Damn, ik kom een keer pizza bij je eten!quote:Op woensdag 4 april 2012 19:25 schreef MaximusTG het volgende:
Nou, ze waren erg lekker geworden!
[ link | afbeelding ][ link | afbeelding ]
[ link | afbeelding ][ link | afbeelding ]
Ik doe het altijd direct in de koelkast, en ongeveer 1,5 uur voordat ik het ga gebruiken haal ik het er weer uit.quote:Op vrijdag 13 april 2012 15:19 schreef Sarabi het volgende:
Als ik vandaag het deeg maak voor morgenavond, hoe kan ik het beste dan bewaren?
Meteen in de koelkast of pas later?
Ik heb al bijna alle pizza's van Crust al eens nagemaakt: http://crust.com.au/pizzas#!quote:
Dat had ik ook al in de gaten, dus ik d8 laat ik eerst de pizza beleggen en dan op de schieter leggen maar dat wordt een zooitjequote:Op zaterdag 14 april 2012 07:18 schreef MaximusTG het volgende:
En snel werken als je pizza op de schieter ligt help ook wel.
\\quote:Op zaterdag 14 april 2012 08:48 schreef Sorella het volgende:
[..]
Dat had ik ook al in de gaten, dus ik d8 laat ik eerst de pizza beleggen en dan op de schieter leggen maar dat wordt een zooitje (had ik kunnen weten iets met dunne bodem en vulling en zwaartekracht)
en zo is de calzone uitgevonden!quote:Op zaterdag 14 april 2012 08:48 schreef Sorella het volgende:
[..]
Dat had ik ook al in de gaten, dus ik d8 laat ik eerst de pizza beleggen en dan op de schieter leggen maar dat wordt een zooitje
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
[ Bericht 38% gewijzigd door Sarabi op 15-04-2012 14:33:41 ]
Een australische pizza!quote:Op dinsdag 17 april 2012 13:14 schreef DrukVout het volgende:
Van afgelopen zondag:
[ afbeelding ]
Was weer goed gelukt. Dit keer het deeg al op vrijdag gemaakt omdat ik op zat. geen tijd had.
Maar er zat erg veel smaak aan!
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |