Ik zou bijna jaloers wordenquote:Op zaterdag 10 maart 2012 19:16 schreef trovey het volgende:
Zo uit eten bij een Indiaas/Nepalees restaurant.
Dat klinkt als een kickass saus!quote:Op zaterdag 10 maart 2012 19:25 schreef Pietverdriet het volgende:
(saus is bernagie, zuring, kervel, bieslook, peterselie, pimpernel, dille, lavas en basilicum met kwark, knoflook, peper en zout met wat mosterd, olie en azijn in de blender tot een groene saus blenderen met daarin een paar verkruimelde hardgekookte eieren)
Oost Duits vreten voor armoedelijers.quote:Op zaterdag 10 maart 2012 19:25 schreef Pietverdriet het volgende:
Varkensrack met Frankfurter groene saus a la piet, gekookte aardappels en tempura van Courgettes. (saus is bernagie, zuring, kervel, bieslook, peterselie, pimpernel, dille, lavas en basilicum met kwark, knoflook, peper en zout met wat mosterd, olie en azijn in de blender tot een groene saus blenderen met daarin een paar verkruimelde hardgekookte eieren)
quote:Op zondag 11 maart 2012 08:01 schreef Stokstaart het volgende:
[..]
Oost Duits vreten voor armoedelijers.
Soep van dag geleden is erg lekkerquote:Op zondag 11 maart 2012 15:10 schreef golfer het volgende:
Restjesdag.
Nu restje groentensoep die ik gisteren heb gemaakt.
Vanavond: restje paella die ingevroren was.
Heerlijk allemaal! Wat houdt die taart in eigenlijk?quote:Op zondag 11 maart 2012 15:20 schreef MinderMutsig het volgende:
Vanmorgen vers gebakken broodjes met verse jus.
Vanmiddag Hallon Dröm taart en hapjes want verjaardagsvisite.
Vanavond geen zin meer om te koken dus ik smeer een restje knoflookboter op een paar plakken vers witbrood en rooster die even in de oven en daarbij een restje broccolisoep en dan een fruitsalade toe.
Dat is deze uit het baktopic: Baktopic (koekjes,cakes, muffins en..)quote:Op zondag 11 maart 2012 15:58 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Heerlijk allemaal! Wat houdt die taart in eigenlijk?
Ja. Jammer is dat hequote:Op zondag 11 maart 2012 18:22 schreef golfer het volgende:
Restjes paella invriezen en weer opwarmen is geen goed idee gebleken. Bah, het werd een soort pap.
quote:Op maandag 12 maart 2012 10:07 schreef MaximusTG het volgende:
Wat ik vandaag eet weet ik nog niet, maar gisteren had ik zoiets lekkers..
No-butter chicken, zelfgebakken naanbrood en zelfgemaakt tzatziki. Hmm..
Ja, om er nou no-butter no-chicken no-yoghurt van te makenquote:Op maandag 12 maart 2012 10:47 schreef minilot het volgende:
[..]![]()
Het is dat ik een weekje veganistisch doe, maar anders stond die no-butter chicken + naan vanavond ook op het menu. Héél erg lekker!
Ik weet nu ook meteen weer waarom ik normaal nooit Cup a Soup neem op het werk, ben wel weer even genezenquote:Op maandag 12 maart 2012 11:29 schreef 4EverBlackEyed het volgende:
Als ik cup a soup eet, dan eet ik het daarna de hele dag nog.
witlof in de oven hier met ham en kaas.quote:Op maandag 12 maart 2012 12:39 schreef mazaru het volgende:
Vanavond rauwe witlof met appel, gekookte aardappelen en een biefstuktartaartje.
Oh en wat doe je als je zowel een wrap als een zalmpasta spul overhebt?quote:Op maandag 12 maart 2012 13:10 schreef Iemand91 het volgende:
Vanavond een (oven)schotel van; shoarma, rösti, ui, kaas en sperziebonen.
Vroeger (lees: toen ik 15 was) vond ik Cup a Soup nooit zout genoeg en deed er altijd een gigantische lading zout bij in.quote:
Ik heb het idee dat de Cup a Soup nu nog zouter is dan vroegerquote:Op dinsdag 13 maart 2012 01:28 schreef Madame_Paon het volgende:
[..]
Vroeger (lees: toen ik 15 was) vond ik Cup a Soup nooit zout genoeg en deed er altijd een gigantische lading zout bij in.
Ik snap niet hoe ik dat ooit lekker heb gevonden. Het was meer zout met soep dan soep met zout ...
Ik heb rode druiven.
Waarom ga je dat dan eten als je er geen zin in hebt?quote:Op dinsdag 13 maart 2012 10:02 schreef Bienelientjee het volgende:
Vanavond een saai AVGtje. Stuk vlees, stuk aardappel en snijboontjes...(bleh)
Nu een beker melk.
Moeders kookt vanavondquote:Op dinsdag 13 maart 2012 12:24 schreef HenkieVdV het volgende:
[..]
Waarom ga je dat dan eten als je er geen zin in hebt?
quote:Op dinsdag 13 maart 2012 13:02 schreef cinnamon_M het volgende:
Nu dus (verlate brunch) wat aardbeitjes, croissantje roomboter, croissantje jam, glas kiwi-sinaasappelsap, kop appel-kaneelthee <3
quote:
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Nu doen en genieten, doodgaan kan altijd nog!
Zolang er alcohol verkocht wordt, heb ik geen probleem.
Je moet het leven nemen met een korreltje zout..... schijfje limoen en een shot tequilla
quote:Op dinsdag 13 maart 2012 17:29 schreef uniekhoorn het volgende:
Heb een beetje macaroni gemaakt
Altijd handig met onregelmatige dienstenJij moet een grote vriezer hebben!SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Ik mis macaroni eigenlijk wel, al zeker 10 maanden niet meer gegeten. Als mn vriezer wat leger is ga ik ook macaroni maken (maar dan anders).
Over drie kwartier eet ik een broccoli ovenschoteltje met aardappels, ham en kaassaus.Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |