Huh? Ik heb de hele lancering gemistquote:Op donderdag 26 april 2012 00:04 schreef DeZwabber het volgende:
Vandaag was er weer een doos binnen, ik zal maar niet alles posten wat er in zat, maar dit wil ik toch even showen![]()
[ afbeelding ]
Oh yes, het is Abstrakt 09
Doet een Homertje....aaarggrggghhlllllquote:AB:09 is a 17.1%, Cranachan Imperial Stout, brewed in September 2011, and has been peacefully maturing in our amazing single grain whisky barrels since.
The Cranachan Imperial Stout was inspired by the famous Scottish desert, and was brewed with a mountain of dark malts, loads of oats, Scottish heather honey and local raspberries.
The beer was then transferred to oak casks to mature for 6 months.
Zou ik daar "nee" tegen zeggen?quote:Op donderdag 26 april 2012 00:09 schreef DeZwabber het volgende:
Ik gokte al zoiets, een er van is voor jou als je dat wilt
tofquote:Op donderdag 26 april 2012 00:09 schreef Nembrionic het volgende:
[..]
Zou ik daar "nee" tegen zeggen?
Ik heb voor jou trouwens een fles Houten Haarlemmer
Die staat nog in Haarlem maar na 7 Mei niet meer
Ik hou het ook niet (meer) bij. Ik heb geen proefnotities. Maar je kunt er zeker mee beginnenquote:Op donderdag 26 april 2012 00:10 schreef LostFormat het volgende:
Nog niet eerder gepost hier maar wel een liefhebber. Ik heb ondertussen vrij veel (betaalbare) speciaalbieren gehad. Maar ik raak het spoor een beetje bijster.. Houden jullie proefnotities bij? Ik zit er aan te denken om dat bij te gaan houden. Het is niet dat ik alles wat in zo'n biertje zit perfect kan beschrijven maar al is het alleen voor later naslagwerk.
Zo ja, hoe doen jullie dit?
Grootste favoriet op dit moment is de rodenbach grand cru.
Ja toch? De éne hand wast de anderequote:
Blijkbaarquote:
ik hou eea bij op www.untappd.comquote:Op donderdag 26 april 2012 00:10 schreef LostFormat het volgende:
Nog niet eerder gepost hier maar wel een liefhebber. Ik heb ondertussen vrij veel (betaalbare) speciaalbieren gehad. Maar ik raak het spoor een beetje bijster.. Houden jullie proefnotities bij? Ik zit er aan te denken om dat bij te gaan houden. Het is niet dat ik alles wat in zo'n biertje zit perfect kan beschrijven maar al is het alleen voor later naslagwerk.
Zo ja, hoe doen jullie dit?
Grootste favoriet op dit moment is de rodenbach grand cru.
Dat vind ik ook het allerbelangrijkste: weten wat je lekker vindt en het kunnen omschruiven zijn twee verschillende dingen en dat laatste is eigenlijk compleet onbelangrijk. Dat is pas van belang als je bieren wil gaan zoeken/drinken met soortgelijke smaken. Dat is dan gemakkelijker indien je de smaak kan omschrijven. Maar verder wordt er een hoop kapotgeneuzeld(ook door mezelf wel eens).quote:Op donderdag 26 april 2012 17:16 schreef muzas het volgende:
Ik houd het ook niet bij. Soms sta ik met iets in m'n hand denkende "heb ik deze nou wél of niet gehad?"
Ook proefnotities doe ik niet aan mee.. Ik kan dat niet. Áls ik probeer te vertellen waar ik iets naar vind smaken reageren de meeste met "serieus?!?!"![]()
Ben niet zo'n fijnproever denk ik...Maar kan prima beoordelen of ik iets lekker vind of niet
![]()
Smaak verandert. Ook de jouwequote:Hoewel dat nog wel eens wil verschillen. Ik kan me nog herinneren dat ik hoppenbier al bitter vond, en van IPA's moest ik niks weten.. Dat is nu ook wel anders.
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |