Moet bekennen dat dat recept mij ook opviel, snap wel een beetje dat hij erom bleef vragenquote:Op dinsdag 10 april 2012 14:36 schreef minilot het volgende:
Had nog een restje Jameson over, daarmee een whiskey-cocktailsaus naar recept van Robin gemaakt en opgegeten met hollandse garnaaltjes en volkoren toast en botersla.![]()
Vanavond lamsschenkels, in Guiness gestoofd (uit Jamie's Great Britain, want dat zag mijn lief vorige week voorbij komen op 24Kitchen en sindsdien houdt -ie maar niet op met watertanden.![]()
Ik ga er zo aan beginnen.
Hier ook stampot: stampot boerenkool met worst, hamburgers, frikandel en gebakken uitjesquote:Op dinsdag 10 april 2012 14:53 schreef Bienelientjee het volgende:
Cappucino!
Vanavond...een winters kostje! Andijviestampot met spekjes!
Het ruikt in elk geval alvast reuze lekker!quote:Op dinsdag 10 april 2012 16:31 schreef Zo-is-dat het volgende:
[..]
Moet bekennen dat dat recept mij ook opviel, snap wel een beetje dat hij erom bleef vragenben benieuwd naar je recensie, of t hier ook eens op tafel komt!
Gefeliciteerd.quote:Op dinsdag 10 april 2012 18:12 schreef _Loki het volgende:
Goeie spaghetti carbonara met simpele salade van komkommer, tomaat en feta.
Zin iiin.
En rijstevlaai vanavond want vriend is jarig
Potverdorie, nu trek in grijze garnaaltjes met toastjes...quote:Op dinsdag 10 april 2012 14:36 schreef minilot het volgende:
Had nog een restje Jameson over, daarmee een whiskey-cocktailsaus naar recept van Robin gemaakt en opgegeten met hollandse garnaaltjes en volkoren toast en botersla.![]()
Vanavond lamsschenkels, in Guinness gestoofd (uit Jamie's Great Britain, want dat zag mijn lief vorige week voorbij komen op 24Kitchen en sindsdien houdt -ie maar niet op met watertanden.![]()
Ik ga er zo aan beginnen.
Mijn lief lust álles, vrees ik. Daar heb ik 'm ongetwijfeld onbewust ook wel een beetje op uitgekozen.quote:Op dinsdag 10 april 2012 19:53 schreef uniekhoorn het volgende:
Mijn vriend lust geen schaal en schelpdieren helaas.
Leuk!quote:Op dinsdag 10 april 2012 14:36 schreef minilot het volgende:
Had nog een restje Jameson over, daarmee een whiskey-cocktailsaus naar recept van Robin gemaakt en opgegeten met hollandse garnaaltjes en volkoren toast en botersla.![]()
Heel fijn sausrecept.quote:Op woensdag 11 april 2012 01:40 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Leuk!![]()
En lamsschenkels vinnik ook lekker. Ik heb geen 24kitchen, dus ken het recept niet, maar met guinness koken klinkt wel spannend. Ditte recept: http://www.jamieoliver.co(...)/guinness-lamb-shank ?
Goeie kleur.![]()
quote:Op woensdag 11 april 2012 12:11 schreef motorbloempje het volgende:
[ afbeelding ]
Tussendoortje: flinke plak roggebrood met een zachtegekookt eitje, half sjalotje, peterselie, gerookte spekblokjes en een klein beetje mayo
Owwww nomnom!quote:Op woensdag 11 april 2012 12:11 schreef motorbloempje het volgende:
[ afbeelding ]
Tussendoortje: flinke plak roggebrood met een zachtegekookt eitje, half sjalotje, peterselie, gerookte spekblokjes en een klein beetje mayo
als ik pasta maak maak ik een sausje van:quote:Op woensdag 11 april 2012 16:41 schreef bobbernaut het volgende:
Ik weet niet of dit het juiste topic is, maar ik moet morgen koken voor mezelf.
Ik dacht aan pasta met pesto of een ander sausje (hebben we gewoon in de kast) dus dat is geen probleem.
Maar wat erbij?
Ik kan geen kip bakkenweten jullie wat simpels?
Ik dacht er zelf aan om een diepvries zalm te halen bij de hoogvliet en dan die bakken
Hmmm krijg nu al honger
Mmmm Carbonaraaaaquote:Op woensdag 11 april 2012 16:44 schreef Mirjam het volgende:
[..]
als ik pasta maak maak ik een sausje van:
spekblokjes bakken
gesnipperd ui erbij, doosje gesneden champigons erbij
ff bakken, dan een flesje kookroom erbij en een flinke lepel pesto.
ff door laten koken, dan over je pasta.
klaar, snel, lekker.
Dat is geen carbonara. Carbonara = varkensspek, pietsje harde kaas en fluweelzachte saus van eieren.quote:
Best leuk verhaal eigenlijk, bij de ikea kan je best goede zalmpjes halen en die zijn niet eens zo duur!quote:Op woensdag 11 april 2012 16:44 schreef motorbloempje het volgende:
Je kunt géén kip maar wel zalm bakken?Dat wordt wat met die zalm dan!
hahaha bedankt, maar ik zei dat ik al saus had!quote:Op woensdag 11 april 2012 16:44 schreef Mirjam het volgende:
[..]
als ik pasta maak maak ik een sausje van:
spekblokjes bakken
gesnipperd ui erbij, doosje gesneden champigons erbij
ff bakken, dan een flesje kookroom erbij en een flinke lepel pesto.
ff door laten koken, dan over je pasta.
klaar, snel, lekker.
Owja, en ik zie nu pas dat er ook pesto in zitquote:Op woensdag 11 april 2012 16:52 schreef minilot het volgende:
[..]
Dat is geen carbonara. Carbonara = varkensspek en fluweelzachte saus van eieren.
Zonder ei geen carbonara.![]()
<pastanazimodus>
Belangrijker is dat er geen ei in bovenstaand recept zit.quote:Op woensdag 11 april 2012 16:55 schreef Mrs.Salvatore het volgende:
[..]
Owja, en ik zie nu pas dat er ook pesto in zitdat zit idd niet in carbonara. Is wel mijn lieflings trouwens, carbonara
Vandaar dat ik "Owja" zei in bovenstaande post. Als blijk je gelijk te geven in wat jij zei over de eieren.quote:Op woensdag 11 april 2012 16:56 schreef minilot het volgende:
[..]
Belangrijker is dat er geen ei in bovenstaand recept zit.
Carbonara daarentegen gáát juist om de pure eiersaus.
Ja, dat dus. Vanavond extra lesje Jillian dan maar?quote:Op woensdag 11 april 2012 17:02 schreef motorbloempje het volgende:
Fijn. Bedankt. Nu wil ik pasta carbonara.
Ik maak het eigenlijk nooit zelf, maar eet het best vaak als ik uit eten ga. Dus dat zal wel origineel zijn dan denk ik?quote:Op woensdag 11 april 2012 16:59 schreef minilot het volgende:
Oooo, ik zie het al.
En er hoort natuurlijk ook geen room in. Ben ik benieuwd wat jij eet als je 'lieflingsaus' carbonara is.
Ahem. Nu echt einde taalnazimodus.
..én er idioot veel zin in Fettuccine alla Carbonara aan overgehouden. Straks maken dus!
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |