die worden geimporteerd uit Italie...en sja..italie :-)quote:Op woensdag 18 april 2012 10:41 schreef vriendelijkevriend het volgende:
Hoeft de Ferrari zich dan niet aan regelgeving te houden?
Zo, das prijzig zeg.. 3,50 voor 500 gram...quote:Op donderdag 19 april 2012 23:24 schreef Zon het volgende:
www.dille-kamille.nl/nl/s(...)-biologisch-500-gram
Morgen ff kopen...
[ afbeelding ]
Tipo 00 is alleen beter bij houtoventemperaturen. Daaronder heb je meer aan goede broodbloem (met veel gluten).quote:Op donderdag 19 april 2012 23:54 schreef Sorella het volgende:
bij onze xenos alleen die tipo 0 gevonden, nergens tipoo 00 te bekennen in dit gat
De ferrari gaat wel tot 450/500 naar mijn weten. En ja, ik denk wel dat er een verschil is, 150 of 200 maakt ook wel degelijk uit.quote:Op dinsdag 17 april 2012 23:07 schreef kloink het volgende:
Ahhhh ik sta voor de bekende en meest keuze..
De bestron Oven.(die tegenwoordig nog maar tot 350 graden gaat wegens #%@#$ EU regelgeving).....OFFF het dubbele betalen voor de Ferrari...
Wat jullie? Zou je het merken\ te kort komen die 50 graden?
Ja, dat wel, maar wil het wel een keertje proberen...quote:Op vrijdag 20 april 2012 00:26 schreef MaximusTG het volgende:
Zo, das prijzig zeg.. 3,50 voor 500 gram...
Zolang je nog geen hele kleine zwarte spikkeltjes ziet met pootjes en voelsprietjes mwaaaaaquote:Op vrijdag 20 april 2012 10:59 schreef Sarabi het volgende:
Pizzadeeg voor morgen staat weer klaar
Oja hoe serieus moet je de houdbaarheidsdatum van bloem nemen?
Voor droge voedingswaren zoals bloem hoef je het niet zo nauw te nemen.quote:Op vrijdag 20 april 2012 10:59 schreef Sarabi het volgende:
Pizzadeeg voor morgen staat weer klaar
Oja hoe serieus moet je de houdbaarheidsdatum van bloem nemen?
Dat dacht ik al thanks!quote:Op vrijdag 20 april 2012 13:09 schreef floris_b het volgende:
[..]
Voor droge voedingswaren zoals bloem hoef je het niet zo nauw te nemen.
Het is bij wet verplicht dat elke voedingswaren een houdbaarheidsdatum heeft.
Jep, ze waren babybilletjeszacht maar zelfs bij het verdelen van het deeg had ik geen bloem nodig. Maar verder ben ik erg tevreden met het recept. Want het eindresultaat was prima!quote:Op dinsdag 24 april 2012 15:22 schreef MaximusTG het volgende:
Cool, nog een fan ! Ja, zo plakkerig is het inderdaad ook weer niet hoor. Zeker niet als alle bloem erin verwerkt is. Babybilletjeszacht, zo zijn de bolletjes deeg als het goed is .
Fijn recept he? Heb zelf zo'n hekel aan (pizza)recepten waar uiteindelijk niet veel van blijkt te kloppen.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |