Al geproefd?quote:Op donderdag 12 april 2012 23:55 schreef moonobserver het volgende:
mijn inziens het smaakverschil tussen imitatiekaviaar en gewone kaviaar ook te verwaarlozen zijn.
Onzinredenatie?quote:Op vrijdag 13 april 2012 01:13 schreef golfer het volgende:
[..]
Ja, elke vrouw is hetzelfde en is vergelijkbaar en heeft een k*t. Om het maar even in jouw redenatie te houden.
Zo ken ik er nog wel heel veel die in jouw onzin-redenatie passen.
Kun je ook vergelijken, is allebei groentequote:Op vrijdag 13 april 2012 00:08 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Dat je verschil kunt proeven is denk ik het punt niet.
Het punt is dat jullie beweren dat het niet vergelijkbaar is.
Alsof het ene wortel is en het andere aubergine.
Ach ja, de vrouwtjesquote:Op donderdag 12 april 2012 22:44 schreef RobinOok het volgende:
Het overdrachtelijke verschil tussen eitjes van een steur en eitjes van een zeebaars?
WTF?!
Dus ja, je hebt helemaal gelijk, daar begrijp ik niks van!
Het blijft beHEERsingquote:Op vrijdag 13 april 2012 11:06 schreef RobinOok het volgende:
Hebben over het algemeen een betere taalbeheersing dan de mannetjes ja.
of komt het in benadering dicht bij de smaak van echte kaviaar, dat was de volledige vraag.quote:Op vrijdag 13 april 2012 01:29 schreef golfer het volgende:
Je snapt nog steeds de vraag niet: heeft het dezelfde smaak?
Ga ik 8 mei eten. (4 gangen) In Schuddebeurs.quote:Op zaterdag 14 april 2012 21:45 schreef Spanky78 het volgende:
Of nog liever; kreeft uit de Oosterschelde yum!
Mooiste naam op Schouwen-duiveland.. alhoewle zonnemaire (ernaast) ook een mooie naam is..quote:Op zaterdag 14 april 2012 22:29 schreef golfer het volgende:
[..]
Ga ik 8 mei eten. (4 gangen) In Schuddebeurs.
Ik noem het hier thuis steeds al Schubbekutterveen.quote:Op zaterdag 14 april 2012 22:37 schreef Spanky78 het volgende:
Mooiste naam op Schouwen-duiveland.. alhoewle zonnemaire (ernaast) ook een mooie naam is..
Je valt in herhaling mensch. Ga toch koken.quote:Op zondag 15 april 2012 00:09 schreef RobinOok het volgende:
De vergelijking is dan altijd nog ossenhaas versus varkenshaas.
En ook daarvan zeg ik ja, dat is (enigzins) vergelijkbaar.
Ik vind het echt idioot om te stellen dat dat twee totaaaaal verschillende producten zijn.
Maar goed, dat had ik geloof ik al gezegd.....
Oké betere vergelijking, allebei een wereld van een verschil in structuur en smaakquote:Op zondag 15 april 2012 00:09 schreef RobinOok het volgende:
De vergelijking is dan altijd nog ossenhaas versus varkenshaas.
En ook daarvan zeg ik ja, dat is (enigzins) vergelijkbaar.
Ik vind het echt idioot om te stellen dat dat twee totaaaaal verschillende producten zijn.
Maar goed, dat had ik geloof ik al gezegd.....
Wel eens iraanse grijze kaviaar gegeten?quote:Op zondag 15 april 2012 00:09 schreef RobinOok het volgende:
De vergelijking is dan altijd nog ossenhaas versus varkenshaas.
En ook daarvan zeg ik ja, dat is (enigzins) vergelijkbaar.
Ik vind het echt idioot om te stellen dat dat twee totaaaaal verschillende producten zijn.
Maar goed, dat had ik geloof ik al gezegd.....
Hoe kan het mijn mening op voorhand al zijn als ik echte kaviaar nooit geproefd heb?quote:Op zondag 15 april 2012 00:03 schreef Kandijfijn het volgende:
Gewoon nee, het is een totaal ander product.
Ts is ook vaag trouwens opent een topic, wacht tot het eerste bevestiging van zijn eigen mening. En gaat zegt dat wilde ik weten prima!.
Erken gewoon dat het een totaal ander product is, net als biefstuk en speklap dit zijn. Maar van het product wat je voorhanden hebt (of binnen je budget past) gewoon het lekkerste.
Ik heb helaas niet het geld voor het duurste vlees elke dag, maar met zelfgemaakte marinade maak ik ook wat lekkers van een speklap.
Goede reactie.quote:Op zondag 15 april 2012 04:29 schreef SiGNe het volgende:
Ik heb vaker nep-kaviaar gegeten dan echte kaviaar maar uiteindelijk komt het neer op balletjes met een ziltige vloeistof er in.
Ik heb het nu over de kleine zwarte balletjes.. zalmkaviaar is duidelijk anders van smaak.
Als je vaak genoeg de topkwaliteit eet dan zal je het sneller merken als je eens een kaviaar van eenmindere kwaliteit eet.
Als je bijna nooit kaviaar eet dan zal het niet zo heel veel uitmaken.
De manier waarop je het eet kan ook nog uitmaken, is het onderdeel van een gerecht of eet je het puur vanaf een ivoren (of plastic) lepel of de duim van je hand?
Als het puur gegeten word zou ik er wat meer aan uitgeven, als het als garnering is maakt het niet zo heel veel uit.
Wat vind je er goed aan? Heb je intussen proefondervindelijk het vergelijk al gedaan en beide soorten geproefd?quote:
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |