Ben je nog steeds niet beter?quote:Op zaterdag 25 februari 2012 23:02 schreef borisz het volgende:
23u. Niet des zaterdags, maar ik ga.
Jawel, maar ik doe het even rustig aan.quote:Op zaterdag 25 februari 2012 23:08 schreef Bluezz het volgende:
[..]
Ben je nog steeds niet beter?
En ik ben alweer haske moe, abnormaal... al dagen
Ben benieuwd wat je er van vindt.quote:Op zaterdag 25 februari 2012 23:25 schreef Felagund het volgende:
Hier nog even de eerste aflevering van Forbrydelsen seizoen 2 voor het slapengaan.
Lekker 'uitslapen'quote:Op zaterdag 25 februari 2012 23:24 schreef FutureFairytale het volgende:
Zus heeft 2 uur vertraging.
Balen voor hen maar beter voor mij! Half 10 uit bed ipv half 8
Geen idee, ik hoor ook wel collega's erover...quote:Op zaterdag 25 februari 2012 23:12 schreef MissHobje het volgende:
He bah Blueuzz das ook nie lekker.
door het weer ofzo ?
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Mij lijkt het een voordeel dat het maar 10 afleveringen/dagen zijn. Iets minder plottwist mag wel, maar seizoen 1 vond ik wel zeer verslavend. Als het maar in de buurt komt ben ik al blij.quote:Op zaterdag 25 februari 2012 23:28 schreef golfer het volgende:
[..]
Ben benieuwd wat je er van vindt.
Vond seizoen 1 iets sterker.
Ik zal waarschijnlijk niet in slaap vallen voor 3.30u gezien ik vandaag om 12.45u wakker werd maar dan alsnog scheelt het altijd welquote:
quote:Op zaterdag 25 februari 2012 23:29 schreef Bluezz het volgende:
[..]
Geen idee, ik hoor ook wel collega's erover...SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
[b]Hobbelicious is back!
[/b]
Ja, vooral deel 2.quote:Op zondag 26 februari 2012 00:11 schreef FutureFairytale het volgende:
Uitzending van vnv was best leuk
quote:
Nou, 'Ik Vertrek' vond ik nog wel een leuk programma om te zien hoorquote:Op zondag 26 februari 2012 09:25 schreef PdeHoog het volgende:
Gelukkig kijk ik die nederlandse crap niet
quote:Op zondag 26 februari 2012 09:44 schreef Isabeau het volgende:
(had ook gerookte palingfilet gehaald, zo, dat is duur zeg!)
Ik had voor een onsje zo een kilo rabarber kunnen kopenquote:
Nou nou, poeh poeh wat leukquote:Op zondag 26 februari 2012 09:56 schreef borisz het volgende:
Deel twee was een hoe gaat het nu met een stel wat in Frankrijk bezig was. Daar waren tenminste wel problemen.
Ach, zo af en toe is het ook wel eens leuk als alles goed gaatquote:Op zondag 26 februari 2012 09:56 schreef borisz het volgende:
Ik vertrek is leuk hoor.
Alleen als mensen in goed Grieks spreken in Griekenland is er voor de kijker natuurlijk niks meer aan. De bouw van de villa was af, wellicht iets duurder maar zonder problemen.
![]()
Deel twee was een hoe gaat het nu met een stel wat in Frankrijk bezig was. Daar waren tenminste wel problemen.
Zwaar leven heb jijquote:Op zondag 26 februari 2012 11:04 schreef Stereotomy het volgende:
verkassen naar appartement
Daarna Sagrada Familia, Casa Mila en vanavond werken![]()
te beginnen bij Sony.
quote:Op zondag 26 februari 2012 11:28 schreef PdeHoog het volgende:
Ik moest lachenCreatief zooitje daar in Hoogeveen
http://twitpic.com/8ovlt6
Ik doe het niet elke dag hoor! Maar meestal zo'n 4x per week en ik kies niet de meest ingewikkelde gerechten. Die frikadeller bijv. waren eigenlijk gewoon Deense gehaktballenquote:Op zondag 26 februari 2012 11:46 schreef AnneX het volgende:
Sjonge Isa, je hebt je wel wat op de hals gehaald met de
eigen Wereldkeuken...
Om iedere dag bijzónder te koken - naast werk en zo - vind ik best een
opgave.
Voor de single werkenden heb ik al bewondering dat men braaf AVG
bereidt.
Zoals P. en Vork en FFT en wie ik verder vergeet. Lof hiervoor.
Vanmorgen tandoori kip in de marinade.
Recept van Karin-zonder-pakjes-koken.
Roep maar als je bij de I bent...
De hoofdletter IIII van IIIINdia ???quote:Op zondag 26 februari 2012 11:51 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Ik doe het niet elke dag hoor! Maar meestal zo'n 4x per week en ik kies niet de meest ingewikkelde gerechten. Die frikadeller bijv. waren eigenlijk gewoon Deense gehaktballenEn het voordeel is dat het leuk ende nieuw is en dat maakt het een stuk fijner om te koken
Wat is er bij de l? (L of i?)
Ik vind 't wel een leuk idee, beetje thema koken. Je culinaire grenzen wat oprekken. Dingen maken die je anders nooit doet. En dan hoeft er niet iedere dag gekonfijte oereboeroe op tafel te staan ofzo.quote:Op zondag 26 februari 2012 11:51 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Ik doe het niet elke dag hoor! Maar meestal zo'n 4x per week en ik kies niet de meest ingewikkelde gerechten. Die frikadeller bijv. waren eigenlijk gewoon Deense gehaktballenEn het voordeel is dat het leuk ende nieuw is en dat maakt het een stuk fijner om te koken
Wat is er bij de l? (L of i?)
lekkerquote:Op zondag 26 februari 2012 09:44 schreef Isabeau het volgende:
golfer, we hebben straks een smorrebrod brunch met heel veel vis
maak ik soms ook nog wel eensquote:Verder hebben we afgelopen week frikadeller gehad
met zo'n krokante korst erop?quote:(met romige witte kool), stegt flaesk
was het eerste Deens wat ik leerde uitspreken.quote:med persillesovs (varkensvlees met aardappeltjes met peterseliesaus), een rode bietensoep en een haringaardappelsalade.
Vanavond wilde ik nog risengrod (rijstpudding) met rodgrod med flode
Klink bijna allemaal lekker en zeer herkenbaar.quote:maken, maar die kant en klare pakjes met rabarber of bessen waren nergens meer te koopEn vers kopen en zelf maken werd me echt te duur. De rabarber was iets van 4,75 per kilo en zag er al verlept uit.
De vis was al duur zat(had ook gerookte palingfilet gehaald, zo, dat is duur zeg!)
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |