Concurquote:Op zaterdag 17 maart 2012 00:11 schreef RobinOok het volgende:
Je lult als een hormoonkip zonder kop.
Stel je niet aan.quote:Op zaterdag 17 maart 2012 00:11 schreef RobinOok het volgende:
Je lult als een hormoonkip zonder kop.
Dat het niet lekker is, is subjectief en afhankelijk van je kookkunsten. En koken kan je leren. Dus ik zal (biologisch) lever zeker overwegen als je voedingswaarde belangrijk vind en niet van plan bent veel vlees te eten.quote:Op vrijdag 16 maart 2012 12:18 schreef Dagonet het volgende:
[..]
Maar niet lekker en ook niet het makkelijkst te bereiden.
Waarom?quote:Op zondag 18 maart 2012 10:18 schreef Sicstus het volgende:
Het beste kun je gewoon helemaal geen vlees eten. Gewoon een eetpatroon met veel bonen, bruine rijst, groenten en fruit.
Dat is dus echt gewoon een leugen.quote:Op zondag 18 maart 2012 10:18 schreef Sicstus het volgende:
Het beste kun je gewoon helemaal geen vlees eten. Gewoon een eetpatroon met veel bonen, bruine rijst, groenten en fruit.
Dus geen krokodil? En een kip?quote:
En wat zou dat zijn? Runderen en schapen eten meer dan alleen gras.quote:
De eerste 10-20 jaar zul je dat echt nog niet op de markt aan treffen. Geen comercieel bedrijf te vinden die celkweek wil gaan toepassen om een "goed stukje vlees" te maken. Komt nog veel te veel bij kijken. Celkweek is een erg dure hobby.quote:Het is een marketingtruc en iets dat nog wel lastig kan gaan worden wanneer synthetisch vlees wel op de markt beschikbaar is.
Geen idee wat het kost, en waarom, maar waarom zou dat door technologische vooruitgang niet goedkoper worden?quote:Op maandag 19 maart 2012 19:51 schreef GanGStaR het volgende:
[..]
De eerste 10-20 jaar zul je dat echt nog niet op de markt aan treffen. Geen comercieel bedrijf te vinden die celkweek wil gaan toepassen om een "goed stukje vlees" te maken. Komt nog veel te veel bij kijken. Celkweek is een erg dure hobby.
zal ook wel goedkoper worden. maar celkweek vind al jaren plaats. Echter heb je het dan over een cellen die eigenlijk "losse" cellen zijn. Ze kunnen wel een laagje vormen maar geen spierweefsel of iets dergelijks. ze zijn daar wel mee bezig, maar echt vooruitgang is er nog niet. (vormen van organen bv)quote:Op maandag 19 maart 2012 19:54 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Geen idee wat het kost, en waarom, maar waarom zou dat door technologische vooruitgang niet goedkoper worden?
omdat een mens dierlijke eiwitten nodig heeft omdat anders je lichaam hersenweefsel af gaat breken ter compensatie.quote:
Er is in Overijssel een bedrijf dat vlees verkoopt van runderen die alleen gras eten. Geen stal, krachtvoer of antibiotica. Vlees heeft een hoog omega-3 gehalte en een betere smaak. Je hebt ook vlees van schotse hooglanders die natuurgebieden begrazen.quote:Op zondag 18 maart 2012 12:32 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
En wat zou dat zijn? Runderen en schapen eten meer dan alleen gras.
Is eenzijdige voeding wel goed voor zo'n beest?quote:Op dinsdag 20 maart 2012 10:23 schreef nz1900 het volgende:
[..]
Er is in Overijssel een bedrijf dat vlees verkoopt van runderen die alleen gras eten. Geen stal, krachtvoer of antibiotica. Vlees heeft een hoog omega-3 gehalte en een betere smaak. Je hebt ook vlees van schotse hooglanders die natuurgebieden begrazen.
Doen ze in het wild toch ook?quote:Op dinsdag 20 maart 2012 11:37 schreef Flurry het volgende:
[..]
Is eenzijdige voeding wel goed voor zo'n beest?
Dan eten ze ook allerlei andere planten dan gras alleen.quote:Op dinsdag 20 maart 2012 10:23 schreef nz1900 het volgende:
[..]
Er is in Overijssel een bedrijf dat vlees verkoopt van runderen die alleen gras eten. Geen stal, krachtvoer of antibiotica. Vlees heeft een hoog omega-3 gehalte en een betere smaak. Je hebt ook vlees van schotse hooglanders die natuurgebieden begrazen.
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |