Kipfilet met een eitje erop op brood of met paprika?quote:Op zaterdag 18 februari 2012 17:56 schreef Thinkk-Pinkk het volgende:
Hoihoi,
Ik ben braaf geweest en ik eet iets extra's nu.
O- 2 crackers (volkoren) Met goudsalami
L- 2 crackers(volkoren) Met goudsalami
T- muslireep
T- Brinta met halfvolle melk
D- Teriyaki' (rijst, bieflapje, saus, groentjes)
T- vanavond waarschijnlijk wat komkommer en worteltjes, we krijgen visite.
S- 4 km gelopen met de hond.
Hopelijk bevalt dit lijstje beter![]()
Heb vandaag ook bij de winkel van die runderrookworst gekocht en kipfilet. Die kipfilet moet ik alleen echt lekker gaan maken op een een of andere manier. Want van zichzelf vind ik het echt niet lekker.
Oh ja, fruitsalade.is m'n toetje vanavond.quote:Op zaterdag 18 februari 2012 18:02 schreef Ml-etje het volgende:
[..]
Kipfilet met een eitje erop op brood of met paprika?
Ik mis fruiten lustte je nu wel of geen nootjes?
Ik vind van die kipfilet in plakjes, die je koopt als broodbeleg, ook volstrekt smakeloos. Met een flinke lik mayo wordt het nog wel watquote:Op zaterdag 18 februari 2012 17:56 schreef Thinkk-Pinkk het volgende:
Hoihoi,
Ik ben braaf geweest en ik eet iets extra's nu.
O- 2 crackers (volkoren) Met goudsalami
L- 2 crackers(volkoren) Met goudsalami
T- muslireep
T- Brinta met halfvolle melk
D- Teriyaki' (rijst, bieflapje, saus, groentjes)
T- vanavond waarschijnlijk wat komkommer en worteltjes, we krijgen visite.
S- 4 km gelopen met de hond.
Hopelijk bevalt dit lijstje beter![]()
Heb vandaag ook bij de winkel van die runderrookworst gekocht en kipfilet. Die kipfilet moet ik alleen echt lekker gaan maken op een een of andere manier. Want van zichzelf vind ik het echt niet lekker.
Haha, ja maar nu moet ik wel eerst dat pakje met die plakjes opmakenquote:Op zaterdag 18 februari 2012 18:08 schreef sigme het volgende:
[..]
Ik vind van die kipfilet in plakjes, die je koopt als broodbeleg, ook volstrekt smakeloos. Met een flinke lik mayo wordt het nog wel wat.
Beter dan mayo kan je een lik mosterd of marmite nemen.
Persoonlijk zou ik van die hele geroookte kipfilets halen (AH), in plakjes snijden en die op brood doen. Gerookte kipfilet smaakt wel ergens naar (naar rook, maar dat is nou eenmaal lekker).
Nee maar ben wel benieuwdquote:Op zaterdag 18 februari 2012 18:09 schreef sigme het volgende:
Over gerookt gesproken, weten jullie wat lekker is? Koudgerookte boter!
Niet als broodbeleg, maar als basis voor sausjes/soepjes.
Iemand wel eens gehad?
Vertelquote:Op zaterdag 18 februari 2012 18:09 schreef sigme het volgende:
Over gerookt gesproken, weten jullie wat lekker is? Koudgerookte boter!
Niet als broodbeleg, maar als basis voor sausjes/soepjes.
Iemand wel eens gehad?
Het lijkt me vooral voor vegetariers een uitkomst, omdat het een heel ander smaakje geeft, wat je anders eigenlijk alleen met (gerookt) spek kan bereiken.quote:
Nou ja, dat het dus heel lekker is voor sausjes enzo. Geeft er een gerookt smaakje aan, alsof er gerookt spek in zit.quote:
Geen idee, dat ken ik weer niet.quote:Op zaterdag 18 februari 2012 18:14 schreef Probability het volgende:
Lijkt het qua smaak een beetje op de smaak van rookzout? Niet dat ik dat ooit los heb gegeten maar dat zit bijv. ook vaak over (vegetarische) chips
O ben heel erg benieuwd, dat zou ik leuk vinden!!quote:Op zaterdag 18 februari 2012 18:12 schreef sigme het volgende:
[..]
Het lijkt me vooral voor vegetariers een uitkomst, omdat het een heel ander smaakje geeft, wat je anders eigenlijk alleen met (gerookt) spek kan bereiken.
Ik kan denk ik wel een pakje naar je toe laten smokkelen, via Conleche..
Hamkaas chips of bbq bacon smaakt naar gerookt vlees, maar daar zit bijvoorbeeld geen vlees in maar wel rookzout..quote:
Hou ik een pakje voor je achter, en dan wachten tot conleche terugkomt uit Azie en dan wachten tot ze een keer hier langs komt en dan hopen dat ze het wil meenemen!quote:Op zaterdag 18 februari 2012 18:15 schreef Probability het volgende:
[..]
O ben heel erg benieuwd, dat zou ik leuk vinden!!
Oh op zo'n fiets. Ja, in de verte heeft het daar wel wat van weg, hoewel ik denk dat het rookzout met kunstmiddelen op smaak gebracht is. Maar het zit wel in dezelfde hoek, want die proberen die rooksmaak te vangen en deze boter heeft zeker rooksmaak gevangen.quote:Op zaterdag 18 februari 2012 18:16 schreef Probability het volgende:
[..]
Hamkaas chips of bbq bacon smaakt naar gerookt vlees, maar daar zit bijvoorbeeld geen vlees in maar wel rookzout..
Oh ja, die is wel lekker. In Nederland niet makkelijk te krijg denk ik?quote:Op zaterdag 18 februari 2012 18:17 schreef Perruche het volgende:
Scamorza is lekkere echt gerookte kaas
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |