Ohja, dat wou ik nog melden! Dank je wel voor het recept van de kip, ik heb het gisteravond gegeten en het was Delicious (harhar, see what I did there )!quote:Op dinsdag 3 april 2012 13:49 schreef Zo-is-dat het volgende:
[..]
Beide uit de Delicious van februari
Kip net gemarineerd in 0,5 tl tijm, 1 el donkere basterdsuiker, 30 ml worcestersaus, 1/4 tl chilivlokken, 1 el balsamico, 1 el sojasaus, 1 el ketchup, 30 ml olijfolie. Hmm In de oven met tomaatjes en rode ui.
De uienquiche is hier ergens al eerder voorbij gekomen, is een bodem van croissantdeeg met gekarmeliseerde uien in abdijbier en port salut erbovenop hmmm
quote:Op woensdag 25 april 2012 21:04 schreef MariaEtcetera het volgende:
[..]
Ohja, dat wou ik nog melden! Dank je wel voor het recept van de kip, ik heb het gisteravond gegeten en het was Delicious (harhar, see what I did there )!
Ik kook regelmatig dingen voor twee keer (ben alleenstaand en kook op budget) en eet dat dan meestal de dag na de dag erna of ik vries het in.quote:Op dinsdag 15 mei 2012 16:03 schreef oh-oh het volgende:
Ik ben geloof ik echt de enige hier die gerust twee dagen hetzelfde eet he?
Ik vind het echt lastig om voor 1 persoon te koken, dus ik kook altijd meer
Ik maak wel vaker voor meerdere dagen, bijvoorbeeld een pasta. Deze vries ik dan in en paar dagen later pak ik een bakje uit de vriezerquote:Op dinsdag 15 mei 2012 16:03 schreef oh-oh het volgende:
Ik ben geloof ik echt de enige hier die gerust twee dagen hetzelfde eet he?
Ik vind het echt lastig om voor 1 persoon te koken, dus ik kook altijd meer
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |