat eentonig...maar weer witlof
Was "zakelijk gezellig". Ik vond het eten tegenvallen, had het asperge menu, voor en tussen ok, hoofd veels te veel, gewoon een simpel bord met lading kriel, 3 asperges en lamssteak met te weinig, dikke hollandaise saus. Toetje was ok. Flink aan de prijs voor zo'n menu (42.50 voor 4 gangen).quote:Op woensdag 2 mei 2012 12:45 schreef foodlover het volgende:
Vanavond een zakelijk etentje bij Oudaen in Utrecht, ben benieuwd!
Had je ook aspergeijs als toetje? Dat vind ik zo smerig!quote:Op donderdag 3 mei 2012 21:22 schreef foodlover het volgende:
[..]
Was "zakelijk gezellig". Ik vond het eten tegenvallen, had het asperge menu, voor en tussen ok, hoofd veels te veel, gewoon een simpel bord met lading kriel, 3 asperges en lamssteak met te weinig, dikke hollandaise saus. Toetje was ok. Flink aan de prijs voor zo'n menu (42.50 voor 4 gangen).
Vandaag een broodje shoarma gegeten...
Nope, zie hier het menu:quote:Op donderdag 3 mei 2012 21:32 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Had je ook aspergeijs als toetje? Dat vind ik zo smerig!
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |