Ik ben trouwens nog steeds erg benieuwd of Bosbeetle het groene gedeelte van de prei gebruikt of weggooit.quote:Op dinsdag 13 maart 2012 16:30 schreef RobinOok het volgende:
Dat zou ik echt niet fijn vinden. Ik vind het al stom dat zulke dingen tijdens de lunch op tafel blijven staan, maar goed, dat is nog wel te hebben. Maar het daarna ook niet terugzetten in de koelkast? Ik geloof dat ik het weg zou kieperen.
Vaak is het toch wel zo dat diezelfde mensen met scherpe mensen een slechter alternatief zou zijnquote:
Dat klinkt bekend!quote:Op dinsdag 13 maart 2012 17:07 schreef Joipoidoipoipoi het volgende:
- Mensen die geen varkenshaas kunnen bereiden.
Nou ben ik zelf over het algemeen niet zo dol op varkensvlees, maar goed. Mijn vriend zei een keer dat hij niet van varkenshaas houdt omdat dat zo droog en taai is.
Ik:![]()
Hij scheen dat elke kerst bij zijn ex-schoonouders te krijgen, maar blijkbaar weten ze gewoon niet hoe ze het moeten bereiden.
Zelfde als biefstuk. Een ramp om voorgeschoteld te krijgen bij vele.quote:Op dinsdag 13 maart 2012 17:07 schreef Joipoidoipoipoi het volgende:
- Mensen die geen varkenshaas kunnen bereiden.
Nou ben ik zelf over het algemeen niet zo dol op varkensvlees, maar goed. Mijn vriend zei een keer dat hij niet van varkenshaas houdt omdat dat zo droog en taai is.
Ik:![]()
Hij scheen dat elke kerst bij zijn ex-schoonouders te krijgen, maar blijkbaar weten ze gewoon niet hoe ze het moeten bereiden.
....een....een...uur... ?quote:Op dinsdag 13 maart 2012 19:48 schreef opa_sigaar het volgende:
Dat klinkt bekend!
Mijn moeder maakt varkenshaas door hem in een braadpan een uur op hoog vuur te zetten. Ik krijg altijd tranen in mijn ogen als ik het zie, laat staan zodra we aan tafel gaan.
Ik gooi ongeveer éénderde van het groene gedeelte weg, zo gemiddeld gezien, dus waar het heel dik wordt. Ook gooi ik de wat taaiere buitenste bladen iets eerder weg dan de binneste, als ik de prei aan het snijden ben.quote:Op dinsdag 13 maart 2012 16:55 schreef Joipoidoipoipoi het volgende:
Ik ben trouwens nog steeds erg benieuwd of Bosbeetle het groene gedeelte van de prei gebruikt of weggooit.
Sowieso mensen die FOK! meme's niet kennen.quote:Op dinsdag 13 maart 2012 20:21 schreef Merel1808 het volgende:
[..]
Mensen die (in de keuken) sowieso verkeerd spellen
Serieus? Dat is best ergquote:Op woensdag 14 maart 2012 13:45 schreef Joipoidoipoipoi het volgende:
- Mensen die als ze bijvoorbeeld een berg kipfilet kopen, dat in één keer in de vriezer leggen i.p.v. het te verdelen in meerdere stukken, waardoor ze als ze het gaan ontdooien, alles in één keer moeten ontdooien en datgene wat te veel is, weggooien.
Sorry PLAE@, maar ik heb mensen dat vaker zien doen, en ik kan daar maar niet aan wennen.
Blij dat jij het zegt.quote:Op woensdag 14 maart 2012 14:14 schreef RobinOok het volgende:
Toch zou ik als ik jou was eens overwegen in therapie te gaan, Joipoidoipoipoi. Dat is toch echt niet gezond wat jij je allemaal aantrekt van wat anderen doen.
Nou, over het algemeen is het meer verbazen dan echt ergeren hoor.quote:Op woensdag 14 maart 2012 14:14 schreef RobinOok het volgende:
Toch zou ik als ik jou was eens overwegen in therapie te gaan, Joipoidoipoipoi. Dat is toch echt niet gezond wat jij je allemaal aantrekt van wat anderen doen.
Zondequote:Op dinsdag 13 maart 2012 17:07 schreef Joipoidoipoipoi het volgende:
- Mensen die geen varkenshaas kunnen bereiden.
Nou ben ik zelf over het algemeen niet zo dol op varkensvlees, maar goed. Mijn vriend zei een keer dat hij niet van varkenshaas houdt omdat dat zo droog en taai is.
Ik:![]()
Hij scheen dat elke kerst bij zijn ex-schoonouders te krijgen, maar blijkbaar weten ze gewoon niet hoe ze het moeten bereiden.
quote:Op woensdag 14 maart 2012 14:19 schreef Joipoidoipoipoi het volgende:
[..]
Nou, over het algemeen is het meer verbazen dan echt ergeren hoor.
Ik verbaas mij overigens graag, en zou daarom niet willen dat een therapie mijn dagelijkse verbazingen zou wegnemen.
quote:Op dinsdag 13 maart 2012 16:55 schreef Joipoidoipoipoi het volgende:
- Expres in vlees prikken ("Ja, want dan kan het niet ontploffen")
Note to self, niet daten met MinderMutsigquote:Op woensdag 14 maart 2012 15:05 schreef MinderMutsig het volgende:
Ik prik worst helemaal naar de gallemiezen want dan vind ik hem lekkerder.
Dus jij hebt liever een verschrompelde droge dan een lekkere dikke sappige worst?quote:Op woensdag 14 maart 2012 15:05 schreef MinderMutsig het volgende:
Ik prik worst helemaal naar de gallemiezen want dan vind ik hem lekkerder.
quote:Op woensdag 14 maart 2012 19:38 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Note to self, niet daten met MinderMutsig
Ja mijn wereldbeeld stort in.quote:
Als je gaat twijfelen aan de geaardheid van Piet, dan kun je overal wel aan gaan twijfelen.quote:
Dit vind ik inderdaad ook erg smerig.quote:Op donderdag 15 maart 2012 10:08 schreef Joipoidoipoipoi het volgende:
- Asbakken met uitgedrukte sigaretten in de keuken
- Mensen die roken in de keuken terwijl ik of zijzelf eten aan het maken zijn
(Speciaal voor de mensen die moeite hebben met het onderscheiden van nuances: Dit is overigens een echte ergernis en dus meer dan alleen maar een verbazing.)
Komt dat omdat je gewoon iets tegen roken hebt? Snap namelijk niet waarom roken in een keuken zo erg zou zijn?quote:Op donderdag 15 maart 2012 10:08 schreef Joipoidoipoipoi het volgende:
- Asbakken met uitgedrukte sigaretten in de keuken
- Mensen die roken in de keuken terwijl ik of zijzelf eten aan het maken zijn
(Speciaal voor de mensen die moeite hebben met het onderscheiden van nuances: Dit is overigens een echte ergernis en dus meer dan alleen maar een verbazing.)
Nee hoor.quote:Op donderdag 15 maart 2012 12:00 schreef HostiMeister het volgende:
Komt dat omdat je gewoon iets tegen roken hebt?
Jij vindt het ook niet erg als je in een restaurant eet en je ziet het personeel uitgebreid roken in de keuken? Heb je zelf weleens in de horeca (eetgelegenheid) gewerkt trouwens?quote:Snap namelijk niet waarom roken in een keuken zo erg zou zijn?
Niet echt nee, als ze maar aan het werk zijn met een peuk in de bek. Zelf ben ik meer een hobbykok en liefhebber van kloten in de keuken. En nee ik heb nog nooit in de horeca gewerkt. Hoezo?quote:Op donderdag 15 maart 2012 13:15 schreef Joipoidoipoipoi het volgende:
[..]
Nee hoor.
[..]
Jij vindt het ook niet erg als je in een restaurant eet en je ziet het personeel uitgebreid roken in de keuken? Heb je zelf weleens in de horeca (eetgelegenheid) gewerkt trouwens?
Als het water maar heet genoeg is.quote:Op donderdag 15 maart 2012 15:48 schreef KwadeAfdronk het volgende:
Mensen die kip snijden met blote handen en dan alleen met water hun handen afspoelen
Mensen die veel te bang zijn voor bacteriën daar erger ik me wel aanquote:Op donderdag 15 maart 2012 15:48 schreef KwadeAfdronk het volgende:
Mensen die kip snijden met blote handen en dan alleen met water hun handen afspoelen
Gisteren was ik in een restaurant waar de varkenshaas lauw en gortdroog was. Toen ik er wat van zei, werd me verteld dat als ze het niet goed doorbakken dat het dan puur vergif zou zijn.quote:Op dinsdag 13 maart 2012 17:07 schreef Joipoidoipoipoi het volgende:
- Mensen die geen varkenshaas kunnen bereiden.
Nou ben ik zelf over het algemeen niet zo dol op varkensvlees, maar goed. Mijn vriend zei een keer dat hij niet van varkenshaas houdt omdat dat zo droog en taai is.
Ik:![]()
Hij scheen dat elke kerst bij zijn ex-schoonouders te krijgen, maar blijkbaar weten ze gewoon niet hoe ze het moeten bereiden.
nee met koud waterquote:Op donderdag 15 maart 2012 16:00 schreef LeeHarveyOswald het volgende:
[..]
Als het water maar heet genoeg is.
Nou ik ben niet bang voor bacterienquote:Op donderdag 15 maart 2012 16:01 schreef Bosbeetle het volgende:
[..]
Mensen die veel te bang zijn voor bacteriën daar erger ik me wel aanmaar niet alleen in de keuken
Hmm mits je die groenten nog gaat koken/bakken is er weinig aan de hand. Maarja ik gebruik ook altijd wel een ander snijplankje voor vlees, en was mn handen tijdens het koken vaker dan tijdens mijn lab werkquote:Op donderdag 15 maart 2012 16:19 schreef KwadeAfdronk het volgende:
[..]
Nou ik ben niet bang voor bacterien
Je zou mijn huis eens moeten zien
Maar eerst kip snijden en daarna met je gore handen groente snijden vind ik smerig
quote:Op woensdag 14 maart 2012 19:38 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Note to self, niet daten met MinderMutsig
Erg he?quote:Op donderdag 15 maart 2012 10:10 schreef Bosbeetle het volgende:
[..]doe jij aan daten met vrouwen, ik meende dat jij van de mannenliefde was of heb ik dat mis?
Ik ben gewoon verward nu... cognitieve discrepantie.quote:
Niet zo hokjes denkenquote:Op donderdag 15 maart 2012 20:58 schreef Bosbeetle het volgende:
[..]
Ik ben gewoon verward nu... cognitieve discrepantie.
het is moeilijk bescheiden te blijvenquote:Op donderdag 15 maart 2012 21:45 schreef Bosbeetle het volgende:
[..]
Goede tipben je blij met je tagje trouwens piet
klik
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |