Dus je begon te stampen met het water nog in de pan?quote:Op vrijdag 26 oktober 2012 12:52 schreef simmu het volgende:
stamppot willen maken en op de een of andere manier vergeten af te gieten en dat niet in de gaten hebben![]()
soeppie iemand?
Ik denk niet dat het wat uit had gemaakt, sukiyaki is gewoon geen mindblowing gerecht. Japanse of Chinese sojasaus, dat verschil proef je echt niet hoor, in dit gerecht. Of je sojasaus moet al niet lekker zijn geweest. Te oud of een nepmerk. Of je had toch donkere sojasaus ipv lichte.quote:Op zondag 21 oktober 2012 20:34 schreef SiGNe het volgende:
Zucht, ben weer de fout in gegaan met sojasaus..
Het was een Japans gerecht dus ik ging er vanuit dat ik Japanse sojasaus moest gebruiken, niet dus..
het smaakt echt raar nu, kan me niet voorstellen dat dit de smaak hoort te zijn
Ik heb zowel de donkere als de lichte Pearl River en het flesje zag eruit als het linker flesje.quote:Op vrijdag 26 oktober 2012 19:23 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Ik denk niet dat het wat uit had gemaakt, sukiyaki is gewoon geen mindblowing gerecht. Japanse of Chinese sojasaus, dat verschil proef je echt niet hoor, in dit gerecht. Of je sojasaus moet al niet lekker zijn geweest. Te oud of een nepmerk. Of je had toch donkere sojasaus ipv lichte.
dat deed ik met groente. Pannetje met van het vuur halen om af te gieten, vergeten dat de handvaten nogal warm waren, geen pannenlap gebruikt. Dus mijn handen stonden in de fik, gooi pannetje iets voor me uit, bedenk me dat de groente dan op de grond valt en probeer die dus nog op te vangen. Niet echt handig...quote:Op zaterdag 27 oktober 2012 12:14 schreef ikhouvannoodles het volgende:
Wel eens keukenmes laten vallen en wou ik het opvangen. Diepe snee in mijn vinger. In die fractie van een seconde denk je ook niet na en doe je het uit reflex.
quote:Op woensdag 23 januari 2013 18:56 schreef SiGNe het volgende:
Net weer een prachtige.. ik zet m'n pan op het vuur, pak boter uit de koelkast en spuit het in de warme pan.. was het geen boter maar mayonaise![]()
Boter die spuit is sowieso geen boter, maar een eng derivaat van margarine.. Dus daar ging het al misquote:Op woensdag 23 januari 2013 18:56 schreef SiGNe het volgende:
Net weer een prachtige.. ik zet m'n pan op het vuur, pak boter uit de koelkast en spuit het in de warme pan.. was het geen boter maar mayonaise![]()
Croma.. bakt altijd wel goed vind ik.. vind het lekkerder bakken dan olie.quote:Op woensdag 23 januari 2013 19:01 schreef Selestha het volgende:
[..]
Boter die spuit is sowieso geen boter, maar een eng derivaat van margarine.. Dus daar ging het al mis
Wat is er mis met gewoon roomboter?quote:Op woensdag 23 januari 2013 19:34 schreef SiGNe het volgende:
[..]
Croma.. bakt altijd wel goed vind ik.. vind het lekkerder bakken dan olie.
En ok, reuzel ofzo is beter maar dat hebben ze dan weer niet bij de super..
Volgens de nieuwste reclame zou het spetteren.quote:Op donderdag 24 januari 2013 07:09 schreef Selestha het volgende:
Wat is er mis met gewoon roomboter?
Ik snap dan niet wat je fout hebt gedaan..quote:Op zaterdag 23 maart 2013 17:34 schreef JimboSlice het volgende:
Ik heb bij de eerste keer couscous maken 2,5 liter water gebruikt in plaats van 250 cl. Qua kleur en substantie had het na het afgieten nog het meeste weg van een pan liposuctievet.
Dat is tien keer zoveel water denk ik.quote:Op zaterdag 23 maart 2013 17:58 schreef Klaploper het volgende:
[..]
Ik snap dan niet wat je fout hebt gedaan..
ja, dat heb ik precies zo gedaan met de groene curry. Bij het afproeven heb ik het moeten corrigeren met extra vlees, water en kokosmelk. Ik had daarna voor twintig porties currysaus in de vriezer. Ik vond het nogal komijn-achtig overigens, maar niet vies.quote:Op woensdag 17 oktober 2012 16:29 schreef technofreak86 het volgende:
Heb een keer een pot thaise rode curry pasta gehaald bij de lidl. Stond verder niets op over hoe het gebruikt moest worden.
Ik dus een paar ons kip aangebakken en een halve zak wokgroenten, vervolgens de hele pot curry pasta erbij gedaan.
Was ongelovelijk zout en niet meer te eten.
250 cl is 2,5 literquote:Op donderdag 11 april 2013 14:53 schreef unfocused het volgende:
[..]
Dat is tien keer zoveel water denk ik.
LOLquote:Op donderdag 11 april 2013 14:47 schreef unfocused het volgende:
Ik had mijn broer en zijn gezin uitgenodigd voor een goedmaakdineetje. Ik had dus alvast een grote pan water met twee kippen op het vuur gezet voor de kipragout en dat stond lekker met kruiden te pruttelen en te trekken in de keuken terwijl we bij zaten te praten in de huiskamer.
Even later komt mijn broer binnen en zegt: "die kip was gaar, die heb ik alvast afgegoten hoor!". En zo is mijn kostbare bouillon in de afvoer terechtgekomen.
Gelukkig had ik nog wat bouillontabletten in huis om nieuwe bouillon te maken.
Keuken opnieuw witten?quote:Op zaterdag 23 maart 2013 17:13 schreef Erasmo het volgende:
Vandaag weer een nieuwe blunder toe kunnen voegen, ik wou even wat tomatensoep blenderen maar ik zat per ongeluk met mijn hand op het overdrukgaatje waardoor de deksel omhoog schoot met alle gevolgen van dien.
Ninja editquote:Op donderdag 11 april 2013 15:59 schreef MaximusTG het volgende:
WTF @de bouillon. Handen af van een ander zn eten.
Ach we deden ons best, allebei een beetje zenuwachtig om het goed te doen maar hij deed het juist verkeerdquote:
Als je dat met hutspot hebt, is het wel te doen - mits niet te veel. Ervaring van vriendliefquote:Op donderdag 11 april 2013 17:28 schreef FANNvanhetlaatsteuur het volgende:
Kaneel in mijn aardappelpuree i.p.v. nootmuskaat![]()
is errug vies kan ik jullie vertellen
quote:Op donderdag 11 april 2013 18:06 schreef Etcetera het volgende:
[..]
Als je dat met hutspot hebt, is het wel te doen - mits niet te veel. Ervaring van vriendlief![]()
quote:Op donderdag 11 april 2013 14:47 schreef unfocused het volgende:
Ik had mijn broer en zijn gezin uitgenodigd voor een goedmaakdineetje. Ik had dus alvast een grote pan water met twee kippen op het vuur gezet voor de kipragout en dat stond lekker met kruiden te pruttelen en te trekken in de keuken terwijl we bij zaten te praten in de huiskamer.
Even later komt mijn broer binnen en zegt: "die kip was gaar, die heb ik alvast afgegoten hoor!". En zo is mijn kostbare bouillon in de afvoer terechtgekomen.
Gelukkig had ik nog wat bouillontabletten in huis om nieuwe bouillon te maken.
Het is een leuk verhaaltje, maar ik geloof er nog minder van dan mijn trolltopics.quote:Op donderdag 11 april 2013 19:16 schreef Madame_Paon het volgende:
[..]Dan zou ik echt pissig zijn geworden. Mensen die zich ongevraagd met zulke dingen bemoeien.
Vind het beide niet lekker in de pureequote:Op donderdag 11 april 2013 17:28 schreef FANNvanhetlaatsteuur het volgende:
Kaneel in mijn aardappelpuree i.p.v. nootmuskaat![]()
is errug vies kan ik jullie vertellen
béétje Nootmuskaat vind ik wel lekker!quote:Op donderdag 11 april 2013 20:53 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Vind het beide niet lekker in de puree
dit dus.quote:Op donderdag 11 april 2013 20:02 schreef Klaploper het volgende:
[..]
Het is een leuk verhaaltje, maar ik geloof er nog minder van dan mijn trolltopics.
Waarom zou hij denken dat de kip gaar is, terwijl hij verder niets van koken weet? En dan ook nog eens zonder te vragen afgieten.
Het zou misschien kunnen als hij geestelijk én sociaal gehandicapt was, maar dan zou hij niet zonder begeleiding de straat op moeten mogen.
Blikjes tomatenpuree kunnen soms ook zo spuiten.quote:Op zaterdag 13 april 2013 09:55 schreef Erasmo het volgende:
[..]
Hij stond gelukkig onder een kastje dus zat er geen plafond in de splashzone.
Die dingen van 7 cent jaquote:Op zaterdag 13 april 2013 10:24 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Blikjes tomatenpuree kunnen soms ook zo spuiten.
Ja, daarvan had ik er een jaar of twee geleden ook eentje. Nog lang niet aan de tht, maar het ding knalde echt open. Puree zat overal.quote:Op zaterdag 13 april 2013 10:24 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Blikjes tomatenpuree kunnen soms ook zo spuiten.
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |