Ja, dat kom je dus langs Gent(de Hopduvel) en het Bierparadijs(Meer). Bij de Hopduvel hebben ze het vrijwel zeker. Maar kijk wel even op de site, ze hebben 's middags lunchpauze en dan gaan ze dichtquote:Op maandag 16 april 2012 16:34 schreef muzas het volgende:
Nou jah, ik dacht ik rij komende zaterdag toch richting dat vleteren... wellicht kan ik het in belgie ergens wat makkelijker halen
Anderhalve week geleden hadden ze bij de Hopduvel nog wel Pannepot. En ik kan me niet herinneren daar een bordje bij gezien te hebben van 'niet meer dan 3 flessen per klant'. Nou weet ik niet of dat goed of slecht is, in deze context.quote:Op maandag 16 april 2012 16:38 schreef Nembrionic het volgende:
[..]
Ja, dat kom je dus langs Gent(de Hopduvel) en het Bierparadijs(Meer). Bij de Hopduvel hebben ze het vrijwel zeker. Maar kijk wel even op de site, ze hebben 's middags lunchpauze en dan gaan ze dicht
Neuh, onbekend maar onbemind. Laat dat maar lekker zo blijvenquote:Op maandag 16 april 2012 16:40 schreef Curchulain het volgende:
[..]
Anderhalve week geleden hadden ze bij de Hopduvel nog wel Pannepot. En ik kan me niet herinneren daar een bordje bij gezien te hebben van 'niet meer dan 3 flessen per klant'. Nou weet ik niet of dat goed of slecht is, in deze context.
Niemand die je daar scheef op zal aankijkenquote:Op woensdag 18 april 2012 15:27 schreef hemarookworst het volgende:
Wat een pleurisweer zeg. Met dit weer denk ik erover om herfstbokken en winterbieren uit de kast te trekken.
Na net thuis gekomen te zijn op de fiets door de natte kou, nu maar een Texels StormBock....quote:Op woensdag 18 april 2012 15:27 schreef hemarookworst het volgende:
Wat een pleurisweer zeg. Met dit weer denk ik erover om herfstbokken en winterbieren uit de kast te trekken.
Ik drink het ook alleen als ik zat wil worden, maar daarvoor zijn kanon en atlas bier beter.quote:Op woensdag 18 april 2012 21:46 schreef muzas het volgende:
Heb dus nu een Grand Prestige van HJ opengetrokken, maar hij valt me eigenlijk een beetje tegen. Smaak is wel ok, maar het mist een beetje 'body'. Voelt wat slapjes/waterig aan in de mond.
Jammer.
Oh dat heb ik juist andersom... Als ik geleidelijk opbouw (qua alcoholpercentage) heb ik de dag erna er minder last van dan wanneer ik na wat zware bieren overga op lichte biertjesquote:Op donderdag 19 april 2012 15:28 schreef Inkomen het volgende:
Volgordes van drinken uitvogelen is ook altijd mooi om te doen. Verschilt ook per keer wat goed op elkaar aansluit.
De laatste tijd ben ik meer geneigd te beginnen met het sterkste bier van het programma en daarna af te bouwen naar lichtere bieren - vind ik vooral de volgende ochtend wat prettiger.
Yep, die red rice is inderdaad lekker. Helaas had ik destijds Hitachino's imperial stout besteldquote:Op donderdag 19 april 2012 19:16 schreef DeZwabber het volgende:
Vandaag een pakketje in de bus, met Sunk Punk van Brewdog (een IPA met o.a. zeezout en rum die op de bodem van de Noordzee gegist heeft ) Anarchist/Alchemist van Brewdog, een Tripel IPA van 14 %, een iniquity Imperial Black Ale van Southern Tier, en een Hitachino Red Rice Ale, gemaakt van rijst
De laatste heb ik net geprobeerd en het smaakt daadwerkelijk naar rijst, best lekker
Wat je straks ook moge vinden van het rookbier, het smaakt naar mijn mening absoluut niet naar het Bambergse rookbier.quote:Op vrijdag 20 april 2012 09:32 schreef Gesloten het volgende:
Gisteren drie speciaalbiertjes op de kop getikt. De Punk IPA van Brewdog. Hier heb ik over gelezen in dit topic en hij was erg lekker
Daarnaast heb ik nog Oude Geuze van Boon en Rauchbier van Emelisse gekocht. Beide varianten nog nooit geproefd, ben vooral benieuwd daar het rookbier.
Wat zijn de verschillen?quote:Op vrijdag 20 april 2012 09:37 schreef Curchulain het volgende:
[..]
Wat je straks ook moge vinden van het rookbier, het smaakt naar mijn mening absoluut niet naar het Bambergse rookbier.
Nog 1 dagquote:Op maandag 16 april 2012 16:34 schreef muzas het volgende:
Nou jah, ik dacht ik rij komende zaterdag toch richting dat vleteren... wellicht kan ik het in belgie ergens wat makkelijker halen
Ja ik weet het, op het filmpje op hun site zie je ook dat ze dat ding dicht bij de kust er in flikkeren. Het zal verder voor de smaak ook niets doen, buiten dat het op 10 graden vergist is, wat je ook in een koelcel kan doen. Maar ik vond het idee wel grappig, plus dat er zout en rum in zit, ben benieuwdquote:Op vrijdag 20 april 2012 09:37 schreef Curchulain het volgende:
[..]
Yep, die red rice is inderdaad lekker. Helaas had ik destijds Hitachino's imperial stout besteld
En BrewDog is blijkbaar niet wars van gimmick marketing... De bodem van de Noordzee kan net zo goed op een meter diepte geweest zijn. Vrijwel letterlijk naast de deur bij hen, en geen Duitser die ze er mee in de weg zitten.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |