abonnement Unibet Coolblue
pi_108409627
Correcte samenvatting redefine.
pi_108409829
De clash tussen AC Milan en Juventus heeft geen winnaar opgeleverd. De topper in de Serie A eindigde op 1-1, maar vooral de blunder van de scheidsrechter blijft nazinderen. Na de openingsgoal van Nocerino werd een goal van Muntari niet toegekend terwijl de bal bijna een halve meter over de lijn was! Heel het stadion had de 2-0 gezien, maar de ref niet. Pech voor de thuisploeg dus. Juventus wist in de slotfase de eerste nederlaag van het seizoen te vermijden dankzij een goal van Matri. De bezoekers voelden zich trouwens ook bekocht nadat een treffer van diezelfde Matri onterecht werd afgekeurd wegens buitenspel. Milan blijft dus aan de leiding met één puntje meer dan Juve, maar de Oude Dame heeft wel nog een wedstrijd minder gespeeld.

Heel wat stof tot napraten dus. Niet dat er nog veel bewijs nodig was om tv-beelden te gebruiken, maar deze nieuwe blunder is toch echt wel een pleidooi voor het gebruik van technische hulpmiddelen. De bal van Muntari was overduidelijk over de lijn, maar de ref gaf geen krimp. Ook Juve deelde in mindere mate in de 'klappen'. Matri klopte doelman Abbiati, maar werd onterecht teruggefloten wegens buitenspel. Toegegeven, hier kan je moeilijk van een echte blunder spreken, want Matri stond maar nipt geen buitenspel. In de 83ste minuut zorgde hij dan toch voor de late gelijkmaker. Milan voelde zich terecht bekocht, en dat in de belangrijkste wedstrijd voor de titelstrijd.

Dat de blunder zwaar op de maag ligt bij Milan is logisch. Sterke man Galliani is het zelfs afgebold. Hij had tijdens de rust een zware discussie op weg naar de kleedkamer met ref Tagliavento en ook met de controleur van de refs over de niet toegekende goal. Trainer Allegri heeft het zelfs over een vervalst resultaat. Juve-doelman Buffon zegt dat hij niet gemerkt had dat de bal over de lijn was, maar geeft ook eerlijk toe dat als hij het wel had gezien, hij ook niets zou gezegd hebben tegen de scheidsrechter. Over naar de rest van de wedstrijd dan.

Milan moest het zonder de geschorste Ibrahimovic en de geblesseerde Seedorf stellen. De Rossoneri waren de betere ploeg en dat vertaalde zich na een kwartier in een doelpunt. Nocerino profiteerde van een blunder van Bonucci en liet Buffon kansloos. Tien minuten later verdubbelde Muntari de score, maar dat feestje ging zoals geweten niet door. Milan bleef de wedstrijd domineren, maar verzuimde het om de voorsprong te vergroten. Uiteindelijk was het Matri die tien minuten voor tijd de eerste nederlaag van Juventus kon voorkomen. Vooral Milan verdiende meer, maar de Oude Dame blijft dit seizoen voorlopig ongeslagen.
pi_108409855
quote:
17s.gif Op zondag 26 februari 2012 02:38 schreef Typisch het volgende:
Juventus volgend jaar weer in de Serie B dus? :@
Nee, in de Champions League.
Citius, Altius, Fortius.
pi_108410915
Napoli - Inter werd eerder deze maand ook al gespeeld in de Coppa Italia net als AC Milan - Juventus, toeval?
pi_108411285
Nog eens voor bianconeri :

Conte went on Sky Sport Italia after the match and engaged in a row with pundit and former Milan star Zvonimir Boban. “I find it unacceptable that you can compare the two and say one error was more damaging than the other. Both goals were incorrectly disallowed and are therefore equal. What, was our goal not worth as much? I see no difference whatsoever. They were both mistakes.”

Not all errors are equal, Antonio. When the entire stadium, viewing audience and even the referee – who started walking towards the centre circle until he spotted his linesman standing still – saw the ball cross the line by an arm’s length, then it is a massive, horrific, embarrassing mistake. It’s the kind of howler that forces people to demand video evidence in match situations and complain that Sepp Blatter is holding the sport back by resisting technology.

When Alessandro Matri is in line with the group of Milan players rushing in one direction as he moves in the other, then it’s a mistake, but one that happens often and is understandable. It seems to be only Juventus who go on every media outlet to complain loudly that something like this, or the other not exactly stonewall penalties they didn’t receive in their favour over recent weeks, is a sign of officials purposefully damaging the club.

Conte and his whinging Juve cohorts thought they were protecting the side by protesting at refereeing errors. Instead, they set the scene whereby such a massive mistake in their favour allows cynics to say it was because the linesman was affected by the constant atmosphere of moaning. ‘Of course Juventus were going to get the decision in their favour after all the fuss they kicked up,’ people will shout.

That’s not even mentioning the fact Milan would’ve gone 2-0 up in the first half when they were dominating the game, whereas Matri did equalise just moments after his goal was disallowed.

I’m afraid the reaction to these two incidents has really not helped Conte’s cause. If he can’t even admit the errors are nowhere near on the same scale, then how can he win back the respect of those cynics? Even the most ardent Juventus fan must admit those two incidents did not have an equal effect on the game, nor were they on a par in any other way.
pi_108413334
Ik vind het trouwens ook zo frappant dat wij op tv al na een paar seconden kunnen zien dat het buitenspel is en dat de scheidsrechter het pas na de wedstrijd komt te weten...
  Redactie Games zondag 26 februari 2012 @ 14:48:08 #282
140137 Wessiej
A.F.C.A.
pi_108416506
Gister was er niets aan de hand btw!

.....Kennedy
pi_108419258
quote:
0s.gif Op zondag 26 februari 2012 11:34 schreef BramKVO het volgende:
Ik snap niet dat je dat doelpunt van juve ook maar kunt vergelijken met die van Milan. Zoals Boban al zei op sky sport is er toch een wereld van verschil... Wordt het 2-0 komt juve wellicht nooit terug.
Terwijl de afgekeurde goal van juve slechts om een gelijkmaker ging, een gelijkmaker die er tien minuten later overigens toch kwam.

En verder is er natuurlijk nog een wereld van verschil in de fases : zo een afgekeurd doelpunt van Matri komt wekelijks voor, gaat om milimeterwerk en is moeilijk te beoordelen voor de arbitrage.
De afgekeurde goal van Milan daarentegen is een reinste aanfluiting, een schande. Heel het stadion en alle tv-kijkers zien onmiddellijk dat het een doelpunt is. Was net zoals met Lampard op het WK. Die lijnrechter moet dat toch altijd zien ? Tenzij hij het niet wilde zien natuurlijk, dat kan ook nog altijd. Er werd en wordt over deze fase trouwens al honderd keer meer gesproken in Italië dan over dat doelpunt van Matri, dat al dan niet terecht werd afgekeurd.

Juve werd helemaal zoek gespeeld in de eerste helft door een Milan met tien blessures. Na 25 min moest het 2-0 zijn en mijn inziens was Juve klaar voor de slachtbank.

Enige wat Milan kan verweten worden, is dat ze na een uur wat ( noodgedwongen ?) op de lauweren gingen rusten. Veel wisselmogelijkheden waren er dan ook niet met de ingekrompen kern.
Idd is het moment wellicht wat crucialer, maar uiteindelijk doet dat er niet toe.
Beide ploegen kregen een afgekeurd doelpunt dus staat het daarin gewoon gelijk!
En ik gaf al een lisjtje met paar momentjes maar daar sta je natuurlijk niet bij stil he!!
Ac werd juist erg bevooroordeeld door de scheids.
tuurlijk kun je zeggen dan 2-0 en das erg belangrijk, maar Juve scoorde toch gewoon 1x en dat was 2-1 geweest. +die afgekeurde was ook gewoon 2-2.

10 blessures?? Ja nou en? Ze missen alleen Boateng vanwege blessure en de rest doet er totaal niet toe. Voor je nummers noemt(10) moet je er wel ff bijzeggen dat daar maar 1 belangrijke bij zit he.

Juve werd overklast in 1e helft ja, maar al vrij snel in 2e helft nam Juve gewoon overduidelijk het heeft in handen en kwam Ac er totaal niet uit. tot aan die rode kaart dan toen probeerde Ac nog ff weer.
pi_108419338
quote:
1s.gif Op zondag 26 februari 2012 11:40 schreef BramKVO het volgende:

[..]

Oke, nu toon je dat je enerzijds een troll bent of anderzijds oliedom en ignorant.
Ac voor omkoping en dat terwijl het meest duidelijke doelpunt uit de geschiedenis van de Serie A niet werd toegekend, omg !
Rode kaart van Vidal was gewoon 100 procent terecht, zeiden ze ook al in de Italiaanse media, net zoals ook Pepe al rood moest krijgen.

Afgekeurde goal van juve kan gebeuren ih voetbal, gebeurt wekelijks zulke fases, afgekeurde goal Milan is gewoon een smet op het hedendaags voetbal en de Serie A.
Wat was er dan zo rood aan?
Zo gevaarlijk was het niet? Was niet van achter maar gewoon schuin? Was geen gestrekt been?
Pepe rood? Haha..... Als dat al rood is dan had Ac niemand meer op het veld staan.
Dat slaan van Mexes dan? En knietje van v Bommel? Ja die noem je natuurlijk niet he.

Je kunt dat afkeuren ook overdrijven zeg, beiden afgekeurde dus het was sowieso 2-2 geweest dan.
Dus dat doelpunt had totaal geen belang.
pi_108419570
quote:
1s.gif Op zondag 26 februari 2012 11:49 schreef Redefine het volgende:
Heb niet de hele wedstrijd gezien, want was niet thuis. Wat ik wel heb gezien is een onthutsend zwakke wedstrijd. Een topper onwaardig.

En wat ik hier op het forum zie, is weer eens een bianconeri die niet helemaal spoort. Ik vindhet ook jammer dat Juve niet heeft gewonnen, maar ze spelen v gewoon weg zwak.

De scheids de schuld geven slaat nergens op. Iedereen met een beetje verstand van voetbal weet dat elke goal een wedstrijd doet veranderen. Bij de 2-0 van Milan was de wedstrijd gewoon gespeeld geweest. Bij de afgekeurde goal van Juve was het zeer waarschijnlijk gewoon 1-1 gebleven. Dan was die tweede denk i niet gevallen.

Verder was die rode kaart voor Vidal natuurlijk volkomen terecht. Dat ziet iedereen met normale ogen. Daarbij viel die rode kaart zo laat dat het de wedstrijd totaal niet kon beïnvloeden. Waarbij Milan na de gelijkmaker begon met aanvallen, niet na de rode kaart. Dus die opmerking over beïnvloeding dit de scheids op dat moment is echt onzin.

Over de wedstrijd gezien is het gelijkspel terecht. Maar het is eerder te noemen dat Juve gezwijnd heeft, dan dat ze genaaid zijn.

Blijft nu wel lekker spannend voor de titel :)
1. Oh ja ik spoor natuurlijk niet, voor het zeggen vd waarheid?

2. Ik heb ook niet gezegd dat Juve goed speelde, beide ploegen speelden niet zo goed.
Ac ietsje beter maar een gelijkspel was gewoon goede verhouding tussen de ploegen.
En dat terwijl Juve gewoon slechtste wedstrijd van het seizoen neerlegde.

3. Elke goal kan idd een wedstrijd veranderen, maar hij werd gewoon niet gegeven en dan kan dat doelpunt van Juve dat afgekeurd werd ook in eens de hele wedstrijd veranderen.
Het is nou eenmaal zo gegaan en dan moet je niet gaan lopen janken over ALS ALS ALS.
Voor hetzelfde geldt ging Juve vanaf dan vol gas door en wonnen ze 2-3 ofzo, dat weet je niet.

4. Die scheids blunderde wel erg veel en erg vaak in voordeel van Ac. Dus waarom niet de schuld geven van veel dingen aangezien Ac fans dat wel erg doen. Beetje gefrustreerd die Ac fans haha....
Dachten wel ff Juve op te rollen.

5. Rode kaart terecht waarom dan?
En tja wel beetje raar dat v Bommel en Mexes voor donker rood acties geen kregen. Op veel vroegere momenten en dat had erg veel verandert.

6. Juve is wel degelijk genaaid, zoals bij punt 5 genoemd veel genaaid door de scheids.
pi_108419701
quote:
0s.gif Op zondag 26 februari 2012 12:05 schreef BramKVO het volgende:

Dat de blunder zwaar op de maag ligt bij Milan is logisch. Sterke man Galliani is het zelfs afgebold. Hij had tijdens de rust een zware discussie op weg naar de kleedkamer met ref Tagliavento en ook met de controleur van de refs over de niet toegekende goal. Trainer Allegri heeft het zelfs over een vervalst resultaat. Juve-doelman Buffon zegt dat hij niet gemerkt had dat de bal over de lijn was, maar geeft ook eerlijk toe dat als hij het wel had gezien, hij ook niets zou gezegd hebben tegen de scheidsrechter. Over naar de rest van de wedstrijd dan.
Haha pathetic die Ac mannetjes :r
Direct alleen maar janken terwijl de scheids veel in hun eigen voordeel floten.
Als Juve hem omkocht dan heeft die scheids wel een hele slechte prestatie geleverd _O-
Want dan zou je zeggen dat hij in Juve's voordeel fluit en niet in het voordeel van Ac.

quote:
0s.gif Op zondag 26 februari 2012 12:41 schreef Nober het volgende:
Napoli - Inter werd eerder deze maand ook al gespeeld in de Coppa Italia net als AC Milan - Juventus, toeval?
Uhm wat zoek je daarachter?
Ik zie je punt niet echt.
pi_108431711
SSC Napoli - Internazionale Milano
Opstellingen, waar vind ik die?
pi_108431732
Napoli Inter
M. De Sanctis Júlio César
S. Aronica J. Zanetti
H. Campagnaro Lúcio
C. Zúñiga W. Samuel
P. Cannavaro M. Faraoni
C. Maggio Y. Nagatomo
B. Džemaili D. Stanković
W. Gargano W. Sneijder
G. İnler E. Cambiasso
E. Cavani D. Forlán
E. Lavezzi D. Milito
pi_108431841
Come on Napoli _O_
pi_108431943
SSC Napoli heeft pas 2 keer verloren thuis dit seizoen dus ik zie geen enkel probleem.
pi_108433959
mooi, stream loopt 19 sec achter.
pi_108435886
Dat stadion is wel erg leeg...
  zondag 26 februari 2012 @ 22:09:33 #293
350717 Redefine
Ignorance is bliss
pi_108441185
Mooie goal van Lavezzi :) Inter speelt maar weer eens een hele matige wedstrijd :')
Buren wordt doorgeschoven naar morgen.
Mensen vinden wel héél snel iets. Vaak met een minimum aan kennis en een maximum aan oordeel.
pi_108442518
Het is toch wel tragisch dit Inter.
lekker faxen heel de dag echt genot
  zondag 26 februari 2012 @ 22:32:57 #295
350717 Redefine
Ignorance is bliss
pi_108442661
quote:
0s.gif Op zondag 26 februari 2012 22:30 schreef wolfrolf het volgende:
Het is toch wel tragisch dit Inter.
Heel erg tragisch inderdaad. Ook lekker offensief gewisseld door Ranieri.

Commentator denkt ook niet helemaal helder. Verbaasd zijn dat Napoli een spits voor een verdediger wisselt, terwijl er net een verdediger rood heeft gekregen :')
Buren wordt doorgeschoven naar morgen.
Mensen vinden wel héél snel iets. Vaak met een minimum aan kennis en een maximum aan oordeel.
pi_108546519
Net als Conte is ook Prandelli een idioot. Laat Matri starten tegen de VS ! Gelukkig is bianconeri wel bij de les en zien we dankzij hem dat Matri een volslagen slechte spits is.
pi_108549500
Oh ja inderdaad Bram!! Vandaar dat er ook maar iemand is die Matri goed vindt....
Matri is een slechte spits man, daar hoef je alleen maar statistieken voor te zien en een wedstrijd van Juve te kijken. Als je ziet hoeveel die vent mist :r

Of ga jij zeggen dat Matri goed is _O- _O- _O- 8)7
  woensdag 29 februari 2012 @ 17:21:36 #298
350717 Redefine
Ignorance is bliss
pi_108550390
Ik vind Matri ook geen topspits, maar wel een nuttige kracht. Grotendeels kun je een spits afrekenen op het aantal gescoorde doelpunten en daar doet hij het heel aardig. En als je kijkt wie Prandelli momenteel tot zijn beschikking heeft als het gaat om Italiaanse spitsen in vorm, is het niet onlogisch dat Matri ook gekozen wordt.

Zo slecht als jij vindt dat Matri is, is die in ieder geval niet. In het huidige Juventus hoort hij gewoon in de spits te staan, wat ook te maken heeft met de andere spitsen die ze nu hebben en met name de vorm waarin die verkeren.
Buren wordt doorgeschoven naar morgen.
Mensen vinden wel héél snel iets. Vaak met een minimum aan kennis en een maximum aan oordeel.
  woensdag 29 februari 2012 @ 17:25:25 #299
131800 Tarado
capô de fusca
pi_108550513
Ik vind die Matri toch wel een beetje een houten klaas
  woensdag 29 februari 2012 @ 17:52:00 #300
350717 Redefine
Ignorance is bliss
pi_108551505
quote:
0s.gif Op woensdag 29 februari 2012 17:25 schreef Tarado het volgende:
Ik vind die Matri toch wel een beetje een houten klaas
Dat is die ook wel. Maar dat is Inzaghi (en zijn broer), al wil ik verder Matri niet met Inzaghi vergelijken.
Buren wordt doorgeschoven naar morgen.
Mensen vinden wel héél snel iets. Vaak met een minimum aan kennis en een maximum aan oordeel.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')